![]() |
#8642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() Azkabanczyk - chyba logiczne ze chodze w softach fb zakladam tylko jak musze po firefieldach przejsc i zaraz zdejmuje
![]()
![]() |
#8643 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiesz, widzialem tez takich, co non stop tam lataja w Fire~. Nawet jak ognia nie ma _//
/DOwn. Pseplasam se syje :/ Wiekszosc mych rysunkow nie jest wymyslona przeze mnie, rysuje glownie to, co znalazlem w internecie i sie z tym nie kryje ![]() ![]() To znajdziesz gdzies w archiwum Demotywatorow. ![]() To chyba tez demoty. ![]() ![]() A dla odmiany... ![]() Stare ![]()
"Przyjaźń to coś więcej niż władza, więcej niż talent, prawie równa się rodzinie nigdy o tym nie zapominaj" Swiat jest O.K.! Tylko ludzie psują mi opinię ! 20:52 Xaidrax [185]: Ja pamietam ze zabilem kota wtedy xd 20:52 Xaidrax [185]: bo mysalem ze to kamien i rzucalem nim do góry XD XD! SPRZEDAM! PACC Nerana - 600k. Ostatnio edytowany przez Azkabanczyk - 06-06-2010 o 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8646 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2010
|
![]() [quote=_Aldzia;2763577]wiem,kazdy mi zazdrosci o/
/QUOTE] Ja Ci udanego życia zazdroszczę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8648 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2010
|
![]() Hmm zazdroscic malego karła, ktory wyglada jak Willow ( taki film fantasy z Valem Killmerem moze bedziecie kojarzyc), ktory nic w zyciu nie osiagnal czy zazdroscic dziewuchy, ktora ma wągra na pol ryja i powinna go usunac laserowo i ciagnie ow karłowi bagiete w rl za hunty w tibii.
Hmm to ja wybieram piwo. ~~ Robert Ostatnio edytowany przez Czasnaflejm - 06-06-2010 o 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8651 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2008
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Swoon Miron/Zidar Than
Świat: Luminera/Nerana
|
![]() do kasacji
Ostrzeżenia Profilu 02-10-2008 Naruszanie limitów sygnatury mPalar Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl. Powód: Bot na screenie. Ostatnio edytowany przez Swoon - 06-06-2010 o 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8652 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2010
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aldzia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 180
|
![]() Cytuj:
uprzejmie prosze o wprowadzenie poprawek z szczegolna uwage na punkty wymienione powyzej.dziekuje i rowniez pozdrawiam. /szkrin ![]() Ostatnio edytowany przez _Aldzia - 06-06-2010 o 17:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8653 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2010
|
![]() Cytuj:
I po co mialbym pisac o twojej rodzinie ? Czym oni mi zawinili ? Po co mam wrzucac o twojej smiesznej internetowej milosci ? Obchodzicie mnie tyle co wynik tegorocznej Eurowizji albo final Tanca z Gwiazdami. Pink Sisters mieli racje, wygladasz jak Forest Gump. Porownali Cie pewnie przez podobienstwo do : a) dziecka z downem b) dziecka z autyzmem c) nielubianego w rl life dzieciaka, ktory probuje wyladowac swoje zyciowe frustracje na kwadratowej grze gdyz w zyciu jest totalnym gownem a w internetowej grze moze miec super wladze, ktorej nigdy nie zdobedzie na rl bo bedzie zapieprzal za najnizsza krajowa. Nie wiem niepotrzebne sobie skresl ![]() I 100% nie pisali o tobie jako o Tomie Hanksie tylko ogolnikowo o Forescie. Takiemu aktorowi to ty mozesz jedynie pucowac lampy jak Rumun. A jak juz tak bardzo chciales uzyc pseudo inteligentnej jakze wyszukanej ironii odnoszacej sie do twojego zycia to co mam Ci napisac. Sam pograzyles sie mowiac, ze spisz po kilka godzin dziennie. Nie masz stalej pracy i jestes na garnuszku rodzicow, jestes w zwiazku z typka, ktora poznales w gierce, ktora sie zwie "Tibia". ( nie musze wspominac jak reaguje Polskie spoleczenstwo- te inteligentniejsze jak powiesz im, iz grasz w Tibie". Nie masz w ogole przyjaciol, kolegow jestes sam jak palec. Nawet Ci twoi tibijscy znajomi sie od Ciebie odwrocili, bo zawsze probujesz kazdym dyrygowac i rozkazywac. Wysral sie na Ciebie Maka, Saganin, Cones, ktory przeciez stworzyl Recon. Jestescie cieniem samych siebie ziomek. Polecalbym znalezc sobie hobby. Po twojej osobowosci zaczalbym zbierac motyle. Takze nic wiecej nie musze dodawac marnuj swoje zycie siedzac i grajac po kilkanascie godzin dziennie. Ja mam lepsze zajecia poza praca i dupeczkami ^^ A teraz przepraszam, ale lece do roboty na nocke. Czesc ~~ Robert jedyny prawdziwy, niezaklamany i zawsze lojalny gosc. Czekam na jakas wygorowana riposte, a nie na standardowe twoje argumenty. Bo nie albo no chyba ty ![]() Ostatnio edytowany przez Czasnaflejm - 06-06-2010 o 18:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8654 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2005
Lokacja: Wolsztyn
Poziom: 200
|
![]() Cytuj:
ss _/ ![]()
~23:51 You advanced from Level 99 to Level 100.~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8655 | |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 22 12 2008
Lokacja: Poznań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pepeszka
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
ty za to jesteś taki zajebisty że Tom Hanks buty pucować tobie może nie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8656 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2010
Lokacja: Jelenia Góra
Imię: Aldzia
Poziom: 180
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: Krosno
Imię: Old Arcerdomo Lolacehtka
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ni ma
Świat: Candia
Poziom mag.: 9
|
![]() widze braklo slow na jakakolwiek sensowna odpowiedz. : D
22:45 Kwadratuz [112]: ;* 22:45 Arcer On Refugia [9]: ty masz rl life? ![]() 22:45 Arcer On Refugia [9]: XD 22:45 Kwadratuz [112]: poco 01:21 Versa [94]: Niedlugo otworze Tymbarka a tu pod nakretka napis: "Naki here." |
![]() |
![]() |
![]() |
#8659 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Stan: Niegrający
Gildia: Recon
Poziom: 254
|
![]() @up