![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Ech.... Storiel dwulicowy -.-'
A bracia Dark robia PA swoimi ryjami -.-' Dobrze ze sie wynioslem stad bo idzie tu zwariowac ![]()
|
![]() |
#862 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @edit cos mi sie zjeb*alo i taki dziwny post wyszedl ale juz ok xD
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 02-05-2006 o 01:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Dark Elderosso
Świat: Selena
|
![]() No coz, Dwulicowy... od poczatku zoczka nie lubie tak odpisywalem zeby sie dowiedziec wlasnie jakie ma eq
![]() Panowie TADA! Znalazlem 27 ![]() ![]() No i 28, Jutro dam ss z Hydr : ) ![]() Hydryyyyyyyy Boze nie moglem sie tego doczekac, Pozdro Zoczek wpadne po Ciebie na te twoje scaraby jeszcze ![]()
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#864 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2005
|
![]() Cytuj:
a ty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
|
![]() Kilka fotek z nudów :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję że Modek jakiś jak najszybciej zainteresuje sie tym tematem i zrobi porządek...
![]() |
#866 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
odszedł z tego serwera (tak samo jak ja) bo miał dość takich jak ty myślących że wszystko wam wolno -.- i wcale nie żałujemy tych decyzji o wyniesieniu się z tego serwera... tak więc "życzę ci kilkukrotnych deadów od S8" Pozdro Undead~
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakonczmy ta klotnie co, Bo modki wpadna i bedzie lipa...
Jeszcze powiem tylko 1 Zdanie, Poszliscie na non pvp refugie bo na pvp se radzic nie potraficie ![]() Zeby nie bylo ze offtop to zrobilem screena hita Dsa! ![]() ![]()
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto Ostatnio edytowany przez Storiel - 02-05-2006 o 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2005
Lokacja: za słupem :]
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 47
Skille: maUe
Poziom mag.: 45
|
![]() @Storiel
może potrafimy może nie. ja się wyniosłem stamtąd z powodu PA/PK którego juz mam dość(kilka/naście/dzieści postów wyżej). A co do Tacy i Kiszka: wynieśli się bo zaplanowali to sami. ja ich przypadkowo spotkałem więc nie znam powodów ich zmiany serwera. Styknie?? ![]()
||
![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Guest
|
![]() Gz chce zobaczyc screny na hydrach ^^
|
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ta. A ja mialem nadzieje ze po delecie Avena sie juz uspokoi ale widac, ze ten chlopiec nadal sie pcha tam gdzie go nie chca.
n-pvp tez jest dla ludzi no nie?
![]() |
#871 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
_/ S8 |
|
![]() |
![]() |
#872 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() DMUCHAWCEEE LATAWCEEEEEEE WIATRRRRRRRRRRRRRR
45 ![]() Jakiś pk wymarudził odemnie 16 rybek ale coś mu nie pasowało, zachowałem spokój do czasu jak oberwałem z wanda, wtedy sie odwróciłem i f4(mort) xD ![]() W przypływie chęci zmarnowania kilku bp hmm oraz tego że tohmba była zajęta CAŁY dzień skoczyłem na piwko z necrolami (jeden chciał zaproponować że zajmie się moimi zwłokami jeśli przesadze i złapie potocznie zwanego "zgona" ![]() ![]() I na koniec od wójka loonego macie mój pulpit z linuxa na rozlunienie beznadziejnej atmostery na topicu związanej z wzajemnym besztaniem się bez większego sęsu i składni powiązanego z wiosenną burzą hormonów (jak BABY normalnie) ![]() Pozdr Odcinek dedykowany Jezusowi :*
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
|
![]() Poczekaj wbije 50-eczke i ZObaczysz jakie fragi pozakladam, specjalnie tutaj wkleje
![]()
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() @Crazy Iwan:
Ja też mam upiększony pulpit ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Turin Agarwaen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 70
![]() |
![]() ciekawe skad ta dedykacja... chociaz przypominac sobie raczej nie chce
![]() co do panny na tapecie to przekaz jej ze w lato sie w swetrze nie chodzi ![]() gz i pozdrowienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
![]() |
![]() Bardzo fajne screeny
![]() Tapeta rownie fajna. @Draconis nice ^^ Ostatnio edytowany przez Homer - 02-05-2006 o 16:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
|
![]() Padlem :////// sd sd i leze xD 30 elder
Rahsel Here! ![]() ----------------------------------------------------------- 14:01 Felianther: Moja pappuga by cie solnela 14:01 Smoczq: nie watpie 14:01 Smoczq: skoro ma lepsze pvp niz ty 14:02 Me: HAHAHA <spadl z krzesla> ----------------------------------------------------------- 00:12 Shay Utini: just bapupa 00:12 Shay Utini: he attack his own mother if he want sto Ostatnio edytowany przez Storiel - 02-05-2006 o 20:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hail Xovinnia and Janek Begginer. Cos Ci ku*wa nie pasuje?!
Darth Taca: wiesz co to spocony cyklop? xxx: nom wkurza mnie ten bug ;/ Ostatnio edytowany przez Taka Tuca - 02-05-2006 o 21:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
|
![]() poprawka 38 elder, niechce mi sie edytowac posta a no i taka tuca, Xovinnia to jest moj friend zalozyl fraga fuksem jak mnie przeciagnol z Morta bo celowal w tego Janka calego... a janek padl ja lvl odrobie all co spadlo odzyskalem i jest happy
![]()
![]() |
![]() |