![]() |
#821 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
![]() |
![]() Cytuj:
Nie mądrz sie tutaj bo zobaczymy jaki będziesz mądry jak cię odwiedzę niedługo, adres mam ![]() see you in real life
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() ja pierdole zakompleksiony dzieciaku zamknij w końcu twarz bo zarówno ty sam jak i cała reszta wie ze w rl jestes zdatny zrobic tyle co w tibii
a tak wogóle napisałeś to samo co do ciebie ktos już wcześniej napisał więc xerozłomie wiesz co należy zrobic w takim przypadku ->wy*******ać |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
|
![]() hektor Pudzianek? nie mow co zrobisz tylko zrob a jak juz to zrobisz to sie pochwal,albo lepiej nie bo niebedzie czym.czemu uwazasz ze on bedzie potrzebowal pomocy tak troszke zal mi twoich wypowiedzi.Ironek pozdro
![]() Ostatnio edytowany przez Silny123 - 29-04-2008 o 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Weź silny lizod*pie styl pysk. Bronisz tutaj baxa bo jak nie będziesz za nim stał to on się na Ciebie obrazi? Skoro mam być w Bydgoszczy to czemu mam sobie z nim nie porozmawiać?
@High~~ Co Ty możesz wiedzieć co ja mogę zrobić w rl? A sam Ty to latasz mi koło d*py i mam wy***ane na Twoją opinię ;] a zamiast pisać na tym forum to weź idź sobie pograj w jakieś bierki albo coś bo jak wy***iesz poemat to normalnie aż łezka w oku się zakręca. Btw Nadajesz się jedynie na SMAR DO TACZKI.
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
Lokacja: NetFans
|
![]() @Hektor_Druidek
Jesteś jedną z nielicznych osób na tym forum, i zgadzam się z tobą w pełni. Bo dla takich szczyn jak Sieje & Kumple, nie należy mieć szacunku. Za tego hacka, na Morisie i Avanrze, będziecie gnębieni, dopoki nie odpracujecie tego - czyli do zawsze. @Highlander Też mi 'żal' (cytuje z wypowiedzi Silnego, buahaha.) twoich wypowiedzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
|
![]() bo ich nie rozumiesz ziom
a tak wogóle "jesteś żałosny gdy jesteś zazdrosny" nie jest tak ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Guest
|
![]() No dobrze by było jak by były jakieś wali np: takie jak
na tej fotce. http://www.***********.com/708798631.html |
![]() |
![]() |
#828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Midarth
A może chcesz, żeby twoja kumpela jeszcze pare razy padła? Nie macie w sobie nic z człowieka? Ja tak bym nie potrafił, zniszczyć komus 3 lata poświeconego czasu, nawet jeśli to jakaś głupia gierka.. Ale czas, wzięty prosto z życia realnego. Ostatnio edytowany przez ervinius - 29-04-2008 o 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() pff są jakieś filmy z waszych akcji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Hakiv
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Było minęło nie wróci, Siejiki mieli dobrą reputacje nawet u mnie ale u wielu ich stracili ale oni się pewnie tym nie przejmują bo oni mają wyjebane w tibie maja real life piękne laski u boku i taczki z pieniędzmi pchane przez murzynów za nimi jak idą na miasto.
![]() |
#833 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Cytuj:
a co do reputacji i szaczunku... huh moze sobie przypomnicie akcje z kiedys jak to wlasnie my walilismy jakimis 30 lvlami z WAMI a wy nas pozniej wystawiliscie ^^ tego sei nie zapomina ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() Cytuj:
Jak to powiedział Jerzy Zawieyski: "Krzyż nadaje sens każdemu cierpieniu, chociaż nie wyjaśnia go bez reszty" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
|
![]() w dzisiejszych czasach zeby mieć poszanowanie u polaków trzeba kilka(naście) razy się wypłacić z wojny co nie?:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bax
Gratuluje, słownictwa, cytatów, które na pewno rozumiesz, ale piszę ci 2 raz, nikomu tutaj nie imponujesz. @Highlander Chyba tylko ty tak masz, za tak wielką głupotę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
|
![]() widze ze mnie zrozumiales
![]() a moze nie wiesz, że 3/4 wojaków z valentines płaciło szwedom po 5 razy i więcej za freedom ? :> Ostatnio edytowany przez HIghlander - 30-04-2008 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() WRI się cieszy bo ma zabawe i kase, a Valentines tylko tracą bo są z góry skazani na porażkę, która zawsze przychodzi ![]() A że próbują zrobić tą "Lepszą Elysie" która jakby wygrali byłaby 3x gorsza, lecz oni tego nie pojmują i wojują bo mózgu nie mają/nie używają |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Oj Bax robisz tutaj z siebie taka wielka inteligencję. Może zakozaczysz angielskim? Pochwal sie jak czyściłeś banshee i dysponowałeś takimi tekstami jak (cytuję) "<< black PERELS, WHITE PERELS >>" albo wystarczy przeczytać cytat Misia. Z językiem polskim w cale nie jest lepiej. Dzwonie do Ciebie i po pewnym czasie interesującej rozmowy Ty do mnie z tekstem "nie patrzałem" nie mogłem wytrzymać i wybuchłem śmiechem ![]() Jeszcze mi się przypomniało jak mnie prosiłeś, żebym Ci pomógł zadania z fizyki rozwiązywać bo na 3 chcesz wyciągnąć. Btw dalej nie rozumiesz historii? Sorry ale czego tutaj nie rozumieć histy się trzeba wykuć na pamięć a nie rozumieć. Anyway pozdro Panie mgr. Angelo ^^
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
|
![]() hektor pojeb buahahhah powiedz mi jak mozna byc takim imbecylem? myslisz ze ktos zwraca na to uwage? chyba tylko taki zkompleksiony koles jak ty.up jak ty sie zwracasz do swojego bossa?widzicie all do okola ale spojrzcie na siebie.
Lolajko zgadzam sie z toba w 100% ale oni czytajac twojego posta nie zrozumieja z niego zadnego slowa ![]() |
![]() |
![]() |