|
Notki |
Poradniki Poradniki napisane przez użytkowników forum. Podfora : Wasze propozycje poradników ; Poradniki archwialne; Poradniki nie związane z Tibią |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
|
![]() @2 up
Proponouje zebys zrobil 80/76+ @up dobrze, zrob sobie 60/60 a nastepnie dobij ten 25-30 lvl, pozniej mozesz zrobic 70/70-75/75. Dokladnie! Za kazdym razem slima z knife bije do krwi przy skillu 74.
Ostatnio edytowany przez Nevir - 28-06-2007 o 22:40. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#822 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Mam skille 48/47, na balance za szybko rotem pada, a taka ciągła zmiana irytuje pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() Przeglądając forum przeczytałem w tym poradniku następującą rzecz:
Do awansu w ataku potrzebujemy uderzać kogoś do krwi lub "z chmurką". Jeśli trenujemy z potworkami, to one mają jakiś swój arm i nie mamy na to wpływu. Dużo naszych hitów idzie na zbroję. Zauważyłem, że przy takich minoskach, to może nawet połowa... :/ Wywnioskowałem z tego, że hit w "zbroję potworka" nie wlicza się do umiejętności ataku... Jako, że obecnie gram i trenuję knightem postanowiłem to sprawdzić... Sworda mam trochę za dużo, ale za to cluba mam 10... ![]() Podczas uderzenia z mace w rotworma <iskierki, czyli uderzenie w zbroję> club poszedł w górę ![]() To dowodzi, że jest to mały błąd ![]() ![]() ![]() Narazie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: tam
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Knight Kornelius
Profesja: Knight
Gildia: brak
Świat: Pacera
Poziom: 16
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() 2@up chodzi Ci o to ze niezadajajesz tak jak powinno byc blood/(iles tam czasu chmurki)? musisz poprzez probowanie dobrac dobra bron,niemusisz na 8 lvl z knifem skillowac...idz na trolle (na poczatku) skilluj patrz mniej wiecej jak czesto udezasz blooda i na podstawie tego dobieraj bron,w bp nos rozne bronie w jednym rodzaju... nie da sie dokladnie powiedziec na tych skillach skilluj tym i tym na tym i na tym, musisz chwile sam poprowobwac a te blood/chmurki to niemusi byc tak dokladnie bo w gdyby tak bylo .. to by sie skillowal o niebo trudniej
mam nadzieje ze pomoglem ;P
skills=respect -------------------------------- 09:55 Qutearstat mat [12]: maasz pulapke na zwierze ta 09:55 Elite Knight Kornelius [18]: jaka pulapke? 09:55 Qutearstat mat [12]: jak whodzi to mu zabiera rzycie 09:56 Qutearstat mat [12]: morzna kupic w edron /\ Pwned Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Guest
|
![]() @up
Tak, wielkie dzięki o takim rozwiązaniu nawet nie pomyślałem ![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P
Imię: tak jak ja ):P
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja nikogo nie krytykuję, ale powtórnie przypominam, że pod poniższym adresem:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=7254 jest obszernie wyłożona korekta dotycząca trenienia... ale zanim to przeczytacie, to zajrzyjcie jeszcze raz na pierwszą stronę poradnika. Wtedy niema siły, żeby coś było niejasne ![]()
I jam... Ten co niepokój przeczekał, Chaos i straszną pożogę. Poza przestrzenią i czasem, W błogiej nicości się znalazł. (...) Ostatnio edytowany przez Aladar - 01-07-2007 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Guest
|
![]() poradnik zostalo dobrze napisany
![]() gz i tx skorzstalem z niego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Czarna Białostocka
Imię: twoja Babcia
Gildia: Najlepsza pod parasolem
Świat: Selena
Poziom: 999
Skille: 10/10
Poziom mag.: 89
![]() |
![]() Aktualnie nie potrzebny mi ten poradnik sam muglbym go pisać!,ale po za tym jest spoko
POZDROWIENIA .......(HAJZEREK)....... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Lokacja: Czarna Białostocka
Imię: twoja Babcia
Gildia: Najlepsza pod parasolem
Świat: Selena
Poziom: 999
Skille: 10/10
Poziom mag.: 89
![]() |
![]() flaga_pl: Ta polacy do boju to nasz chymm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Guest
|
![]() OMG spox fajna rzecz
|
![]() |
![]() |
#831 |
Guest
|
![]() Naprwade lepszego poradnika dla Kinka nigdy niee widziałem wielkie gz ale i tak czekam na 2 moons
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Guest
|
![]() Czy ktos ma jakis fajny sposob na trenowanie po update? teraz jest ciezko, bardzo szybko sie zabija potworki nawet z najslabsza bronia. jesli ktos wymyslil jakis fajnych przeciwnikow do treningu i fajne miejsca to niech pisze, napewno wielu mieszkancom Tibii sie to przyda
![]() Ostatnio edytowany przez Darkness_Sensui - 05-07-2007 o 20:48. |
![]() |
![]() |
#833 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() tylko tak dalej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Lokacja: Ustrzyki Dolne
Imię: Elane The Guard
Profesja: Elite Knight
Gildia: Parafia Miłosierdzia Bożego
Świat: Secura
Poziom: 96
Skille: 87/87
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Fajny poradnik, ale zdaje mi się, że teraz po update ida skile powolej...
pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: Jastrzębie
Imię: Yoyo Brave Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 104
Skille: 83/81
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Bardzo ładny poradnik i przydatny chyba dla kazdego, łatwo można rozplanowac grę co jest nastepnym plusem tego poardnika >>>DAJE OCENE ŚWIETNY<<<
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Gizmur
Świat: Candia
Poziom: 40
Skille: 64/64
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Po tym upie ze skilem 50 ze zwykłego cluba (7/7) ładuję w roty nawet za 12 i mi na parę minut starczają >.<...nędza, a ja chciałem do 60/60 :|. Poradnik bardzo fajny 10/10 chociaż po upie nieco się zdezaktualizował, ale i tak git
![]()
Prosiak witruwiański ![]() Ostatnio edytowany przez Gizmik - 06-07-2007 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Guest
|
![]() Tera palki rzondzo.
|
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 06 2007
|
![]() cześć mam pytanko mam palla na 13lvl i robie sobie skille aktualnie mam 62/52
![]() gram na świecie non-pvp guardia moje pytanie brzmi ile mi small stones zejdzie z 62 do 75 dista ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Opole
Imię: Devil of the Sword
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 80+
Poziom mag.: 8
|
![]() Mi osobiście bardzo podoba się ten poradnik
![]() ![]() Uważam, że odwaliłeś kawał dobrej roboty Reynold ![]()
18:38 Athrakip Thelur [1]: elo 18:38 Athrakip Thelur [1]: tu low raider 18:39 Devil of the Sword [130]: cze 18:39 Athrakip Thelur [1]: kurwa 18:39 Athrakip Thelur [1]: hacka mam... 18:39 Devil of the Sword [130]: juz probowales 18:39 Devil of the Sword [130]: ;d 18:40 Athrakip Thelur [1]: aha ;p 18:40 Athrakip Thelur [1]: to nie zawracam glowy 18:40 Athrakip Thelur [1]: xD 18:40 Athrakip Thelur [1]: elo |
![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Guest
|
![]() Witam oto mój pierwszy poradnik przed przejściem do rzeczy chciłbym poinformować że jeśli macie jakieś wąnty między sobą załatwiajcie je sobie na GG lub w Realu ITP mam nadzieje że się rozumiemy a wracająć do Poradnika Edycja się przyda gdyż będzie to ogólny Poradnik o Tibi zaczne na początek od Klas Postaci.
Knight:Najlepsza klasa zaraz po Sorcererze tyle że on ma tylko czary Spomtaniczne jak Fird Person,Light,Light Healning,Berserk ITP niektóre czary takie jak Berserk są dla tych co mają wykupione Pacc dla Knightów na początek EXP jest dobry na Rooku na początek polecam raty,Trolle póżniej Orki,Orki Spermani<Łucznicy> Knight może być jako Bloker jak masz wysoki LVL i zbierasz Ekipie na Questa niezapomnij kupić runy o nazwie UH dla Knighta oczywiście. Rat ![]() Cave Rat:Jest ttroche lepszy od swego poprzednika gdyż daje on ci aż 10 EXP można go też sprzedać na Rooku. Snake ![]() Bat:Taki sam przypadek jak u Snake. Spider:Troche lepszy od Batów i Snaków daje więcej EXP i troche kasy. Bug:Lepszy od Spidera gdyż daje aż 10 GP ale to bardzo rzadko. Wolf:dobry potworek do EXP na rooku lub do zdobycia mięsa. Troll:Najlepszy |
![]() |