![]() |
#8721 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widzę, że sobie porozmawialiście na ten śliskie temat, jak mnie nie było.
Nvm. Mnie się warna nie dostało : )
![]() |
|
![]() |
#8722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Nari
True. Takie fillery można oglądać, a nawet imo są bardzo ciekawe. @Serious A przez ciebie poleciały w sumie 4 warny xD 2 dla mnie i 2 dla Rayzy. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8723 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Fillery sux i tyle, no ale skoro anime leci z akcją szybciej od mangi, to co zrobić? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8724 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Przykładowo: parę tygodni temu podczas początków tbttp w bleachu, normalny odcinek (1 chapter mangi) zająłby parę parę minut a tak to ponaciągali, powymyślali i wyszło im całkiem dobrze, czyż nie?
![]() |
#8726 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chodzi Ci o to, że ja zacząłem tą dyskusję? To prawda, ale jak moderator przejrzałby cały temat w sprawdzaniu spamu, to by mu ręka odpadła od dawania warnów : )
![]() |
![]() |
#8727 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Serious
A jak ;p A 5/6 userów tego tematu dostałoby bana. @Kołbaś Coś ty narobił. Ten temat zawsze był naszą świętą oazą, a przez twojego posta zaczeły się sypać warny. @Toradora 24 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Przypuszczam, że wątpię xP
![]() |
#8729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Dostałem jeszcazae 5 warnów :x Kołbaś, ukręcimy ci łeb.
@Toradora No cóż, można przypuszcząć jak się kończy, ale i tak oglądamy do końca ![]() Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 28-03-2009 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8730 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Gimlos, litości! :s
@ Po skończeniu Green Green i Claymore wziąć się wpierw za Soul Eater czy Code Geass?
![]() |
#8731 |
Użytkownik Forum
|
![]() W dupe jeża, 6 warnów.
Żeby nie było offtopu, to może powiem coś o SD. SD to fajne anime, bardzo mnie urzekło, jest spoko i w ogóle.
![]() |
![]() |
#8732 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gar
To zależy, czy czytałeś soul eatera. Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 28-03-2009 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8733 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zna ktoś jakieś godne polecenia mangi/anime w stylu bleach`a? Zaznaczam, godne polecenia. Bo nie mam czego czytać/oglądać.
@sd Imo, można by do tego nie wracać, nic nowego nie powiemy, wiecie? : D P.S.:Ja się ciesze, że być może skończy się ten spam (po kilku dniach nieobecności nie do ogarnięcia). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8734 |
Just an Orange
![]() |
![]() Nie czytałem, z mangi to tylko Naruto, Bleach i 6 chapów Claymore.
@Down: 3751106
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 28-03-2009 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8735 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ej, lepiej podajmy sobie wszyscy numery gg bo zaraz bany będą. 10162346, podawajcie nicki Ostatnio edytowany przez AzuranskiRookstayerXL - 28-03-2009 o 16:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8736 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ehhh.... Kołbaś, coś ty narobił. Tu było naprawdę spokojnie, a teraz wszyscy bany dostaniemy xD
gg: 919691 Miło było, ale to chyba się tutaj kończy. W każdym razie zostaliśmy największym topiciem o OWiONie co i tak jest niezłym sukcesem. A teraz spadam Mai HIME czytać bo całkiem ciekawa manga. @Gimlos Skończ już z tym warnowaniem. Temat nie było moderowany przez prawie 2 lata, i wydaje mi się że każdy napisał kilka spamerskich postów. Chcesz wprowadzić tu porządek? Rób to od teraz, zamiast urządzać jakieś czystki. Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 28-03-2009 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8737 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 89
![]() |
![]() Powarnowalem posty jedynie z ostatnich 7 dni - warnowalem je tez najmniejsza iloscia punktow, jaka jest mozliwa. Nie chce, zeby wasz temat "umarl" - ale na jawne i świadome ignorowanie zasad forum pozwolić nie mogę. Dopóki nie zaczną się tutaj kolejne rozważania na temat "sług Eeriona" czy tego ile piw wypił dzisiaj Kołbaś, macie ode mnie spokój. Pozdrawiam, Gimlos.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8738 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kołbasia już nikt się nie spyta ile piw wypił :<
@topic Ostatni odcinek toradory fajny był. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8739 |
Just an Orange
![]() |
![]() @Gimlos:
Dzięki Ci Panie! :d @Topic: Dobra, to dokańczam Claymore, potem GG i biorę się za Soul Eatera.
![]() |
#8740 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2008
Lokacja: Hinamiwarszawa
Stan: Niegrający
Imię: Sonozaki Mion
Gildia: The Three Families
Poziom: 135
![]() |
![]() @Gimlos
lol @topic Kurna, ale to CG nudne jest... Jestem w 10 epie i mam nadzieje ze sie choc troche rozkreci... No ale fakt - zaczyna byc coraz lepsze. Toradora 25 Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |