![]() |
#861 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Otwock
Stan: Niegrający
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
Świat: Refugia
|
![]()
|
![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() gz;] widze ze mi burst robisz^,^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Guest
|
![]() niejestem w gildi ale prosilbym abys nierobil double postow
|
![]() |
![]() |
#864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Imię: Bal Rutek
Profesja: Sorcerer
Gildia: Nightmare Souls
|
![]() omg niech jakis Modek wywali te posty bez ssów które tylko zaśmiecają topic o0
![]() |
#865 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Gildia: Naction
Poziom: 105
|
![]() Długo czekałem na ten dzień... Aż w końcu moje marzenie się spełniło...
![]() I to jeszcze w gronie najlepszych przyjaciół ![]() Podziękowania dla wszystkich członków Naction oraz wszystkich tych którzy przyczynili się do zdobycia prze zemnie tego lvl. Pozdrawiam... no i jedziemy dalej z lvl ![]()
Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a na cuda trzeba poczekać ![]() ![]() When I was a kid I used to pray every night for a new bike. Then I realised that The Lord doesn't work that way, so I stole one and asked him to forgive me.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Rzeszów
|
![]() wielkie gz armix
![]() 100lvl to tez moje marzenie ale nie wiem czy jestem wstanie je spelnic ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Konki Ryc
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sweet Brokacik
Poziom: 100
|
![]() gratz fire!! ja chyba kończe grać bo lagi mam ciągle ;s
![]()
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
|
![]() konik no daj spoqj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() btw gz 100 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#872 |
Guest
|
![]() Witam,
Chcialbym pogratulowac Fire Arrow Master'owi za zdobycie 100 lvl. Gz, mistrzu. Musze rowniez pogratulowac za te slowa "Podziękowania dla wszystkich członków Naction oraz wszystkich tych którzy przyczynili się do zdobycia prze zemnie tego lvl." Racja mozesz podziekowac mi za pomoc w robieniu tego lvl, tak jest bylem drugim ownerem Fira. Gralem do 89 lvl wraz z nim. Lecz "wychujal" mnie i gral dalej postacia jakis czas, dopoki sie nie dowiedzialem o tym. Jesli czlonkowie naction znajacy postac od 30lvl+niewierza mi, napisac pw z pytaniem i odpowiem na nie. Na postaci wbilem sporo expa, napewno okolo 60%. Uwazajcie na niego, jesli potrafil zrobic takie cos " przyjacielowi z rl" to co z wami bedzie jak zaufacie mu za bardzo? btw. chcialem pozdrowic Randalla, Mysta, Deep, Serda, Gandalfa, Sandiego, Master Dyzana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() takie sprawy sie zalatwia w rl
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
Guest
|
![]() heh jak dla mnie to ktos tu jest cipa.. o_O
kolega z rl robi Ci cos takiego ? to sie do niego idzie i rozmawia z nim.. ps. fajnych masz kolegow.. :| ~Misi3Q ;> |
![]() |
![]() |
#875 |
Guest
|
![]() Dazan nie wiem co masz na mysli ze brudzi fora ..., rozmawialem z nim na rl i to nic nie dalo :/ btw. Ta wypowiedz byla po to aby dac ostrzezenie, jak i rowniez pogratulowac.
Up^ "heh jak dla mnie to ktos tu jest cipa.. o_O ", tak jak wspomnialem rozmawialem z nim, nic to nie pomoglo zbytnio, a nie bede go bic, bo to nie jest sposob na zakonczenie sprawy Ostatnio edytowany przez FireBuster - 21-12-2006 o 14:16. Powód: :) |
![]() |
![]() |
#876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Jak to nie?????? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Guest
|
![]() Jeżeli tak zrobił kumplowi z rl to weź go oklep i po sprawie....wyrwij mu z gardła passy zrookuj chara i juz..
|
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: ¤¤ OSTR ¤¤
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Holy Dragons 4Ever !
Świat: Celesta
Poziom: 113
Skille: 20/26
Poziom mag.: 68
|
![]() @ up - nielepiej ubrac sie troche "grubiej" ? chyba w tym eq to nawet simbangi z dist pewno bardziej cie rania
![]() Gz Ladne sski ![]()
![]() |
#880 |
Użytkownik Forum