![]() |
#821 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Warren'Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: -------------
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Taaaaaa ciekawe kto ci uwierzy ze ty Xadam auhsuahssauhsauh...lol a tak pozatym update bedzie super z tego co mowia tutorzy bedzie wszystko inaczej niz jest opisane z hotkeyami to bedzie tak ze jak klikniesz np. F10 to masz ten kwadracik (tak jak wezmiesz use na rune) i dopiero mozesz sie uhac albo strzelac a stamina podobno nikomu nie bedzie przeszkadzac na jedna osobe spokojnie starczy xDDD A outfity to nei problem poniewaz stare zostaja kto chce to bedzie chodzic w nowych a kto chce to bedzie chodzic w starych
![]() No i tyle co do Update ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#822 |
Guest
|
![]() POrazka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tibia to spox gra ale jesli sie jej nie psuje
Po kazdym update robi sie coraz gorzej jak sie jakies soule to teraz to z lootem i jakas stamina Dno!!!!! Knajci przestaja grac wiem to bo duzo moich wysokich kumpli juz nie gra bo na bloczeniu gowno zarobia dla sorka to dobze ale czemu nie zrobia jakiegos ulatwienia dla knajta??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() @Pandaray
Bedzie mozna wybrac, czy chce się odrazu uzyc na sobie, czy miec na celowniku. |
![]() |
![]() |
#824 |
Guest
|
![]() Knajci wcale nie robia sie z kazdym update slabsi. W poprzednich update dodano lamanie sie spearow (utrudnienie trenowania dla palka) i SOULe utrudnienie dla runemakerow
![]() |
![]() |
#825 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 07 2006
|
![]() ![]() Jest to gra jedyna w swoim rodzaju, której takiej drógiej nie znajdziemy nigdzie, a co tera wskazuje nie znajdziemy po UPDATE TIBI w samej TIBII. Tibia jest ( już raczej była) grom, w której gracz mugł zdobywać doświadczenie i umiejętności, ucząc się bić z mieczy itp. Niektórzy muwiom jak czytam ten temat, że dobrze, iż TIBIUA się zmieni, teraz będzie prawdziwom grom MMORPG. Ale zadajcie sobie pytanie jedno pytanie. Czy do takiej tibi jaka ma być po update się przyzwyczailiśmy? Czy dóżo wśród z nas uzależniło się od tej TIBI która ma być? NIE to ta tibia, ta era tibii, która przemija, to w tamtej tibii sie zakochaliśmy. Tibia coraz bardziej się upodabnia do większości gier MMORPG, a kiedys było inaczej wybieraliśmy TIBIĘ bo jest jedyna w swoim rodzaju. pomyślcie sobie czy nie będzie wam brakowało życia bez souli, bez znikających spearów, kiedy życie uplywalo na skillowaniu i nieograniczonym zdobywaniu LVLi. Bardzo dobrze, iż wprowadzajom nowe tereny i potwory, ale niech nie zmieniajom sposobu GRY. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Nie grom tylko grą Nie mugł tylko mógł Nie muwiom tylko mówią Nie prawdziwom tylko prawdziwą Rozumiem, ze mozna zrobic kilka bledow. Ale nie po 2 w 1 slowie.... 11 latkom na forum mowimy nie! Ostatnio edytowany przez Nowy Asakura - 20-07-2006 o 19:35. |
|
![]() |
#827 |
Użytkownik forum
|
![]() Co ci mogę powiedzieć ASAKURA? Ja nie mam 11 lat tylko 14 ;/. A te błędy to spowodowane są przez zamach z jakim pisałem, nie zwracałem uwagi jak napisałem. A tak wogule nie jestem dobry z polskiego mialem prawie 2 na koniec
![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Użytkownik forum
|
![]() Jednak mógłbys zwrócić uwagę na to, iż teraz 50% społeczeństwa pisze w internecie prościej bez polskich znaków. LOL Po co się męczyć sięgając do alta i do litery, a przeczytac się chyba da. I bende pisal jak muwie jak pisalem. LOL
![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thel Heroes
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() To, że niemożna zabierac lootu to swietny pomysł
![]() Next. Stamina, moim zdaniem ok, bo przez to mniej będzie ludzi, ktorzy sie dzielą kontem ![]() Ale qrcze jak przeczytalem to o waleniu z battle list i o UHaniu sie hotkeyem, to sie normalnie wkur***. Co to ma byc?! ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli się nic nie zmnieni to oceniam update na 3+( w skali szkolnej).
#830 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#831 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#832 |
Użytkownik forum
|
![]() Pytał cię kto o zdanie ZIELEVITZ ( czy jak ci tam)?
|
![]() |
![]() |
#833 |
Użytkownik forum
|
![]() Tych, którzy som przeciwni update ZAPRASZAM DO MOJEGO TEMATU. Wpiszcie w szukaj
UPDATE 2006 SUX powinno was tam zaprowadzic. |
![]() |
![]() |
#834 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
I poczytaj troche o uzywaniu Caps Locka. Cytuj:
A pozatym, zanim zaczniesz udzielac sie na forum, poszukaj narzedzia do edytowania postow. * - mowilem o debilach jakby ktos nie zauwazyl ^.^ I specjalnie dla tych co narzekaja ze znowu udupiaja jakas profesje. Kazdy narzeka tylko na profesje ktora gra, tak naprawde wszystkie profesje wciaz sa rowne. Udupiono palkow ze spearami, udupiono sorcow/drutow z SP, i polepszono wszystkie postacie z hotkeyami + battle. Knight moze sie UHac na hotkeyu, sorc moze strzelac na battle, a pall moze sie uhac na hotkeyu i strzelac na battle. Dlaczego kazdy musi wyrozniac tak bardzo Swoja profesje? Ostatnio edytowany przez styku - 20-07-2006 o 23:17. |
|||
![]() |
![]() |
#835 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
|
![]() Wyczytałem gdzieś że łuk i kusza będą miały zasięg (tak jak różdżki i laski), poszukam tego posta.
http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...0&#post1200610 "YES there is a range now, ever sense the technichal update. Bows are range 6 and x-bow range 5" Co znaczy nie mniej nie więcej że strzelając z łuku i kuszy mozemy być maksymalnie oddaleni kolejno 6 i 5 kratek od celu. Pocieszające dla palków jest to, że w tibia.spr są grafiki tarczy (może do trenowania dista?), oraz nowej kuszy. Ostatnio edytowany przez Anth - 20-07-2006 o 23:51. |
![]() |
![]() |
#836 |
Guest
|
![]() Paladinox pisz posty w MS Word. Jak ci tam podkresli na czerwono, znaczy ze blad
![]() |
![]() |
#837 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() @up
A on skopiuje do tego Worda, a potem podkreśli w poście gdzie czerwone i powie "SAMI SE POPRAWCIE" xD Cytuj:
Od 7.7 pamiętam, że jak waliłem z łuku, to po poziomie potwór nie mógł stac na krawędzi ekranu, a kusza miotała po całym ekranie. kusza miała 7 łuk miał 6 Ale jeśli to prawda co mówisz, że kusza ma o 2 kratki mniej zasięgu niż dotychczas, to przypałowo. Pocieszający jest fakt, że dodano nową broń strzelecką. Mogłaby miec atak 35, zasięg 6-7 i byc dostepna na poziomie ~k-axe czy drag-hammera. @ down Tak tak. Ale ty dostajesz roda/wanda w prezencie. Ma on stały dmg i nie służy do huntowania nim przez całą gre. A pal ma walic spearami? Różdżka daje możliwośc szybkiego expienia bez noszenia dużo droższych itemów i tracenia kupy hp siedząc do 30 lvla na rotach. Pojesz sobie i masz znowu manę. Nie musisz miec capa na zapasową amunicje. U ciebie 2 mana-pocisk, a u mnie 10 mana - strzała. Do tej pory palowi chyba nic nie polepszyli (oprócz tego że zmienili kruszące się speary na łamiące się speary). Dzięki nowej broni dystansowej gra palem może byc ciekawsza. Ps. jakby te głupie speary ważyły po 12 oz. albo miały więcej ataku i trwałości. Zmniejszając im atak tylko gorzej zje*ali pala, bo i tak treni się raczej kamolami, a te 5 ataku mniej dużo możliwości nie dało. edit Ops pomyłka, myślałem że piszesz o tej co ma 4 zasięgu i jest pierwsza ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 21-07-2006 o 00:26. |
|
![]() |
![]() |
#838 |
Guest
|
![]() @ UP
I tak masz lepiej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 65+
Skille: 75/70+
Poziom mag.: 6
|
![]() A jak na non-pvp musze na dwarfach skillowac to i tak mi exp dochodzi bo jak tak to chyba bedzie sia meczyl?? Jak tak to czysty idiotyzm. A z tym lootem to niezly pomysl.
P.S Skillowac bede knightem, nie tym drutem co mam w profilu ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Arie Nena
Profesja: Elder Druid
Gildia: Roz*******acze
Świat: Fortera
Poziom: 28
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() Ten update tak mnie zdołował, że nawet głosu nie zabieram.
![]() |
![]() |