![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() poprostu dolaczylem do zlych ludzi - ciezko walczyc solo, albo w te 5 osob przeciwko calemu ng -.-" nie moja wina ze ludzie nie walcza -.- a Szika o ktorego tak wlasciwie bylo cale zamieszanie bo go Dorpaz zabil wogole chuj wie gdzie jest..
macie nażryjcie sie~ ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Stan: Aktywny gracz
|
![]() No Suv lepiej edytuj swojego posta na temat ostatniej osoby walczacej bo troche smiesznie to wyglada
![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik forum
|
![]() ![]() Witam wszystkich. Chce powiedziec ze Suv ma racje z tym iz podczas ostantiej bitwy bylo nas zaledwie 6 online, bo jak zawsze niektorym wysiadly komputery a innym odcieli prad. Polacy nie byli przygotowani do wojny, prawda jest taka ze my potrafimy tylko expic, nie potrafimy sie zebrac i porzadnie dogadac, nawet przez sms , poniewaz przewaznie kogo prosilem zeby wyslal sms oi powiadomim kogos o wojnie , odpowiadali nie mam nic na koncie ;p. Suv ciesze sie ze wrociles do swojego Pg, naprawde jest zadowolony z twojej postawy na wojnie ty i kilka innych osob pokazaliscie ze mozna walczyc i zabijac, wiec teraz ciesz sie wolnoscia. @ do Pephy nie znam cie kolego ale czytajac twoje posty na forum, odnosze wrazenie ze jestes glupiutki i udajesz cwaniaczka a naprawde to gowno zrobiles podczas wojny, wspojrz na nas my walczylismy za wolnosc a ty walczyles bo ci kazano zabijac, wiec kim jestes zwyklym popychadlem Ng. Do wszystkich kazdy kto chce zaplacic prosze bardzo placcie i grajcie sobie, ale jak zobacze zaraz po paymencie osoby ktore nie braly udzialu w bitwach , poniewaz im net wylaczyli lub komputery sie zepsuly to sie naprawde wkur.......wie. Cya przyjaciele. Signed by king |
![]() |
![]() |
#824 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
|
![]() No to informuj Ptaszku o 100 lvlu via gg bo twój świat nie jest już moim światem..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik forum
|
![]() Zapomnialem dodac kazdy kto mysli ze bedzie wolny po paymencie to jest w bledzie. Ng jasno i wyraznie powiedzialo ze oni nie chca juz expic i niechca nas na servie wiec zaplacenie im to jest tylko srtata naszej ciekoz zarobionej kasy. Predzej czy pozniej i tak bedziemy hunted, ja mysle ze oni nie beda dlugo czekac z tym huntowaniem. Chlopaki dzisiaj na guild chat wymyslilismy nowa opcje, ktora ma byc naszym kluczem do sukcesu ale potrzebujemy wszystkich online i pogadac otym, piszcie kiedy mozecie byc online , mysle tutaj o elektryk'death, marelw, mudry, qeni, i reszcie ludzi z naszej gildii.
Pozdrawiam i moge powiedziec ze to jeszcze nie koniec wejdzcie to pogadamy. Piszcie kiedy macie czas najlepiej gdzies kolo 20 godz. |
![]() |
![]() |
#826 |
Użytkownik Forum
|
![]() arabku, I arrived, I fragged, I paid
![]() wiecie przyszedlem zrobilem pare fragow ale zdecydowalem ze z takim teamem daleko nie zajde i zaplacilem proste~ lece expic dzisiaj 94 : )
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#827 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() idz sie tym chwal na swoim forum gdzie cala banda osob ciebie nie znajacych ani troche bedzie ci gratulwoac i marzyc o zostaniu twoim "przyjacielem"
|
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wg. mnie Suv ma trochę racji bo walczyły zawsze te same osoby: Suv, Don Zasa, Yunichi, Mentor. Oraz niekiedy kto inny się dołączył... Peero nie wiem czego pragniesz, ale nawet jeśli się all zalogujecie to i tak jeden wielki kutafon będzie
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() suv kompletnie nie rozumiem twojego posuniecia ^.- teraz bedziesz miec abonament za granie na obsidii =)
|
![]() |
![]() |
#830 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Cytuj:
Yunichi jak to powiedzial "Pephy leci jako 1st" a to ze Ty jestes noobem i kazesz mi stac sorcem na przedzie to twoj problem, idz pograj na otsach chlopak, pokaz swoje pvp i walcz napie, zoabczymy kto bedzie mial lepszego "aimbota" ![]() Suv keep on goin' ![]() ![]() @Arabek, popychać to ty możesz Qeniego ![]() @Sobs PS; proponuje kupic zapasowe korki Ostatnio edytowany przez zielaq - 21-09-2006 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
#831 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Oj nie szarżowałbym zbytnio. Wydaje mi się, że jak będziesz wbijał 1-2 lvle na miecha to będzie tak w sam raz, żeby nie sprowadzić na siebie gniewu teletubisiów z NG. Ewentualnie expisz szybko, zaliczas ze 2-3 deady co by Ci się lvl wyrównał do odpowiedniego poziomu (powód zawsze się znajdzie np. zabiłeś ulubionego warlocka Dorpaza) + mały payment, żebyś szybko z runkami nie wyskoczył do odrabiania lvlu i wszystko będzie ok.
|
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik forum
|
![]() @zielaq
Przepraszam Bogu pvp -_- mi pej... "moze w venore bo stalem z tylu i nie moglem sdkowac kazdego" - najpierw byłeś z tyłu, teraz już za ścianą? ciekawe, co będzie w następnym poście (bo może tak naprawde to w ph stałeś czy gdzieś?)... Nie każe ci stać z przodu, tylko nie p****** głupot, nie lubie jak ktoś chce być na siłe fajniejszy niż jest... "pokaz swoje pvp i walcz napie" - jeśli to by wybuchło jakiś miesiąc później walczyłbym, wierz mi.. I jeśli nie rozróżniasz nooba od low lvl'a to świadczy tylko i wyłącznie o Twoim ograniczeniu, a nie moim.. Trzymaj ze swoimi "h lvl friends", może ci Mannow pozwoli 100 lvl wbić. "@Arabek, popychać to ty możesz Qeniego Pokaż mi kto z tych co zapłacili padł. Nikt? :O You just PWn" - pwnd to ty jestes przez swoje ograniczenie... Jak by zabili od razu, to więcej "skruszonych owieczek" by już nie zapłaciło, bo po co... Najpierw zbiorą kase, dopiero poźniej znajdą powody, ot co. Stary rzuć to forum, znajdź sobie życie ew jakieś hobby (może zbieranie znaczków?? Mannow ci po znajomości załatwi).. A jeśli boisz się o moje pvp.. Coż zapewniam Cię, że kiedyś mnie spotkasz w złym momencie.. |
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Gildia: Next Generation
Poziom mag.: 81
|
![]() FooF obejrzyj filmik brainles retardzie a potem komentuj
|
![]() |
![]() |
#834 |
Użytkownik forum
|
![]() lol zapomniałem podkreślić ironii jak Suv i już się schody zaczynają...
Zwykle bardziej rozmowny jesteś.. czyżby reszta zabolała? ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: FinNOT
Świat: ŚfińskiLand
Poziom mag.: 1
|
![]() Foof, zachowujesz się jak dzieciak. Co Cię może obchodzić co robi, z kim jest, jak walczy... To jego acc/char i może wszystko robić, nie zabronisz mu tego. To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór. Prawda jest taka, że Polacy nigdy nie byli lepsi w tą marną gierkę od Szwedów. Co prawda, jest kilka serverów gdzie nasi rodacy mają władzę i zgranie, ale jest ich nie za dużo. / Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu.
~Rl Dala |
![]() |
![]() |
#836 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Pojęcia nie mam, o co ci chodzi.. Czy ja mu każę być po polskiej stronie? Stary ja sam uważam, że w życiu czy też w Tibii trzeba być przede wszystkim po SWOJEJ stronie, a jak gram na Obsidii to nie jestem Polakiem, tylko obsidiańczykiem i jestem przedewszystkim za kumplami, simple. Nie obchodzi mnie to z kim on jest, o co walczy i po co. Chodzi mi o to, że na forum rżnie kozaka nie do zajeb***a. "To że wybrał Szwedzką stronę to jego wybór." A Zasa, Vany i reszta chłopaków to co, Chińczycy? Raczej nie a w sobsach są... Jesteś kolejnym fatalistą Dala: czemu wy wszyscy twierdzicie, że musze grać gorzej w Tibie z powodu narodowości hmmm? Tacy jak wy nie wyjdą z dp, bo "szwedy są lepsi w tibie" i potem zdziwienie i żal, że wojna przegrana... "Nie widze powodu, żebyś go dalej dissował bo to niema sensu." A ja nie widzę powodu, żeby ktoś mnie nazywał noobem tylko z powodu low lvl'a. Offtop się powoli robimy, wybaczcie. |
![]() |
![]() |
#837 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Wrocław
Imię: FinNOT
Świat: ŚfińskiLand
Poziom mag.: 1
|
![]() Foof, po pierwsze; nigdzie nie napisałem, że uważam Cię za nooba.
Nie mów mi jakie są realja tibijskich wojen, bo swoje przeżyłem i wykonałem... Mam na swoim koncie mase walk/wojen i wiem jak to jest, kto umie się zgrać, a kto nie... więc mi nie mów jak to wygląda. Moim celem był setny level i tego dokonałem, i jestem zadowolony z siebie. Tyle mnie Tibia widziała. ![]() Co do tych "Chińczyków", większość Sobs to PL, ale owszem są wyjątki... A jeśli chodzi o Vany'ego Hod to i tak już wypłacił się ![]() ~ Pzdr |
![]() |
![]() |
#838 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() suv nie mam nic do ciebie ale cie zabije. Kazdy kto placi na to zasluguje. Teraz rozumiem czemu w mojej aktualnej gildii jest pytanie o wiek na samym wstepie.
pozdrawiam Kala
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() Tu nie chodzi o wiek suv po prostu pękł bo nie moze sobie poexpic a potrzebuje tego by egzystowac (;
|
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik Forum
|
![]() <33 ludzi ktorzy nie wiedza jak jest a pisza <33
![]() |