![]() |
#841 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Cytuj:
Dalej jedzcie po mnie, teraz moge powiedziec oficjalnie ze jestescie zwyklymi polaczkami, ktore placza bo nie moga grac.... A jak wam to pomoze to zrobcie mass loga i mnie ubijcie. Pozwolcie ze ja sie zajme swoimi problemami w grze a wy sie odpier... od tego ok? dzieki! YO!
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
|
![]() |
#842 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Omg co za Jebane random pk + PA ;p wracajac sobie dzisiaj z pohu napastowal mnie 50 ms z rs
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12:39 Vrell [41]: why you atack me? 12:39 Kolt da'Roc [50]: ;] 12:39 Kolt da'Roc [50]: cuz u hanted? 12:39 Vrell [41]: lol? 12:39 Kolt da'Roc [50]: like a u lose that char 12:39 Kolt da'Roc [50]: no? 12:39 Vrell [41]: nick? 12:39 Kolt da'Roc [50]: me? 12:39 Vrell [41]: no 12:39 Kolt da'Roc [50]: all da'rocs 12:39 Kolt da'Roc [50]: lol 12:39 Vrell [41]: -.- 12:39 Kolt da'Roc [50]: hunt u now 12:39 Vrell [41]: o lol 12:39 Kolt da'Roc [50]: dont be funny 12:39 Vrell [41]: dont lier 12:39 Vrell [41]: dont lie 12:39 Vrell [41]: ! 12:39 Kolt da'Roc [50]: dont lier? 12:39 Kolt da'Roc [50]: xD 12:39 Kolt da'Roc [50]: haha 12:39 Vrell [41]: when i atack you friend? 12:40 Kolt da'Roc [50]: exiva "molot da'roc 12:40 Kolt da'Roc [50]: :~) 12:40 Vrell [41]: when? 12:40 Kolt da'Roc [50]: whet what? 12:40 Kolt da'Roc [50]: ? ![]() 12:40 Vrell [41]: i doont atack you friend 12:40 Vrell [41]: ! 12:40 Kolt da'Roc [50]: i know 12:40 Kolt da'Roc [50]: lol 12:40 Kolt da'Roc [50]: i told u 12:40 Vrell [41]: -.- 12:41 Kolt da'Roc [50]: u are hunted 12:41 Vrell [41]: ahahah WHY?! 12:41 Kolt da'Roc [50]: cuz i wish make it 12:41 Kolt da'Roc [50]: ;~) 12:41 Vrell [41]: -.- 12:41 Kolt da'Roc [50]: isnt good reason? ![]() 12:41 Vrell [41]: no 12:41 Kolt da'Roc [50]: 0;] 12:41 Kolt da'Roc [50]: yes it is 12:41 Vrell [41]: omg 12:41 Kolt da'Roc [50]: ![]() |
![]() |
![]() |
#843 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Fiaera przepraszam ale nadal bede uparcie obstawal przy swoim, ze Kash jest najmniej odpowiednia osoba na Iridi, jaka w ogole mozna obdazyc jakimkolwiek uczuciem nawet tibijskim.
To zwykly malolat, ktory jest totalnym tchurzem, wyzutym z wszelkich uczuc - wnioskuje to po tym, iz nie zalezy mu na Tobie w najmniejszym szczegole.Bo gdyby zalezalo nie opowiadal by kolegom o jakis miskach i sprawach, ktore dotycza tylko was.Prawdziwy mezczyzna tego typu tematy zalatwia "vis a vis". Czytajac to wszystko, co dzialo sie kolo calej tej sprawy z misiem i z wami dochodze do wniosku, ze dla walsnego dobra sprzedal by nie tylko dziewczyne ktora darzy go uczuciem, ale przyjaciol, rodzicow itd. Na dodatek jest malo inteligentny, nieumiejacy prowadzic rozmowy bez podpowiedzi starszych kolegow co widac w zalaczonym dialogu. Zacytuje wypowiedz, z ktora sie zgadzam calkowicie: Cytuj:
@ Jinikao Moim zdaniem sprawa zostala calkowicie wyjasniona i nie ma sie czego czepiac. Moze porozmawiaj z Fiaera w Tibii i wyjasnijcie sobie wszystko od poczatku do konca.I pewnie bedzie wszystko dobrze, bo widze ze zale zostaly prawie zapomniane. @ Berger Przykro mi kolego, ze wtracasz sie w takie sprawy jak Fiaera i Kash. Myslalem dotad, ze odznaczasz sie wiekszym taktem. Pamietasz powiedzenie " nie wpier..laj sie miedzy wodke a zakaske bo cie zjedza"? Na dodatek probujeszsz wyjsc na wszechwiedzacego Pana Boga. Co sie z Toba dzieje? Moze to ktos inny podszywa sie pod Twoja szanowana dotad postac. ![]() @ Chris'Ronaldo Cytuj:
Po przeczytaniu posta Fiaery nasunal mi sie pewnien podtekst, a mianowicie delikatnie nam zasugerowala, ze zaczelismy sie zachowywac jak przekupki na rynku xD Ostatnio edytowany przez Barbin - 28-09-2006 o 13:18. Powód: poprawilem bledy xD |
||
![]() |
![]() |
#844 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ
Stan: Niegrający
Imię: Berger on Iridia
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgard Masters
Poziom: 10
Skille: 15/16
|
![]() @ Chris - przekladasz chara ponad kolegow i niektorzy moga tak pomyslec to po 1. Po 2 wychwalasz szwedow i szczycisz sie tym ze sa twoimi ziomkami. wiec nie dziw sie ze taki naro ma o tobie takie zdanie kazdy moze to wolny kraj. po 3 ja tam do ciebie nic nie mam i nadal ci lubie;p
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem? ![]() a co do proszenia o miska... moze to twoja siostra prosila o niego. @brabin - Śmiem twierdzic ze jestem jedna z najlepiej poinformowanych osob na Iridi, mimo ze nie gram. Wiem o sprawach o ktorych wiekszosc osob nie ma pojecia dla tego wypowiadam sie tutaj starajac sie sprostowac pewne sprawy. Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny.... Juz nawet mowia na ven ze jestem bogiem od Tibia.pl ,a ty tak mnie nazwales... Zastanawiam sie czy to tylko zbieg okolicznosci ;p . No moze jestem polbogiem bo nie wiem nadal kim jestes. Napisz do mnie z nobka na Iridi a przekonasz sie ze ja to ja. powiedz tylko kiedy mam byc na main charze. @mocny smok - nie boj sie ja do ciebie napisze. Ostatnio edytowany przez berger - 28-09-2006 o 13:30. |
![]() |
![]() |
#845 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Teraz to strzeliles jak krowa grzywka o parapet. Czegos ty sie tak zawzial na ta dziewczyne? Wyluzuj! Prosila: Fiaera, siostra, babcia, ciotka itd., co Cie to obchodzi czlowieku? To ich sprawa! To zas co sugerujesz, iz Fiaera rozmawiala z Toba zamiast z Kasehriusem tez raczej dobrze o Tobie nie mowi i nie jest w dobrym stylu. Berger wroc, wroc, wroc!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Barbin - 28-09-2006 o 13:34. |
|
![]() |
![]() |
#846 |
Użytkownik Forum
|
![]() @barbin - co ci zalezy by pogadac ze man z noba... napisz keidy mam byc co i jak...
|
![]() |
![]() |
#847 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Gildia: ................
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() @barbin - Berger sie nie zmienil(former bentero) znam go juz od daaaawna i wiem ze to on. Nie zmienil sie nic ani troche jest taki sam jak byl. To co robi to poprostu zwykla pomoc ludzia ktorzy sa dla niego bliscy i w potrzebie. A ci co stara mu na drodze by nie mogl zapewnic gry ziomkom sa wrogami, takie sa fakty. Nie oczerniaj go, a co do wiedzy o wydarzeniach faktycznie jest jednym z najlepiej poinformowanych ludzi. Nie wiem jak on to robi ale wie o wszytskim
Pogadaj se z nim a dowiesz sie all a nie robisz jakies wywody |
![]() |
![]() |
#848 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() HAIL PUCZAS! Moj lvl caly czas dedykuje Tobie <kiss> Ostatnio edytowany przez Fiaera - 29-09-2006 o 08:45. |
|
![]() |
![]() |
#849 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory
Stan: Rookstayer
Imię: Chris'Ronaldo
Gildia: ~~
Skille: ~~
|
![]() Cytuj:
Wczoraj probowalem pogadac z kashem to mi dawal takie argumenty ze plakac sie chce, jak trzeba bedzie to wam pokaze save z rozmowy z nim wczorajszej "taki naro" dobrze to ujales- nigdy w zyciu z nim nie gadalem, nie ma koles o mnie zielonego pojecia, ale zdanie moze wyrazac - to oczywiste 13:26 You advanced from Level 122 to Level 123.
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat 13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating 13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD 13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls 13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg 13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura 13:31 Lordnazgul [120]: leg???? 13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean? 13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke 13:32 Lordnazgul [120]: xD |
|
![]() |
![]() |
#850 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2006
Lokacja: Sk-o
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mocny Smok
Profesja: Knight
Gildia: Legion Of Devils - 4ever
Poziom: 50+
Skille: zal
Poziom mag.: 6
|
![]() Gz Chris
![]() O faza jesli berger to bentero to luzik ![]() ![]() ![]() tak przy okazji cos sie rabie z tibia :0 nie moge sie zalogowac ;/ |
![]() |
![]() |
#851 |
Użytkownik Forum
|
![]() @mocny smok podobnie jak barbin- daj znac kiedy moge cie zlapac w tibi.
|
![]() |
![]() |
#852 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
|
![]() @Anas&Berger
Cytuj:
Cytuj:
I nie mowcie ze jest zle powinformowany, porownujac rozmowy w tibii, na forum i ventrilo latwo mozna zauwazyc wiele klamstw, przeklaman i ustalic fakty ![]() Twierdzenie kilku osob jakoby Barbin gadal bzdury wynika z niedoinformowania tudziez braku umiejetnosci logicznego myslenia i kojarzenia faktow tychze osob. Czesto warto obejrzec kazda sprawe ze wszystkich stron ![]() |
||
![]() |
![]() |
#853 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() @ Berger
Muahaha ![]() Cytuj:
![]() @ Anas Kiro Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#854 |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O faza jesli berger to bentero to luzik MUAHAHA Ja to nie bentero aktualny owner ja to dawny bentero. Aktualny owner to n00b nie ublizajac nikomu ![]() bentero - Sep 27 2006, 10:45:50 CEST Killed at Level 89 by Chealino and by Thunder'Storm lol no i Walczacy Axami - Sep 28 2006, 13:56:35 CEST Killed at Level 61 by Chealino and by Fardel Jak zapuyalem z mojego sorca o powod chea mi odpisal tak 14:18 Chealino [150]: Cuz I feel to do it |
![]() |
![]() |
#855 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No i o to mi chodzi. Pewne tajemnice, ktore sie pozna i sprawy ktore sie zglebi trzeba zatrzymac dla siebie,a nie udawac alfe i omege wyjawiajac je na forach i chelpic sie ta swoja wiedza I jak mozna komus takiemu zaufac? Maciek czy nie Maciek to wielkie pytanie! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#856 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli to byla by prawda to musialby albo trzymac chara na czubku glowy albo miec samych niskich kolegow
#857 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Imię: Ixandu
Gildia: All your snakes belong to us
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() siema bentero xD , jesli mnie pamietasz to moj old nick - Xerezero
|
![]() |
![]() |
#858 | |||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Anum - 28-09-2006 o 15:57. |
|||||||
![]() |
![]() |
#859 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dexusah - najpierw bylismy w gildi DM pozniej w gildi Da'roc mieszkales w ab na 3rd floor ze swoimi nobkami. Pozniej ktos cie bil i zmieniles serw. dobrze cia pamietam i jeszcze lepiej wspominam byles w technikum z tego co pamietam ;p. Pamietam tez twoje lurowanie GSow
![]() ![]() @barbin- Objasnij mi troche o co chodzi z tym twoim postem bo nie do konca kumam(nie przespana noc;/). Jesli chodzi ci o chara to ja tego nie ukrywalem i jak go sprzedawalem pisalem na forum tibia.pl. Historia jest taka ze gralem nim od 1 lvla do 89 sam (do lvla 50 bylem noobem) bo to byl moj 1st char zaczolem grac w tibie jak powstala iridia i wtedy stworzylem tego chara. Pewnie padl za to bo mial ze mna jakies powiazania i tu sie z anumem zgodze. Jak go sprzedalem nie interesowalem sie tym wogole ani jego losami. Od 70 lvla zaczolem czasem wpadac na Sir Grodka i sharowalem tego druta z kumplem z RL podobnie robiac uhy i expiac na necro w poszukiwaniu bohow jak Lukasz Zaras.Po huncie jaki mialem od Yamy i Rondla zaczolem grac na kyrze palkiem bylo to w styczniu i do konca lutego gralem Taiga. pozniej mi sie tibia znudzila i powrocilem dopiero teraz na war by pomoc kolega ktorzy mi kiedys pomogli. humm... czy cos przeoczylem. "bentero gralem sam i nigdy nie dzielilem" Mam na imie Maciek na nazwisko Berger z tad otoz moj wyszukany nick ![]() A co do mojej osoby i jaki jestem zapytajcie sie anuma. To moj wrog ktorym sie lalem bilem jego kumpli a jak pogadal ze mna wyrobil sobie o mnie zdanie. Zapytajcie go jakie(albo ulegam zludzeniu). I tu anum ma racje bentero dedl bo mial powiazania ze mna(czyt. ja bylem ex ownerem) chco arc moze nadal myslec ze to ja tam gram. |
![]() |
![]() |
#860 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |