![]() |
#8741 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Gimlos
Z tym, ze powod Twoich dzialan jest dosyc oczywisty - takie sprawy powinno wyjasniac sie na PMie. Dzieki za "zajecie sie tematem" ![]() @Topic Nie ma ktos jakiejs fajnej komedii do polecenia? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8742 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jednak koniec terroru. Być może dobrze się stało.
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8743 | |||||
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() A tak na serio, gadanie o piwach to offtop, fakt, to ze slugami/niewolnikami tez. Ale gadanie o legalnosci loliconu w polsce juz chyba nie. bo z tego warnow nie widze. Moze ktos doda liste do pierwszego posta z tematami ktore sa "nie offtopem"? Cytuj:
Modzie! Wpisz się do księgi! Ostatnio edytowany przez Quezacoatl - 28-03-2009 o 16:15. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8744 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() @Sam
Poziomie, nawet niskim, ale jednak! @temat Nowa toradora fajna była |
![]() |
![]() |
![]() |
#8745 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Que
Ja tez mam trzy :< A odnosnie nielegalnych materialow, ciiiii... xD Co do listy - przy fandomie M&A moglaby byc naprawde obszerna! @Komedia O, wlasnie. Obejrze Toradore ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8746 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @XL
Nie miałem jeszcze okazji 25 epa oglądać. Jak tylko wyjdą napisy to go obejrzę. Ja mam 4 warny z rzędu. Rayza natomiast dostał bana, a miał czyste konto xD PS. Wiedziałem że kiedyś tu wejdzie niewtajemniczony mod.... Przynajmniej edytowałem kilka postów za które mogłem dostać warna ;p Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8747 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() 3 warny ajajaj, no ale kolbas chyba odszedl od tematu bo zostal przez nas "znienawidzony" albo pewnie znow pije piwa i oczywiscie ta ilosc nas tak interesuje jak jego dziewczyna...
Zeby nie bylo offtopu poniewaz jestesmy "pod lupa": TO CZEKAM NA FMA!!!! @edit usuwajcie podania na moderatora, bo teraz z tego tematu nikt nie ma szans... Arigato Kolbas Ostatnio edytowany przez milano8 - 28-03-2009 o 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8748 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Milano
Tydzień bez spamu przeżyjemy... A przez 7 dni kołbaś powinien zmyć plamy na honorze... Toradora!24 Ukryty tekst:
Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8751 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @milano
How pitiful... Ten twój post miał być śmieszny czy co? Jeszcze te wyróżnianie wyrazów. Szkoda słów. Ja na pewno kołbasia nie znienawidziłem, nie mam za co. @topic Ja podobnie jak Corgar czekam aż wyjdą napisy do Toradory i dopiero wtedy obejrze, czekam również aż wyjdzie 50 ep Soul Eatera w sd xd. @Argen Corgar się wzrusza nawet przy hentaiach xD
![]() Ostatnio edytowany przez Otakuma - 28-03-2009 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8752 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Corgar
Ukryty tekst:
@up XD #edit Ale ja się z milano akurat zgadzam. Ja rozumiem, że tu panuje inna atmosfera niż na reszcie forum, i mi się to podoba, z tym, że chwalenie się (w 3 czy 4 postach) ile się pije piwa jest dziwne. Ostatnio edytowany przez Argen - 28-03-2009 o 18:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8753 |
Użytkownik Forum
|
![]() No, wreszcie ktoś, kto nie widział AF : P
Ja sam jestem ciekaw mojej reakcji, AF się dopiero ściąga. PS Kołbaś mi tam niczym nie zawinił.
![]() |
![]() |
#8754 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Argen
Nie zapominajmy o tym co ja, Eerion i Grocix odwalalismy. Mój apel, zakon Eeriona, jego niewolnicy, następnie mój zakon, moi niewolnicy. A kołbasiowi można wybaczyć bo wtedy już był porządnie nawalony Jeszcze lepiej miałem przy AIR.... Po prostu poryczałem się. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8755 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ja nie mówiłem o tym czy zawinił, bo nie dostałem (odpukać) żadnego warna, więc mi to kiszka. Po prostu mówie, że chwalenie się ile to on nie wypije, że zaraz do dziewczyny idzie itd, jest dziecinne.
Koniec offtopa @top Kto czyta mange eyeshielda na bierząco? Co o niej myślicie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8756 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Udało mi się nie dostać bana.
Choć mam dziwne przeczucie, że Gimli wejdzie w temat głębiej ![]() A no i spoil talk ![]() Ukryty tekst:
![]() |
![]() |
![]() |
#8757 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Argen
Ja oglądam anime ale nie wiem czy nie porzucić tej serii. Jak widzę w co 2 odcinku, że ktoś sie załamuje to aż mnie zbiera na wymioty. No i na dodatek ta magiczna formułka: "Zróbmy to razem" -.-" Ukryty tekst:
![]() |
#8758 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() @Bleach
Ukryty tekst:
![]() |
#8759 |
Fallen Angel
|
![]() Jak to dobrze że ja warna dostać nie mogę xD
@Bleach Ukryty tekst:
![]() |
#8760 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Ogólnie zbrzydły mi już te wszystkie tasiemce. Wolę sobie obejrzeć 24-50 odcinkowe anime, w którym może postacie nie są aż tak przybliżone, jednak nie ma w nich aż takich prostych schematów. Choć i tak wśród takich zdarzają się lipy : |.