![]() |
#861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: TM
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
2. kase ktora zyskam ze sprzedania konta przeznaczam na pacc 3. majac pacc czekam na nowe servy poniewaz okolo 30 osob z mojego miasta sie wbija wiec ja robie to samo i oczywiscie rlz xD 4. wielkim bledem bylo rozpoczecie grania na serverze USA - nigdy go juz 2 raz nie popelnie teraz tylko chce tanio sprzedac postac odrazu mowie ze hacka nie bedzie kupujacemu wreczam rec. keya i kopie paszportu ( jesli ktos nie wie po co paszport to potrzebny jest on lub jakis inny dokument z danymi osobowymi prawowitego wlasciciela konta do zmiany starego rec. keya na nowy ) to by bylo na tyle
|
![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu bledem jest gra na serverze USA? ja uwazam ze wlasnie nie, lepuej grac na USA niz Niemieckim.
Ad.1 a co lepiej grac przed hackiem bez skili i niczego? tu chociaz masz postac i skile a tam nic.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#863 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po 1 na servie usa w tombach/katedra itd w miejscach gdzie sie szybciej chodzi sa lagi... po 2 pelno brazylijskich szmat tu gra po 3 za malo ludzi online = wolny resp = wolny exp po 4 na niemieckim duzo pl a z pl mozna sie dogadac nie to co z br
![]() |
#864 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
ps. z ta oferta sprzedazy konta uwazaj. Jako, ze nie jestes postacia zbyt lubiana (po okradzeniu Rekina) mysle, ze ktos moze zlozyc raport, a wtedy wiesz co moze byc ![]() Pozdrawiam
![]() |
#865 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Stan: Aktywny gracz
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Bo to co ty tutaj k**** piszesz to jest niestety zalosne, i kogo ja wyzywalem? No powiedz.... Widac ze przejmujesz paleczke od holu, chociaz wiadomo ze bedzie tutaj grac..... Ostatnio edytowany przez Zemsta - 06-04-2006 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Profesja: Knight
Gildia: Moonchildren
|
![]() A ja ciągle dostaje bana na 30 min chuj wie za co.. musze napisać podanie o wewnetrzne ip bo depresja bedzie joke
|
![]() |
![]() |
#867 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cya " cmęski narząd płciowy" zes walnol xD |
|
![]() |
![]() |
#868 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
uwazasz sie za wszech wiedzacego ale tak nie jest ![]()
Retired Ostatnio edytowany przez Holu! - 06-04-2006 o 18:05. |
|
![]() |
![]() |
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Zemsta Ch**
Wyzywales mnie chodzby na forum moon~ @Leo Masz racje co do reportow, a holu nie ma, jest 1 Cons~ ktory czasami zaglada, ale niestety nije gra na tym servie. |
![]() |
![]() |
#871 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Duzo osob o tobie rozmawialo wie wiesz co, jak nie masz sie kogo czepiac czep sie tramwaju. Momentam jest mi cie zal..... Cya frajerze na rowerze ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zemsta - 06-04-2006 o 19:40. |
|
![]() |
![]() |
#872 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() No coz pomylka ludzka rzecz ![]() Ja nie wiem wszystkiego (oj tak naprawde to malo, bo nie znam angielskiego i dlatego wiele czasu mi zajmuje tlumaczenie wielu rzeczy) lecz poprostu staram sie... Ty jestes ZLODZIEJ i juz... Nic tego nie zmieni.... Zlodziej....poprostu... Mozesz sie starac byc "przyjacielski" lecz kazdy wie kim jetes i co zrobiles ![]() Ja jestem tylko graczem, malo sie znam (jak powiedziales) ale przynajmniej jestem uczciwym czlowiekiem .... Pozdrawiam ps. kim jestes ty? 17-to latkiem, zlodziejem ![]()
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 06-04-2006 o 20:14. |
|
![]() |
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Zemstowata picka
Moze i duzo osob o mnie gadalo, ale tylko taki dzieciak jak ty mnie wyzywal, jezeli nei znasz innych slow niz frajer i debil to ch** ci w dupe, spotkamy sie w rl to pogadamy bo mam twoj adres (?). Zobaczymy czy jestes taki mocny jjak w tibi i na forach. o_O |
![]() |
![]() |
#874 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kaptury... bycze karki.... paly.... lancuchy.... i... Qwez (neo) w drzwiach... zablokowal sie bo takie mial bary..... Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 06-04-2006 o 21:06. |
|
![]() |
![]() |
#875 |
Użytkownik Forum
|
![]() buahahahhehehehehhehahahahehehhe
i jak to pisza te glupie br heuheuehuehueheuheuehue (?) ![]() dobra beka a te drzwi to chyba maja szerokosci 30 cm ![]() @ zemsta mi jest was wszystkich zal nawet siebie czasami :/ jak to ktos kiedys napisal live is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas ![]() ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#876 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie, panie, chlopcy i dziewczynki
![]() Jest OK.... Rozmawiacie (rozmawiamy) ze soba ![]() To jest ok ![]() Holu, Lady czy jak Cie zwac ![]() Tak szczerze to szkoda, ale sam wybrales taka droge (polasiles sie na fanty).... Zlodziej... Lady Dram.... i to (co) ktos za ta nazwa jest.... Dumny jestes z siebie ![]() Pytanie: kto jeszcze jest zlodziejem? Przyzna sie ktos? Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 06-04-2006 o 21:54. |
![]() |
![]() |
#877 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jesli nie wiem o czym piszesz to moze mi wytlumaczysz? Thiefing isn't illegal (mowiac o tibii)
![]() |
#878 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
|
![]() Heh moze i mi sie po......
Moze za duzo gadam ![]() Coz, kazdy moze miec swoje zdanie... Pozdrawiam
#880 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ciekawe kto ci dal adres buahaha smieszny jestes..... Zapraszam, czym chata bogata..... Ostatnio edytowany przez Zemsta - 06-04-2006 o 23:35. |
|
![]() |