Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 28-09-2006, 12:19   #841
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Naro Pokaż post
Ciebie walą w dupe tylko ze masz dziursko juz tak wyjechane ze nawet tego nei czujesz bo sie przyzwyczailes...

Sorry Chris ze to napisalem ale jak mozna byc tak naiwnym? Ty myslisz ze Chealino to Twoj protektor jakis nagle? On pokazuje oficjalnie ze jest all ok bo nei chce zebys sie dolaczyl do nas. A do Rau powiedzial zeby sie ten nobek uspokoil bo Arc nie chce miec problemow w wojnie i nie chce miec wiecej wrogow. Oni Cie zerżną Chris, ale juz jak bedzie po wojnie... a Ty niestety nei umeisz czytac miedzy wierszami.

a teraz bend over Chris - krzyknął Huxy....
Jeden w tą czy w tą na pewno zrobilby wielka roznice :-) Chealino zanim wrocilem pod koniec sierpnia napisal cos na forum, po tym jak kumpel napisal posta Welcome back Chris~-poszukaj sobie bo mi sie nie chce. Nie jest moim protektorem. Na prawde myslisz ze by iom to zrobilo roznice ? Nie wydaje mi sie. Zreszta zobaczymy jak bedzie, teraz wszyscy sie rzucacie na mnie bo nie pomoglem, ale czemu tego nie bylo wczesniej? jak jeszcze szanse byly wyrownane?

Dalej jedzcie po mnie, teraz moge powiedziec oficjalnie ze jestescie zwyklymi polaczkami, ktore placza bo nie moga grac.... A jak wam to pomoze to zrobcie mass loga i mnie ubijcie.

Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki! YO!
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 28-09-2006, 12:53   #842
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny Grrr

Omg co za Jebane random pk + PA ;p wracajac sobie dzisiaj z pohu napastowal mnie 50 ms z rs Kolt da'Roc ktory nie ma pojecia zbytnio o pekowaniu ale to coz chlopak myslal ze ja noob i zalape pz na nim ale sie zdziwil jak zalozylem t-ringa nawalal do mnie z sd :-] + 1 fe przyklad : 12:37 You lose 177 mana blocking an attack by Kolt da'Roc. huhuh utamo vita rlz Ale przejdzmy do sedna sprawy ucieklem do thais do temple - z straconym bp mf :-/ ale to nic macie rozmowe zal poprostu :
12:39 Vrell [41]: why you atack me?
12:39 Kolt da'Roc [50]: ;]
12:39 Kolt da'Roc [50]: cuz u hanted?
12:39 Vrell [41]: lol?
12:39 Kolt da'Roc [50]: like a u lose that char
12:39 Kolt da'Roc [50]: no?
12:39 Vrell [41]: nick?
12:39 Kolt da'Roc [50]: me?
12:39 Vrell [41]: no
12:39 Kolt da'Roc [50]: all da'rocs
12:39 Kolt da'Roc [50]: lol
12:39 Vrell [41]: -.-
12:39 Kolt da'Roc [50]: hunt u now
12:39 Vrell [41]: o lol
12:39 Kolt da'Roc [50]: dont be funny
12:39 Vrell [41]: dont lier
12:39 Vrell [41]: dont lie
12:39 Vrell [41]: !
12:39 Kolt da'Roc [50]: dont lier?
12:39 Kolt da'Roc [50]: xD
12:39 Kolt da'Roc [50]: haha
12:39 Vrell [41]: when i atack you friend?
12:40 Kolt da'Roc [50]: exiva "molot da'roc
12:40 Kolt da'Roc [50]: :~)
12:40 Vrell [41]: when?
12:40 Kolt da'Roc [50]: whet what?
12:40 Kolt da'Roc [50]: ?
12:40 Vrell [41]: i doont atack you friend
12:40 Vrell [41]: !
12:40 Kolt da'Roc [50]: i know
12:40 Kolt da'Roc [50]: lol
12:40 Kolt da'Roc [50]: i told u
12:40 Vrell [41]: -.-
12:41 Kolt da'Roc [50]: u are hunted
12:41 Vrell [41]: ahahah WHY?!
12:41 Kolt da'Roc [50]: cuz i wish make it
12:41 Kolt da'Roc [50]: ;~)
12:41 Vrell [41]: -.-
12:41 Kolt da'Roc [50]: isnt good reason?
12:41 Vrell [41]: no
12:41 Kolt da'Roc [50]: 0;]
12:41 Kolt da'Roc [50]: yes it is
12:41 Vrell [41]: omg
12:41 Kolt da'Roc [50]:
Mocny Smok jest offline  
stary 28-09-2006, 13:13   #843
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Evul

Fiaera przepraszam ale nadal bede uparcie obstawal przy swoim, ze Kash jest najmniej odpowiednia osoba na Iridi, jaka w ogole mozna obdazyc jakimkolwiek uczuciem nawet tibijskim.
To zwykly malolat, ktory jest totalnym tchurzem, wyzutym z wszelkich uczuc - wnioskuje to po tym, iz nie zalezy mu na Tobie w najmniejszym szczegole.Bo gdyby zalezalo nie opowiadal by kolegom o jakis miskach i sprawach, ktore dotycza tylko was.Prawdziwy mezczyzna tego typu tematy zalatwia "vis a vis". Czytajac to wszystko, co dzialo sie kolo calej tej sprawy z misiem i z wami dochodze do wniosku, ze dla walsnego dobra sprzedal by nie tylko dziewczyne ktora darzy go uczuciem, ale przyjaciol, rodzicow itd. Na dodatek jest malo inteligentny, nieumiejacy prowadzic rozmowy bez podpowiedzi starszych kolegow co widac w zalaczonym dialogu.
Zacytuje wypowiedz, z ktora sie zgadzam calkowicie:

Cytuj:
Miniek nie jestes mezczyzna skoro przyjales ten zwrot, jestes bez honoru i ambicji kompletne zero.Jestes po prostu zalosny, pazerny i bez skrupulow nawet wobec kobiet.
Dziewczyno daj sobie z nim spokoj, na Twoim miejscu wolalbym juz nawet Bezoka muahahaha.

@ Jinikao

Moim zdaniem sprawa zostala calkowicie wyjasniona i nie ma sie czego czepiac. Moze porozmawiaj z Fiaera w Tibii i wyjasnijcie sobie wszystko od poczatku do konca.I pewnie bedzie wszystko dobrze, bo widze ze zale zostaly prawie zapomniane.

@ Berger

Przykro mi kolego, ze wtracasz sie w takie sprawy jak Fiaera i Kash. Myslalem dotad, ze odznaczasz sie wiekszym taktem. Pamietasz powiedzenie " nie wpier..laj sie miedzy wodke a zakaske bo cie zjedza"? Na dodatek probujeszsz wyjsc na wszechwiedzacego Pana Boga. Co sie z Toba dzieje? Moze to ktos inny podszywa sie pod Twoja szanowana dotad postac.

@ Chris'Ronaldo

Cytuj:
Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki!
Popieram cie calkowicie!

Po przeczytaniu posta Fiaery nasunal mi sie pewnien podtekst, a mianowicie delikatnie nam zasugerowala, ze zaczelismy sie zachowywac jak przekupki na rynku xD

Ostatnio edytowany przez Barbin - 28-09-2006 o 13:18. Powód: poprawilem bledy xD
Barbin jest offline  
stary 28-09-2006, 13:18   #844
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow i niektorzy moga tak pomyslec to po 1. Po 2 wychwalasz szwedow i szczycisz sie tym ze sa twoimi ziomkami. wiec nie dziw sie ze taki naro ma o tobie takie zdanie kazdy moze to wolny kraj. po 3 ja tam do ciebie nic nie mam i nadal ci lubie;p

@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem?
a co do proszenia o miska... moze to twoja siostra prosila o niego.

@brabin - Śmiem twierdzic ze jestem jedna z najlepiej poinformowanych osob na Iridi, mimo ze nie gram. Wiem o sprawach o ktorych wiekszosc osob nie ma pojecia dla tego wypowiadam sie tutaj starajac sie sprostowac pewne sprawy. Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny.... Juz nawet mowia na ven ze jestem bogiem od Tibia.pl ,a ty tak mnie nazwales... Zastanawiam sie czy to tylko zbieg okolicznosci ;p . No moze jestem polbogiem bo nie wiem nadal kim jestes. Napisz do mnie z nobka na Iridi a przekonasz sie ze ja to ja. powiedz tylko kiedy mam byc na main charze.

@mocny smok - nie boj sie ja do ciebie napisze.

Ostatnio edytowany przez berger - 28-09-2006 o 13:30.
berger jest offline  
stary 28-09-2006, 13:30   #845
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem?
a co do proszenia o miska... moze to twoja siostra prosila o niego.

Teraz to strzeliles jak krowa grzywka o parapet. Czegos ty sie tak zawzial na ta dziewczyne? Wyluzuj! Prosila: Fiaera, siostra, babcia, ciotka itd., co Cie to obchodzi czlowieku? To ich sprawa! To zas co sugerujesz, iz Fiaera rozmawiala z Toba zamiast z Kasehriusem tez raczej dobrze o Tobie nie mowi i nie jest w dobrym stylu.

Berger wroc, wroc, wroc!!!!!!! I na litosc boska przestan juz kopac ta dziewczyne, bo Kashrius wystarczajaco juz jej dal ..

Ostatnio edytowany przez Barbin - 28-09-2006 o 13:34.
Barbin jest offline  
stary 28-09-2006, 13:47   #846
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@barbin - co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
berger jest offline  
stary 28-09-2006, 13:56   #847
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

@barbin - Berger sie nie zmienil(former bentero) znam go juz od daaaawna i wiem ze to on. Nie zmienil sie nic ani troche jest taki sam jak byl. To co robi to poprostu zwykla pomoc ludzia ktorzy sa dla niego bliscy i w potrzebie. A ci co stara mu na drodze by nie mogl zapewnic gry ziomkom sa wrogami, takie sa fakty. Nie oczerniaj go, a co do wiedzy o wydarzeniach faktycznie jest jednym z najlepiej poinformowanych ludzi. Nie wiem jak on to robi ale wie o wszytskim
Pogadaj se z nim a dowiesz sie all a nie robisz jakies wywody
Anas Kiro jest offline  
stary 28-09-2006, 14:01   #848
Fiaera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Płock

Imię: Fiaera
Gildia: Triforce
Poziom: 116
Pergamin ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
...po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec...
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo)

HAIL PUCZAS! Moj lvl caly czas dedykuje Tobie <kiss>

Ostatnio edytowany przez Fiaera - 29-09-2006 o 08:45.
Fiaera jest offline  
stary 28-09-2006, 14:06   #849
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Gildia: ~~
Skille: ~~
Domyślny

Cytuj:
@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow i niektorzy moga tak pomyslec to po 1. Po 2 wychwalasz szwedow i szczycisz sie tym ze sa twoimi ziomkami. wiec nie dziw sie ze taki naro ma o tobie takie zdanie kazdy moze to wolny kraj. po 3 ja tam do ciebie nic nie mam i nadal ci lubie;p
Czlowieku jacy kumple?!?! kogo ja tam znam ? ciebie i bezoka, reszta to sa niemal obce osoby. Gdzie sie chwale ze sa moimi ziomkami? Lubie niektorych innych nie, skopiowalem to co napisal Chealino bo Kash placze ze mi sie dobrze powodzi. Wrocilem ledwo do gry nie wiem co sie dzialo wczesniej wiec odjebcie sie ode mnie i dajcie mi robic to co lubie i na co mam ochote.
Wczoraj probowalem pogadac z kashem to mi dawal takie argumenty ze plakac sie chce, jak trzeba bedzie to wam pokaze save z rozmowy z nim wczorajszej

"taki naro" dobrze to ujales- nigdy w zyciu z nim nie gadalem, nie ma koles o mnie zielonego pojecia, ale zdanie moze wyrazac - to oczywiste

13:26 You advanced from Level 122 to Level 123.
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD
Paco88 jest offline  
stary 28-09-2006, 14:09   #850
Mocny Smok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o

Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
Domyślny

Gz Chris

O faza jesli berger to bentero to luzik Bentero znam troszku i wiem ze jest spoko koles A o co ci chodzilo ze napiszesz do mnie ??

tak przy okazji cos sie rabie z tibia :0 nie moge sie zalogowac ;/
Mocny Smok jest offline  
stary 28-09-2006, 14:14   #851
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@mocny smok podobnie jak barbin- daj znac kiedy moge cie zlapac w tibi.
berger jest offline  
stary 28-09-2006, 14:22   #852
Avainvan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Domyślny

@Anas&Berger
Cytuj:
Pogadaj se z nim a dowiesz sie all a nie robisz jakies wywody
Cytuj:
co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
Nie rozumiecie ze Barbin nie chce sie ujawniac? Zaznaczyl to kilka razy.
I nie mowcie ze jest zle powinformowany, porownujac rozmowy w tibii, na forum i ventrilo latwo mozna zauwazyc wiele klamstw, przeklaman i ustalic fakty

Twierdzenie kilku osob jakoby Barbin gadal bzdury wynika z niedoinformowania tudziez braku umiejetnosci logicznego myslenia i kojarzenia faktow tychze osob.
Czesto warto obejrzec kazda sprawe ze wszystkich stron
Avainvan jest offline  
stary 28-09-2006, 14:24   #853
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

@ Berger
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiaera Pokaż post
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo)
Muahaha Berger nie zawczesnie na skleroze?

Cytuj:
@barbin - co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
Zalezy mi bo przynajmniej robi sie ciekawie

@ Anas Kiro
Cytuj:
Nie oczerniaj go, a co do wiedzy o wydarzeniach faktycznie jest jednym z najlepiej poinformowanych ludzi.
Nie oczerniam Go jesli do tej pory nie zauwazyles co pisze lub nie zrozumiales to poprostu stwierdzam fakt, ze berger zaczyna krakac jak w MM wrony. I to mi absolutnie do niego nie pasuje. Ja tez jestem jednym z najlepiej poinformowanych ludzi - tylko ze sie tym tak nie chwale xD.

Cytuj:
O faza jesli berger to bentero to luzik
MUAHAHA
Barbin jest offline  
stary 28-09-2006, 14:40   #854
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:

MUAHAHA

Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero. Aktualny owner to n00b nie ublizajac nikomu )

bentero - Sep 27 2006, 10:45:50 CEST Killed at Level 89 by Chealino and by Thunder'Storm

lol
no i Walczacy Axami - Sep 28 2006, 13:56:35 CEST Killed at Level 61 by Chealino and by Fardel

Jak zapuyalem z mojego sorca o powod chea mi odpisal tak
14:18 Chealino [150]: Cuz I feel to do it
berger jest offline  
stary 28-09-2006, 15:00   #855
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

Cytuj:
Cytuj:
Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero.

No i o to mi chodzi. Pewne tajemnice, ktore sie pozna i sprawy ktore sie zglebi trzeba zatrzymac dla siebie,a nie udawac alfe i omege wyjawiajac je na forach i chelpic sie ta swoja wiedza I jak mozna komus takiemu zaufac? Maciek czy nie Maciek to wielkie pytanie!
Barbin jest offline  
stary 28-09-2006, 15:04   #856
Neztas
Użytkownik Forum

Neztas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: Neztas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ethical
Poziom: 156
Skille: 104
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
@ Chris - przekladasz chara ponad kolegow
jesli to byla by prawda to musialby albo trzymac chara na czubku glowy albo miec samych niskich kolegow
stary 28-09-2006, 15:09   #857
Dexusah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006

Imię: Ixandu
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

siema bentero xD , jesli mnie pamietasz to moj old nick - Xerezero
Dexusah jest offline  
stary 28-09-2006, 15:12   #858
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Cytuj:

MUAHAHA

Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero. Aktualny owner to n00b nie ublizajac nikomu )

bentero - Sep 27 2006, 10:45:50 CEST Killed at Level 89 by Chealino and by Thunder'Storm

lol
no i Walczacy Axami - Sep 28 2006, 13:56:35 CEST Killed at Level 61 by Chealino and by Fardel

Jak zapuyalem z mojego sorca o powod chea mi odpisal tak
14:18 Chealino [150]: Cuz I feel to do it
No w końcu się coś wypowiem . Mimo iż nie znam prawdziwego powodu dla którego ich zabili to się mogę domyślać. Pierwszym powodem może być to, że to są kupione chary (tak wiem, że to dawno było ale jest to fakt). Drugim powodem dlaczego [CHAR]Walczacy Axami[/CHAR] i mógł paść to np. pekowanie. Ostatnio widziałem go z rsem a sam on się nie nabił raczej . Widzisz nie problem jest znaleźć powód do zabicia kogo .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mocny Smok
tak przy okazji cos sie rabie z tibia :0 nie moge sie zalogowac ;/
Ech tak trudno jest zobaczyć na np. tibia.pl? Wyraźnie pisze:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tibia.pl
Jutro, 28 września, między 12:30 a 13:30 odbędzie się druga część aktualizacji systemu na serwerach CipSoftu. Ponownie serwer logowania, strona oraz forum gry nie będą dostępne na jej czas. W samej grze nadal nic nie ulegnie zmianie.
A jak wiadomo takie sprawy się czasem przedłużają.

Cytuj:
00:25 Lamalas Armanio: Anum, that was childish
00:25 Lamalas Armanio: Even more than usuall =p
Cytuj:
12:42 Lamalas Armanio: Czy chcesz czy nie DB dopadnie Cie
12:43 Lamalas Armanio: Zadrzyj z brygada patalachu a skonczysz w piachu.
Cytuj:
11:55 Xordan Van'Helle[125]: Ty to kurwa filozof jestes ;o
Cytuj:
Reth Eco 17:08:54
Nawet reth czasami pomysli ;p

Ostatnio edytowany przez Anum - 28-09-2006 o 15:57.
Anum jest offline  
stary 28-09-2006, 15:39   #859
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny Ave Berger

@Dexusah - najpierw bylismy w gildi DM pozniej w gildi Da'roc mieszkales w ab na 3rd floor ze swoimi nobkami. Pozniej ktos cie bil i zmieniles serw. dobrze cia pamietam i jeszcze lepiej wspominam byles w technikum z tego co pamietam ;p. Pamietam tez twoje lurowanie GSow ) msg me in the game plz albo wyslij list depo veno na sir grodek.

@barbin- Objasnij mi troche o co chodzi z tym twoim postem bo nie do konca kumam(nie przespana noc;/). Jesli chodzi ci o chara to ja tego nie ukrywalem i jak go sprzedawalem pisalem na forum tibia.pl. Historia jest taka ze gralem nim od 1 lvla do 89 sam (do lvla 50 bylem noobem) bo to byl moj 1st char zaczolem grac w tibie jak powstala iridia i wtedy stworzylem tego chara. Pewnie padl za to bo mial ze mna jakies powiazania i tu sie z anumem zgodze. Jak go sprzedalem nie interesowalem sie tym wogole ani jego losami. Od 70 lvla zaczolem czasem wpadac na Sir Grodka i sharowalem tego druta z kumplem z RL podobnie robiac uhy i expiac na necro w poszukiwaniu bohow jak Lukasz Zaras.Po huncie jaki mialem od Yamy i Rondla zaczolem grac na kyrze palkiem bylo to w styczniu i do konca lutego gralem Taiga. pozniej mi sie tibia znudzila i powrocilem dopiero teraz na war by pomoc kolega ktorzy mi kiedys pomogli. humm... czy cos przeoczylem. "bentero gralem sam i nigdy nie dzielilem"

Mam na imie Maciek na nazwisko Berger z tad otoz moj wyszukany nick

A co do mojej osoby i jaki jestem zapytajcie sie anuma. To moj wrog ktorym sie lalem bilem jego kumpli a jak pogadal ze mna wyrobil sobie o mnie zdanie. Zapytajcie go jakie(albo ulegam zludzeniu). I tu anum ma racje bentero dedl bo mial powiazania ze mna(czyt. ja bylem ex ownerem) chco arc moze nadal myslec ze to ja tam gram.
berger jest offline  
stary 28-09-2006, 15:49   #860
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Humm ztego zdania mozna wywnioskowac takze ze kash jej dal to niedawno na dowod przeprosin za to co sie dzialo podczas war i kazal jej oddac. Otoz to jest kompletna bzdura i watpie by ci to fiaera powiedziala bo to sie nie 3ma kupy. Miska kash jej dal dawno bo go prosila o niego. Wczoraj napisala do niego ze jada po niej o tym misku i ona nie chce by jej to wytykano. Kash jej napisal tak "zrob sobie rachunek sumienia a wtedy bedziesz wiedziala czy powinnas oddac miska , decyzja nalezy do ciebie ja na forum nic nie pisalem ze masz mi go oddac. to bedzie twoja wola" po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska. Czyli sama zdecydowala ze ma nie czyste sumienie. To jest prawda cala prawda i tylko prawda. Skad wiem? ja wiem wszytsko i a w dodatku bylem przy tym Wiec prosze nobow co sie nie znaja o jedno STFU.

I prosze aby temat fiaery byl juz zakonczony bo sama o tym pisala wczesniej ze prosi nas o to by o niej sie tu nie wypowiadac jedynie w tibii. Wiec prosze o uszanowanie jej woli.
Nigdzie nie napisałem, że kash dał Fia miśka w ramach przeprosin za to co się działo podczas war. A co Ty sobie wywnioskowałeś to już twoja sprawa. Zresztą śmiem twierdzić, że akurat na ten temat wiem więcej od ciebie...
MasterX jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania