|
|
#841 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 133
|
jak byś powiedział że za twarz to pewnie bym uwierzył
--- Acriati dodał 2 minut i 51 sekund później --- Cytuj:
pierdolnięci ludzie piszą to sie przyłączył, a za avatar 10/10 heheheheOstatnio edytowany przez Acriati - 07-08-2009 o 23:10. Powód: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
|
|
|
#842 |
|
Użytkownik forum
|
heheh dzieki
avatar Rox _/ ale taka jest prawda jak czytam nie które posty chuj mnie strzela, najlepsze jest to że pisze to ktos kto jest nikim albo kiedys byl kim, jakibyście znali prawde inaczej by te forum wygladało, a prawda jest taka Wanted jedzie Nephilims a Nephlims Wanted a ja mam na was oboje wyjebane _/ hail beholder@Acriati A i ten NIE SAP bo Cie wpuszczałem kurwa na piraty DDDDDDDDD nub !Ostatnio edytowany przez Bajteros - 07-08-2009 o 23:23. |
|
|
|
|
|
#843 |
|
Użytkownik Forum
|
Spora czesc waszych supporterow jest z wami nie dlatego ze wygrywacie, tylko dlatego ze zawsze byli przeciwko wanted. Tych co sa bo wygrywacie mozna nazwac asslickerami i mialbym wyjebane na nich po wojnie, bo kto wie czy do wanted sie nie przylacza jak sie sytuacja zmieni? ;P
|
|
|
|
|
|
#844 |
|
Użytkownik forum
|
Oni juz od poczatku biegali za nami wiec nie wiem, jeżeli supportują nam a my przejebimy to pewnie wolno im to nie pójdzie wiec pewnie wiedzą co robią
a gadki ze chowamy sie za noob charami są przereklamowane. ;] |
|
|
|
|
|
#845 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2009
|
|
|
|
|
|
|
#846 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2009
|
Ehhh.. Tak naprawde to tych noobów marjola nabrał z podstawówki
|
|
|
|
|
|
#847 |
|
Użytkownik forum
|
Możliwe, nie którzy juz od przedszkola go znają, nie wiem skąd ich nabrał ale Wanted tych noobów brakuje.
|
|
|
|
|
|
#848 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
Profesja: Master Sorcerer
|
takie pierdolenie ze bez noobcharow mamy wpierdol i cioty jestesmy...
jakos ostatnie akcje to byl pomysl wanted i to oni robili te masslogi, a ze bali sie potem skulle wlaczyc to juz ich problem. Dzis: Jako ze sporo osob od nas wbilo skulle zeby zabic takiego Arucarda czy kogos tam to poszlismy potem do campy. Jakos rzadko sie widuje ostatnimi czasy zeby ktos z Wanted wbil czaszke chyba ze na 5 minut przed ssem... a co do "noobow" : moze gdyby Draz z Urbem nie zachowywali sie tak jak zachowywali wanted mialo by teraz wiecej supporterow ( np moje niezapomniane 48 Giant Spider Silkow !)
|
|
|
#849 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2008
|
|
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Usunięty
Imię: Sirkiks
Gildia: W*A*N*T*E*D
Świat: Premia
Poziom: 262
Skille: 99/98
Poziom mag.: 11
|
Cytuj:
A najbardziej mnei roz*******a pierdolenie wasze, ze wanted robilo PA. Halooooooooo chlopaki teraz wiekszosc Wanted jest u was. Wiec chyba sami siebie obrazacie. @ Michal. Zgadzam sie z Toba w 100 %, zawsze bylo tak ze lizali tej gildi ktora wygrywala. Ale skoro maja wprowadzic Warmorde, wy to mozecie zmienic. Ale zobaczymy jak to bedzie ![]() Wakacje !!!
Hail Wanted ! Hail PA ! Loyal to the end Ostatnio edytowany przez tajemniczy111 - 08-08-2009 o 02:06. |
|
|
|
|
|
|
#851 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2006
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Johny Cross
|
oczywiscie ze robilem PA jak prawie kazdy w Nephilims, ale ja do chuja nie sciagalem 48 GS SILKOW ZA JEDNYM ZAMACHEM! tylko kulturalnie butki jak cos. Mozna to nazwac PA na mniejsza skale i nie huncilem calych gildii...
ide spac
|
|
|
#852 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2009
Lokacja: Sieradz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Eloth The Punisher
|
Hahahaha
![]() @Kinol Gdzie jest post ze lizalem wam dupe hm? Poza tym jak byles jeszcze w Wanted z 3/4 Nep~ i mieliscie wojne z D9 jakos tylu supporterow nie mieliscie co macie teraz w nowej gildii. Jak bylem jeszcze w Infinity to D9 na poczatku proponowalo nam dolaczenie (odmowilismy), a pozniej grozilo nam huntem i z tego co pamietam mielismy zaplacic 20kk zeby gildia byla "wolna". Jak pisalismy z paroma osobami z Wanted czy chca pomocy w wojnie to mowili, ze nie i my sie nie w*******alismy sie do rzadnych akcji, ob itp... Po prostu z tymi co pisalismy to potrafili odmowic pomocy, a wy widze ze ten kto przyjdzie raz to juz lazi za wami zawsze i wszedzie, a jakbyscie wara przegrywali to 3/4 tych supporterow by obralo strone Wanted. 3maj sie. |
|
|
|
|
|
#854 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2009
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 69
Poziom mag.: 51
|
@Eloth
Tak Cie to kurwa wszystko boli? Przeciez to tylko gra... @Kiks Widocznie sami jestescie sobie winni, ze ich wychodzi 30 a was tylko 15. |
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
![]() W poprzednim systemie pvp supporterzy nie byli potrzebni, teraz zas wygrywa strona ,ktora posiada wiecej wolnych ujotow czyt. supporterow ![]() |
|
|
|
|
|
|
#856 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2008
|
Jakiś film? Bo wstaje, a tu lvl mniej ;|
|
|
|
|
|
|
#857 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
|
Tylko Szanowny Pan Jerzyna ze szczecina ma zawsze racje. No i Zachar, ale jakieś pedały mu pozazdrościły
![]()
|
|
|
#858 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2009
Lokacja: Olsztyn
Imię: Monek
Poziom: 133
|
Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Wrocław
|
Cytuj:
Cały monek = )
|
|
|
|
#860 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2009
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
|
Chyba dobrze że robią co im ludzie, którzy są ogarnięci karzą. Inaczej byłby trochę chaos i wątpię czy by im ta samodzielność na dobre wyszła
Ale to tylko moje skromne zdanie.@offtop A ja całe życie byłem przekonany że chaos piszę się przez samo "h" :S Tibia uczy ^_^
|