|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#8621 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc tak... Mam pytanie gdzie mogę expić 13 Knightem ze skillami 40/40 (sword fighting) Moje eq to:
-Scale Armor -Plate Legs -Dark Helmet -Leather Boots ![]() -Dark Shield -No i oczywiście Jagged Sword (Znalazłem w Dedzie Crimson Sworda...Mam jeszcze 2,5 k do wydania i 1,5 bp health potionów [I tak kupuje mana poty... te moge sellnac albo sie wymienic za mana...]) Pytanie... Na czym expić do 25 lvl-u? Ostatnio edytowany przez Smoczek8228 - 11-07-2008 o 13:52. Powód: Błąd |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8622 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 2x
Skille: 5x/5x
|
![]() Witam!
Pierwszy raz gram knightem wczesniej gralem tylko sorcem! gdzie bym mogl poexpic i zdobyc troche kasy Moje skille to 45/45 (caly czas jeszcze je robie do min.50/50) moje eq c helmet k armor jagged sword b legs demon shield bohy a i mam 13 lvl i 2 mlvl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8623 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Lokacja: Ankrahmun
Imię: Grindenhald
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Refugia
Poziom: :]
Poziom mag.: :P
![]() |
![]() Witam, od niedawna jestem posiadaczem PACC'a i mam kilka pytan odnosnie expowisk. Moja postać to Sorcerer 22 lvl, 32 mlvl.
1. Jaki tom w Ankrahmun najlepszy dla mnie? jest ich 8, ktory polecacie. http://wiki.hunted.pl/wiki/Tomby 2. Na co chodzic solo w przyszlości? Chodzi mi o levele 30+,40+ i 50+. 3. Od jakiego lvl mozna juz chodzic na hydry z blokerem? I z czego je walic.
![]() |
#8625 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 02 2008
|
![]() siemka
![]() 1. exp/h 2.$$$/h Moja postac to EK 55lvl 73/70 dsm, aol,b legz, giant sword, rh, boh - w plecaku demonka i bright sword . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8626 |
Guest
|
![]() Witam, interesowaly mnie by miejscowki z niezlym expem/h i mozliwoscia wylocenia czegos fajnego, czekam na porady dla mojego pala : 67 lvl, skille 81/64, pacc.
|
![]() |
![]() |
#8627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2007
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam, jestem posiadaczem 25 paladyna FACC.Mam skile 59\43.Gdzie expić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2008
Lokacja: Venore
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 59
Skille: 86/75
Poziom mag.: 16
|
![]() Proponowałbym w pierwszej kolejności doskilować do dista 65. Potem polecałbym Mt.Sternum razem z tombami. Od 40+ możesz spokojnie iść na d lair (bez DLi)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8629 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Gdzie expić 16 sorcem eq p set ,dwarven shield , steel helmet i dragonbreath
PACC only pacc area bo gram na enfo ![]() @down kopa na cormayi za trudna dla mnie na -1 gaurdy :/ Spróbuje na lb a na tombie wolno ![]() Ostatnio edytowany przez Tibijczyk222 - 13-07-2008 o 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8630 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słabsze tomby, roty pod LB możesz też na krasnoludach pod Cormaya.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8631 |
Guest
|
![]() Ej sluchajcie mam palla na menerze i skille 64 dist i 48 shelding i nie wiem co dalej robic pomozcie. JA MYSLE ZE WBIC 70 DIST I HUNCIĆ NA JAKIS DOBRYCH MONSTERACH CO WY NA TO???
PISAC |
![]() |
![]() |
#8632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() 19 pal 58/44 nadaje się już na elf fortrees?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8633 |
Użytkownik Forum
|
![]() @alex
My na to jak na lato. Wybór należy do Ciebie. Chociaż dist 70 o wiele ułatwi Ci expienie. Mógłbyś rozwinąć myśl "DOBRYCH MONSTERACH"? @Vyohman (btw fajny nick ![]() 19lvl mógłby iść na EF (nie wliaczając jakiś głębszych zakamarków), ale do tego potrzebne są oczywiście.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() @up
Tak myślałem, ide kamyczki zbierać. Jeszcze jedno pytanie: Od którego shieldinga iść na slimy trenić i jakie wziąść eq? Knightem to troche prościej ale palem gram pierwszy raz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Imię: ****
Świat: Nebula
Poziom: 70
Skille: 81/59
Poziom mag.: 14
|
![]() 40 pall, pacc, 70 dist i chce dobry exp tak, żeby coś w amire zarobić a przynajmmniej nie stracic. Biłem barbariany ale spiry sie kończa szybko, jak ciągne po ziemi spiry to też lipa bo zajęte często jest. Dragi się nie zwracają przynajmniej na ank, hero też próbowalem ale jeszcze troche za wczesnie, najlepsze chyba małpy ale to tez sie już nudzi. Ma ktoś ciekawe propozycje?
![]() |
#8636 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Vyohman
Ja poszedłem od 50 shielda. Moje eq: Crown Helmet, BLue Robe, Blue Legs, Pirate Boots, Vampire Shield i Platinium Amulet i powiem, że wszystko szło bardzo dobrze. Tylko slima tak co 1-2h trzeba zmieniać, bo za mocna zaczynał hitać. @Jeal Ja bym Ci polecał tomby. Ładny exp i ciekawy loot. Opcjonalnie zawsze możesz na kultach popróbować, ale ostrożnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8637 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2008
|
![]() Gdzie moge Expić 37 Elder Druidem Magic 33, EQ: B Robe, Vamp Shield, P Legs, Leather Boots, Crown Helm, Hailstorm Rod.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8638 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dzyon
Tomby! Ładny exp dla druidów. Opcjonalnie zawsze możesz spróbować Cyklopopolis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8639 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: wrocek
Imię: Fast Schooter
Gildia: Mala Odessa
Świat: Luminera
Poziom: 32
Skille: 65/48
Poziom mag.: 9
|
![]() Witam, expienie Paladynem, 32 lvl,PACC. Skille :63/47. Eq : BOH-y, vampire shield, crown armor, k legs, crus helemt. Najlepiej zeby fajny loot i szybki exp i najlepieij bez potów. Dzieki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Imię: ****
Świat: Nebula
Poziom: 70
Skille: 81/59
Poziom mag.: 14
|
![]() No ale które Tomby? i czym bić stalkery i duchy? hmm czy gfb czy co? bo psozedlbym na tomby ale te stalkery latają i nie wiem czy za gfb albo hmm sie zwróci ;/