![]() |
#8241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Inteligentnych i umiejących czytać ;]?
![]() |
|
![]() |
#8243 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Biczuj go! Biczuj!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8244 | ||||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
@SMS Ale was wali. Znalezli nowa recepte na spam. Cytuj:
Bo Wybielacz bez fillerow to jak Naruto bez jakiegos nowego super-hiper jitsu, lub jak ecchi bez pantyshotow. (C) Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#8245 |
Użytkownik Forum
|
![]() @koszyk
już 3cia osoba mówi ze manga jest dla monlyh : p
![]() |
![]() |
#8246 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Tak sie zapedzilem z odpowiadaniem ze zapomnialem co mialem napisac.
Przeszukujac nieskonczona otchlan internetu w poszukiwaniu jakiegos filmiku wszelkiej masci gdzie ziomki nawalaja sie mieczami/skacza 4m w gore/biegaja po wodzie/kopia 5 razy z jednego wyskoku/machaja sie jak agenci z Matrixa unikajac ciosow, trafilem na youtube na cos co mnie jakby zaspokoilo. Serial w prawdzie chinski, i z pewnoscia niskobudzetowy, ale ze smaczkami historycznymi i typowymi walkiami w stylu "Przyczajony Tentacl, Ukryty Pedobear". Mowa o czyms co sie zowie "Sword Stained with Royal Blood". Szkoda ze jedyna dobra sekwencja odcinkow daje tylko 3 z nich... Moze jak mi sie kiedys bedzie bardzo nudzilo to sprobuje ztorrentowac to cos... albo wreszcie obejze tego Death Note animca, choc na razie chyba nie, bo nadal czuje smak tej mangi w oczach, a animiec by to zepsul.
![]() |
#8247 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Mówiłem, że Serious szybko panów zmienia.
Trzeba dodać, że szybko się adaptuje do nowych warunków ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
@ a wiec kto nocke ze mna robi? @bleach manga ssie, nie lubie czytac zadnej z mang, no chyba ze naruto vs ból. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8249 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() Ludzie, ogarnijcie się. Rozumiem można spamować, ale nie o dupie Maryny.
Manga jest super! Dobre książki też są super, szkoda tylko że czytanie wyszło z mody..... Clannad skończony. Taka milutka seria, imo troszeczkę przesłodzona. Sporo śmiesznych sytuacji, niezłe zakończenie. Najlepsze jednak jest alternatywne zakończenie, całkowicie inne od reszty serii. Bardzo mi się spodobał pomysł alt. zakończenia. Polecam. Teraz zaś Ergo Proxy zacząłem oglądać. Narazie jestem pod wrażeniem tej serii. Świetna oprawa, imo genialny sposób rysowania postaci ( Lil jest niesamowita, zaraz na tapecie wyląduje ), cyberpunk też zawsze lubiłem więc anime idealne dla mnie. Jeśli będzie tak dobre jak przez początkowe 2. epy to szykuje się bardzo dobra seria. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 21-03-2009 o 00:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Milano Ja dzisiaj siedzę całą noc.
Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 21-03-2009 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8251 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Męskie loli? xD
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8252 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szczególnie lubię, jak kopnę z glana.
![]() |
![]() |
#8253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Mianuję Cię przełożonym sługi mego przebrzydłego Otakumę! All hail Nari!
![]() |
#8254 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ciekawa sprawa.... każdy w tym temacie ma jakieś poważne zboczenie, większość osób ma swojego niewolnika, a słowo potocznie uznane za obraźliwe nabierają tutaj nowego znaczenia. I to wszystko dlatego że anime oglądamy.
@Nari Zakupiłeś górniczy abonament na stręczycielstwo? Bo jak nie to nie możesz nazywać siebie panem Kumy, bo jest to w świetle prawa niemożliwe. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8256 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corgar
to jest taki temat : p tylko u nas gej pedofil hentai lolicon niewolnik gwałt wyk seksualne odbyt ma zabarwienie pozytywne XD twoim niewolnikiem jest kto?
![]() |
![]() |
#8257 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otakuma jest moim sługą, dobrze zrozumiałem?
@Corgar Frizz Myślę, że to wpływ 4chana i innych mniejszych czynników ; ]
![]() |
![]() |
#8258 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Taaa, 4chana wielkie wpływy widzę tu ja. To łatwa, ale ciemna mocy strona jest.
Dawno temu illya nam obrazki z anime wklejał, teraz brak mi trochę jego głupich postów. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 15:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8259 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie,
ja - i386 frizz - ? lub kuma eerion - gro nari - sam ?
![]() |
![]() |
#8260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @3 strony wzwyz
A ja wam powiem, ze... poj*balo was :< |
![]() |
![]() |