![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Jakim kurwa królem ?
![]()
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wiem jak ty dlugo namyslasz sie
Zanim jakis Pk jeb** mnie to ty nawet nie spojrzysz ze nagle zniknie twoje Hp A potem bedziesz sepic ode mnie ale nie bedziesz wiedziec gdzie bo ja lubie wkrecac pekowiczuw i dobrze robia ci kturzy robia to dla picu.. Bo to pk krwawe jest i wielkm noobom muwie czesc ---- FHDGFT ![]() --- Siriusen dodał 1 minut i 7 sekund później --- ja tez mowie ze Tedde nie byl krulem hip hopie nie jest mi zgustowany nie lubie go zabardzo ![]() Ostatnio edytowany przez Siriusen - 15-09-2009 o 15:12. Powód: Automerged Doublepost |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a Tede? fajny jest, sam wprost przyznaje na hejterow, ktorzy mowia ze sie sprzedal, ze po prostu robi hajs, sam chce sobie dobrze pozyc... z dwuznacznie slyszalem tylko bez wazeliny, i bardzo mi sie spodobalo : ) ale i tak Lavorama rozjebala ten rok. cya ; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Guest
|
![]() Przesłuchiwałem ostatnio Tetrisa i myślę, że lepiej niech on rymuje na wolno
![]() Swoja droga, sluchal ktos Laikike1? //Do przesłuchania: Note2 |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Stan: Niegrający
Skille: 13/37
![]() |
![]() U mnie peja do 14-15letniej fanki do mikrofonu powiedział "Jak chcesz się ze mną pierdolić to pokaż dowód" szkoda mi go =P
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co zrobił?
![]() |
#869 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() jak nie zignorował typa na koncercie, to zaraz flame leci, a jak jedzie np do biednych dzieci z bidula, to nikt o tym nie napisze
![]() |
![]() |
#872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Eudezet
![]() |
![]() Płytka Vixena starsznie dobra! Jeszcze Trzeba Rysia sprawdzić no i LUCa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co w nim takiego fajnego? Bo ani ciekawie nie rapuje, ani flow jakiegoś porywającego nie ma. Nic ciekawego, mało tego: żenada!
![]() |
#874 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Zgaduję, że przesłuchałeś kilka starszych utworów. Owszem, podczas debiutu nie każdemu mógł przypaść do gustu, ale teraz zwrotka choćby na EPce Ensona- świetna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja jednak zostanę przy tym.
![]() |
![]() |
#878 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2006
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() "Polski hip hop" taki jest temat, więc IMO należałoby się tego trzymać. No i oczywiście uwielbiam takich ludzi jak Talib Kweli, Mos Def, Evidence, Madvillain, Nas czy J Dilla, ale polski rap, to polski rap.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zacznijmy od tego, że z Ciebie taki znawca rapu jak z Lotressa fan VNMa, więc osądy na temat jego kondycji wsadź sobie w dupę. Po drugie, nawet jeśli zaczniemy rozmowę na temat zagranicznego rapu to Ty, jako dickrider Eminema, stwierdzisz, że on jest najlepszy i w ogóle reszta sceny może wy********ć, bo nikt nie ma do niego startu, ale o tym pisałeś już nieraz, czyż nie? Więc jak nie masz nic nowego (i konstruktywnego) do powiedzenia to z całą uprzejmością ale możesz s*******ać, piąteczka.
Ostatnio edytowany przez -Thug- - 16-09-2009 o 19:25. |
![]() |
![]() |