![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() A rycek bluzaga bluzaga fluga na zemsta i pozniej w szkole obrywa po ryju placze zeby go nie bic wraca ze szkoly i sie dalej kozaczy mowiac ze mnie skatrowal i mi wpierdolil, zalosne to jest..... zalosne....... Wiesz co nie wiem jaki cel maja twoje wypowiedzi bo jesli to ma byc ironia bo tak mi dzisiaj pisales to chyba nie wiesz co to jest
![]() Jak ty noobowales itemki na 8 lev to przez ten czas ktos gral, kradl lub pkowal ![]() A twoje posty maja ta "invvencje"?? Bo chyba nie. Zadko sie zgadzalem z holu( ![]() ![]() i powiem to co lady, ze jezyk polski to to nie jest..... Wiec nie wiem co masz na celu, spojz chociaz raz na siebie z dystansu.... bo narazie tylko widziesz siebie jakiego chesz widzie a nie takiego jakim jestes.... i ten twoj podpis jak dobrze pamientam "Jesli chcesz zmienic swiat, zacznij od siebie" Lepiej usun to ze swojego podpisu bo nawet nie wiesz co tam pisze.... ZENADA.... Pozdro.... for.... all..... OMG dziwne, jak edytuje tego posta to nie ma jakiegos tam wrzodkiewka superlil czy cos LOL a jak anuluje lub napisze to sie pojawia, jak ktos niewiezy to zapraszam do mnie do domu xD Ostatnio edytowany przez Zemsta - 04-04-2006 o 21:20. |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Opowiem wam pewna historie.
A wiec skilluje sobie Neoxerem, az tu nagle wchodzi 11 Sorcerer i napiernicza moje slimki. Wiec ja kulturka opuszczam miejsce, a slimy przerzucaja sie na tego zbrodniarza. Wchodze wyzej patrze lezy cialo tego wlasnie sorca, i 4 slimy do okola, a na koncu biegnie 29 druid (Nie powiem nicku dla jego dobra), i gdy doszedl do ciala, matka Slima summonila kolejne slimy (Mozliwe ze bylo wiecej matek),i zabily druida (29 level, druid !! Chodzi bez uh, mf itd..), gdy ja probowalem odebrac 2 ciala, okrazylo mnie lacznie 7 slimow, atakowaly za 20-30 ihalem sie po 20 (;p),i padlem tak jak tamte nooby. Ale pomyslcie kogo latwiej ubic 17 Knighta czy 29 Druta? Pozniej owy druid, plakal ze stracil vamp shielda, ale watpie w to.. |
![]() |
![]() |
#823 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
Potwierdzam-usun sobie swoj zjeb*** podpis bo kogo obchodzi ile jeb*** z FS'a ? :> Michaleq duzo mowi a malo robi ( moze cie zrobia moderatorem na forum hauahaaha ![]() ![]() ![]()
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
|
![]() @Lady
Nom, żałosne jest to, masz racje; ja w przeciwieństwie do innych, nie spedzam przy tibii 24/7 ;] @Zemsta Nie zabronisz mi pisać po polsku ;] Wierz mi, to pomaga, twoje posty trzeba czytać po kilka razy (^^) żeby zrozumieć ich treść. Przykład? Kto za pierwszym razem skuma to: "A rycek bluzaga bluzag fluga na zemsta i pozniej w szkole obrywa po ryju placze zeby go nie bic wraca ze szkoly i sie dalej kozaczy mowiac ze mnie skatrowal i mi wrzodkiewka jest superil, zalosne to jest..... zalosne....... " <<< no właśnie Jak Lady miał 20, ja miałem 23 ;] (pamiętam pewien quest) @Lady A co do profilu, zauważ, że wiele osób pisze w tym stylu ;]; Aha, Pavlot mi mówił, że miał bp uh ![]() A to, że pisze po polsku, nie oznacza jeszcze, że wiem all o Tibii ;] a jeśli 'wymądrzaniem' nazywasz to, że powtarzam słowa Pavlota, to najlepiej to świadczy o Tobie.... Pozdro Zapomniałem dodać :S @Poreda Gz nupka xD @Narkoman Jak miałbym być chamski, powiedziałbym, że źle aola wkleiłeś, ale nie będę ![]()
podpisik sponsoruje narodowy fundusz zdrowia... zyczymy milego dnia Ostatnio edytowany przez Michałeq - 04-04-2006 o 18:38. |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @up
Co do zemsty to michaleq ma racje. @Lady Nie ma to znaczenia czy masz 40 czy 500 lev, ma znaczenie jak grasz i jak sie zachowujesz, przyznam troche racji michalkowi ze ciebie bardzo pochlonela tibia, i spedzales ponad 5 h dziennie nad nia. |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
|
![]() no to ja powiem ze w 1 sie zgadzamw tym ze niektore posty trzeba czytac pare razy aby skumac (nawet dobry przyklad poszedl) no ja wlasnie wciagnelem kumpla z klasy w tibie, i jak miedzy nami ma byc tak jak miedzy wami (przynajmniej na forum) to ja go to nieprzyprowadze moze mu konto schakuje bo zanm nr i haslo
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
Najgorsze co moze byc to okrasc lub zabic kogos kto nam zaufal. Nie ma wiekszego qres.....a w "real" zyciu, nie ma tez w Tibi. Jesli ktos jest lajza w grze, pewnie tak samo zachowuje sie w zyciu ![]() ![]() Ale oczywiscie kazdy ma prawo do swojego zdania ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
|
![]() W 100% zgadzam się z Lenidasem i Poredą ;] Ja proponuje jeszcze coś innego; wielu ludzi się wywyższa, bo mają po 16 lat i czują się lepsi. Bzdura. Patrze u siebie w cafe, jakies 20 latki się podniecały, że na Celeście jego 19 letni qmpel postawił FF na Guardian Shieldzie i go se wziął -.- . Koleś inny na 1 dzień dostał 63 knighta. Miał 8 lat (koleś, nie najt
![]() Pozdro
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Przytocze jeden przyklad do tego ze mozna byc draniem na 100+ .No wiec tak sciagnelem se tam jakis filmik , na ktorym 4 typow szlo na anchilatora no i walcza, walcza i walcza z tymi demonami i jeden umiera reszta przezywa. No i wchodza do pomieszczenia i se odbieraja nagrody i tam dwaj wyciagaja swoje nagrody (na podloge) zeby zroboc screana i nagle ten trzeci zabiera im ich nagrody i zaczyna uciekac . DOchodzi do miasta i juz za nim byla taka zgraja ludzi ze se nie mial szans poradzic. Jaki z tego moral nie oplaca sie okradac ludzi bo i tak sie to na tobie zemsci.
Po co okrasc kogos np z zeczy o wartosci 100k i miec potem hunta od calego serwa ze nie masz juz po co grac tym charem zanim zrobisz kolejnego chara ktory bedzie mial takie lvl jak poprzedni char to minie tyle czasu ze tamtym charem mialbys duzoooo wyzszy lvl i bys sobie te 100k spokojnie zarobil ![]() no to tyle . ale sie
14:54 Pulpet rozprowacz [58]: 'how long? 14:54 Xaazan [32]: yes 14:54 Xaazan [32]: ;/ |
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Widzialem ten filmik (z ta kradzieza). Gosciu padl ale mial AOL wiec fanty mu zostaly
![]() Coz pewnie tez jakis maniak (robi nowa postac) lub poprostu zlodziej polasil sie na kilka zlotowek (lub centow, rubli, funtow ![]() ![]() Pozdrawiam
#832 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Twoje rycek tesh czasem trzeba przeczytac pare razy MICHALEQ PEDALEK |
|
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, Bugi są wszędzie, mi już z lodówki zaczęły wyskakiwać :/
@Zemsta Uwielbiam jak mi wrzucasz :S Może już wiesz czemu? ![]()
#834 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To sa takie "cenzury" w p i e r d o l e wpierdole i wszystko jasne @ Rycek a ty je konsumujesz? czy chodzujesz dla siostry? Ostatnio edytowany przez Zemsta - 04-04-2006 o 23:39. |
|
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() zacynasz mnie juz w*****ac z tym 'wrzodkiewka jest superli' -.-
to ja teraz bede pisal wanarchia jest duperliiiii -.- |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe przynajmniej sier usmiac mozna czytajac wasze posty ale tez tra sie domyslac co piszecie :/
ale ogolnie beka ![]() @ marcin leo tez ogladalem ten filmik ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#837 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to nie sa wrzuty na ciebie tylko cenzura ![]()
![]() |
#838 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
|
![]() robilem to przez 5 min bo na angielski szedlem ,ale specjalnie, aby ci ulzylo, to to poprawie.
![]() zrobie to pozniej bo teraz do kumpla jade, ale zrobie. Poswiece czas dla ciebie, chociaz zaje..zabiles Pavlota :/
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 05-04-2006 o 09:41. |
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie nauczylem Qweza hackowac...teraz razem sie w to bawimy ale klimacik
![]()