![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Venore Market Street 6
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Naction
Świat: Refugia
|
![]() 1. CZy wy naprawde jestescie jescze w podstawowce ? Umiejetnosc czytania ze zrozumeiniem jest sprawdzana na tescie kompetencji...
2. Czytacje miedzy wersami, to ze pisze ze nie ladnie ze jechal na bocie nie zonacza ze jechal (polecam otworzyc slownik jezyka polskiego na haśle "ironia" bądź "sarkazm" ![]() 3. Wowa nie jechal na bocie nie jedzie a te 3 strony wynikly z tego iż uwazalem ze nie odbierzecie tego tak doslownie ... 4. Pozdro Krzysiu ![]() BTW jesli nie wierzycie ze wowik nie skilluje na bocie, to zapytajcie jakie ma oceny z ruska xD ma do tego jezyka taki zapal jak i ja ![]() Reasumujac, wowa nie skillowal, nie skilluje i nie bedzie skillowal na bocie. nie wyleci z gildi bo nie ma za co. regulamin jest przestrzegany. Vasherr zasysaj ![]() @Edit Canqu -.- zmalpowales moj avatar ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ethanamoz Lothardan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: ~Hail Naction~
Świat: Nerania
Poziom: 300
Skille: 17/31
Poziom mag.: 92
|
![]() No dobra przynaje sie caly ten char zrobiony jest cave boterem - wlasnorecznie do tej pory ubilem tylko kilka ratow na rooku, potem juz wszystko robi za mnie cave boter. Skille tez zrobione uzywajac macro - bo inaczej bym nie umial :/
A tutaj jeszcze ssik (bocik niezle dziala jak sami widzicie) ![]() p.s. takie skille wbilem na bocie a jeszcze nigdy na slimie nie padlem, czy to nie dziwne? p.s.2 nlvle macie pokazne a opcji Ctrl + R nie umiecie uzyc :/ ? jesli botuje to prosze was ZGLOSCIE TO JAKNAJSZYBCIEJ DO GM'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
|
![]() gz wowik =D skilla i screena oba udane buahahaha
ja wybotowalem wczoraj mlvl: ![]() a dzisiaj rano: ![]() poh rulez!
Twoje szlachetne czyny będą pamiętane... Ostatnio edytowany przez Rezerwista - 04-12-2006 o 09:09. Powód: jeszcze jeden ssik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Zbanowany
|
![]() W ręce powinieneś mieć krzesło, bo Matkę przecież bijesz, nie?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2006
|
![]() Taa, pewnie, ja mam nawet taki boot co sam włancza kompa o 8:10 po ss bieże do łapy knife i sam sie ustawia na trainie. <p>
Może powiecie jeszcze, że Wowa ustawia się na soldkach na cave bocie buehehe, a Może cała gildia Naction zosała założona przez bot i tak naprawde za klawiaturą tch postaci nikt nie siedzi, prócz programu...... <p> To jest poprostu zwykła zazdrość, bo sami nie potraficie osiągnąć takiego poziomu jak niektrórzy......... Ps: Wowuś a tak na twoim miejscu to ja bym córke obracał a nie matke.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
|
![]() jedni maja farta do DLi, inni do dragow, a ja poprostu (albo one mnie) uwielbiam BK ! =]
wczoraj 2x k-legs a dzis: ![]() czwarty bk ^^
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Thario Stwola
Profesja: Elite Knight
Gildia: [R.I.P] ChoCh [R.I.P]
Poziom: 160
|
![]() Nice loocik Rezerwista
Wowa fajny screen xD Gratz all |
![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
Profesja: Paladin
Poziom mag.: 21
|
![]() oO ladne loty z bk wynosza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Gz Wowik i Rezik.....
@randall A to dla tych którzy nie wiedzą jak wjeść na www.wikipedia.pl lub znaleźć tych wiadomości gdzieś indziej.... Więc macie: Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego, np. w zdaniu Jaka piękna pogoda wypowiedzianym w trakcie ulewy. W klasycznej retoryce ironia stanowi jeden z tropów. W rozumieniu potocznym ironię utożsamia się z zawoalowaną kpiną, złośliwością, wyśmiewaniem, dystansem. Sarkazm- dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś, złośliwość, wyraz pogardy. Hail Knight Wowa.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Guest
|
![]() Nie wiem czemu miało to służyć...po co to pisałeś?;]jak to pewnie nikogo nie obchodzi;p
|
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Lokacja: Otwock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Konki Ryc
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Brokacik
Poziom: 100
|
![]()
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() Powiem prawde... TO MATRIX wybraliscie zla pigulke teraz nie ma juz odwrotu
Nactionsami steruje zdalnie zaprogramowany pc ktory umie wszystko ;] nawet lognac na 30 charow bez mc ; = ] Pozdro i czekac na mnie +] |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Stan: Niegrający
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
|
![]() prawie tydzień bez neta bo za**** kable telefoniczne -.- HAIL TPSA!!
Mój pierwszy SOLO DL ![]() ![]() ![]() Zaraz po Save LVL ![]() ![]() Noi Na wieczór wkońcu Full Beggar Done ![]() PS. Dzięki Dazan za pomoc na hero cave po staff ![]() ![]()
![]() |
#837 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Zagłębie
Stan: Usunięty
Imię: Alex De'Caro
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dies Irae
Świat: Secura
Poziom: 135
Skille: 20/28