Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 02-04-2006, 01:20   #821
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seni
szczerze to mam to w d...

Zarize sam nie lepszy...
pamietam jak jeden z jego ownerów (a bylo ich kilku) ubil mnie w kopalni za to ze dla jego kolegi guarda zabilem
Czyz to nie smieszne ?
100k w plecy na blessy i aola
Teraz on ma 100k w plecy
zabil cie pewnie na randomie i tyle.. zaloze sie ze tez nei raz pkowales.. wiec nie placz, a kradziez to nie to samo. pewnei zasady trzeba miec. widac tobie ich nikt nie wpoil.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 02-04-2006, 01:40   #822
Seni
Użytkownik Forum

Seni's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Ełk

Domyślny

czy ja kiedykolwiek PKowalem ?
Chlopcze smieszysz mnie !
zajdz na galane i zapytaj sie o opinnie Lio to Ci powiedza czy ja komus krzywde zrobilem. Wiec niewciskaj mi kitu ze ja se kiedys pekowalem...
i NIE placze tutaj bo nie mam czego kasy mi nie braknie, poprostu od tak sobie przyszla sprawiedliwosc i na zarize
00:58 Laba Pogromca [15]: plx free items i will be hacked
Seni jest offline  
stary 02-04-2006, 03:43   #823
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Świat: Galana
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Co nie zmienia faktu ze takie zachowanie jest ponizej krytyki...
skoro nie chca zeby byl free to niech mu paymenta nie daja

jakby nie patrzec to kopanie lezacego....

Ostatnio edytowany przez Dragon86 - 02-04-2006 o 03:49.
Dragon86 jest offline  
stary 02-04-2006, 21:20   #824
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
wielki powrot "listy szkodiego"

zarize << padl dzis, zaraz po tym jak zaplacil patsa 100k

taaa rowniutkie 100k, to sie nazywa payment do pats zeby byc free. hahah, nizej sie chyba nie dalo upasc co szkodi? kasy na runki braklo?

cytuje:
23:03 Konda: we didnt want zarize to be free

haha, no pieknie, honor to od razu widac glowna cecha patsow... aaa i te zasady zeby nie pAowac.. ale skull hunting dozwolony co?

co nasz "szkodi wielki obronca patsow" na to powie?

A to sku***n je****y C**j mu w dupe i tyle. Cos tam szkodi pisal ze konda to nie jest Pa... jak nie jak TAK. Dzieki niemu te wszystkie psy typu keekz, febb etc utrzymuja na galanie wladze...

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 02-04-2006 o 21:22.
Miltoner jest offline  
stary 03-04-2006, 03:17   #825
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Smutny

szkodi zaniemowil...
stary 03-04-2006, 03:21   #826
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
szkodi zaniemowil...
nie ze zaiemowil tylko nei wpada zbyt czesto ostatnio posmiac sie z noob.pl

a wec co do zarize co prawda zaplacil i padl ale kasa zostala do niego cofnieta.

co do kondy i pa to lepiej zeby patriots trzymalo serwer w ryzach nizeli jakies Kapcomy, Van Hellsingi czy inne waleczne Waherwy ) Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
szkodi jest offline  
stary 03-04-2006, 13:16   #827
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi

a wec co do zarize co prawda zaplacil i padl ale kasa zostala do niego cofnieta.

co do kondy i pa to lepiej zeby patriots trzymalo serwer w ryzach nizeli jakies Kapcomy, Van Hellsingi czy inne waleczne Waherwy ) Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
zarize nie dostal zadnej kasy, komu ty te kity wciskasz? konda mu obiecal ze oddadza, potem powiedzial ze veccia ma, veccia powiedzial ze nie ma ze ma konda.. i tak w kolo, a zadnej kasy nie zobczyl.

co do drugiej czesci posta... tak sie skalda ze tuz przed wojna konda sam twierdzil ze PKuja i PA bo potrzebuaj wiecej wrogow do wojny...
szkodi ty albo jestes masakrycznie zaklamany albo slepy. w pierwszym przypadku to zalosne, a w drugim smutne

co do tego noob.pl << slowa najwiekszego polskiego asslickera na galanie, haha, zadziwiajace
stary 03-04-2006, 15:46   #828
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

hmm... to jest tak ze zawsze jak jestes w jakiejs gildi to wierzysz jej nawet jesli widac ze prawda jest inna
Dragon86 jest offline  
stary 03-04-2006, 16:15   #829
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Bardzo nie ładnie ze strony Pats~, troche takie n00bowskie pking "Pay a i tak die", i jeszcze ta sytuacja ze zwróceniem kasy - n o h o n o r i tyle.
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 03-04-2006, 17:39   #830
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
Szczegolnie ze Pats nie wybija sobie neutralnych magow na okolo 50-60 lvlu tylko po to zeby moc czym postrzelac na wojnie :E
lol co ty gadasz pranie mózgu ktoś ci zrobił ?? a może porostu jesteś mało spostrzegawczy bo masz IQ mniejsze od statystycznego szympansa ?
"magów około 50-60 lvlu" a jak ktoś już przetoczy te lvl to co już jest zagrożeniem juz kisiel w gaciach i trzeba go zabić ??

smoczek dla szkodiego
_PiteroS_ jest offline  
stary 03-04-2006, 21:36   #831
Avangardzista
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Radom

Imię: Raverton
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 91+
Skille: 91+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
A to sku***n je****y C**j mu w dupe i tyle. Cos tam szkodi pisal ze konda to nie jest Pa... jak nie jak TAK. Dzieki niemu te wszystkie psy typu keekz, febb etc utrzymuja na galanie wladze...

Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to j***c tych ktorzy tak powiedza!
PA tak naprade jest kazdy tylko u nie ktorych widac to bardziej a u nie ktorych mniej...

Ostatnio edytowany przez Avangardzista - 05-04-2006 o 22:15.
Avangardzista jest offline  
stary 03-04-2006, 22:05   #832
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Stan: Niegrający
Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avangardzista
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to uwielbiam jeść bananyac tych ktorzy tak powiedza!
PA tak naprade jest kazdy tylko u nie ktorych widac to bardziej a u nie ktorych mniej...

No tak pracowali a do tego mieli zaje*** fuksa i uwierz NIE KAZDY JEST PA....
PS
Wes popraw to "uwielbiam jesc banany";p

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 03-04-2006 o 22:11.
Miltoner jest offline  
stary 04-04-2006, 00:14   #833
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Władze ooni maja bo jednak na to pracowali.... Jak poznasz Konde... to zmienisz zdanie a to ze to sa straszni PA to uwielbiam jeść bananyac tych ktorzy tak powiedza!
ciesze sie ze wreszcie sie odwarzyles, otworzyles, i przyznales ze lubisz ejsc cudze banany.. brzmi gejowsko ale musialo wymagac odwagi

a sa PA i to jest fakt. nie zmienisz tego pustymi slowami - do tego trzeba czynow, ale najwyrazniej patriotom opinia totalnych egoistow i samolubow w ogole nie przeszkadza.
stary 04-04-2006, 03:46   #834
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow

Cytuj:
ciesze sie ze wreszcie sie odwarzyles, otworzyles, i przyznales ze lubisz ejsc cudze banany.. brzmi gejowsko ale musialo wymagac odwagi

a sa PA i to jest fakt. nie zmienisz tego pustymi slowami - do tego trzeba czynow, ale najwyrazniej patriotom opinia totalnych egoistow i samolubow w ogole nie przeszkadza.
banany rox Tu popieram Ravertona w tym ze banany sa fajne ;] A ze najlepiej po nich wlozyc sobie "smoczek" do ust to wymaga rowniez odwagi

mi no gay plixorz?
szkodi jest offline  
stary 04-04-2006, 09:06   #835
_PiteroS_
Użytkownik Forum

_PiteroS_'s Avatar

Data dołączenia: 12 03 2006

Domyślny

Cytuj:
kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow

banany rox Tu popieram Ravertona w tym ze banany sa fajne ;] A ze najlepiej po nich wlozyc sobie "smoczek" do ust to wymaga rowniez odwagi
szkodi u mnie na uczelni jest taki kolo "ciepły" jak chcesz to cię mogę z nim umówić mysle ze będziecie do siebie pasować, i oczywiście będziecie mieć wspólne zajęcie. np w pozycji 69 ssanie sobie bananów

_PiteroS_ jest offline  
stary 04-04-2006, 11:11   #836
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Taaa... banany roolezz ;D
Rybzor jest offline  
stary 04-04-2006, 12:55   #837
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _PiteroS_
szkodi u mnie na uczelni jest taki kolo "ciepły" jak chcesz to cię mogę z nim umówić mysle ze będziecie do siebie pasować, i oczywiście będziecie mieć wspólne zajęcie. np w pozycji 69 ssanie sobie bananów

daj mi jego numer - napewno zadzwonie :>
szkodi jest offline  
stary 04-04-2006, 15:41   #838
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

[quote=szkodi]kazda dobra gildia powinna posiadac wladze, trzymac ja i miec dobre pvp. enought? a no i powinna miec duzo bananow

Lmao i w PAtriots i w Un~ sa pk np keekz, kardear , van hell~ czy wojtix
Podać ci nazwe dobrej gildii na Galanie?? : Forgotten shadows Preliator Noxis czy Champions of Olymp i to oni powinni rządzić bo są dobre gildie niema tam PA , jeśli masz inne zdanie to powiedz kto z Preliator Noxis to Pa
Pawio jest offline  
stary 04-04-2006, 17:40   #839
Sir Radzio Angelus
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
Sir Radzio Angelus ma numer GG 3677348
Domyślny

Cytuj:

mi no gay plixorz?
O czym ty gadasz? Unikasz wątku teamtu?? Zamiast pierd*lić o bananach i gejach lepiej powiedz dlaczego twoja gildila bierze payment za wolność i jednocześnie hunci ?? Hę ?
Sir Radzio Angelus jest offline  
stary 04-04-2006, 19:07   #840
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Domyślny

[quote=Pawio]
Cytuj:

Lmao i w PAtriots i w Un~ sa pk np keekz, kardear , van hell~ czy wojtix
Podać ci nazwe dobrej gildii na Galanie?? : Forgotten shadows Preliator Noxis czy Champions of Olymp i to oni powinni rządzić bo są dobre gildie niema tam PA , jeśli masz inne zdanie to powiedz kto z Preliator Noxis to Pa
to sa male glidlie stworzone przez znajomych, glownie dobrych, im nie zalezy na wladzy, dlatego sie nie mieszaja, a co za tym idzie rzazdic nie beda

ale fakt faktem tego czego brakuje patsom to przywdocy ktory by ich mocno trzymal za jaja bo tam kazdy robi to co chce, taka jest prawda.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania