![]() |
#861 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Jutro wrzuce kolejną porcję zdjęć:
Lurkera, Void Reavera i to jak zachęcony Blueraya postanowiłęm odwiedzić Theramora, a efektem tego wylądowałem jeszcze w kilku miejscach ![]()
![]() |
|
![]() |
#864 |
Użytkownik Forum
|
![]() A moja postac opetal DEMON
![]() A tutaj gobilny na moja czesc wysrzelily fajewerki ![]()
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Ding!
World of Warcraft dorobił się już okrągłej liczby 10 000 000 abonentów! To już siła, z którą trzeba się liczyć. Jedna gra, w ciągu niespełna 3,5 roku zrewolucjonizowała gatunek MMO i nauczyła ludzi, że nieraz za granie warto jest płacić. A co czeka nas w przyszłości? Czas pokaże... Tymczasem fanów gry jest już tyle, że swoją ilością przerastają populację niejednego państwa. News skopiowany ze strony www.worldofwarcraft.com.pl ![]()
#867 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Edit: pśeplaśammm ![]() Ostatnio edytowany przez KrEmAs KAc - 26-01-2008 o 11:33. |
|
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Do pana o post wyżej...
27 wiosenek, a wciąż niewystarczająco rozgarnięty, bo dostrzec brak sensu w cytowaniu całego posta, który: a)jest dość spory b)jest kilka centymetrów wyżej... Tylko po to, by go skomentować... 2 słowami... >.> Hmm, to ile takich Tibii się mieści w WoWie? ![]()
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nie badz smieszny instalka tibii wazy 35 mega a wow'a ? z 2 giga. zwyklego wow'a a jak + dodatek to jeszcze jeden giga dodaj.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#871 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
z gdzieś 4-5GB ![]()
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2007
Lokacja: Wesoły i kolorowy świat Microsoftu
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
|
![]() W oczekiwaniu na fotki od eeriona...Magtheridon's Lair:
Oto on w całej okazałości ![]() ![]() A tu już walka ![]() ![]() ![]() Pierwszy raid na Maggiego, położony za trzecim podejściem ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 26-01-2008 o 15:34. |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() cos fajnego polecialo chociasz czy byles 20 w kolejce?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z maggiego nic dla mnie niema ciekawego, tylko glowa, ktorej nie dostalem ;D
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() @Eerion
Dobra chcę stwożyć sobię postać po "jedynej słusznej stronie" ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak dla mnie jedyna sluszan strona to HORDA! wiec polecam orka ewentualnie trolla lub taurena. Tylko nie biez undedow i BE bo juz tego za duzo a to trolle, taureni, orkowie robią klimat HORDY!
![]() |
![]() |
#880 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Bluray:
Największą popularnością (zwłaszcza potem) są: tanki (Najlepiej warr, ew. druid na misiu lub paly prot <ale później pewnie każą ci się przespecować na holy i leczenie> Healerzy (Holy Priest, Holy Pala, Resto Shammy, Resto Druid) DPS to różnie z tym bywa ;P A ja polecam - graj czym chcesz i co lubisz ![]() Co do ras: Jeśli tank to polecany jest Tauren bo ma więcej życia. Jak rouge to albo undead (cannibalize przydatne) lub blood elf (arcane torrent - raz na 2 sekundy silencujesz wszystkie wrogie jednostki w 8 yardach) Poza tym jak kto lubi. Na wow wiki zobacz tez passive powery, żeby sobie wybrać. Albo co najbardziej lubisz (ja mam orka i belfa ![]()
![]() |