![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
Świat: Morgana
|
![]() No sa z nich niezli ogarniacze xddddd.
|
![]() |
|
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
|
![]() A Ty baranie po co odrazu wyzywasz? Dobrze ze pokazal ssy, bo mysle, ze wiekszosc z nas jest leniwa i po zobaczeniu ssow dopiero sciagnie filmik.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
![]() |
![]() |
#844 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: K@r@
|
![]() Może dlatego że ten temat jednocześnie stał się tematem Wydarzeń z Morgany
![]() |
![]() |
![]() |
#847 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#848 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Zbanowany
|
![]() @Arcy
Sry ale robilem filmik dla Kuby (dostalem od niego duzo recow.) i wiem ,ze sharowales miedzy innymi z nim Arcy Volltia tak samo jak inne chary . Mam nawet filmik jak savalas(kuba) z toba gada i w tej rozmowie jest powiedziane cos jak "bierzmy sca na Arcy kurwa!" itp. podczas robienia anni~.Akurat siedzial wtedy na behe potem na demce skoczy.Tak samo mam filmiki Volltia sie naje**l i poszedl bic savalasa ktory botowa na zolwiach.Zaczol go bic ,a po kilku minutach sie obudzil i zaczol go wyzywac ,ze go obudzil ![]() ![]() To by bylo na tyle ![]() Swoja droga Ja bylem za tym zeby Cie zostawic w spokoju bo nawet jak bys chcial dojsc do war to nie robi roznicy czy dojdziesz na 137 czy na 145 lvlu. |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Jak sie "szaruje" hara to tak jest...
![]() |
#851 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Aha, kilka lekcji polskiego dot. składni by się przydało, bo ciężko mi niektóre zdania zrozumieć :s |
|
![]() |
![]() |
#852 |
Zbanowany
|
![]() Morgana się ciągle Modli do Boga Boże jedyny MAKUMBĘ ZACHOWAJ
![]() MAKUMBA MAKUMBA MAKUMBA SKA POLSKA AFRYKA AFRYKA POLSKA... OLELELEL. ![]() btw. Polacy rasiści kazdy to powie oni nie lubić Russel czarny człowiek. Ostatnio edytowany przez MatiStw - 03-02-2008 o 13:38. |
![]() |
![]() |
#853 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Gildia: Rise
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Aphydioon - 03-02-2008 o 13:41. |
|
![]() |
![]() |
#854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sporo w tym prawdy, bo duzo filmikow ci dalem, ale nie do konca wszystko wiesz. Arcy od zawsze ma jednego ownera i to jeden owner nim gra, majac passy to polowy morgany nie moge powiedziec ze ja sharowalem polowe morgany.
![]() |
#855 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa
Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Dla mnie glupota jest zabijanie postronnych ludzi, bo co z tego ze Arcy jest ziomkiem Savalasa skoro ma tez znajomych w Rise dlatego chce pozostac neutralny. Jedna i druga strona niepotrzebnie zabija ludzi ktorzy nie chca miec nic wspolnego z wojna. |
|
![]() |
![]() |
#856 |
Zbanowany
|
![]() @Arcy
Nie wnikam w to kto z kim sharowal i do kogo mial passy.Poprostu chodzi mi o to ,ze nikt nie jest swiety.Ja mam naprawde w d**ie czy wy gracie w 5 czy w 10 swoimi charami.Arcy moglem sie pomylic z tym sca moze chodzilo o sova.Wiem ,ze savalas kazal Ci wziasc Demon Arma ,a Ty powiedziales chyba "pojebalo Cie? Arcy nie ma Sova/Sca (?)" czy mniej wiecej cos takiego.Szczegolem jest ,ze pisales z nim podczas robienia anni na ktorym uzywales bota (jak wiekszosc ).Nie wiem nie wnikam w to bo mnie to nie interesuje ![]() btw. Zazwyczaj staram sie tak pisac by bylo to zrozumialem i jasne dla wszystkich ,bez bledow.Wtedy akurat sie spieszylem i nie mialem czasu zwracac uwagi na to co pisze ![]() Co do Savalasa to wszyscy wiedza ,ze to sharer i botter ,a wiec nie ma sensu o tym pisac jedyne co jest godne uwagi to ,to ,ze Russel o tym doskonale wiedzial.A wlasnie najbardziej boli mnie to ,ze Morgana rzadzi taki ... Idiota?(to chyba najlepsze okreslenie).Nizahe raczej nie pozwolil by na to by ktos botowal na Morganie bez wzgledu na to kim by byl. Podsumowujac: Morgana za czasow Nizahe byla duzo lepsza ![]() @Valyrr Jestem tego samego zdania . Mowilem to na vencie ale nikt mnie nie sluchal i uparli sie zeby go zabic ![]() ![]() ![]() Edit: Sephi Dragon spi Feb 03 2008, 13:48:44 CET Killed at Level 100 by Victeron Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 03-02-2008 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#857 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Sephi Dragon
Feb 03 2008, 13:48:44 CET Killed at Level 100 by Victeron |
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Częstochowa
Stan: Niegrający
|
![]() Dobranoc Sephi
![]()
#859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Wawa
Imię: Necro the bimbrownik
Profesja: Sorcerer
Poziom: 37+
Poziom mag.: 46
|
![]() opiszcie jak padl, chyba ze film jest
#860 |
Zbanowany
|
![]() Mial skulla i biegl w strone statku na folde, gdzie też padł..
|
![]() |