|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() To znow Ja
Pierwszy raz od bardzo dawna widze posty innych w tym temacie ![]() Dorzuce pare fotek Jakies achivy ![]() ![]() Qest ![]() Boss ![]() Skill ![]() ![]() I jakis frag, ktory bil mi kumpla ![]() Udalo mi sie nawet bp zabrac, k arm i jakies smieci ![]()
|
![]() |
#842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Imię: Vator Poxa
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 152
Skille: 98/95
Poziom mag.: 8
|
![]() Skoro już gram na Galanie to postanowiłem zacząć dodawać screeny
![]() ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Ciesze sie, ze ktos zacznei wstawiac foty ![]() Dodam pare (juz) starszych fot Mlvl ![]() Banshee Qest ![]() 2x sie wywalilem robiac qesta (drugi raz byl w final roomie, ale nie mam foty) ![]() Odrabiamy ![]() Explorer przy okazji ![]() Banshee Done ![]() ![]() I lvl ![]() Oraz achiv ![]()
![]() |
#844 |
Użytkownik Forum
|
![]() Będę się starał dodawać ss na bieżąco
![]() Dzisiejszy lot z wyrm: ![]() Oraz dobicie 111 lvl ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Ostatnio edytowany przez Adiik7 - 16-09-2013 o 01:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejne awanse
![]() 8 mlvl ![]() Uploaded with ImageShack.us oraz 112 lvl ![]() wpadł jeszcze 95 club fighting ale zapomniałem zrobić screena ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Bladq - 17-09-2013 o 19:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiejsze ss
![]() 113 lvl ![]() 114 lvl ![]() i na koniec efekt zabawy z ice cube ![]() ![]() bałem się osatni raz użyć obsidian knife ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Adiik7 - 18-09-2013 o 01:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Użytkownik Forum
|
![]() yo!
fajnie widziec ze ktos tu gra, tez bede wrzucal ssy ![]() Czy ktos z was moze zalatwic jakiegos inva do gildi? Granie samemu jest arcy nudne ;s Przydaloby sie poznac jakis ziomkow do huntow, questow etc. pzdr!!
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja jestem w gildii New glory. Poki co jest tam większość br niestety. Jak się zdecydujesz do daj znać bo myśle że z invem nie będzie większego problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
|
![]() loocik
![]() quest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
|
![]()
last man standing Ostatnio edytowany przez Casiddy - 19-09-2013 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
|
![]() Awanse, ciąg dalszy
![]() 115 lvl ![]() 116 lvl ![]() 117 lvl ![]() zaraz po wbiciu 117 lvl padłem ale nie zdążyłem zrobić ss ;p ![]() Po "upadku" trzeba się podnieść i dalej bić lvl ;p 118 z rekompensatą w locie ![]() ![]() no i 119 lvl ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
![]() |
![]() |
![]() |
#854 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#856 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Czas na pare fragow, tych starszych jak i tych z dzisiaj ![]() Blesy ![]() Bp nigdzie nie moglem znalezc, w cialach ani na ziemi ![]() 54 najt, jakis shit loot ![]() 76 najt, blesy ![]() Jakis 300 boter, niestety sie obudzil ![]() i 2x 105 ek zwastowany do 0 ![]() drugi ![]() ![]()
![]() |
#857 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
@Up Ja mam pare chatow ktorymi moge zrobic, ale nie chce mi sie ![]() Bosik ![]() Pierwszy raz wbity 145 lvl ![]() I decha odrazu ![]() Wbity 144 ![]() I decha ![]() Troche mnie tof (rzadzaca gildia) scigal tez ![]() ![]() POI done na aurorze oraz loot jaki udalo mi sie podjebac ;D ![]()
BAMBUCHA!!!jedenoneoneone Czy ja nie jestem ivul? (\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Johanes19 - 05-10-2013 o 22:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Widze, ze koledzy juz sie znudzili wstawianiem tutaj fot ![]() Pare fragow 56 najt, blessy ![]() 52 najt, loot z elfow i minosow ![]() 51 ek, blesy ![]() 48 ek, chyba cos spadlo ![]() Drugi raz, k arm i loot ![]() Do 3 razy sztuka, loot z elfow i minosow. Koniec paca to sobie rsa wbilem ![]() ![]() Jakis bot sie wbil guild memberowi na respa, wiec trzeba go wykurzyc ![]() Blesy mial czy tam aol ![]() 75 ek, blesy ![]() 85 najt, blesy ![]() Przed koncem paca przypegowalem ![]() ![]() Na aurorce tez ![]() Moze kupie niedlugo paca, jak mi rs zejdzie na ed
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To znow Ja
Witam po dosyc dlugiej przerwie, kumple mnie namowili wiec kupilem paklanda i cos popykam Levelando ![]() ![]() Brakowalo mi 4 vamprie dusty zeby zrobic inq wiec poszedlem zloocic ![]() ![]() Ungreez ![]() Qest ![]() Zaczynam robic gnomy qest ![]() Jakis frag ![]() 52 ed ![]() Na aurorce tez conieco pykam ![]() ![]() 54 ed ![]() 96rp ![]()