![]() |
#8581 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu sie zaczyna
"wielki" gracz vhaloir gowno potrafi a ma najwiecej do powiedzenia pozniej placze i pisze do modkow o usuniecie postow pfffff Jak juz zauwazylem to obys mial powod to sie przypier****sz do kazdego tak juz bylo z brigade z chaotic i wieloma innymi gildiami/osobami twoje wypowiedzi sa bez sensu np: ssij. i co ty tym prezentujesz? swoja inteligencje? grasz tyle zcasu a nic jeszcze nie osiagnales. A no sry osiagnales status najwiekszego debila forum. Po 2 huj cie to czy bym padl czy nie. Stanal by ci? Straszne! I bron dalej swoich kolegow jacy to sa oni wielcy i nic nie robia im wolno wszystko a innym nic. Nara |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8582 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Setzers
Świat: Astera
Poziom: 80+
Skille: 90/90~
Poziom mag.: 7+
|
![]() Vhail... mówisz, że Icker biega po goblinach. A ty wcale nie lepszy... Chyba nawet z blokerem biegasz po slimach i beho.... Jak kto lubi...
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Rendowyn's - 29-12-2007 o 14:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2006
Profesja: Knight
|
![]() ![]() omg.
13:19 Hellraiser from Astera [72]: Ahsuahsu, stara mi sie kazala wyszczac do pojemnika na badanie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Dobra wyszczalem sie 13:19 Hellraiser from Astera [72]: Potem patrze, a tam taka sperma plywa - http://www.youtube.com/watch?v=QrpiiNT_6a8 - |
![]() |
![]() |
![]() |
#8584 | |||||
Użytkownik Forum
|
![]() farla@
Spokoooojnie... Wdech-Wydech. Lepiej? To przejdźmy do sedna. Powiedziałeś, że gówno potrafie. Dlaczego? Bo nie wbijam 200k expa na dzień? Ja przynajmniej nie expie do tyłu i nie daje się hackować jak ostatnia lama. A tak na marginesie... powiesz mi ile masz fragów? Bo tutaj na pewno nie jesteś lepszy. Pisałeś coś o usuwaniu postów... tak, prosiłem modka żeby usunął te posty bo nie widzi mi się kłótnia z gnojami z chaotic, którzy potrafią tylko rzucać bezpodstawne oskarżenia i bluzgi w każdą stronę świata. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*np. takie ![]() @Edit Cytuj:
Pierdolisz jak Chaotic. Na jakiej podstawie napisałeś swoje zarzuty? kkkk, idę na roty z blokerem, tylko przygotuje 10bp sd :s. Cytuj:
btw. widzę, że ten temat został zoownowany przez haotików i innych pro players. Wracam na swój, bb : <. Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 29-12-2007 o 16:02. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8585 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
To dlaczego do kvrwy jebanej nedzy zaczynasz te kłótnie? Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Btw. to mały war z tego testa, za zgoda Crabana i w party, żeby nie robić unjustów. Ten trap przeżyłem, za to później padłem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
|
![]() Cytuj:
Z A L robia w swoim temacie ss'y 30 sworda, 9 lvla etc. podjarani ze trapuja 12 czy 13 lvla... btw. ssij ____________ ![]()
'Wiem że czasem jestem nieprzyjemny Ale bo gdy są problemy czynnik obronny By nie zwariować potem jest normalnie...' ___________ Loyal4Ever _/ Ostatnio edytowany przez IckerEK - 29-12-2007 o 14:34. Powód: bez powodu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Łódź
Imię: Morreth/ALYS SKAS
Gildia: Restricted Zone
Świat: Astera/Selena
Poziom: 120
Skille: 94/66
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2006
Lokacja: Konin/Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Vampreczek
Profesja: Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 197
Skille: 101/80
Poziom mag.: 25
|
![]() Up
![]() może byście zauważyli ze to jest gra i ma przynosić przyjemność ![]() jednym przyjemność sprawia walenie demonoof s rooszczki a innym wspólny hancik na beho ![]()
![]() ![]() 14:28 Vampreczek [82]: no ile dales za ta postac 14:28 Hold Amix [48]: oco hodzi 14:29 Hold Amix [48]: a Z KAD WIESZ 14:29 Vampreczek [82]: bo ja wiem wszytko |
![]() |
![]() |
![]() |
#8589 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2007
Imię: Hekaius Xalom
Świat: Nerana
Poziom: 115
Skille: 85/70
Poziom mag.: 8
|
![]() Zrobiłem se pare misi Postmanai
![]() I teraz szukam pomocnika ktory pomorze jak to pomocnik w ostatniej misi czyli pomorze w zabiciu kilku minosków "I PAY" Msg w grze do Nuna Delar
16:37 Knight expert [89]: na anni dales exit?? 16:37 Nadlektor [112]: tak Ostatnio edytowany przez Megumiak - 29-12-2007 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Imię: Mikano Kabie
Gildia: Remedy
Poziom mag.: 9
|
![]() @Maly zrobiles jak chciales ale kontakt masz utrzymac albo w...
![]() Rudy sry z gory ale tego ss nie wrzuce bo zaraz tam bedzie pelno ludzi Lvl ![]() btw eq nie aktualne ![]() gz all |
![]() |
![]() |
![]() |
#8591 | |||||
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() @cloudy
Cytuj:
Cytuj:
Nasz temat to nasz, przynajmniej nie ma w gildi idiotów. Cytuj:
Cytuj:
Mnie lvl jebie, a expie na BOCIE i mam w dupie co otym sądzicie. Cytuj:
2.Ja do botów nic nie mam....prawie... 3. N/C 4.Pixelki oh pixelki :< @Kojotes Toć na tym ss'ie to jesteś trapnienty przez twój team xD! @Mikano Gz Pzdro. ![]() @Down ![]() EE kto z haotików jest w fatalach?.... Ostatnio edytowany przez exeros - 29-12-2007 o 16:46. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8592 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
|
![]() up@
skoro twierdzisz ze w mojej gildii są idioci to w twojej tez.. jestes tak zajebisty ze w twojej gildii jest ta sama osoba co u mnie w gildii tylko inna postacia(to chyba oczywiste) na dodatek mój kumpel od tibii 7.6 pajacu -.- btw. co chodzi o boty to jakiego uzywasz?? bo nie sądze ze na 55+ lvlu chcialo ci sie wbijac lvl na scarabach tylko nie tlumacz tego ze lagi byly i skoro to tylko pixele to na ch*j sie w nie patrzysz po 10h dziennie i robisz afery jak ktos wyrazi opinie o twoich pro trapach etc.. ZAL.. to ze macie swoj noob temat nie znaczy ze i tutaj musicie spamowac ![]() ![]() Cytuj:
"angielskim"szpanujesz a polskiego nie umiesz zal... edit@ hahaha a nam zazucaliscie ze to my przyjmujemy kazdego kto tylko chce inva zal.pl nie powiem.. zapytaj sie kazdego moze powiedza hahaha... i Chaoticów jak juz .. byl by pvp bysmy cie szacunku nauczyli..i caly twoj pro squad oczywiscie kolege z mojej i jednoczesnie waszej gildii bym oszczedzil ...hahaha
'Wiem że czasem jestem nieprzyjemny Ale bo gdy są problemy czynnik obronny By nie zwariować potem jest normalnie...' ___________ Loyal4Ever _/ Ostatnio edytowany przez IckerEK - 29-12-2007 o 16:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8593 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Imię: Lucker Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Poziom: 124
|
![]() @Drakkar
Lubudubu madafaka a ja sie zastanawialem kto ma ten pokoik xD jeszcze wczoraj pusty stal @Ash i Vhal Gz w koncu sie wam udalo ![]() @Kojot ^^ fajna jazda @Mikano gz @Maly heh wszyscy Cie zatrzymywali tylko nie ja ![]() reszcie tez gz ;] a co do klotni to n/c xD znow o byle gowno
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro |
![]() |
![]() |
![]() |
#8594 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Polska / Nisko
Imię: Rolexanka
Gildia: Sinestesia
Poziom: kij
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8595 | ||
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Gildia: Brigade
Skille: 99/73
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Owszem, i rzekomo "mój" team też mnie bił ![]() Pozdro, juz nie bede wiecej spamował tematu ;P ~1st line shooter~ ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8596 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() sry warmia i mazury
![]() |
#8597 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
A co do tego kto tu jest analfabetą... Nie chcę mi się kopiować cytatów więc dam takie coś: ![]() A co do mojego angielskiego: Masz jakieś podstawy, żeby czepiać się o mój angielski? Nie? A ja mam... 'Stonsy' i 'Mee to' ownują xd Cytuj:
Dobra, teraz pisz sobie tutaj zmyślone historyjki, bezpodstawne oskarżenia zarzucane już po raz setny i inne zabobony - Ja mam to w dupie. A żeby nie było... ![]() down@ komentarz do twojej wypowiedzi 19:21 Heart Fenibal [80]: hahahahahahaa 19:22 Heart Fenibal [80]: P.S nie odpisuj bo zal robisz z tematu. 19:22 Heart Fenibal [80]: a on go roxi hahaha Ja tylko dodam, że kaka był (i jest zresztą nadal) u was swoim sorciem : <. A, jeszcze coś. Obij mi ryj: Szczecin ul. Pocztowa 34 - Zapraszam. Ostatnio edytowany przez Vhaloir - 29-12-2007 o 20:24. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8598 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
wow ale masz 1 problem on nigdy nie był u nas w gildii... I nie ciesz mordy bo ci ja ktoś kiedyś obije i nauczysz sie szacunku. A po 2 ja nie będę mówił co za debil nam spamował nasz temat. Zazdrość cię zżerała i takie jest moje zdanie. P.S nie odpisuj bo zal robisz z tematu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2007
Lokacja: Wawa
Imię: Bunio Knight
Gildia: Restricted Zone
Poziom: 150
Skille: 93/90
|
![]() Gz dla wszystkich co dają normalne sski
![]() ![]() Hah a tu pro lvl pozdro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Poland/Przemyśl
Imię: Wolvmen
Profesja: Paladin
Poziom: 160
Skille: 99\76
|
![]() HuHAuaHSAuash Nawet nie chce mi sie tego czytac U,,u...
gl. ![]()