![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
|
![]() dawac dawac foty
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2008
Lokacja: Wlkp
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Epps
Profesja: Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 112
|
![]() A tak zaczynałem
![]() ![]() Pirate Boss itemy ;] ![]() I kolejny outfit Event Hunt. ![]() Niestety nie znalazłem fotek z lootem z dragów od 72-80 oraz z banshee z 81-84 ;/ Póki co Retired do maja. Pozdrawiam i mam nadzieję, że się ruszycie z tymi fotami w końcu lenie ;p Ostatnio edytowany przez Epps - 27-02-2009 o 01:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() szkoda, ze z eye nic nie spadlo. co do pirate itwmo, lol prawie sie za glowe zlapalem, policz taka nerana albo cos ze po 1kk each daja XD
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Obsidi po 80k~ ea chodzą więc źle nie sprzedałem, ale teraz trochę żałuję, że to zrobiłem ;/
![]() |
#829 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2009
Świat: Pacera
Poziom: 40
Skille: 71/56
Poziom mag.: 11
|
![]() Adv ;D
![]() ![]() Oraz loot z wbicia 13 % lvl. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Imię: Arcano Vampire
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 187
Skille: 109/94
Poziom mag.: 25
|
![]() No prosze mamy Herossa jednego z największych leveli Muhannada jedne z najwiekszych skili zbiera sie konkret ekipa
![]() ![]() ![]() ![]() http://img293.imageshack.us/my.php?image=lolp.jpg Ostatnio edytowany przez Elesar Inferno - 02-03-2009 o 20:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2009
|
![]() Nom cena pirate boss items mnie zadziwila w sumie gralem kiedys na obsidi ;]
Piw Paw 123 rp caly czas go mam na tym samym koncie ale zrezygnowalem bo niedawali mi tam zyc ;/ qumple mi mowili, ze za dobry jestem zeby sie marnowac pvp, a tak btw widze ze epps sobie niezle radzisz nawet na facc. ale do czasu kiedy norwedzy czy tam swedzi nieorientuje sie kto tam teraz rzadzi zaczna sie nudzic i cie dojada za darmola tym bardziej, ze jestes facc. Powodzonka ja tu wkleje od czasu do czasu jakis swoj awans. |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie Piw Paw kojarzę Cię dość dobrze lecz nie pamiętam skąd ;p. Co do Facca to jak narazie nie mam czasu żeby dużo grać bo matura i zajeb w RL i nie chcę żeby pacc się wastował. Jak narazie miałem tylko jednego pacca 90dni od 56-72 lvla. Resztę wbiłem na Faccu ;p Chyba najwyższy czas zrobić sobie przerwę bo expienie bez Blessów źle może się skończyć w moim przypadku ;d Co do Obsidi to wciąż jest PA/PK i to nadal przez Szwedów i Finów. Jak już powiedziałem gdzieś to jest moja ostatnia postać w moim życiu (tak mi się wydaje) więc jak mnie będą huncili pierdolę tą grę. Nie mam czasu na tworzenie postaci od nowa.
Pozdro.
Pierdolę ćpunów, żyję sportowym stylem życia ! Ostatnio edytowany przez Epps - 02-03-2009 o 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Guest
|
![]() @up
Co to za ring? |
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mlvl słaby przez tydzień podwójnego expu i przez exp na dragach na drakoni zużywałem tak na lvl jakieś 4 bp mp. Ogólnie expach żadko mp mi schodziły. Ja tak się mlvlem nie przejmuję, ważne, że SD są ;d Pozdro.
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2009
Lokacja: Wiocha
Stan: Początkujący
Świat: Nerana
Poziom: 100
|
![]() to moje nowe konto bo poprzednie zbanowane a "bozyszczur" kumpla ;]
Muhannad here |