Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 22-09-2006, 14:14   #841
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Tjor masaker pro skater's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj

Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
Domyślny

suv robisz z tego wielka tajemnice, po prostu napisz ze chcesz podbic lv i jeszcze raz walczyc z ng ~~`
Tjor masaker pro skater jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 22-09-2006, 20:52   #842
FooF
Użytkownik forum

FooF's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2006

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Świat: Obsidia
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
Domyślny

Dala wyjaśniam : to o noobie nie było o tobie, tylko nawiązanie do posta zielaq'a , a i nie pragnę Cię niczego uczyć, mówiłem jedynie o idealizowaniu obrazu Szwedów w naszych oczach... Dobra koniec offtopów, peace chłopaki nie mam nic do was
FooF jest offline  
stary 22-09-2006, 20:56   #843
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Domyślny :o

20:48 Pulkownik Caster [20]: Witam z tej strony Andrzej Lepper
jak znam zycie będzie uprawiac warcholstwo i czo terasz :?

Ostatnio edytowany przez Tjor masaker pro skater - 22-09-2006 o 21:05.
stary 22-09-2006, 21:25   #844
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

Funny ; )

Suv a mogłeś dalej walczyc a nie 40bp uhow i 80k poszło : (
Veer~ jest offline  
stary 22-09-2006, 21:40   #845
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Domyślny

nirvy jak te forum cie rozwala to popatrz na obrady sejmu polskiego-mozna zaliczyc rotfl'a do góry nogami =)
stary 22-09-2006, 23:15   #846
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

no tak ty sobie grasz cudzym charem, bo rl Sol zna Gala i wyciagnela chara z wojny : )

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 23-09-2006, 22:19   #847
Sol
Użytkownik Forum

Sol's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptak~ Pokaż post
no tak ty sobie grasz cudzym charem, bo rl Sol zna Gala i wyciagnela chara z wojny : )

Jakim charem kto gra to chyba malo istotne.
Co do wykupienia chara to sie bradzo mylisz i widze ze nie znasz historii Sol przylaczenia i odejscia od wojny.

Byla tak.... Sol dolaczyla do wojny z jednego bardzo waznego dla niej powodu- SZIKAKA. zabil ja dorpaz "przez przypadek" niby nie chcial zaplacic, poznij kick z ng. Widac ktos na tym charze poczul sie za wielkim.. nie byl to rl dorpaz- moze istotne moze nie. byla wielka klotnia bla bla.... stworzenie kuci kuci i przygotowanie sie do wojny. Kazdy kto mnie zna wie ze ja przeciwna kazdej wojnie. nigdy nie chcialam sie w to mieszac, bo ta gra mi sprawia przyjemnosc nie zabijajac innych tylko "zabawy" z tymi innymi. Z wieloma osobami z ng sie zaprzyjaznilam. i ciezko mi na sercu bylo w momencie kiedy mialam walczyc przeciwko nim. W koncu jestem dziewczyna... mam serce (podobno) i nie mam dumy takiej jak wy faceci. no ale wracajac do tematu. walczylam, jednak w momencie gdy szikaka po 2 dedach olal sprawe, gdy vixi olal wojne i zajal sie nowym charem, i kiroy ktory ogolnie olal tibie bo go nie bawi juz. doszlam do wniosku ze bez sensu zeby walczyla w momencie gdy ten wazny powod olal wszystko i wszystkich. wyplacilam sie. i tu suv ciebie zadziwie. nie mial z tym nic wspolnego Gal. Szanuje go i zawsze szanowalam choc na poczatku bylam na niego zla. bo wkoncu dorpaz zabij jednego z nas (polakow) ale on wolal trzymac sie szwedow. Jednka jak wspomnialam nie on mi pomogl w wykupieniu sie. Na moje szczescie nawet wojna nie przeskodzila mi w dalszych dobrych kontaktach z NG. Z osoba z ktora dogadalam sie do paymentu byl azared. i tylko z nim rozmawialam na ten temat. NO raz z mannowem ktory nie bardzo byl zadowolony z wymyslonej ceny azareda. Ale zaplacilam ta sumke i tak zaczelam zyc normlanie na obsidi.

Tak wiec Suv nie znasz zabardzo historii Sol. Wiec chyba na temat tego chara nie powinienes sie wypowiadac.

Ale jedno obiecuje. Z polakami po jednej stronie byc nie bede. Dlaczego? jak pokazali nie sa zbyt slowni. Mnie teraz nazywaja falszywa, nazywaja mnie Ci, dla ktorych dolaczylam do tej glupiej wojny. Ale juz kolejny raz widze kto jest prawdziwym przyjacielem, a nie ocenia mnie za to co robie w grze.

Tyle razy na tym forum byla mowa o tym by nie mieszac rl z tibia. Ale widze ze nie kazdy to potrafi. Przykro na to patrzec....

Powodzenia dla wszystkich i prosba.... Sol zostawcie w spokoju....

pozdrawiam
Wasza Sol
stary 23-09-2006, 22:38   #848
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Co do wszelkich plotek na temat czy sharuje jakis account (np. Memphiza albo Sol) i na temat tych wszystkich określeń "botter" etc. zaprzeczam. Nigdy nie używałem i nie bede uzywal nielegalnego softu. Sharing oczywiscie potępiam i jestem przeciw temu zjawisku jakże szkodliwego w tibi.

Signed.
Memphiz

Btw.
<3 Sweden

Ostatnio edytowany przez Veer~ - 23-09-2006 o 23:16. Powód: mm
Veer~ jest offline  
stary 24-09-2006, 03:03   #849
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego wykładu to zawsze chętnie służę pomocą.
Spójżmy na problem powszechnego wszędzie power abusingu czyli w potocznym znaczeniu Nadużywanie swojej siły. Jak by nie patrzeć ciężko w tym znajść jakikolwiek pozytywny aspekt. Osoba która wyrzuca kogoś z expowiska bo poprostu nie chce czekać na swoją kolej. Nie dość że sprawia przykrość osobie która włąśnie próboje wbić swoj lvl to czasem zdarza się że power abuser zabija osobę która własnie prowadzi lvling. Prowadzi to do flustracji ofiary i zazwyczaj zostawia ona serwer na którym gra bo tracąc jakieś może 20 dni pracy (chodzi o przeciętnego gracza na 60lvl) czuje ona złość i chęć zemsty jednak szybko mija widząc że straciliśmy DSM i demon shield (wersja no AOL) Ofiara nie loguje już przez miesiąc bo wie że może się jej to znów przytrafić jeżeli osoba która ją zabiła jest typowym killerem. Power abusera charakteryzuje nerwowość, bezwzględność i naśmiewanie się gdy ofiara padnie. Jak powszechnie wiemy najwięksci power abuserzy wywodza się ze świata Antica gdzie istnieje gildia Dark Side oraz jej odłam Sick and Twisted. (Proszę o nie polemizowanie na ten temat bo co mnie obchodzi jakiś BR z Askary czy XXXX <wstaw swój world) który od wszystkich woła armory). Ludzie z Antica pomyśleli że warto się przenieść na nowy serwer gdzie mieli by władze i pojawiła się Valoria (nazywana nieoficjalnie Warloria w 2005 roku). Jak wiemy legendy tj. Knight Fang byli obecni w gildi Bound która jest powszechnie szanowaną gildią i pomaga ludzią. Jednak istnieje inna gildia o nazwie Swat i ona jest niedobra Zawsze nas bije i wogóle. Pamiętam raz na 120lvlu jak jakiś 55 knight wołał armor odemnie i bałem się logować przez 4 dni ale wkońcu jakoś się przemogliśmy z gildia i pomogli mi w uzbieraniu na nowy p set. Swat team jest gildią bezwzględną i nie da rady z nimi negocjować. Ja np. raz się popłakałem i miałem depresje bo ciągle tylko Exevo Gran Mas Vis i mieli muted a my nic nie mogliśmy zrobić. Pamiętajcie. Nie bierzcie przykładu z ludzi takich jacy są w Swat Team bo power abusing jest rzeczą ZŁĄ!!! Trzeba być naprawde osobą bez serca żeby tak postępować a do tego żałosne no bo jak wytłumaczyć 100+lvl który woła od 50lvla armor bądź bohy etc. Ja nawet domku na Valori nie kupie bo i tak nie położe żadnych itemów bo zaraz będą mnie huntować i będe musiał oddawać wszystko.

Poprostu pamiętajcie: Wszystko da się rozwiązać pokojowo.
Veer~ jest offline  
stary 24-09-2006, 07:37   #850
Kiroy
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 08 2005

Król

Sol : co robi to jej sprawa !! fakt moze zawiele nie walczyla ale dolaczyla do wojny i musiala zaplacic !! nie tylko Sol zaplacila to nie ma sie co jej czepaic !! a co do wojny to nie ebde mowil kto jest w top fragerach co nie Suv ?? a reszta jedna pzregrana bitwa i panika itd to ja jestem troche znudzony tibia a mam wiecej frragow i wiecej gram niz zapalency z SOBS :/ a co do memfiza to sie etz nie wypowiadam na jego temat i sharingiu z sol bo to nie moja sprawa ale w sytuacji z Suvem arcje mial SUV !!

Pozdrawiam ludzikow i zyzce milej zabawy na Obsidii bo chyba po to gramy aby miec z tego zabawe i milo spedzac czas tibia to nie rl life przez ktora warto sie klocic i denerwowac olac sprawe lepiej byc poand podzialami

Pozdrowienia Dla Angi Suvika i SOl ::*:**:*:*

King Mighty Rexsi
Kiroy jest offline  
stary 24-09-2006, 09:17   #851
Tjor masaker pro skater
Użytkownik Forum

Domyślny

Mepmhiz przeczytałem twojego posta 4 RAZY i odnosze takie samo wrazenie jak suv o.O
stary 24-09-2006, 10:09   #852
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Im not "Mepmhiz"

Mmm.. Czyżbym powiedział coś nieprawdziwego?
Veer~ jest offline  
stary 24-09-2006, 10:41   #853
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

@mephiz
ty chyba opowiedziales jakas historie z pamietnika allegrowicza kory kupil postac z gry o jakiej pojecia nie ma =] ( nie ma tutaj zadnych podtextow do Ciebie po prsotu mysle ze pisales tego psota na jakims odjechanym loozie ;o)

@Suv
nie spodobalo mi sie to ze zaplaciles , bo nie widze w tym wiekszego sensu ale to twoja decyzja.

a w maly konflikt miedzy sol a suvem sie pchac nie bede ale poki co opowiem sie za Sol
^Awolver^ jest offline  
stary 24-09-2006, 11:08   #854
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Hehehe...
Something like:
"Ten to ma poczucie humoru"
Veer~ jest offline  
stary 24-09-2006, 12:17   #855
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

Co do referatu Memphiza, to wcale nie pisal tego pod wplywem srodkow odurzajacych. Otoz wystarczy przeczytac ten tekst jeszcze raz i za ta zla, okrutna i destrukcyjna gildie Swat podstawic gildie Bound. Biednego, terroryzowanego Memphizka zastapic jakims przypadkowym 50-60 levelem z Valori. Na koniec wystarczyc zastapic tego ostatniego ,ten 100 level co to naduzywa z premedytacja i dla wlasnych korzysci i rozrywki wladzy i zamiast "zly 100 level" czytac poprostu "ja", "Memphiz" . Jak postapicie z powyzszymi radami i przeczytacie post jeszcze raz, caly tekst zmieni odrazu swoj charakter, wlasciwie mozna go potraktowac jako kartke z pamietnika Memphiza

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 24-09-2006 o 12:18. Powód: af?
Ghost111 jest offline  
stary 24-09-2006, 12:25   #856
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Congratz for found solution of my riddle :*
Veer~ jest offline  
stary 24-09-2006, 14:15   #857
Chuell
Guest

Domyślny

hahaha pephy ale z ciebie cymbał hahahaha wiecie ze on kupuje kase i itemy na allegro.pl? HaHa kupił na Obsidi juz ponad 400k i pewne płaci pajacą z NG zeby był z nimi xD hahahauehsuehusaheush

stary 24-09-2006, 14:48   #858
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

za to Tobie słownik ortograficzny chyba kupimy na allegro ^^

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 24-09-2006, 16:14   #859
Dalanther
Użytkownik Forum

Dalanther's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
Domyślny

~Chuell
Dzieciak, ile Ty masz lat? Co cie to może obchodzić co i czy kupuje. Może jest bogaty w preciwieństiwe do ciebie... poprostu Ty mu chyba zazdrościsz. Idź pograj na OTSie albo pozbieraj short swordy na RL tibii, bo daleko tak nie zajdziesz.

Btw, gz Pephku 81lvl

~Dala
Dalanther jest offline  
stary 24-09-2006, 20:35   #860
pitt6ull
Użytkownik Forum

pitt6ull's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów

Stan: Aktywny gracz
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
Domyślny

Pephy ja tam cie nawet rozumiem. Jak masz siano na waste to magiem gra sie naprawde przyjemnie.
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania