|
|
#8381 |
|
Użytkownik Forum
|
Wątpię, dzisiaj niedziela.
|
|
|
|
|
|
#8382 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
Stan: Na Emeryturze
|
@Tompior
No a jak? Oczywiście, że GTO jest i śmieszne i wesołe ; ]
|
|
|
#8383 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
|
hehehehhehe to co obecni modkowie, erion i ja spamujemy dzisiaj w nocy bo nam rybka z tymmi wybormai na modow tak ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
|
#8384 | ||
|
Satyryk
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
Cytuj:
Powiem wam jedno, ja bym pozycji moda na tibia.pl nie wzial nawet gdyby mnie prosili. Szmbo mozna wachac, ale sie w nim nie plywa. :p Cytuj:
|
|
|
|
#8385 | ||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Też bym złożył, ale ryzyko, że zostane wybrany (tak 0,012%) jest wciąż zbyt duże. No cóż - w trakcie jak ci będą się przymilać, ja wejdę do top3 spamerów w tym temacie ![]()
|
|
|
|
|
#8386 |
|
Satyryk
|
Bedziesz sie musial obejsc smakiem, bo to ja sie do top 3 wybieram.
|
|
|
#8387 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
|
a ja zlozylem podanie na modka wiec jak zostane (w snach) modem to pol tematu usune i tylko zostawie posty ilyi czyli mego boga ;s
|
|
|
|
|
|
#8388 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
|
Obejrzalem 2 pierwsze epki Mushishi - zapowiada sie swietna seria, w stylu genialnego Haibane Renmei. Wielkie dzieki dla Czegochcesz'a za polecenie
![]() |
|
|
|
|
|
#8389 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
|
Ciagne GTO torrentem (z boxtorrents). 10GB
Ciekawe, czy w ciagu 1-2 tyg zakonczy pobieranie ![]() |
|
|
|
|
|
#8390 |
|
Fallen Angel
|
eerion, myślałem, że swego czasu dostałeś odemnie wystarczający dowód na to, że nie masz nawet 0.00000000000000000000000000000001% szans
![]()
|
|
|
#8391 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
|
@Gangrel
A ja mialbym ile? 0.000000000000000000000000000000001%? |
|
|
|
|
|
#8392 |
|
Born in Hell
Data dołączenia: 10 03 2004
|
Offtop: Ciekawe ile aktywnych modów teraz tu jest, z którymi współpracowałem jak jeszcze byłem modem. Dobijające bywa, że nawet po roku czasu nadal niektórzy w grze myślą, że jestem modem.
Ontopic: GTO trzeba obejrzeć, a nawet przeczytać Co mnie wzięło, że kupiłem 11 tomów Evangeliona to nie wiem, ale już wiem, że jakbym miał kupować mangę to zza granicy, aby nie po polsku.Ostatnio edytowany przez DDoS - 23-03-2009 o 13:02. |
|
|
|
|
|
#8393 |
|
Użytkownik Forum
|
true, true manga po polsku ssie
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
|
|
|
|
#8395 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
Cytuj:
Jak nie ogladales to na co jeszcze czakasz czleku! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8396 |
|
Użytkownik Forum
|
boże wszyscy startują na modkow!!?? no to z kim mam niby teraz pisac o bzdurach kompletnych ?? a wiecie co chyba tez nawet napisze tyle ze mam to w nosie czy beda moje obecne posty czytać =P
|
|
|
|
|
#8397 | |
|
Born in Hell
Data dołączenia: 10 03 2004
|
Cytuj:
Bo nie kce i bym miał 0% szans (bosal )Kurde Ghost in the Shell nie mogę dorwać tego najstarszego filmu. |
|
|
|
|
|
|
#8398 | ||||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Groc! Jeśli obejrzysz i to będzie a'la Haibane - to od razu mi o tym powiedz! Takiego anime nie można puścić bokiem ![]() Cytuj:
Mały błąd w obliczeniach xD Ale... Who cares? ![]() Cytuj:
Jest to "odnowiony" najstarszy film. Zresztą (już pewnie Groc wszystkim rozgadał) - na Boxtorrents jest. I stary i 2.0
|
|
|
|
|
#8399 | |
|
Satyryk
|
Cytuj:
Eerion, a co powiesz na zlozenie podania z jajem? Imie: Maciek Wiek: 10 lat Zainteresowania: Koszenie orcow moim uber knightem na 19 lvlu, za pomoca mojego super axa. Dlaczego mod: Bo jestem pro i w ogole super, no i czasem nawet free itensy rozdaje noobom. etc.
|
|
|
|
#8400 | ||
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Niestety - nudne zakończenie xD
|
|