![]() |
#8541 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8542 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wiedźmin na pewno.
ANTA BAKA?! Ide spac, Oyasumi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8543 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() to jest Shinigami sama~~~~! Nawet Waleczny Warrior Tomp go nie pokona,nawet mądry wilczy Druid Eer Yon go nie pokona,nawet Mag Tentacli Ray Zatobom w teamie z Angielskim Hunterem Sam Gołap nie wygrają...ale nadzieja lezy w rękach dwóch wybrańców Paladyna Coor Gar'a i Priesta Kuma Lskiego...
Czy odnajdą kaplice wiedzy Anioła Gro Ciicho? .....
(Oj tam że nie ma takiego słowa, Shakespeare też bawił się w Neologizmy!) Ostatnia notka jest o czymś w miarę... no właśnie, w miarę jaka? Przekonajcie się sami. Ostatnio edytowany przez Rayza - 25-03-2009 o 00:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8544 | ||||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
HSDK Ukryty tekst:
PS Fajnie wreszcie pisac z polskiego IP...
![]() |
![]() |
#8545 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
: P
![]() |
![]() |
![]() |
#8546 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8547 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8548 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Już wiem, jak swoją następną postać w WoWie nazwę ![]() Dobra - plan na jutro - Air TV.
![]() |
![]() |
![]() |
#8549 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() http://pl.wikipedia.org/wiki/Swastyka
@Topic: Obejrzalem 23EP (bonus) Clannad AS - ogolnie fajny, ale spodziewalem sie czegos lepszego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8550 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() To akurat było na podstawie opowiadania, które wcześniej już przeczytałem, więc spodziewałem się dokładnie tego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8551 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem co oznacza Swastyka ale nie spodziewał bym sie ,że sie
z nią spotkam w Anime xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#8552 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Nawet w Naruto jest przecież : P. Walka Neji z Naruto.
![]() |
#8553 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naruto nie oglądam więc nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8554 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Swastyka widnieje na czole Nejiego. Niestety tylko w mandze, bo w anime to ocenzurowali.
Anwyay - Troll Priest Eer'Yon nie powstał. Nie podoba im się " ' " Spacja też odpadła. Damn it!
![]() |
![]() |
![]() |
#8555 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() To nie hitlerowcy wynalezli swastyke, wiec bardziej powinniscie sie dziwic widzac ja na hitlerowskich sztandarach niz w buddyjskiej swatyni gdzie byla juz od setek lat. Kojazy sie ja z nazizmem tylko dlatego ze z tym mielismy blizszy kontakt.
Cytuj:
Eiri-Yuoun? PS Ja sie nie musze w cos takiego bawic bo moj nick jest zarombisty z pochodzenia... ![]()
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 25-03-2009 o 01:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8556 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() @que
ty mi lepiej uploadnij gdzies cala ta mange z lolami bo tamte 2 obrazki mi sie spodobaly |
![]() |
![]() |
![]() |
#8558 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A oto cała (znana z ksiazek o wiedzminie) przepowiednia. Zaprawdę powiadam wam, oto nadchodzi wiek miecza i topora, wiek wilczej zamieci. Nadchodzi Czas Białego Zimna i Białego światła, Czas Szaleństwa i Czas Pogardy, Tedd Deireadh, Czas Końca. świat umrze wśród mrozu, a odrodzi się wraz z nowym słońcem. Odrodzi się ze Starszej Krwi, z Hen Ichaer, zasianego ziarna. Ziarna, które nie wykiełkuje, lecz wybuchnie płomieniem. Esse'tuath esse! Tak będzie! Wypatrujcie znaków! Jakie to będą znaki, rzeknę wam - wprzód spłynie ziemia krwią Aen Seidhe, Krwią Elfów..." Aen Ithlinnespeath Przepowiednia Ithlinne Aegli aep Aevenien </i> Drżyjcie, albowiem oto nadchodzi Niszczyciel Narodów. Stratują waszą ziemię i sznurem ją podzielą. Miasta wasze zostaną zburzone i pozbawione mieszkańców. Nietoperz, puchacz i kruk w domach waszych zamieszkają, wąż się w nich zagnieździ. Przepowiednia Itliny. Z krwi Falki narodzi się mściciel, który zniszczy stary świat, a na jego gruzach zbuduje nowy. Tedd Deireadh, koniec świata, poprzedzony bitwą Ragh nar Roog, finalną walką światła i Ciemności. Cały ten kontynent i cały ten świat znajdzie się pod milową warstwą lodu i śniegu. [...] Wszystko zostało przewidziane i wyprorokowane. Wasze przybycie na kontynent, wojny, przelew elfiej i ludzkiej krwi. Wzrastanie waszej rasy, dekadencję naszej. Walkę władców Północy i Południa. I powstanie oto król Południa przeciw królom Północy i zaleje ich ziemie jak powódź; będą oni zdruzgotani, a narody ich zniszczone... I tak zacznie się zagłada świata. [...] Kto jest daleko, umrze od zarazy; kto jest blisko, padnie od miecza; kto uchowa się, umrze z głodu; kto przetrwa, tego zgubi mróz... Albowiem nadejdzie Tedd Deireadh, Czas Końca, Czas Miecza i Topora, Czas Pogardy, Czas Białego Zimna i Wilczej Zamieci... [...] Wskutek zmiany kąta padania promieni słonecznych przesunie się, i to znacznie, granica wiecznej zmarzliny. Te góry zmiażdży i odepchnie daleko na południe sunący z północy lód. Wszystko przysypie biały śnieżek. Warstwą grubą na ponad milę. I zrobi się bardzo, ale to bardzo zimno. [...] Ocaleją tylko ci (elfy), którzy pójdą za Jaskółką. Jaskółka, symbol wiosny, jest wybawicielką, tą, która otworzy Zakazane Drzwi, wskaże drogę wybawienia. I umożliwi odrodzenie świata. Jaskółka, Dziecko Starszej Krwi. [...] Światu grozi zagłada. Kataklizm klimatyczny o potężnej skali. chodzi o potężne zlodowacenie. A ponieważ tak się składa, że dziewięćdziesiąt procent lądu to półkula północna, zlodowacenie może zagrozić egzystencji większości żywych istot. Po prostu zginą z zimna. Ci, którzy przetrwają, utoną w barbarzyństwie, wyniszczą się wzajem w bezlitosnych walkach o pożywienie, staną się łupem oszalałych z głodu drapieżników. Avallac'h
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8559 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Sam w biurze, więc obejrzałem sobie Bleacha. Te fillery zapowiadają się totalnie dennnnnnnnnnnne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8560 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jak kazde =), dlatego juz dawno dalem sobie spokoj z anime i tylko mange czytam.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |