![]() |
#8961 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Leo po kompletnie nieudanych ME stracił swój autorytet. Piłkarze zobaczyli, że nie jest on żadnym cudotwórcą. Taktycznie też nic nowego już nie wymyśla. Dla mnie to on jakby już czeka na koniec swojego kontraktu, a myślami jest w Rotterdamie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8962 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8963 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8964 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to sklep. Najlepiej monopolowy.
W normalnym kraju po paru failach to selekcjoner by wyleciał (patrz - Anglia), ale że u nas wszystko musi być na odwrót, to efekty widać. Ja tam jakoś nie wyobrażam sobie w reprezentacji np. Francji zawodnika, który w klubie symuluje grę w piłkę.
![]() |
#8965 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To daj mi piłkarzy. Za to w lidze trenerzy wylatują, nawet po zwycięstwach...
Co do monopolowego, to znasz jakiś dobry ![]() EDIT: Cytuj:
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 08-06-2009 o 15:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8967 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tu nawet nie chodzi o styl prowadzenia drużyny. Tylko o robienie z Polski kraju trzeciego śwaiata. Co to za problem wygrać z San Marino
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8969 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O ile mnie pamięć nie myli to Boniek wygrał z San Marino 2:0(na wyjeździe) i 5:0 u siebie, choc do drugiego meczu nie jestem pewien czy to Boniek go prowadził...
Wiki podpowiada: Piłkarze San Marino grali z Polską sześciokrotnie – wszystkie mecze przegrali (bramki 0:23)
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 08-06-2009 o 16:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8970 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8971 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
![]() ![]() |
![]() Ta.. męczyli się strasznie wtedy. Pamietam ten mecz. niejaki Kaczorowski bodajże bramke ukłuł. ale to i tak lepiej niż wygrać z San Marino 1:0 po golu strzelonym ręką. nie pamiętam za czyjej kadencji to było. może Apostela? Polska reprezentacja ftw!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8974 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nawet nie pamiętam, czy oglądałem tamten mecz
![]() EDIT: Odchodząc od tematu Reprezentacji: Dziś o 1.00 czasu polskiego będzie konferencja prasowa z udziałem Kaki. Zostało jedynie potwierdzenie transferu przez kluby. ![]() Floro buduje niezłą drużynę...
HALA MADRID! Ostatnio edytowany przez jakosiara - 08-06-2009 o 20:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8975 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Kaka w Realu. Real widze niczego sie nie nauczyl
![]() |
![]() |
![]() |
#8976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8977 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pierwszy galactico. Udany transfer, mimo że 65 mln Euro nie jest małą kwotą... Jeżeli chodzi o klęskę poprzedniego projektu, to wszystko rozwaliły rozkapryszone gwiazdy(Beckham, Ronaldo)oraz kolonia brazylijska. Kaka mimo tego, że jest Brazylijczykiem nie jest "imprezowym zwierzęciem"
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8978 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli w drużynie jest za dużo gwiazd, to wy już wiecie co się wtedy dzieje
![]() ![]() ![]() @edit Powiedzcie mi, jakie GWIAZDY zakupiła Barca na sezon 08/09 i co zyskała. Bo z GWIAZD to kupili tylko Alvesa. Za to najlepszy transfer w stosunku do ceny to Pique, który przeszedł do Barcy za parę milionów, a wniósł do gry bardzo wiele. Do tego dochodzi 2 wychowanków - Sergio B i Caceres. Nie trzeba gwiazd, aby wiele osiągnąć.
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 09-06-2009 o 14:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8979 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O ile wiem to Caceres nie jest wychowankiem Barcy tylko jakiegoś urugwajskiego klubu. Stamtąd przeszedł do Villareal, skąd był wypożyczony do Recrerativo, gdzie po rozegraniu bardzo dobrego sezonu przeszedł od razu do Barcelony. W Villareal nie rozegrał żadnego meczu. Przypominam że Real też kupił młodego, środkowego obrońcę, Garaya.
Co do Pique to był genialny transfer, w FMie zawsze go kupowałem ![]() Ubolewam nad Madrycką Canterą, Real zdecydowanie za mało stawia na utalentowanych wychowanków. Pokazują to przykłady Negeredo i Granero ![]() Jednak gorzej niż za Ramona być nie może...
![]() |
![]() |
![]() |
#8980 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
Widzisz więc, że tak można napisać o każdym klubie ![]() |
|
![]() |
![]() |