![]() |
#841 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Lokacja: w kurwa wy*******aj
Stan: Początkujący
Imię: Thor massa'cra
Profesja: Elite Knight
Gildia: Swiniopas and trzoda
Świat: shitsidia
Poziom: hój
Skille: huj/hój
|
![]() suv robisz z tego wielka tajemnice, po prostu napisz ze chcesz podbic lv i jeszcze raz walczyc z ng ~~`
|
![]() |
|
![]() |
#842 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2006
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Polaczki
Świat: Obsidia
Poziom: 35
Skille: sorcowe
Poziom mag.: 32
|
![]() Dala wyjaśniam : to o noobie nie było o tobie, tylko nawiązanie do posta zielaq'a , a i nie pragnę Cię niczego uczyć, mówiłem jedynie o idealizowaniu obrazu Szwedów w naszych oczach... Dobra koniec offtopów, peace chłopaki nie mam nic do was
![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Użytkownik Forum
|
![]() 20:48 Pulkownik Caster [20]: Witam z tej strony Andrzej Lepper
jak znam zycie będzie uprawiac warcholstwo i czo terasz :? Ostatnio edytowany przez Tjor masaker pro skater - 22-09-2006 o 21:05. |
![]() |
![]() |
#845 |
Użytkownik Forum
|
![]() nirvy jak te forum cie rozwala to popatrz na obrady sejmu polskiego-mozna zaliczyc rotfl'a do góry nogami =)
|
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() no tak ty sobie grasz cudzym charem, bo rl Sol zna Gala i wyciagnela chara z wojny : )
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#847 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: edron
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sol The Wolf
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 61
|
![]() Cytuj:
Jakim charem kto gra to chyba malo istotne. Co do wykupienia chara to sie bradzo mylisz i widze ze nie znasz historii Sol przylaczenia i odejscia od wojny. Byla tak.... Sol dolaczyla do wojny z jednego bardzo waznego dla niej powodu- SZIKAKA. zabil ja dorpaz "przez przypadek" niby nie chcial zaplacic, poznij kick z ng. Widac ktos na tym charze poczul sie za wielkim.. nie byl to rl dorpaz- moze istotne moze nie. byla wielka klotnia bla bla.... stworzenie kuci kuci i przygotowanie sie do wojny. Kazdy kto mnie zna wie ze ja przeciwna kazdej wojnie. nigdy nie chcialam sie w to mieszac, bo ta gra mi sprawia przyjemnosc nie zabijajac innych tylko "zabawy" z tymi innymi. Z wieloma osobami z ng sie zaprzyjaznilam. i ciezko mi na sercu bylo w momencie kiedy mialam walczyc przeciwko nim. W koncu jestem dziewczyna... mam serce (podobno) i nie mam dumy takiej jak wy faceci. no ale wracajac do tematu. walczylam, jednak w momencie gdy szikaka po 2 dedach olal sprawe, gdy vixi olal wojne i zajal sie nowym charem, i kiroy ktory ogolnie olal tibie bo go nie bawi juz. doszlam do wniosku ze bez sensu zeby walczyla w momencie gdy ten wazny powod olal wszystko i wszystkich. wyplacilam sie. i tu suv ciebie zadziwie. nie mial z tym nic wspolnego Gal. Szanuje go i zawsze szanowalam choc na poczatku bylam na niego zla. bo wkoncu dorpaz zabij jednego z nas (polakow) ale on wolal trzymac sie szwedow. Jednka jak wspomnialam nie on mi pomogl w wykupieniu sie. Na moje szczescie nawet wojna nie przeskodzila mi w dalszych dobrych kontaktach z NG. Z osoba z ktora dogadalam sie do paymentu byl azared. i tylko z nim rozmawialam na ten temat. NO raz z mannowem ktory nie bardzo byl zadowolony z wymyslonej ceny azareda. Ale zaplacilam ta sumke i tak zaczelam zyc normlanie na obsidi. Tak wiec Suv nie znasz zabardzo historii Sol. Wiec chyba na temat tego chara nie powinienes sie wypowiadac. Ale jedno obiecuje. Z polakami po jednej stronie byc nie bede. Dlaczego? jak pokazali nie sa zbyt slowni. Mnie teraz nazywaja falszywa, nazywaja mnie Ci, dla ktorych dolaczylam do tej glupiej wojny. Ale juz kolejny raz widze kto jest prawdziwym przyjacielem, a nie ocenia mnie za to co robie w grze. Tyle razy na tym forum byla mowa o tym by nie mieszac rl z tibia. Ale widze ze nie kazdy to potrafi. Przykro na to patrzec.... Powodzenia dla wszystkich i prosba.... Sol zostawcie w spokoju.... pozdrawiam Wasza Sol
![]() |
#848 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do wszelkich plotek na temat czy sharuje jakis account (np. Memphiza albo Sol) i na temat tych wszystkich określeń "botter" etc. zaprzeczam. Nigdy nie używałem i nie bede uzywal nielegalnego softu. Sharing oczywiscie potępiam i jestem przeciw temu zjawisku jakże szkodliwego w tibi.
Signed. Memphiz Btw. <3 Sweden Ostatnio edytowany przez Veer~ - 23-09-2006 o 23:16. Powód: mm |
![]() |
![]() |
#849 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeżeli ktoś potrzebuje dobrego wykładu to zawsze chętnie służę pomocą.
Spójżmy na problem powszechnego wszędzie power abusingu czyli w potocznym znaczeniu Nadużywanie swojej siły. Jak by nie patrzeć ciężko w tym znajść jakikolwiek pozytywny aspekt. Osoba która wyrzuca kogoś z expowiska bo poprostu nie chce czekać na swoją kolej. Nie dość że sprawia przykrość osobie która włąśnie próboje wbić swoj lvl to czasem zdarza się że power abuser zabija osobę która własnie prowadzi lvling. Prowadzi to do flustracji ofiary i zazwyczaj zostawia ona serwer na którym gra bo tracąc jakieś może 20 dni pracy (chodzi o przeciętnego gracza na 60lvl) czuje ona złość i chęć zemsty jednak szybko mija widząc że straciliśmy DSM i demon shield (wersja no AOL) Ofiara nie loguje już przez miesiąc bo wie że może się jej to znów przytrafić jeżeli osoba która ją zabiła jest typowym killerem. Power abusera charakteryzuje nerwowość, bezwzględność i naśmiewanie się gdy ofiara padnie. Jak powszechnie wiemy najwięksci power abuserzy wywodza się ze świata Antica gdzie istnieje gildia Dark Side oraz jej odłam Sick and Twisted. (Proszę o nie polemizowanie na ten temat bo co mnie obchodzi jakiś BR z Askary czy XXXX <wstaw swój world) który od wszystkich woła armory). Ludzie z Antica pomyśleli że warto się przenieść na nowy serwer gdzie mieli by władze i pojawiła się Valoria (nazywana nieoficjalnie Warloria w 2005 roku). Jak wiemy legendy tj. Knight Fang byli obecni w gildi Bound która jest powszechnie szanowaną gildią i pomaga ludzią. Jednak istnieje inna gildia o nazwie Swat i ona jest niedobra ![]() Poprostu pamiętajcie: Wszystko da się rozwiązać pokojowo. |
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
|
![]() Sol : co robi to jej sprawa !! fakt moze zawiele nie walczyla ale dolaczyla do wojny i musiala zaplacic !! nie tylko Sol zaplacila to nie ma sie co jej czepaic !! a co do wojny to nie ebde mowil kto jest w top fragerach co nie Suv ??
![]() ![]() Pozdrawiam ludzikow i zyzce milej zabawy na Obsidii bo chyba po to gramy aby miec z tego zabawe i milo spedzac czas ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia Dla Angi Suvika i SOl ::*:**:*:* ![]() King Mighty Rexsi |
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mepmhiz przeczytałem twojego posta 4 RAZY i odnosze takie samo wrazenie jak suv o.O
|
![]() |
![]() |
#853 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() @mephiz
ty chyba opowiedziales jakas historie z pamietnika allegrowicza kory kupil postac z gry o jakiej pojecia nie ma =] ( nie ma tutaj zadnych podtextow do Ciebie po prsotu mysle ze pisales tego psota na jakims odjechanym loozie ;o) @Suv nie spodobalo mi sie to ze zaplaciles , bo nie widze w tym wiekszego sensu ale to twoja decyzja. a w maly konflikt miedzy sol a suvem sie pchac nie bede ale poki co opowiem sie za Sol |
![]() |
![]() |
#855 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Usunięty
Imię: Angatevon/Blacov
|
![]() Co do referatu Memphiza, to wcale nie pisal tego pod wplywem srodkow odurzajacych. Otoz wystarczy przeczytac ten tekst jeszcze raz i za ta zla, okrutna i destrukcyjna gildie Swat podstawic gildie Bound. Biednego, terroryzowanego Memphizka zastapic jakims przypadkowym 50-60 levelem z Valori. Na koniec wystarczyc zastapic tego ostatniego ,ten 100 level co to naduzywa z premedytacja i dla wlasnych korzysci i rozrywki wladzy i zamiast "zly 100 level" czytac poprostu "ja", "Memphiz" . Jak postapicie z powyzszymi radami i przeczytacie post jeszcze raz, caly tekst zmieni odrazu swoj charakter, wlasciwie mozna go potraktowac jako kartke z pamietnika Memphiza
![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Ghost111 - 24-09-2006 o 12:18. Powód: af? |
![]() |
![]() |
#857 |
Guest
|
![]() hahaha pephy ale z ciebie cymbał hahahaha wiecie ze on kupuje kase i itemy na allegro.pl? HaHa kupił na Obsidi juz ponad 400k i pewne płaci pajacą z NG zeby był z nimi xD hahahauehsuehusaheush
![]() |
![]() |
#858 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() za to Tobie słownik ortograficzny chyba kupimy na allegro ^^
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#859 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: FinNOT
Profesja: Master Sorcerer
Świat: ŚfińskiLand
Poziom: 222
Poziom mag.: 1
|
![]() ~Chuell
Dzieciak, ile Ty masz lat? Co cie to może obchodzić co i czy kupuje. Może jest bogaty w preciwieństiwe do ciebie... poprostu Ty mu chyba zazdrościsz. Idź pograj na OTSie albo pozbieraj short swordy na RL tibii, bo daleko tak nie zajdziesz. Btw, gz Pephku 81lvl ![]() ~Dala |
![]() |
![]() |
#860 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tonatiuh The Wolf
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hurricanes
Świat: Morgana
|
![]() Pephy ja tam cie nawet rozumiem. Jak masz siano na waste to magiem gra sie naprawde przyjemnie.