|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#8421 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miszczyszyn
Profesja: Druid
Gildia: Elite Moon
Świat: Refugia
Poziom: 22
Poziom mag.: 24
|
![]() 2up
Stanowczo orc fortess |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8422 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() To teraz ja mam pytanie: Gdzie mogę zrobić przyzwoite PG 60 rp skile 79/64 15mlvl
Byłem na bb isle, exp wyśmienity ale na moim servie panują niepodzielnie lagi a dostać laga uciekając przed 2 bb +3 ds to... Na dragach wyciągam jakieś 55k/h a mi marzy się coś więcej ;p Waste może być ale nie jakieś ogromne(frosty plx), około 3k na godzinę w plecy to przemęczę. Na Ice witchach też jest ok ale są zawsze zajęte i ciężko się wbić, podobnie na necro... Jakieś inne ciekawe propozycje? @down No mi się marzy coś pokroju 75k/h ;p, na bb isle tyle miałem ale powody napisane powyżej... Ostatnio edytowany przez Cloudres - 24-06-2008 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2008
Lokacja: ziemia>>europa>>polska>>radziejow>>moj dom>>krzeslo przed kompem
Imię: xxxxxxxxxx
Profesja: Master Sorcerer
Świat: harmonia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() @up
Jeśli 55k/h na tym lvl to dla ciebie mało to niewiem co ty byś chciał. Idź na poi dl skoro na dragach ci lvl wolno idzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8424 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Knight 48 lvl 69\67
Crus Helmet, C armor, Noble axe, knight legs, demon shield Facc ;/ Na czym mógłbym po expać, aby mieć ~30k\h i profit? (czy jest to w ogóle możliwe?)
![]() |
![]() |
#8425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Wpisy bloga: 1
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() @up
Ależ oczywiście że tak, I to nawet więcej niż 30k/h, słyszałeś kiedyś o czymś takim jak DC? No, to tam masz też poziom -2 i jak wiesz gdzie chodzić żeby unikać ghostów(polecam popatrzeć na tibian earth) to wychodzisz na plus i masz 40k/h |
![]() |
![]() |
![]() |
#8426 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Tylko ze ja nie zabardzo wiem jak chodzić na -2 ;p oraz ile by mi schodziło bp mf na 1h huntu?
![]() |
![]() |
#8427 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2008
|
![]() 28 RP
Skile: 80/66 Mlvl:12 EQ: B Robe,B Legs,Boh,P ammy,C Helmet,Dem Shield Gdzie expić by szybko nabić lvl i wyjść na + ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8428 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Imię: Cahari Volloso
Profesja: Elite Knight
Gildia: Elite Region
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 73/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Elite knight
Lvl: 30 Skille: 73/73 Eq: K set, guardian shield, dark helmet, leather boots (kipskie ![]() Interesuje mnie expowisko na pacc, powyzej 15k/h. Profitu nie musi być, ale nie chcę wastować ![]() @Down Sprobuje na cyc, bo tomby tam gdzie bym poexpił maja ghosty, a na scarabach mi wyszlo 15k/h, chyba ze bym sprobowal na nizszym poziomie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Repte - 25-06-2008 o 09:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8429 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Świat: Obsydia
Poziom: 50~
Skille: 7o~/7o~
|
![]() @up 1 & @up2
Cykolpolis, tomby, skaraby (dla rycka), na krabach i piratach niebylem ;/ ale z tego co sie orientuje jesli dacie rade to sie naprawde oplaci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8430 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
DLe POI z blokerem ^^, umówcie się, że albo mu potiony kupisz, albo jego loot a Twój exp lub jak tam chcecie. Próbowałeś Banutę? Wprawdzie nigdy tam nie byłam moim magicznym druidem, ale mówią, że i kasa i exp całkiem dobry z tym, że na Honerze ludzi od zajebania tam biega ![]() Mogę Ci jeszcze polecić GS island, ale pewnie nie masz qesta (zrób bo exp tam jest po prostu jak marzenie ![]() Może Culty na Goromie? ![]() No i naturalnie POH, z tym, że tylko kiedy jest mało ludzi (wcześnie rano, popołudniu, późną nocą ![]() Peace & Love ![]()
![]() |
![]() |
#8431 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapthor
Świat: Azura
Poziom: 75+
Poziom mag.: 6+
![]() |
![]() Więc tak:
Mam 43 EK (Bs, Towerka, p arm, p legs, crusader, fur bootsy) 61/59 Jest środa do soboty musi być 50lvl bo idziemy na deep Fibule i BK Questa expie na małym campie Barbariany (bo średni zajęty a po drugie nie wyrabiam tam) Najlepiej miejsce Bez Waste z lootem tak jak na Barbach Na barbach jest 20k expa/h a ja potrzebuje 30k+ expa /h
23:12 You advenced in chair fighting. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8432 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
Frost gianty, małpy, lizardy, dguardy... Laguna Island... I koniec pomysłów... @down Nieumarli zadają stosunkowo duże obrażenia, dlatego też ryckiem nie ma sensu na nich expic ; ). Mając wyższe skille miałam małe problemy na mumiach, więc sądzę, że na tombach dużo nie zdziała...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 25-06-2008 o 16:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8433 |
Guest
|
![]() Jakieś tomby ewentualnie ;p
|
![]() |
![]() |
#8434 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() gdzie szybko wbic 26 lvl druidem aktualnie 22 lvl 24 mlvl facc eq b robe p legi meduzka leather boots i hotm no i rod moge być niewiele na -
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8435 |
Blondynka
|
![]() Guardy... Ew free tomb (nie wiem, jak to zwiecie), cyklopy, elfy... Dragi ^^.
![]() |
![]() |
#8436 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: wrocek
Imię: Fast Schooter
Gildia: Mala Odessa
Świat: Luminera
Poziom: 32
Skille: 65/48
Poziom mag.: 9
|
![]() Gdzie expic i zbierac kase 30 palkiem. Skille 63/45. Mam Pacca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8437 |
Blondynka
|
![]() Barbki? Akurat o paladynie najmniej wiem... Sprobuj takze niektore tomby, heilhelm?, gianty...
![]() |
![]() |
#8438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
Świat: Candia
Poziom: 101
Skille: 80+
Poziom mag.: 7+
|
![]() 38 mag 40 m lvl bez pacc. Gdzie mogę expić do 40 lvl bez dużego waste i nawet dobrym zyskiem. Kopalnie kazo odpadają wszystkie są zajęte 24/7 przez wysoko lvlowych knightów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Blondynka
|
![]() Możesz zawsze pobawić się na smokach, jak się postarasz to nie będzie dużego waste. Do tego... może hellgate, ef, wejście do of... Cyklopolis... Sama nie wiem...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 25-06-2008 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Stie Voi
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() 51 MS, 44 mlvl. Bez waste raczej bo brak mi kasy, a jesli juz to podajcie tez miejsce gdzie zarabiac...
|
![]() |
![]() |