![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda
![]() ![]() Ps. Miasto śmiedzi spalinami ![]()
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta 20:53 Xenophage [64]: mojemu rl |
![]() |
|
![]() |
#842 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kapitan-Chrupek
Profesja: Elder Druid
Gildia: Viribus Unitis
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Cytuj:
wiejski bimber rox! a te wasze kamasze mmm ![]() ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
|
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Wasza ?? Czyli moja też ?? Niestety msuze cie zmartwić. Mieszkam w mieście........... I wcale nie jestem z tego dumny. Mam babcie na wsi, co rpawda rzadko tam bywam i nigdy nie widzialem zeby ktos jezdzil rozrzutnikiem. Zazwyczaj ciąga sie go za CIągnikiem. Tak mi sie przynajmniej wydaje o.O Noo ale jeżeli ty jezdzisz w rozrzutniku to fajną kare dają ci rodzice xD hahahahaha
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta 20:53 Xenophage [64]: mojemu rl |
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Pan Kartofel
Świat: Nebula
Poziom mag.: 43
|
![]() Jedni podlizują się do Vu a inni do LH itp paciarajstwa bo jak przegrywaja to zmieniają gildie i od nowa fragi sobie liczą <hah> To jest the best z tego wszystkiego że wogóle wam nie jest wstyd wogóle się odzywać. Lh liże dupy noobom żeby wszystcy byli fanatykami LH bo gdyby zabrakło tych noobków z carlin to by LH było już zupełnie samotne
![]() Ogólnie wielcy honorowi z potegą i dumą Last Hope to żydy i nie świrujcie bo gdybyście wy panowali nad servem to byście sciągali z każdego nawet 10 k za byle gówno. Xaem ty to chyba masz autyzm co ? no przyznaj się publicznie bo normalny człowiek nie może być takim idiotą. Twe teksty mnie rozpie~ Ostatnio edytowany przez Snapi - 20-12-2007 o 01:28. |
![]() |
![]() |
#845 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() "Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta."
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta" |
![]() |
![]() |
#847 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Stan: Usunięty
Imię: Knight zrunami
Profesja: Knight
Gildia: Ciemny Świat
Skille: DURZE
Poziom mag.: Xd
![]() |
![]() Cytuj:
Ja wiem, jego słowo jest warte tyle ile dostali kasy za paymenty (Czyt. 2-3kk~?) |
|
![]() |
![]() |
#848 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Poziom: 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jedziemy dalej, niejaki Oharis: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Stonkater Cytuj:
![]() Nadchodzi czas i na boytano Cytuj:
|
|||||||||
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
|
![]() właśnie padł grelath od noobow Vu po tym jak zaplacil. Wszelkie dywagacje na temat płacić, czy nie płacić macie więc za sobą.
I tak na marginesie widzicie ile jest warte ich slowo. Tyle co moj pierd który właśnie ujrzał światło dzienne, hmm dziwnie pachnie... co ja żarłem.. Pozdro Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 20-12-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#851 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ujme to inaczej. po prostu waszej bandzie losowo inwitowanych ludzi do gildii nie pomoga nawet najlepsze boty. wystarczalo posluchac waszych krzykow na vencie jak dochodzilo do walki, kazdy sie przekrzykiwal, jeden do drugiego ze nie jest liderem i tak w kolko. no ale coz, twoim zdaniem my i tak mielismy party uha i tak, wiec nie ma sie co produkowac. powodzenia na isarze. joł |
|
![]() |
![]() |
#852 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2005
![]() |
![]() Cytuj:
@Hidek Miales juz nie pisac. |
|
![]() |
![]() |
#853 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no to ladnie zrobil ... a odrobił mu lvl? i stracony czas? o0
![]() |
![]() |
#854 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Finixa z bloku -.-
Pierdolcię tą tibię, gówno i tyle. Wasz Zły i Chamski (Wycha tak powiedziała :[ ) Wawiernia
![]() |
![]() |
#855 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jakby "LESNIAK" nie wiedział, ze tamten sie wyplacil to poszedlby i zabil go main charem. Jedyna rzeczą której lesniak nie wiedzial to to, ze jego noobchar jest powszechnie znany ot co...... |
|
![]() |
![]() |
#856 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Wojna napewno się zacznie, tylko ciekawe za ile czasu i kto z kim, ale poprostu chciałbym się wypłacić i wbić ten 100 lvl, bo czasami samo przezwisko Wawiernia nie wystarczy żeby zwyciężyć. Wasz Wawiernia PS. Wiecie że rl life może być ciekawszy niż tibia? A zdjęcia z (np. wigili klasowej) mogą być lepsze niż zdjęcia Mateusza Smoka Durzego który hunci demony z lmm? XDDDDDDD
![]() |
![]() |
#857 |
Zbanowany
|
![]() Boytano:
Dec 21 2007, 21:30:40 CET Killed at Level 95 by Castor Greey and by Hinogoos oh noes? ![]() btw. za co Hinogos ma płacić 400k?;d |
![]() |
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh , a dopiero co byles po jego stronie .. mozna tak powiedziec .. alez to wszystko sie szybko zmienia
![]() W ktorym miejscu niby byl zabawny ? , on tylko dodal info i zadal pytanie , no ale nvm , za bardzo sobie wszystko co niektorzy do serca biora , a jak juz cos zwiazane z tibia , to wspolczuje ![]() Ostatnio edytowany przez Driger - 22-12-2007 o 02:00. |
![]() |