![]() |
#842 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Przyjmuje ktoś do gildii,bo samemu to się grać nie da(mam wszystkie GW jakby cuś)chodzi mi głównie o podstawkę,jestem rangerem jeżeli kogoś to interesuje.
Czekam. @EDIT: już nieakatualne,znalazłem sobie gildię,może nie jest super,ale od czegoś trza zacząć ![]() Ostatnio edytowany przez Oerta - 03-03-2007 o 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zbanowany
|
![]() @up
Samym rangerem? Bo jest quest na drugą profesję, to się naprawdę przydaje. Do gildii przyjmie cię co drugi lider. A czemu nie da się samemu grać? Trudno? Możesz wynająć sobie najemników, uzdrowicielkę itp itd... Aa Nightfalla też masz?! Polecam ci dervisha, jak sieknie kosą to mnie wojownikiem pvp z najemnym uzdrowicielem na 1 hita miał... |
![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Wybacz... Bo Ssiesz... xD Wiecie, wczoraj testowalem build Water Ele, i moge wam powiedziec, ze.... ownuje... Assasin pada w 5 sekund .... Spam z Ice Spear (60-74 dmg kazdy - zalezy od armora na zywioly celu), gostek pada raz dwa, a mi zrobic nic nie moze (Mist Form = 21 sekund wolnosci od broni MELEE...wogole mnie nie trafia, nie robi zadnego DMG (nawet te 0), poprostu jakby atakowal powietrze - 100% block) Do tego 2 czary hexujace (z tego jeden robiacy dosc spory dmg) - spowalnia na 10 - 15 sekund o 66% ... Poprostu miodzio... ^^ Polecam Tym, ktorzy chca szybko nabic Faction, a nie maja GW:F lub GW:NF tylko sama podstawke ^^ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#845 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Jesli nie ma monka w druzynie, zapewne tak sie dzieje...
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#846 |
Zbanowany
|
![]() Właśnie testuję Faction z klucza trialowego z CD-Action i powiem, że nic w tym ciekawego ;/ Przynajmniej jak dla mnie. Same chińskie cing-ciang-ciong, klasztory itp. Zależy kto co, lubi, ale ja Factions nie polecam... Assasinem się głupio gra, wg. mnie to najgorsza profesja GW, a ritualist trochę lepszy, ale wygląda jak męska prostytutka z Afryki ^^ Podstawka(Phophecies) jest chyba najlepsza, ale w Nighfalla jeszcze nie grałem, tylko qmpel mi pokazywał... Podobno można mieć hero'a, dervish wymiata itp, ale... Polecacie NF?
EDIT: Dam parę screenshotów z GW:Factions. oto one: 1. Mój łowca(fabular) ![]() 2. Mój łowca w pozycji siedzącej xD ![]() 3. Ja, mój zwierzak i moi najemnicy: ![]() 4. Ja, dając zycie mojemu Johny'emu: ![]() 5: I moja zabójczyni(assasin) na PvP, tylko na wyborze postaci: ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 03-03-2007 o 16:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Wg. mnie NF jest najlepszy, bo jest tam wiele urozmaiceń/dodatków/ulepszeń których nie ma np. w Prophecies, a które bardzo by się przydały.
No i nowe profesje, fajne klimaty(lepsza pustynia czy tam dzungla niż ten nudny Old Ascalon >< ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#848 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#849 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Pytania :
1. Czy Sin'em da się 'ciekawie' grać PvE? 2. I jeżeli tak to co polecanie jako 2 prof. (PvE). Będę miał P + F (bez NF)? 3. Do jakiego połączenia nadaje się Nekro (PvE)? 4. Mogę pozdrowić? @Down Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 03-03-2007 o 21:47. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#850 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
2. A/mo, A/w, A/e 3. W sumie do kazdego, chociaz b. rzadko spotkasz N/A, N/P i N/D. Najczesniej Necro w PvE jest minion masterem, wiec second prof bardzo dobrze sie sprawdza monk. 4. Nie ![]()
![]() |
![]() |
#851 |
Zbanowany
|
![]() @Karl0ss
1) No... Tak sobie. Może mocne ma ciosy, ale skille lipne i często się nudzi. Zresztą wygląda jakby miał na sobie worek foliowy xD 2) Po co było zdanie "Będę miał P + F (bez NF)"? Przecież Jak masz samo F, to masz też profesje z P... Sinka możesz połączyć z... monkiem, elem., ritual... No, praktycznie z wszystkimi ![]() 3) Nekro? Ja polecam z mnichem, sam takiego chara mam na P...(Jak wiecie F mam triala) Możesz też z elementalistą, tak samo j/w. Pokombinuj ![]() 4) ? @down Masz... Derwisza? On jest dobry? Bo jedni gadają, że jak sieknie kosą, to W/M ma na 1 hita, a inni że najgorsza profesja GW... Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 05-03-2007 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#853 |
Guest
|
![]() Mało ludzi było bo po pierwsze był to drugi distrikt a po drugie byłeś w Askalonie pójdź sobie na areny albo do Lwich Wrót to tam jest najwięcej ludu.
Ostatnio edytowany przez Ghard Lage - 06-03-2007 o 12:36. |
![]() |
![]() |
#854 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Okazało się, że będę miał wszystkie części
![]() Pozdrawiam Edit: PONAWIAM: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 06-03-2007 o 16:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#855 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Z tego co widziałem, to healer hench pomaga i to dużo, ale czasem siebie zapomni uleczyć i... Gdy jednak ty masz monka jako 2nd prof. możesz nie nadązyć z leczeniem i skillami ataku..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#856 | |||
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Pozdrawiam Cytuj:
![]() |
![]() |
#857 |
Zbanowany
|
![]() No, daje troszkę screenów z mojej new necro/monk:
![]() 1. Zdjęcie twarzy ![]() ![]() 2. Taka fajna "poza" xD Nie a na serio to na tym screenie tańczy... ![]() 3. To mi się bardzo spodobało ^^ ![]() 4. Nie wiem, co ona tu robi... Wróży sobie z ręki? ;p ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2006
Imię: znam się na tym?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: a ja wiem ?
Świat: Valoria
Poziom: 140
Skille: 90/60
Poziom mag.: 17
|
![]() Powiem jedno.Ta twoja postać Wardi jest zboczona jak Aneta krawczyk xD
Sorka to nie na serio. Co to znaczy ten N
Wiecznie bez kasy to my polacy Wiecznie bez materacy to my polacy \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo ![]() ![]() AJM De best.AJ KAAL JU ON KALMERA!OKEJ?xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Zbanowany
|
![]() Chodzi ci o N/Mn4?
N znaczy Nekromanta, Mn czyli Mnich(po znaku "/" znaczy, że jest jako druga profesja) a 4 to level ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ty mi lepiej powiedz czy mozna i jak ustawic te paski Expa hp etc. w tym samym miejscu? Bo chciałbym miec na twoj sposob, ale nic nie wychodzi
![]() |
![]() |
![]() |