|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#821 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Boją się ![]() ![]()
Come along follow me as I lead through the darkness As I provide just enough spark that we need to proceed Carry on, give me hope, give me strength Come with me and I won't steer you wrong Put your faith and your trust as I guide us through the fog To the light at the end of the tunnel We gonna fight, we gonna charge, we gonna stomp, we gonna march Through the swamp, we gonna mosh through the marsh Take us right through the doors |
|
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() To są wlasnie te egoistyczne poglady polaków ktorzy mysla tylko o sobie
zostawiaja w potrzebie nawet przyjaciol w tej grze.. Gdyby tylko chcieli mogli by wyrzucic Taifuna z serva ale po co? poki do mnie sie nie doczepil to se grajmy walic tamtych co sa retired.. Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 25-01-2006 o 18:57. |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny gracz
Imię: Bakuvey
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 16
Skille: 51/50
Poziom mag.: 4
|
![]() zostawcie taifunka w spokoju, co on se ma biedny pomyslec.. hcecie go odeslac na hiberne?? bez sesu.. to jest w pozadku gosc zdazylem go w miare poznac wiec pliska niepiszcie bzdur... a co do acc sharingu moge reczyc glowa ze 80% 100 szaruje.. na szczescie ja juz nie dziele sie moim harem.. 1 raz sprubowalem i podziekowalem, CO TO ZA GRA JAK NIEMOGE ZAGRAC KIEDY CHCE (bo gra drugi owner) bez sesu... a co do samego dzielenia.. moim zdanie za zalogowanie sie z innego maca niz swoj wlasny bez powiedzmy mozolnego godzinnego wprowadzania kodow zeby zmienic owego maca, powinien byc banowany dozywotnie... hehehehe i w ten oto sposub ludziom niechcialo by sie zmieniac za kazdym razem
![]() POZDROWIENIA Bakuve |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 55
Skille: 80
Poziom mag.: 17
|
![]() [quote=Bakuvey]zostawcie taifunka w spokoju, co on se ma biedny pomyslec.. hcecie go odeslac na hiberne?? bez sesu.. to jest w pozadku gosc zdazylem go w miare poznac wiec pliska niepiszcie bzdur... a co do acc sharingu moge reczyc glowa ze 80% 100 szaruje.. na szczescie ja juz nie dziele sie moim harem.. 1 raz sprubowalem i podziekowalem, CO TO ZA GRA JAK NIEMOGE ZAGRAC KIEDY CHCE (bo gra drugi owner) bez sesu... a co do samego dzielenia.. moim zdanie za zalogowanie sie z innego maca niz swoj wlasny bez powiedzmy mozolnego godzinnego wprowadzania kodow zeby zmienic owego maca, powinien byc banowany dozywotnie... hehehehe i w ten oto sposub ludziom niechcialo by sie zmieniac za kazdym razem
![]() Hahaha Nastepny co lize im dupe !!!! oni maja cie w dupie i ich nie bron za ich czynY ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: In the bigg world:P
Imię: Anjja
Gildia: Ressurection of Evil
Świat: Iridia
Poziom: 34+
Skille: 78+/78+
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
====....==== Ostatnio edytowany przez Anjja - 26-01-2006 o 08:38. |
|
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Imię: Bakuvey
Poziom: 16
Skille: 51/50
Poziom mag.: 4
|
![]() Anjja gratz za te slowa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
spox moze byc extra ziomek w rl ale co z tego skoro dla innych kontakt z nim jest tylko w grze wiec jaka zrobi opinie w grze taki jest w oczach innych proste :S |
|
![]() |
![]() |
#828 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Poziom: 55
Skille: 80
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
Hahahaha a co to za przyjemnosc grac w 7 tak jak to robi Tajfun nie wiem w ilu ale napewno nie gra sam bo raczej by nie wysiedzial 24h przez tydzien !!! i ja go uwazam za takiego jakiego go widze w grze ale i tak przyjdzie i pora na niego !Cwaniak bo sie wyzar kosztem innych ! dlaczego sam do tego wszystkiego nie doszedl !!! Furora Zostanie odbita niebawem długo na to nie bedziecie musieli czekac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#829 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#830 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Żagań
Stan: Początkujący
Imię: Noname
Profesja: Sorcerer
|
![]() Bjoern Shu sry ze nieodpisalem na tego posta wczesniej ale niechce mi sie lookac tibia.pl forum, tak wogole nie ma czego gratulowac... tak sprzedalem chara bynajmniej nie ja haknalem bo mnie niebawi niszczenie czegos co sam zrobilem.
|
![]() |
![]() |
#831 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powodzenia na Kyrze. |
|
![]() |
![]() |
#833 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() nie wiem czy pisaliscie o wojnie a ze jest pozno nie chce mi sie czytac ...
sytuacja ma sie tak pewnego slonecznego dnia gadaja se taifun katrila spxster itp na team speak jest luzik potem tai dowiaduje sie ze katrila all mowi huntowanemu imagramowi ... ponadto chce sklucic sunblade z duss i poklucic taif z muhhim taifun sie w ****ia zabija katrile. << wersja taifuna taifun ja zabil za exp i pg << wersja katrili po tym wszystkim katrila jako lider living legends pyta sie na gc kto chce wojny a kto nie to wypad z gilidi z gildi odchodzi 80% osob natomiast do gildi dolacza sie imagram, draverik i inni huntowani i mamy nice wojne ![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rank Name and Title Joining Date
Legend Katrila (Demolka) Jan 12 2006 (a member) Draverik Jan 28 2006 Imargam Jan 28 2006 Tygrysekth powodzenia w wojnie .. buahahahah Katrila Jan 28 2006, 10:35:10 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry Jan 27 2006, 18:48:21 CET Killed at Level 121 by Taifun Devilry and by Spoxster buahahahaha znowu smiesznie na furorze xD Ostatnio edytowany przez Bjoern Shu - 28-01-2006 o 11:00. |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
|
![]() jak dla mnie to nadal jest nudno
![]() i nie ma wojny bo niby z kim? z 3 osobami? Z LL wyszlo 98% osob jak sie dowiedzieli ze Katrila jest hunted,niektorzy blagali zeby ich nie zabijac bo tibia.com im nie dziala ![]()
#836 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
|
![]() 2 N A J W I E K S Z Y C H lizodupow jest hunted
mwahahahahaahh i good ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() ratilt kto blagal lol ;p a gildia hunted byla dopiero pod wieczor bardziej, jak tibia.com dziala juz
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Tutor
Imię: Ratillt
Poziom: 116
Skille: 102/84
Poziom mag.: 22
|
![]() No niektorzy czy niektora wszystko jedna wole nie mowic nicka ;p
ps. drav~ juz dawno jest hunted a to byl dopiero lizodup ^^
#840 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2005
Poziom: 125
|
![]() Cytuj:
![]() bo wiem że byłeś , jesteś oraz bendziesz wielkim noobem ![]() ...nie lizałem nikomu dupy żebyś chciał wiedzieć. |
|
![]() |