![]() |
#8941 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Łódź
Imię: Nicole Lady
Profesja: Elder Druid
Gildia: Poj za stoka
Świat: Honera
Poziom: 165
Poziom mag.: 76
|
![]() Ostatnio edytowany przez Rzyt - 31-08-2008 o 03:37. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8942 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tarania Koruki
Świat: Secura
Poziom: -/-
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Noobie xD że maniaki to jeszcze pijaki xD jak Wam nie wstyd chodzić z czymś takim po naszej pięknej ziemi Sikorskiej xD i nawet nikogo nie zaprosiliście? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8943 | |
Guest
|
![]() 'u will be next fucking botter ;* '
' Cytuj:
no to ok ;* ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8944 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() ta szczególnie ze dedalismy tam bota i mnie kicnelo
![]() swieżak ![]() @Zieloq jaki loot? edit: czy tu są sami tacy? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 31-08-2008 o 11:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8945 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() AHAHSASHDHADHHDASHDSDHASASHDHDSHSDAHA
Taki cwany był, a teraz wymówki że kick <lol2> ahashahhas Ownisz chonerom !
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8946 |
Użytkownik Forum
|
![]() UHAHUAUHA na owni3 a ty wcale nie masz.
Wcale nie miałem kicka wcale tylko sam lurowalem te fd bo pan szanowny 15 latek nie wiedział nawet gdzie są ![]() weź idź na piwo za to fiut o ile ci sprzedadzą UAHHAUAUHAUHAHUUAUHAUHAHUA pozdro moi kochani gimnazjaliści ;* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8947 |
Użytkownik Forum
|
![]() Masz jakies kompleksy ? Myslisz ze jak masz 18 lat to jestes madrzejszy ?
Nawet nie dorównujesz gimnazjalistom ; ) Ale ja niestety gimnazjum mam juz za soba ; <<
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8948 |
Guest
|
![]() tak jak ci mowilem, moze i mam 15 lat, ale (i tu zle powiedzialem) czesto przewyzszam cie intelektualnie, a ze padles na bocie to juz nie tutaj placz.
|
![]() |
![]() |
#8949 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nie wiem kto tu ma kompleksy....
próbujesz być jakiś sławny na honerze kłótniami czy co? pokazać ze jesteś fajny? co na rl cie nie lobia? kiedyś w tv był fajny felieton o takich jak ty co przed kompami macho a boja się z własnego pokoju wyjść pozdro i poćwicz ps. a co chciałbyś wrócić do gimnazjum? czujesz sie obco starszy? mówiąc niestety? zieloq edit. to wy się wywyższacie i wymyślacie jakieś nie stworzone historie moi kochani boterzy bo kazdy z was ma boty bo już nie raz na ssach karzy widział ![]() Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 31-08-2008 o 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8950 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
*kazdy panie 18-sto letni analfabeto -.-' tak masz racje, nie mam przyjaciol, boje sie wyjsc z wlasnego pokoju ;\ mam bota, ale nie dalem i nie dam sie nigdy zabic na bocie ![]() Ostatnio edytowany przez -WodzionkA- - 31-08-2008 o 12:17. |
|
![]() |
![]() |
#8951 |
Użytkownik Forum
|
![]() to było do fruta mój kochany jakkolwiek ci tam
![]() wiesz ja się nie przejmuje czy coś żle napisze a nie tak jak ty czytam każde słowo po 10 razy żeby przypadkiem błędu nie zrobić bo mogą mi coś powiedzieć *zal *i tak jesteś dzieciuch ty za to nie umiesz używać chyba polskich znaków przez ta tibie już ;\ idź dalej lataj z językiem na brodzie i killaj tych swoich bocikow ![]() *twoja mądrość mnie przeraza *jesteś fajny mogę też taki być? plose |
![]() |
![]() |
![]() |
#8952 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*żle _/ *zal , chyba chciałeś napisać żal ? *przeraza _/ czy przeraża ? Ownisz dziecko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8953 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
fajny jesteś zdołowałeś mnie jak nie wiem *weź bo w nocy będą mi się koszmary śniły jakbyś zauważył zieloq wcale nie używa polskich znaków |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8954 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tylko zrozum smiec** , że on nikomu tego nie wypomina ; ) a Ty wypominasz , a sam tak robisz <sciana> :|
![]() |
![]() |
![]() |
#8955 |
Guest
|
![]() wiele osob nie uzywa polskich znakow, za to jesli nazywasz sie 'polakiem' i masz 18 lat, to chociaz powinienes umiec pisac bezblednie, chyba ze serio nie skonczyles podstawowki ;>
|
![]() |
![]() |
#8956 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() lou. GR11N
lou. pooh - szukajcie tych nicków na serverach counter strike ;] ![]() Ostatnio edytowany przez zero_skillu_szczylu - 31-08-2008 o 12:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8957 |
Użytkownik Forum
|
![]() a co teraz jakiś wont ze ja mu wypominam ze nie pisze polskich znaków?
to szkoda ze wy mi 'wypominaliście' ze popełniłem jakiś błąd ;| omg fajni jesteście frut mogole co to znaczy ściana? next słowo dzieci neo popatrz sam ściana ;| i? wow edit: macie tu filmik z ludźmi na waszym poziomie http://pl.youtube.com/watch?v=LGJdjw...eature=related Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 31-08-2008 o 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8958 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajnych masz ziomkuff Ty ich nagrywales?
![]() |
![]() |
![]() |
#8959 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie pamiętasz?
nie poznajesz nawet swojej rodzinki ;/// źle |
![]() |
![]() |
![]() |
#8960 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Stan: Niegrający
Imię: Sir Cossack
Profesja: Knight
Gildia: Hell Owners
Świat: Honera
![]() |
![]() To co, Ty bocisz i siedzisz przed kompem? Przezacnie.