Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Nebula

Notki

Nebula Wydarzenia ze świata Nebula

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-12-2007, 19:04   #841
Oharis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 11 2006

Domyślny

Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda A co do tego że śmiejesz sie z innych zawodów które wymieniłeś to widać jakim jesteś "Dorosłym gówniarzem" po 1sze żadna praca nie hańbi a po 2gie pomyśl o emeryturze nie wiem czy wiesz ale na to sie pracuje całe życie. Im mniej lat przepracujesz tym masz skromniejszą emeryture. A niestety. Starość dopadnie każdego, A ty w dalszym ciągu będziesz tkwił przed komputerem i grał w Tibie okradając w depo dzieci. A więc BIBI Jak to sie pożegnałeś.

Ps. Miasto śmiedzi spalinami a ja musze w nim mieszkać i kitrać sie rpzed psami jak chce z kumplami na świerzym powietrzu piwko wypić....................
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta
20:53 Xenophage [64]: mojemu rl
Oharis jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-12-2007, 21:52   #842
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda A co do tego że śmiejesz sie z innych zawodów które wymieniłeś to widać jakim jesteś "Dorosłym gówniarzem" po 1sze żadna praca nie hańbi a po 2gie pomyśl o emeryturze nie wiem czy wiesz ale na to sie pracuje całe życie. Im mniej lat przepracujesz tym masz skromniejszą emeryture. A niestety. Starość dopadnie każdego, A ty w dalszym ciągu będziesz tkwił przed komputerem i grał w Tibie okradając w depo dzieci. A więc BIBI Jak to sie pożegnałeś.

Ps. Miasto śmiedzi spalinami a ja musze w nim mieszkać i kitrać sie rpzed psami jak chce z kumplami na świerzym powietrzu piwko wypić....................
taaa pij i Cie lesniczy Upier***i ^^
wiejski bimber rox! a te wasze kamasze mmm albo poranna jazda rozrzutnikiem
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline  
stary 19-12-2007, 22:22   #843
Oharis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 11 2006

Domyślny

Wasza ?? Czyli moja też ?? Niestety msuze cie zmartwić. Mieszkam w mieście........... I wcale nie jestem z tego dumny. Mam babcie na wsi, co rpawda rzadko tam bywam i nigdy nie widzialem zeby ktos jezdzil rozrzutnikiem. Zazwyczaj ciąga sie go za CIągnikiem. Tak mi sie przynajmniej wydaje o.O Noo ale jeżeli ty jezdzisz w rozrzutniku to fajną kare dają ci rodzice xD hahahahaha
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta
20:53 Xenophage [64]: mojemu rl
Oharis jest offline  
stary 20-12-2007, 01:23   #844
Snapi
Użytkownik forum

Snapi's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Płock

Świat: Nebula
Poziom mag.: 43
Domyślny

Jedni podlizują się do Vu a inni do LH itp paciarajstwa bo jak przegrywaja to zmieniają gildie i od nowa fragi sobie liczą <hah> To jest the best z tego wszystkiego że wogóle wam nie jest wstyd wogóle się odzywać. Lh liże dupy noobom żeby wszystcy byli fanatykami LH bo gdyby zabrakło tych noobków z carlin to by LH było już zupełnie samotne <przytul>
Ogólnie wielcy honorowi z potegą i dumą Last Hope to żydy i nie świrujcie bo gdybyście wy panowali nad servem to byście sciągali z każdego nawet 10 k za byle gówno.

Xaem ty to chyba masz autyzm co ? no przyznaj się publicznie bo normalny człowiek nie może być takim idiotą. Twe teksty mnie rozpie~

Ostatnio edytowany przez Snapi - 20-12-2007 o 01:28.
Snapi jest offline  
stary 20-12-2007, 02:44   #845
Asmit
Użytkownik Forum

Asmit's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007

Imię: Asmit
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August Pokaż post
@Wawierni aka Thegi aka Waw

Nie zwalaj winy na mnie ;] bo ja Ci mowilem ze mam wyjebane w ten nick i nawet niech zrobi 200 na wojne, pisales do kazdego o tym nicku niewiem poco.

@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.

Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.

Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.

GL & HG

/Hans
Ciekawe... =p
Asmit jest offline  
stary 20-12-2007, 17:32   #846
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Domyślny

"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta."

wiesz co mnie dobiło "macie moje slowo" a ile Twoje słowo jest warte??? ???? ???
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
stary 20-12-2007, 17:37   #847
Waw
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2007

Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Skille: DURZE
Poziom mag.: Xd
Waw ma numer GG WAWIERNIA HERE
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapitan Chrupek Pokaż post
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta."

wiesz co mnie dobiło "macie moje slowo" a ile Twoje słowo jest warte??? ???? ???

Ja wiem, jego słowo jest warte tyle ile dostali kasy za paymenty (Czyt. 2-3kk~?)
Waw jest offline  
stary 20-12-2007, 18:59   #848
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waw Pokaż post
Ja wiem, jego słowo jest warte tyle ile dostali kasy za paymenty (Czyt. 2-3kk~?)
Poprostu nie placcie i tyle. Poczekajcie miecha, i wybierzecie sobie ktore mordy sa blizsze waszemu sercu i jazda wariaty na wojne.
Bosy_Wiesniak jest offline  
stary 20-12-2007, 19:22   #849
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez castor
@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.
Nie płaciłem, ale lista na Tibia.com po wpisaniu postaci jest taka zakładka "Character Deaths" i po tym co tam przeczytałem, wiedziałem już o wszystkim. Tak, Xaem jest złym mordercą tych co zapłacą i w dodatku hackerem, bo przecież zabił Exi~, Calha na PoI i Aegona Flax jak zapłacił i uwaga zmienił na Tibia.com nick zabójcy na Castora/Finixa/Morrdercę czy kogoś innego. Dobry jest, nie ma co.

Cytuj:
Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.
Meksykańce wcale nie maja specjalnych praw. A teraz powiedz mi, kto doprowadził do tego, że Trax + jego RLe do nas doszli? Własnie ci meksykancy zabijajac paru ludzi. Wtedy mieliscie wybór koledzy albo PACCe za oceanu. Co wybraliscie kazdy wie.

Cytuj:
Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.
Ok, jak Heiks wbije 200, Kaytek 140, Gadus 110, a Tran Nius 130 to wtedy przyznamy Ci racje, na razie to sa tylko puste słowa, ktorych niestety wydarzenia z przeszłości nie potwierdzaja.

Jedziemy dalej, niejaki Oharis:

Cytuj:
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie.
Sowitpel nie padł jeszcze ani razu, ale 15 innych osob padlo.

Cytuj:
Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja.
Cieszy mnie, że mamy na forum proroka, który potrafi prognozować co bybyło gdyby wszystko sie inaczej potoczyło. Słyszalem ze w TVN szukaja kogos do pogody, wiec moze sie zalapiesz, slyszalem ze dobrze placa wiec starczy ci na Nutelle.

Cytuj:
TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo.
A kto tu dyskryminuje ludzi ze wsi? Sam pochodze z obszarów niemiejskich, ale w przeciwienstwie do niektorych, rano o 6.00 wstaje do szkoły, a nie zeby doić krowy. To gdzie wychowala sie twoja matka mnie w ogole nie obchodzi wiec nie pisz o twojej rodzinie. Ja nikogo nie oceniam po tym skad jest tylko jak sie zachowuje, a zachowanie Szymka "Przystojniaka", Finixa "Najmądrzejszego ze wszystkich" i Wacha "Wymówki" of Nebula wymaga korekty.

Cytuj:
Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
Parę lat temu w Tibie grali właśnie ludzie głównie w wieku ponad 20+. I wlasnie wtedy nie było botów, brązowych języków i sharowanych dzieci na 100+. Niestety, czasy sie zmienily.

@Stonkater
Cytuj:
@Hidek
Jezeli chcesz wypominac komus uzywanie bota, to spytaj Tany co to byl za link na vencie "party uh.ng"
Pewnie taki dodatek specjalny?
Nie interesuje mnie co miał tana w linku na vencie, ale zauwaz ze gdybysmy uzywali takiego scierwa jak wy to teraz kto inny byłby w PZ To co Tana ma w opisie nie musi miec wiele wspolnego z moim zdaniem, aye?

Nadchodzi czas i na boytano
Cytuj:
Wogóle to mnie śmieszą te wasze wszystkie pojęcia "wieśniaka" "przydupasa" itp. Smiejecie się że np. Olecko to wieś. A jeśli spojrzymy na tutejsze konto Beerdrinkera mamy - Lokacja: SłubicE. I może powiecie mi że to jakaś wielka metropolia? Pozatym ludzie po wojnie z Ordo którzy się wyplacili padali przecież przez ludzi takich jak Xaem, a teraz te gląby walczą po jego stronie co jest smieszne I wogóle jakieś gadanie o wojnie z pa itp, tylko sam pamiętam co mówil Tana na ts do mnht "wy nam pomagacie wygrać wojne i Kazo po wojnie wasze, nawet mainami będziecie mogli zabić jak ktoś wam do kazo wbije"
Słuchaj mnie uważnie. Jest różnica pomiędzy "wieśniakiem", a "obywatelem terenów wiejskich" - jeżeli ktoś zamiast do krów rano wstaje do tibii to jest tym pierwszym. A jezeli ktos traktuje tibie jako wypelnienie wolnego czasu i mieszka na wsi to jest tym drugim. Xaem zabił pare osób ale na kazdego (wiekszosc) byl dobry powod, np. Cabolts padł bo pare osob go o to poprosiło, poniewaz Cabolts w czasie wojny swoim łamanym angielskim próbowal od paru osob wydusić GPki. Zapłacił za to co zrobił przeciwko Vu, ale nie nam. Co do tego co mówil Tana, nie slyszalem tego, wiec nie bede komentowal.
TheDwarf jest offline  
stary 20-12-2007, 19:33   #850
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Domyślny

właśnie padł grelath od noobow Vu po tym jak zaplacil. Wszelkie dywagacje na temat płacić, czy nie płacić macie więc za sobą.
I tak na marginesie widzicie ile jest warte ich slowo. Tyle co moj pierd który właśnie ujrzał światło dzienne, hmm dziwnie pachnie... co ja żarłem..
Pozdro

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 20-12-2007 o 19:36.
stary 20-12-2007, 20:50   #851
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Imię: Mitzak
Gildia: :(
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post

Nie interesuje mnie co miał tana w linku na vencie, ale zauwaz ze gdybysmy uzywali takiego scierwa jak wy to teraz kto inny byłby w PZ To co Tana ma w opisie nie musi miec wiele wspolnego z moim zdaniem, aye?

ujme to inaczej.
po prostu waszej bandzie losowo inwitowanych ludzi do gildii nie pomoga nawet najlepsze boty. wystarczalo posluchac waszych krzykow na vencie jak dochodzilo do walki, kazdy sie przekrzykiwal, jeden do drugiego ze nie jest liderem i tak w kolko. no ale coz, twoim zdaniem my i tak mielismy party uha i tak, wiec nie ma sie co produkowac. powodzenia na isarze. joł
Sck jest offline  
stary 20-12-2007, 23:17   #852
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
właśnie padł grelath od noobow Vu po tym jak zaplacil. Wszelkie dywagacje na temat płacić, czy nie płacić macie więc za sobą.
I tak na marginesie widzicie ile jest warte ich slowo. Tyle co moj pierd który właśnie ujrzał światło dzienne, hmm dziwnie pachnie... co ja żarłem..
Pozdro
A czemu nienapisales ze Darif i Finix mu zaplacili za bp i za blesy? Poprostu niewiedzial Lesniak ze sie wyplacil tamten i tyle. Dostal bp i kase za zadosc uczynienie.

@Hidek
Miales juz nie pisac.
August jest offline  
stary 21-12-2007, 09:14   #853
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
A czemu nienapisales ze Darif i Finix mu zaplacili za bp i za blesy? Poprostu niewiedzial Lesniak ze sie wyplacil tamten i tyle. Dostal bp i kase za zadosc uczynienie.

@Hidek
Miales juz nie pisac.
no to ladnie zrobil ... a odrobił mu lvl? i stracony czas? o0
stary 21-12-2007, 13:44   #854
Waw
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Finixa "Najmądrzejszego ze wszystkich"
Finixa z bloku -.-

Pierdolcię tą tibię, gówno i tyle.

Wasz Zły i Chamski (Wycha tak powiedziała :[ ) Wawiernia
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal Lolecki Pokaż post
01:14 Royal Lolecki [50]: KRADNIJ!
01:15 Thegi [82]: nie umiem kurwa
01:16 Thegi [82]: a za to trzeba sie spowiadac?
01:17 Royal Lolecki [50]: Wez kurwa haha nie mow W BOZE NARODZENIE BYLEM DO KOMUNI A POTEM ZAJEBALEM BOHY
Waw jest offline  
stary 21-12-2007, 16:25   #855
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Domyślny

Cytuj:

@Hidek
Miales juz nie pisac.
Jak widać panowie z VU maja pojecie o biznesie. Warto zainwestowac 100k, zeby potencjalni sponsorzy się nie odwrócili
Jakby "LESNIAK" nie wiedział, ze tamten sie wyplacil to poszedlby i zabil go main charem. Jedyna rzeczą której lesniak nie wiedzial to to, ze jego noobchar jest powszechnie znany ot co......
stary 21-12-2007, 17:36   #856
Waw
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Poprostu nie placcie i tyle. Poczekajcie miecha, i wybierzecie sobie ktore mordy sa blizsze waszemu sercu i jazda wariaty na wojne.
Ja tylko się zapytałem jakiego mam paymenta, a później czy moge w ratach.
Wojna napewno się zacznie, tylko ciekawe za ile czasu i kto z kim, ale poprostu chciałbym się wypłacić i wbić ten 100 lvl, bo czasami samo przezwisko Wawiernia nie wystarczy żeby zwyciężyć.

Wasz Wawiernia

PS. Wiecie że rl life może być ciekawszy niż tibia?
A zdjęcia z (np. wigili klasowej) mogą być lepsze niż zdjęcia Mateusza Smoka Durzego który hunci demony z lmm?
XDDDDDDD
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Royal Lolecki Pokaż post
01:14 Royal Lolecki [50]: KRADNIJ!
01:15 Thegi [82]: nie umiem kurwa
01:16 Thegi [82]: a za to trzeba sie spowiadac?
01:17 Royal Lolecki [50]: Wez kurwa haha nie mow W BOZE NARODZENIE BYLEM DO KOMUNI A POTEM ZAJEBALEM BOHY
Waw jest offline  
stary 22-12-2007, 00:01   #857
Ancient900
Zbanowany

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3

Stan: Początkujący
Imię: ancient~
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Domyślny

Boytano:
Dec 21 2007, 21:30:40 CET Killed at Level 95 by Castor Greey
and by Hinogoos

oh noes?
btw. za co Hinogos ma płacić 400k?;d
Ancient900 jest offline  
stary 22-12-2007, 00:34   #858
Sck
Użytkownik Forum

Sck's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007

Imię: Mitzak
Gildia: :(
Poziom: 6
Skille: 13/15
Poziom mag.: 4
Domyślny

^
taki z ciebie zabawny koles?
hehe, do zobaczenia
Sck jest offline  
stary 22-12-2007, 00:57   #859
Rozqu
Użytkownik Forum

Rozqu's Avatar

Data dołączenia: 23 07 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Manownik
Domyślny

Oni gdy słyszą ROZQU mówia respect~ no cóz nic juz musze spadać forumowicze
Rozqu jest offline  
stary 22-12-2007, 01:58   #860
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Skille: Anime
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck Pokaż post
^
taki z ciebie zabawny koles?
hehe, do zobaczenia
heh , a dopiero co byles po jego stronie .. mozna tak powiedziec .. alez to wszystko sie szybko zmienia

W ktorym miejscu niby byl zabawny ? , on tylko dodal info i zadal pytanie , no ale nvm , za bardzo sobie wszystko co niektorzy do serca biora , a jak juz cos zwiazane z tibia , to wspolczuje

Ostatnio edytowany przez Driger - 22-12-2007 o 02:00.
Driger jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania