![]() |
#8421 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Więc: Jestem z rocznika 93', czyli za miesiąc będę jeszcze gimnazjalistą w sumie, zawsze mnie coś od was różniło... może to, że potrafię samodzielnie myśleć... (Bez obrazy), jak możesz twierdzić, że on W OGÓLE nie myśli skoro go nie znasz, może poprostu ma inne poglądy na obecny temat, patrzy na to z innej perspektywy ? Człowieku... "Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia" zastanów się nad swoimi wypowiedziami. Pozatym, nie liże mi dupska, założe się, że poprostu patrzy na to z innej strony niż wy wszyscy. Cytuj:
Cytuj:
Mam pewnego pacc sellera którego danych nie podam, jednakże znudziła mi się już ta gra do takiego stopnia. Jednak do Ciebie Nikai nic nie miałem, zawsze miałeś ten swój seksowny głos i porachunki z Nicolem, za byle co, jednak zawsze hardo stawiałeś mu czoła nie poddając się jak suczka, broniłeś swojego zdania, nawet jeśli miałeś przepłacić to obcięciem napleta, cóż, chciałem przeprosić oficjalnie Don Witolda, działałem impulsem chwili i zrobiłem to co zrobiłem, jednak podarowałem już pewien jakże wartosciowy prezent jego koledze z rl (Pyrek), aby ten oddał mu wszystko co sobie zarekwirowałem. Cytuj:
Kogo chciałem okraść, mhm... w sumie nikogo z YF/zwolenników YF, nawet jeśli Frut się obrócił do nas plecami to nie chciałem go ojebać nawet gdybym miał okazję, a z Żukiem wyszło jakoś tak... Impuls, Chwila moment i już, o! Niestety, jedynymi osobami które wiedzą o moim jakże wspaniałym planie zniszczenia to Ja i Fokus *; Od niego nic nie wyciągniecie, uwierzcie, chociaż on nie ma z tym nic wspólnego, a jeśli masz pytanie odnosnie mojej osoby to zadaj je mi, a nie za plecami, to nie ładnie, troszeczkę kultury. Ostatnio edytowany przez Niepozorny - 01-08-2008 o 22:06. |
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8423 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() @Care
Nie poprostu chcialem sie spytac czy to gg z paccem jest pewne. Do Twojej osoby nic nie mam tyle, ze za nim wydam te 300k to ja sie musze 10 razy zastanowic. Male upewnienie na temat pacc i juz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8424 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Twoj poziom inteligencji jest wyzszy? Prosze Cie nie rozsmieszaj nas. W takim razie jak nazwiesz to, ze ciagle wyzywasz, wjezdzasz na Zydow? Zrobili Ci cos? Ojca Ci moze zabili? Jedynie jak mozna to okreslic, to szczeniacka glupota. Pewnie malo o nich wiesz a duzo gadasz. Zenujacy poziom. 3.Gdyby nie Fokus to dawno bys juz mial moje SCA, jestes nikim bo okradasz jakby nie bylo kolegow. Doszlo to do tego stopnia ze Fokus zmienil passy ktore zawsze miales. 4.Fokus, Ty, Ja, Pyrka, Nicole, Jan i inne osoby ktory gadaja na Vencie z nami. Gdyby nie Pyrek to dawno bym juz powiedzial o co chodzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8425 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Bożepole Wielkie
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Care naaab OAOSKPOAKSOKAOKSOKAOKS
:*
![]() |
#8427 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() I co tym postem wniosłeś do tematu ?... Nie znasz ludzi to ich nie oceniaj "debil" Co byś zrobił "debilu" jakby na ciebie najeżdżali ? Ciekawe jak ty byś się czuł "debilu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8428 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O dżizys nastepny pusty ; d Znam go dluzej niz ci sie wydaje gadalem z nim na vencie wiec wiem jak sie zachowuje wiec mi niemow ze go nieznam
![]() |
![]() |
#8429 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpię że znasz go dłużej
![]() Hmm... ja może jakies 2 lata go znam ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8430 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Stan: Niegrający
Świat: nerana
Poziom: 100
|
![]() Ostatnio edytowany przez Honerian - 02-08-2008 o 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8431 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z foum :* Slyszales jaki ma glos? jak sie zachowuje? widziales jak wyglada? (w sumie ja tez nie i dobrze bo by mi syfy wyjebaly jak temu Achinowi OAOSKOAKOSKAOKSOSOSOKSK) Po tygodniu rozmawiania z nim na vencie stwierdzilem to chyba jest umyslowy caly czas gadal o zydach itp
![]() |
![]() |
#8432 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() Gratz Honeriowy !! Nawet sie nie pochwaliles ze na Nerane przeszedles ; <<
@Topic I co będziecie się teraz kłócić kto zna go dłużej ? <sciana> Cytuj:
Tak odrazu 15 pacców niech se kupi ... KUP SE MUSK koles ; x
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! Ostatnio edytowany przez Pomocnik Astona - 02-08-2008 o 00:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8433 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Powiem tak, nie znam za bardzo sprawy, ale jeśli o to chodzi o czym ja myślę to Ty Nikaia wyglądasz na dzieciaka który płacze bo jego znajomych ktoś wyruchał na trochę kasy w Tibi... Weź się opanuj człowieku. Ja na to patrzę z innej perspektywy a wydaje mi się że Ty podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie.
Co do tekstów Carego o żydach to było to żenujące ale dawno tego nie widzialem więc nie mam się teraz do czego przyczepić. @Yoshio Te Twoje wypowiedzi też stoją na wysokim poziomie? "OAOSKPOAKSOKAOKSOKAOKS" tak się śmiejesz? Pozazdrościć... W dodatku te Twoje "gadalem z nim na vencie"... A co to do cholery ma wspólnego? Super, na pewno go niesamowicie poznałeś poprzez swoje rozmowy... @Dragones5 Za 300k to Ty możesz 3 pacce kupić a nie jednego, wystarczy trochę poszukać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8434 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Poprostu wkurza mnie to ze go faworyzujesz, nie wiedziac o co chodzi. Jest to poprostu glupie. Ot co. A propo tekstow o zydach. Byles z nami na vencie ze "dawno ich nie widziales"? Bo care mowil o nich zwykle na vencie. Btw. Frut po co ta ironia, ja za 300k to bym kupil z 25 paccow na 40 kont :/ Ostatnio edytowany przez Nikaia - 02-08-2008 o 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8435 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8436 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Zbanowany
Imię: Loffam tipje
Gildia: Tibia.br.swe.pl
Poziom: -23
Skille: 9/9
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tekstów o Żydach to jak piszę nie widziałem to mam na myśli pisanie antysemickich wypowiedzi na forum a nie piszę o rozmowach które prowadzicie na vencie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8438 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() @Cloudres
Jak mi dasz PEWNIAKA, ze sprzeda mi pacc za 100k to ja Ci dam nobla. Koles z Kanady opchnol mi za 140k, a za 100 szukaj... Dobra narazie to ja musze kase uzbierac, a potem szukac sprzedawcow :d. @topic Gz dla wszystkich ;d. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8439 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2008
Lokacja: Jaworzno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fros Renimu
Profesja: Knight
Skille: 70+/70+
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8440 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Hmmm...
Więc ;d Cytuj:
Jakby tego nie nazwać, niestety tak, powiedzmy, że każdy ma swoje poglądy polityczne, może jestem Antysemitą? Nie znasz mnie z reala więc nie masz bladego pojęcia na mój temat, i jak na Twój poziom przystało musisz przypominać o moim ojcu, to jest szczeniackie zachowanie. Nie, nie miałbym Twojego SCA, pozatym Fokus nie zmienił passów, mam je nadal, i nie masz prawa nazywać mnie nikim skoro ANI raz nie spotkalismy się poza światem gier i fantazji Pikselowych. Mów o co chodzi, i tak GÓWNO WIESZ, taka prawda, przykro mi. Powtarzam, że NIKT nie wie, absolutnie nikt, poza dwoma osobami ![]() "O Boże, ale Ty pusty jesteś" Ludzie, chłopak ma już 14 lat, a dalej zachowuje się jak neandertalczyk... Cytuj:
Cytuj:
Nie znasz mnie dłużej niż Idonex, wybacz, pozatym nie wiesz jak się zachowuje, mieszkasz troche za daleko odemnie żeby o tym wiedzieć, kompletnie mnie nie znasz, pozory mylą, zapamiętaj. Cytuj:
Cytuj:
Może go nie obchodzi mój głos, tak jak Ciebie, onanizujesz się gdy go wspominasz ? Tak się tym rajcujesz, że sam nie wiem do jakiego stopnie Cie podnieca. Co ma wyskakiwanie syfów na twarzy do oglądania zdjęć innych osób ? Zupełnie Cię nie rozumię, jesteś zwykłym szczeniakiem, który myśli, że coś osiągnął wbijając 80 lvl, robiąc POI i przez swoją dziecinną łatwowierność stracić softy. Taka prawda ludzie, kto się dał okraść to ma pecha. Woa, jestem umysłowy, a Ty nie, nie wykształciłeś tej zdolności ! Ha, ha, ha ! Lepiej gadać o żydach niż "chodź na DLe", zwykle loota nie było, a 2x dsm i rh wpadły w moje łapy, koks. ![]() Cytuj:
Człowieku, napisałbym coś mądrego, lecz jednak być prawicowcem niż lewacką GNIDĄ. Tak, wypowiedz Fruta nie była ironią, tylko SARKAZMEM, podstawy j. polskiego się kłaniają. Cytuj:
Racja, nie warto kłócić się z osobą niższego pokroju intelektualnego. Restrukturyzacja Forum, pewno dzieciaki będą dalej chciały pogłębiać ten temat, jednakże ja już wszystko powiedziałem, a Nikai i inne osoby z Venta gówno wiedzą na mój temat, jedyną osobą co CHOĆ TROCHĘ wie coś o mnie to Fokus, ponieważ go znam najdłużej (15lvl pierwszym charem <3). @A-offtop ![]()
![]() |
![]() |