|
|
#862 |
|
Użytkownik Forum
|
Obecnie mam wszystkie części, 16 Assasina/Monka oraz jestem w ciekawej Gildi w Ciekawym Sojuszu xd. Grę polecam (zwłaszcza na allegro wszystkie kody 100zł). Bardzo miło mi się gra Assasinem niedługo dam screeny
.Pozdrawiam @Down Co Ty taki narzekający..., bardzo fajnie się kosi. "Wieśniaki" (nie, żebym miał coś do Wieśniaków) są całkiem, całkiem... Poza tym grałeś tylko na PvP xP Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 14-03-2007 o 17:20. |
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zbanowany
|
Łeee, assasinem grałem na trailu Factions odrazu mówię, że bieda
Nie dośc, że wygląda jak wieśniak, to jeszcze ma lipne skille itp. Rytualista też bieda, ale warto kupić chociażby po nowe skille do nekro ^^ps; ucina mi litery itp bo jestem na kompie w szkole ;p |
|
|
|
|
|
#864 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zbanowany
|
@up
Eeh sory ale mi chodzilo o fabular... Na PvP sam gram sinkiem i jestem w Komnacie Bohatera wiec wiesz... juz dwa razy zdobylem dla europy łaske bogów... A czwarty level nabilem na fabularnym bo nie wiem kim grac... Ciagle postacie zmieniam, jest tyle do wyboru ze nie moge sie zdecydowac Zreszta ostatnio gram tylko na PvP ^^ |
|
|
|
|
|
#866 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
Nie ma to jak bicie botów na ZC
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zbanowany
|
@up
dopiero jesteś na ZC? Ja już jestem w HA xD PvP rlz ^^ |
|
|
|
|
|
#868 | |
|
Guest
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
#869 |
|
Użytkownik Forum
|
@Wardi
Niestety HA jeszcze nie odblokowałem. A jak nie mam ekpiy to na zc siedzie, bo szybko fb leci, tak średnio trochę ponad 200fb za walkę, a walka trwa max 60sek. |
|
|
|
|
|
#870 | |
|
Zbanowany
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#871 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
Cytuj:
. |
|
|
|
|
|
|
#872 |
|
Użytkownik Forum
|
@puginu
Ja gram również po polsku, widocznie nie jestem taki pro evul english man gamer jak Ty, i narazie jakoś mnie nikt z normalnych graczy nie wyśmiał. |
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Użytkownik Forum
|
Przecież, można znać angielskie nazwy i skróty i grać w języku Polskim (dobrze xd?) pr0 3l0 m45t4h'u. Jutro pokaże screeny mojego 20 Sin'a (PvE). Co do tych bannów kont, to się okaże (70%, że koleś nie wycofa daje
). co do kupowania "wszystkiego", to jest mniejsza szansa, trzeba kupować od ludzi "zaufanych"(choćby patrzeć w komentarze O.o). Ale jak to mawiał ktoś tam (nie tu nie próbuje rozśmieszyć...) "Wrzystoł sieł morze zda(/ą)żyć".Pozdrowienia @Down Czytałem już na guildwars.pl ![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 23-03-2007 o 19:04. |
|
|
|
|
|
|
#874 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
|
Pierwsze informacje dot. Guild Wars 2!
Krótko i w punktach o przyszłości GW:
Teraz nieco o GW2:
Źródło - GuildWars.pl Brawa dla ArenaNet! Szykuje się naprawdę duże zagrożenie dla WoW. Nareszcie! Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 23-03-2007 o 16:16. |
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zbanowany
|
@up
Fajnie xD Ale GW już dawno przebiło WoW... @topic jee dzisiaj byłem na nartach w Szklarskiej Porębie i wracając kupiłem w MediaMarkt GW Nightfall ^_^ Zacząłem fabular paragonem, a screeny dam za 5-10 min bo Wioska Chahbek(ponad 3k plików) mi się ściąga ;/ Jak się skończy to zrobię parę ss. |
|
|
|
|
|
#876 |
|
Użytkownik Forum
|
Początki farmienia moim earth elemem
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#877 |
|
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
Dobrze, ze w GW 2 nie bedzie abonamentu, bo jesli wprowadziliby go - 75% graczy przeniosloby sie na WoW'a. Teraz sobie tak mysle, za co utrzymaja serwery gry, skoro nie beda mieli miesiecznego haraczu.
|
|
|
#878 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
|
@UP:
A myślisz po co wydają dodatki na płytkach zamiast pozwolić graczom po prostu spatchować?? Nie dla czasu graczy ale dla kasy.@GW2 Zapowiada się niezła gierka @topić GW nie posiadam, ale właśnie podkręcam kompa i niedługo mam zamiar dołączyć do świata gry Grałem trochę u kumpla, ale to idiota i wysłał tą grę w niepamięć bo niechciał kupywać dodatków.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." Ostatnio edytowany przez Xantro - 25-03-2007 o 11:36. |
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
Cytuj:
@Edit @Down @Zylkolak Ale będą potrzebowali lepszych serwerów, jeśli świat ma być otwarty. Nie buj sie cos wymysla. Ostatnio edytowany przez Zylkolak - 25-03-2007 o 15:33. |
|
|
|
|
|
|
#880 |
|
Użytkownik Forum