![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
|
![]() Da mi ktos jakies .rece z tej wojny? :>
![]() |
#822 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() @Webi
W twojej wypowiedzi jest bardzo dużo niedociągnieć, z tego co wiem to masa prosił Vure o jego pasy po to aby, logować się na niego podczas nocnych akcji, jak wszyscy wiemy Vura nie zarywał nocek. Btw zawsze to było mieć lepiej 100+ pala niż 60 mastera. Może i masz rację, że Vura nie zrobił demona helmeta ale nie siej propagandy, że zrobił to Masa, wszyscy wtajemniczeni wiedzą, że zrobił to Koqu a pasy otrzymał od Masy. @Bjoern O dziwo to Masa podczas pierwszej wojny chciał za wszelką cenę pozbyć się Scythe(części weteranów z wojny ze swe). Olał starych kamratów na rzecz nowych mrocznych "kompanów" którzy podlizywaniem się zaskarbili sobię jego łaski, "zresztą knaak tylko 2 razy lizał albo coś". @Knaak "Ahhh jakiś ty zacny woj" tylko szkoda, że jak nadażyła się pierwsza lepsza oferta sprzedaży holy orchids ty przybiegłeś jak mały piesek i jeszcze mówiłeś , że trzymałeś sie w trapie 30 minut ![]() @Earth Ładnie to ujołeś ale najpierw powinniście zacząć wytrzewiać ten problem w swoich szeregach bo jak narazie uprawiacie hipokryzję. |
![]() |
![]() |
#823 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 01 2006
Lokacja: Przemyśl
Imię: Kyrio
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula
Poziom: 79
|
![]() Cytuj:
z tego co wiem grasz teraz Shaelionem i cos slabo expujesz =( Cytuj:
to ze jakis RL Friidy zabil Pyrokara nie bylo zadnym powodem do zabicia ziomka Friidy czy tez innego ich kumpla. |
||
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2005
Lokacja: krk
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60~
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Kyrio :
- Jezeli nie umiesz zrozumiec prostego zdania to go nie komentuj - bycie dyslektykiem nie ma nic wspolnego z iinteligencja moze to dla ciebie zbyt trudne by zrozumiec ? - slabo expie ? ja juz nie musze expic by byc wartosciowym zawodnikiem na tej wojnie a expie na infernie Masakratus : -Za wszelka cene chcial sie pozbyc scytche ... hmm pierwsze slysze szczegolnie ze to on postawnowil zakonczyc bezcelowa wojne Elmer : -Przygotowanie do bitwy fajna rzecz , wszyscy popelniaja bledy nie kazdy potrafi sie do nich przyznac , my potrafimy i wyciagamy wnioski |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @Xaemus
w trapie trzymalem sie przez bp uh, bo tyle wam zajelo wlaczenie party bota =) Jestes ogolnie dwulicowym stworzeniem dla kazdego z nas, wiesz wysilasz sie na tym forum prawisz te swoje moraly, ale te twoje ziomki z trapped under ass spamuja to forum z textami "gogo xaem jestes super". Nie musisz zmyslac na moj temat aby mnie osmieszyc, bo i tak mam to gdzies. Jestes poprostu jakims dziwakiem na rl, pewnie jakiegos macho zgrywasz w tym swoim caffe, jestes jakims idolem dla nich czy cos, naprawde nie wiem co ty tam robisz. Mozliwe ze robisz im to co powiedziales ze zrobisz masie (wiesz o co chodzi) @ battle wczorajszego to byla poprostu zla organizacja, no ale coz wnioski wyciagnelismy z tego. Dziwi mnie to ze zjebaliscie i daliscie mass logout jak zawsze, ale widocznie uznaliscie ze 2 fragi to sukces i wystarczy na kolejny miesiac. Cya have fun btw. bluzgajcie sobie ile chcecie i zmyslajcie, ale pamietajcie kto sie smieje ostatni
http://photobucket.com/albums/c110/Knaak_1982/ Ostatnio edytowany przez Ashlon - 17-10-2006 o 16:47. |
![]() |
![]() |
#826 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
|
![]() Cytuj:
I teraz skieruje oskarżenie na was: Wszyscy Z Ordo i ich przyjaciele pisali, że zadaliśmy im nóż w plecy. Chce przypomnieć że ordo postąpiło identycznie. Pyrokar, Vice lider Ordo, zabił pełnoprawnego członka Scythe 1 dzień przed wypowiedzeniem przez Ordo wojny. To był dla nas nóż w plecy. Co wy na to napinacze? |
|
![]() |
![]() |
#827 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Knaak a może zuzyłeś 5 bp uha? Stanełeś w miejscu, uhneles sie 3 razy na nasze bolty/bursty. Po konkretnym policzeniu do 10, co ty nazywasz botem, zlozyles sie więc nie dodawaj sobie niewiadomo jakich zasług, bo bohaterem to ty jestes w depo venore...
|
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik forum
|
![]() -liczenie do 10
hohoho ... nice niezle liczycie skoro shargas nie byl nawet 10 sec w trapie... a skoro umiecie jebnac sd z dokladnascia do 1 setnej sekudny w tyle osob to gratuluje nieziemskiego wyczucia czasu albo ustawienia bota przed walka Gratuluje a umiecie dzwonic po pizze albo klaskac ? |
![]() |
![]() |
#829 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a jedynymi bohaterema w dp venore sa Kyrio, Xaemus + reszta noob charow od Scythe pozatym zaloze sie ze 1/5 gildii do 10 nie potrafi policzyc
![]() |
#830 |
Użytkownik forum
|
![]() Friida
- wiesz zawsze moge ci przypomniec rozmowy z teamspeaka podczas pseudo wojny z gildia shargasa jakie bylo wasze poddekstytowanie i tysiac roznych ciekawych opcji do wymyslenia dlaczego sie wyrzucilo Wicke z serva lol jakos od 3 miesiecy wam sie nie udalo ... jestescie strasznie dwulicowi caly czas lizaliscie dupe wickaninie na ich oczach i masie a na team speaku kolo dupy robiliscie ... zalosne. |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik forum
|
![]() umm jakbys pomyslal to wiedzialbys ze sie poprostu zablokowalismy jakby mieli zamiar wrocic a czekalismy tylko na pz gone ... twierdzisz ze nam zle z tym ? ze fragi zdobyliscie ? lol ... nie wydaje mi sie moze nie zauwazyles ale z lvlami i tak jestes naprzod o jakies 10 podczas tej wojny juz see you ...
|
![]() |
![]() |
#832 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 03 2005
|
![]() Fakt Friida czy tam Xaemus, to co bylo wczoraj bylo smieszne, ale na dwoch fragach z ordo czy waszej gildii ta wojna sie nie skonczy, takze skonczcie sie zachowywac tak jakbyscie juz ta wojne wygrali. Dwa fragi zrobione p[rzez tibiaauto, na autoresponderze mowiacym %ta sd to naprawde nic.
|
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Gildia: Shadows world
Poziom: 103
|
![]() ucichl Xaemus, pojawil sie Friida... interesujacy zbieg okolicznosci...
#835 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Knaak, jeżeli uważasz ze tak dlugo stales w trapie, a Shargas zlozyl sie w 0.1 s to jestes taki wspanialy i boski ze masz od niego 5 razy wieciej hp? Bo niby czemu tyle wytrzymales? Tu i tu używana była ta sama metoda liczenia do 10 i uważam, że skoro z niej kożystamy cała gildia zna ten magiczny ciąg liczb 1,2,3,4...9,10 ;]
|
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Dębica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Byakuya Ralh
Profesja: Knight
Świat: Premia
|
![]() No i znowu wojna...szkoda ze nie gram. A pomyslec tylko jak by to sie gralo dobrze jakby Ferry nie odszedl...
A co do tej wojny to sam nie wiem co myslec. W ordo mam wiekszosc znajomych, tylko szkoda ze ci znajomi mnie zajebali za zabicie czyjegos druta. A swoja droga bylo was tylu a niemogliscie trapnac i to w ciasnym pomieszczeniu 82 knighta na free... cos cienka z wami. I kto mi chcial pomoc ? Ten straszny Vura ( tylko nie zdazyl ) alez on zly, alez okrutny... Na dluzsza mete mi to obojetne kto wygra bo juz nie gram od dluzszego czasu, ale w swietle ostatnich wydarzen bardziej jestem za Scythe (mam nadzieje ze starzy qmple z ordo nie beda tego mi mieli za zle ). Ostatnio edytowany przez Xavery - 18-10-2006 o 08:36. |
![]() |
![]() |
#837 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Gildia: Shadows world
Poziom: 103
|
![]() oryginalny post by Elmer:
Cytuj:
2 wnioski wg mnie: 1) Elmer to konto sharowane - co widac wyraznie z tego postu 2) Nie jest sharowane z Xaemusem (Elmer mowi o Xaemusie per "on"). Cytuj:
Moze powiesz mi gdzie user Elmer mowi/wspomina/sugeruje/twierdzi ze sharuje konto na tibia.pl z Xaemusem? Będę bardzo wdzieczny. PS. Zamiast od razu wyzywac od idiotow, uswiadom sobie ze czasami ludzie moga nie zauwazyc jakiegos postu lub jego czesci. Czasami rowniez ty mozesz sie mylic (tak samo jak ja moge sie mylic, jestesmy przeciez ludzmi). Troszke wyrozumialosci. Ok?
![]() |
#838 |
Użytkownik forum
|
![]() -Lizanie dupy Masy
Jakbys wiedzial o czym mowie to wiedzialbys ze mowie o wydarzeniach sprzed 1 wojny ... wiec sie nie udzielaj jezeli nie znasz faktow prosze ? -Open battle Gratuluje zdobyliscie az 2 fragi w prawie open battle gratuluje ... friida prosze nie mow nic o pvp bo wasz combo bot nie ma nic z tym wspolnego uwierz mi |
![]() |
![]() |
#839 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
bp uhania sie co kolejke to duzo?, kretynie pozatym nie dziwie sie jak ciebie sklada jedna osoba a ty sie nawet uhnac nie mozesz, wiec moze ci sie wydawac ze dlugo sie trzymalem Dlugo to sie trzymal tert w trapie, az wkoncu cale scythe zjebalo dac logout i zablokowali sie noob charami, bo tylko to potrafia dobrze zrobic @Elmer jeszcze zobaczysz czego jestesmy warci..lepiej niech klepia cyklopy albo dwarfy niz hydry od 28 lvlu do 100+
![]() |
#840 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2006
|
![]() Shargas
Oct 16 2006, 21:45:08 CEST Killed at Level 132 by Vura Soth Tert Clawint Oct 16 2006, 21:11:58 CEST Killed at Level 102 by Asanil Skus Tyro Oct 18 2006, 07:41:04 CEST Killed at Level 83 by Arthas of nebula Więc według ciebie Viribus Unitis potrafią tylko blokować sie noobami? To co oznaczają te fragi? A mam ci przypomnieć jak ty padłeś, otóż umarłeś podczas próby kupienia 3 holy orchids. Trochę noobowskie ale nie martw się przecież jeszcze pokażesz "na co cię stać". |
![]() |