![]() |
#8541 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Ciężko będzie z obroną na Stamford Bridge, jeśli Marquez złapie poważniejszą kontuzję. A co do meczu - Chelsea=antyfutbol
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() 0:0 ... nie wiem czy sie smiac czy plakac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8543 |
Użytkownik Forum
|
![]() Antyfutbol ale skuteczny
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8544 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Chelsea przyjechała po remis i osiągnęła swój cel. Zobaczymy jak im pójdzie u siebie, bo chyba nie narobią wstydu własnej publiczności i nie zagrają tak jak dzisiaj
![]() A pokaz prawdziwego futbolu to będzie na Bernabeu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8545 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() Nie chce mi się pisać o tym co było w trakcie, oprócz tego, że czerwona kartka dla Ballacka i nie podyktowanego rzutu karnego przez pana sędziego, to powiem tyle, że to co miał Bojan to rozumiem, że ja bym nie strzelił, ale to była setka.
P.S do panów komentujących ze stacji nsport: Panowie odpuście sobie komentowanie bo tekst o wielkiej Cracovii Stefana Majewskiego rozbawił mnie do łez. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8546 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bojan zapomniał obcasów założyć i średnio doskoczył ![]() @edit A co do komentatorów "N-ki" : Nie wiedziałem, przyznaje się, że w Barcelonie gra Kolo Toure :O @down Pierwszy! xD
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 28-04-2009 o 23:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8547 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2008
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 174
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
@up qwaa XD Ostatnio edytowany przez Xevez - 29-04-2009 o 17:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8548 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Panowie jak chcecie oglądać finezję, to zacznijcie sobie oglądać łyżwiarstwo figurowe. Bo chyba jesteście zbyt przezwyczajeni do tego że Barcelona niszczy każdego po kolei w lidze hiszpańskiej. Prawda jest taka że Chelsea nie dała grać Barcelonie... Mimo że mecz mi się nie podobał, bo wolę ofensywną piłkę... To bardzo cieszę się z postawy defensywy w tym meczu, Bosingwa zagrał kapitalnie. Zresztą nic dodać nic ująć, przeciw Barcelonie na Nou Camp ciężko jest grać ofensywnie, a jak nie można atakować to trzeba umiejętnie się bronić.
Więc z tym antyfutbolem to grubo przesadzacie. Zacznijcie się lepiej martwić o swój środek obrony. Bo na SB zobaczymy już na lewej Ashleya a Bosingwa wróci na prawą stronę. I trochę mnie przeraża to wasze ironizowanie, ze na SB Chelsea będzie broniła Częstochowy... Bójcie się bo może być inaczej.
![]() |
#8549 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @topic Dzisiaj będzie o wiele lepszy mecz. ManU i Arsenal jeszcze nigdy nie grały ze sobą w europejskich pucharach, więc widowisko powinno być bardzo wielkie. ![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Mam nadzieję, że Keano na trybunach zasiądzie : D W takim spotkaniu (tym lub w rewanżu) na chociaż chwilę powinien zostać wpuszczony Gary Neville/Paul Scholes/Ryan Giggs, ponieważ właśnie tacy piłkarze najlepiej zdają sobie sprawę z wagi spotkania. Szkoda tylko, że w Arsenalu nie zagra pewnie ani jeden piłkarz z Anglii (Brytanii) oprócz Walcotta. On i tak pewnie nie będzie walczył jak chociażby Rooney.
@Down Rooney, Scholes, Carrick, Ferdinand, Neville/Brown... No, niecałych dwóch się doliczyłem : / Do tego Giggs z wysp. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 29-04-2009 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8551 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Up: a w MU to ilu anglikow w podstawowym biega ? 3?
Co do gry Chelsea to gratulacje bo wywiezli wynik jaki chcieli i zgasili spinajacych sie pro 13 letnich kibicow barcelony A co do meczu MU-Arsenal to bedzie jazda jak Silvestre wystapi od 1 minuty
![]() |
![]() |
![]() |
#8552 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
@rewanż Jakim zestawieniem defensywy zagra Barca w drugim meczu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8553 |
Użytkownik Forum
|
![]() No zostały chyba tylko 2 warianty :/
Alves, Pique, Caceres (Abidal), Abidal (Sylvinho)
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 29-04-2009 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8554 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Caceres może zagrać na lewej a Abidal w środku. Jeżeli Martin będzie miał swój dzień, to o wynik jestem spokojny.
@Down Wczoraj. Ostatnio edytowany przez Xendriel - 29-04-2009 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8555 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() a kiedy Ty o wynik spokojny nie byłeś? ; D Za czasów Guardioli czegoś takiego chyba nie było? ; D
![]() |
#8556 |
Użytkownik Forum
|
![]() Evans = Pique (przynajmniej moim zdaniem, jestem w stanie nawet przyznać wyższość Gerarda), więc tu nie jest tak źle. Sylvinho to dobry piłkarz, na pewno o wiele lepszy niż O'Shea, ale Abidal (który = Evra, tym razem ze wskazaniem na Patrice) jest na lewej stronie dużo od niego lepszy. Nie mam pojęcia czy poradziłby sobie na środku, a Cecaresa sam nigdy nie widziałem, więc się nie wypowiem. Myślę jednak, że jakoś uda się sprostać temu wyzwaniu. Wierzę w finał Barcelona - Manchester, gdyż obie drużyny na to zasłużyły całym sezonem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8557 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Cytuj:
Scholes rozgeral 20 meczy w tym sezonie a ty go nazywasz podstawowym graczem? Ferdinand 2 Carrick 3 Neville rozegral mniej niz polowe spotkan w tym sezonie a wiec to samo co u Scholesa(doklanie bylo ich 23) Brown rozgeral 6 spotkan... Giggs nie jest z anglii I nie ironizuj bo jestes w tym zalosny Edit: Dziwie sie wam z tymi tekstami o zawodnikach z Wysp w Angielskich druzynach. W koncu co wam za roznica czy w angielskiej druzynie gra Wloch, Niemiec, Anglik czy Francuz. Gdybyscie pochodzili z Anglii to rozumiem bo druzyna narodowa na tym cierpi ale jaki problem wy Polacy w tym widzicie?
Ostatnio edytowany przez Straznik Monopolowego - 29-04-2009 o 17:27. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8558 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bo to jest żałosne jeżeli klub angielski jest tylko z nazwy.
Ostatnio edytowany przez Xendriel - 29-04-2009 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8559 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
@Straznik Monopolowego Widzę, że robi się z Ciebie drugi Yoh. ![]() @topic Jeszcze tylko 3h i 15 minut! ![]() K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8560 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Brown - kontuzja. Giggs - wspominałem o WIELKIEJ BRYTANII, a do tego on jest z Anglii, ale wybrał REPREZENTACJĘ WALII dlatego, bo chciał zrobić na złość ojcu... Wracając do Garego i Wesa - twoim zdaniem Rafael ma miejsce w pierwszym składzie? XD Tyyy, a może O'Shea?! Ty, ty by było ciekawe. Ta druga opcja (bardziej realna) i tak sprawia, że jeden wyspiarz w składzie więcej, czyli na jedno wychodzi. Wilczqu ;* Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 29-04-2009 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |