![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag
Stan: Początkujący
Imię: meraviglioso
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2009
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Czemu Kinia , Keri Inferno Odeszli z Avis ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 178
|
![]() Wywalili wiekszosc magow i mysla ze sa fajni chyba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hashahahs :f
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2009
|
![]() Po chuja oddajecie chary Furorze? rozumiem Katrila, battle commander itp ale normalni ownerzy? I potem sypia sie bany za sharing/trading... Niedlugo polowa flow bedzie miala albo delete albo zrokowana wpizdu tak jak Cria, Dartanien itp. War w tibii to najlepsza zabawa 100 razy lepsza niz na*******anie 5000 razy tego samego frost dragona na dzien... Pewnie lepiej pojsc na latwizne niz pojsc na otsa 1 zwarta grupa pocwiczyc pvp pobawic sie i poogarniac troche. Ale wy wiecie wszystko najlepiej, Mekkron bez 1 runki mw na opence... i wiekszosc z was nie ma w ogole pojecia o pvp widzicie tylko jebane cyferki przy lvlu i skillu. Pozatym to jest temat "morgana hydepark" wiec kazdy moze napisac to co chce tak samo Madmax o swoim jakims tam pejmencie od Kapricha czy chuj wie kogo. Amen
Ostatnio edytowany przez Chelidoni - 27-02-2009 o 18:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Browar dla tego pana !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#832 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ten Pan niczego nie rozumie, zabrać my komputer i internet, zabronić chodzić do kafejek Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Expienie głównym afrodyzjakiem tibii? Ehh, aż żal ; P No dobra, mega nieogary też są w pewnym stopniu usprawiedliwione, ale to nie jest tak, że połowa gildii to właśnie MEGA NIEOGARY. Tego da się nauczyć, każdy z nas/was/ich/asd był kiedyś właśnie takim nieogarem, moim zdaniem wystarczą dobre chęci i nerwy na wodzy ;P Co do osob typu Letko - nie wiem czemu oddają te swe chary, skoro za chuj nie mozna ich nazwac noobami czy też nieogarami. No cóż, ich wybór. Post napisany trochę z perspektywy osoby neutralnej, mimo że chyba dalej jestem we Flow (???), a nie wiem nawet czy mam konto na vt. Może to wyglądać jak jakiś flame na Was, chłopaki, ale przecież wiecie, że tak nie jest ![]() Do zobaczenia/uslyszenia najprawdopodobniej dopiero po maturze, w czwartek ściągają mi gips, więc będę miał jakieś 20 sprawdzianów do zaliczenia (bez kitu) a 2 miechy do matury, więc lypa troche ; P Sześć, pissout i flameon czy jakos tak ~Wasz, JASEK D; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ludzie chcą dalej grać, rządzić serverem, więc oddają chary żeby mieć większą pewność wygranej, a tak w ogóle to Avis też oddaje(czyli że też są nieogarami?)
Całuje Kakej~
In memory of Eter Rael 19:57 Izervis [86]: Slain at Level 162 by Demestos, Frutcik, Izervis, Magiczna Niki and Vildingen. 19:57 Izervis [86]: kurwa UDALO SIE 19:57 Izervis [86]: jebac to ze poprawilem 3 przedmioty 19:57 Izervis [86]: ZAJEBALEM KAKEJAAA |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik forum
|
![]() Kakej chyba Ty nic nie rozumiesz... Moze nie jestem z Flow i nie wiem jak juz tak do konca u was jest ale patrze na konta i widze. Banished, deleted itp. Wiec nie mow mi ze Cipsoft daje bany ot tak. Pozatym nie mowie ze Ty oddawales chary albo wspomniany Adam albo Ike bo to Chary kupione na Allegro i jakby nie Vicek to Russel pewnie by je kupil i tyle. Tylko powiedzcie... Nie szkoda wam swoich postaci? Nie wierze ze ta cala Furora to takie Mega ogary! Zwlaszcza ze Flow dostaje w dupe w wojnie wiec wezcie dupe w troki i cos ze soba zrobcie. Bo taki Bounty darko znaczy wiecej na opence niz Thumedan a ma lvl o wiele mniejszy...
Ostatnio edytowany przez Chelidoni - 27-02-2009 o 20:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Yoork'ey
Profesja: Elite Knight
|
![]() nie cipsoft daje takie bany tylko gm'owie, jedna pałka tygodniowo i banuje kogo chce
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój... O kolorach białym i czerwonym, o symbolach orła i korony, bo w pamięci jest siła zaklęta, więc pamiętaj synu mój.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a)bicie rzydów o lvlach, ilości oraz umiejętnościach podobnych do Twoich b)bicie ludzi w carlin/thais/veno/ank/edron/etc, ściąganie z nich pejmentów bo jesteś przecież pro elo mega kozak z pvp lepszym niz dempah, adde, katrila i micho razem wzięci, a ponadto masz serv więc możesz wszysko c)zajebywanie codziennie po 10000 frost dragonów i cieszenie michy bo wlasnie wjebales 10 lvli z których i tak gówno masz bo na pvp jesteś ciota albo oddajesz chara. huhh? Ostatnio edytowany przez juvefan - 27-02-2009 o 20:05. Powód: bo mje noga bolaua |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
|
![]() d) zabijanie osób, które mają lepsze pvp niż ja. To jest najlepsze xD
Ostatnio edytowany przez Maax'ior - 27-02-2009 o 20:18. |
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik forum
|
![]() Madmaax czytajac to forum albo morgana pogaduszki mozna wywnioskowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niee, kakej nie woli odp. c. To dobry chłopaczyna, tyle że dostał hacka, a tak to od początku założenia tego chara buhał z nami i chwała mu za to, bo był jedną z niewielu osób, których nie można zaliczyć do ciot
![]() To pytanie było raczej do reszty osób z flow, czytujących to forum. ->Madam max Jeśli koles ma lepsze pvp niz ty to go chyba nie zabijesz, kretynie. No, chyba że był afk, ale wtedy to gz fraga. Mały pies zawsze najgłośniej szczeka.. |
![]() |
![]() |