![]() |
#8961 |
Guest
|
![]() aktualnie nie boce zadnym charem (ew. w czasie grania manualem mam wlaczonego bota), ale gdy bocilem, mialem na tyle dobre skrypty, bralem na tyle duzo potionow i wybieralem takie miejsce, ze raczej nikt nie mogl mnie zabic.
|
![]() |
|
![]() |
#8962 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Co wy kurwa macie do tych botów... ja osobiscie lubie boty, dzięki BlackD mogłem się wylać podczas robienia anni... :|
@Jedzcie, pijcie ale sie kurwa nie zabijcie. 13:59 Dorus Sorcer [13]: Hi... Ban this player 13:57 Marta The'Bolter [59]: NEWTIBIA BOT NG FOR FREE LINK SECTION -http://www.redtube.com/303 She message this on Trade chanel Znajomy nick~ Pozdrowienia Ludki Tibijskie Huopki.
![]() |
![]() |
#8963 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() zieloq
no to pozdro jesteś żałosny w tym co piszesz, sam bocisz a innych oskarzasz o bocenie. Przyznałbyś się dzieciaczku jak było ;* ps. możesz mi nie zabijać slimow? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8964 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Elo pro wam XD
czytam posty i czytam i petrus jesteś ciotą która daje dupy na dworze i tak samo twoi pro evul kumple na Charmoni też są zajebiści wiesz ? ![]() PS.. KTO JEDZIE NA RADIO ESKA ?!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8965 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2007
Lokacja: taka "mała" wiocha
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Moon Eowan
Profesja: Paladin
Gildia: Legion of Lost Souls
Świat: Honera
Poziom: 33
Skille: 62/42
Poziom mag.: 10
|
![]() qrwa ludzie ogarnijcie sie, poczytajcie początek wątku, była pełna kultura i nikt się nie wyzywał, nie obrażał, i wszyscy byli hepi. wrzucajcie zdjęcia a nie obrzucajcie się mięsem/błotem. To świadczy o was, o waszej kulturze, i o tym, jak was wychowali rodzice. chociaż zachowujecie sie tak jakbyście byli lumpami spod monopolowego.
dziękuje, skończyłem. przemyślcie to. pozdrawiam.
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8966 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2006
Lokacja: J-bie
|
![]() ![]()
Owned ; o 21:18 Cesar Vajo [97]: nie nie mam o czym gadac z takim idiotom ;/ seee yaaaaa <IGnoRE> QUESTI DUI COLORI PER SEMPRE! FORZA JUVE BIANCONERI! Jedno Serce ! Jedno Bicie ! Juventus Turyn ! Ponad Zycie ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8967 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2008
|
![]() A oto moj pierwszy SS z Honery..
POzdro i czekam na komentarze ![]() [IMG][img=http://img292.imageshack.us/img292/7291/lolxdft4.th.png][/IMG] Ostatnio edytowany przez Alient - 31-08-2008 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8968 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
*nie gram na Harmonii (tak się pisze mistrzu) *a ja twoja stara widziałem na dworze, może się pomyliłeś? *po 3 raz się kłóciliśmy już i wyzywales mnie od dzieciaków i 3 posty później stwierdziłeś słodko ze masz 12 lat ;| to wiesz nie wiem jaka masz granice wieku pajacu pozdro poćwicz i DOROSNIJ EDIT elo Alient |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8969 |
Guest
|
![]() ![]() c arm + 2k~ |
![]() |
![]() |
#8970 |
Użytkownik Forum
|
![]() dbl. zedytowane, na nst. stronie
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez Muneowan - 31-08-2008 o 15:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8971 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Dużo za daleko Dlugosc członka: 5,5m
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
Obrzucanie się mięsem = obrzucanie się błotem. Na podstawie postów w internecie nie możesz mówić, ze ktos jest niepoprawnie wychowany, większość obecnych tutaj osób w życiu nie powiedziałoby drugiemu człowiekowi takich, a nawet podobnych rzeczy do tych co tutaj wypisuje, a co do rodziców to zupełnie inny temat i inna kwestia, nie masz prawa się odzywać na temat rodziców, bo ani nas, ani tymbardziej naszych rodziców, lump spod sklepu też człowiek, więc wnioskuje z tego że jesteśmy człowiekami, a jak wiadomo człowiek ma prawo do chwili słabości, do popełniania błędów. Cytuj:
Ta druga gwiazdka to przegięcie... I Ty masz osiemnascie lat chłopcze ? Kaftan i Knebel - tyle Ci się od życia należy. Co do trzeciej gwiazdki, miał rację, że wyzywał Cie od dzieciaków, pewnie te stwierdzenie, że ma 12 lat było czystą ironią, a pan pełnoletni nie potrafi tego zrozumieć - POWRÓT DO PODSTAWÓWKI. Każesz mu dorosnąć, zastanów się sam nad sobą i nad swoimi wypowiedziami, to one są na poziomie niższym niż rów mariański... /Pozdrowienia igrek !
![]() |
![]() |
![]() |
#8972 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Imię: ~Fokus
Profesja: Elite Knight
Gildia: Yesterday Future
Poziom: 102
|
![]() lol eksiwa ;o
![]()
![]() |
#8973 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Bytom
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xernes Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 180
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
Co do mojego wieku to się kurwa grubo mylisz... nie jestem dzieciakiem tak jak ty i nie siedzę przed tibia 24 na 24 mam rl life a nie tak jak ty -.- może cała rodzinka u ciebie gra w tibie wraz mamusia z tatusiem ? hmm... całkiem realne z twojego toku myślenia wynika że jesteś głupim małolatem któremu rodzice nie dali miłości w dzieciństwie lecz na*******ali patelniami bądź innymi rzeczami... Wiem jak się piszę Harmonia celowo napisałem "Charmonia" tak dla twego świętego spokoju a teraz ciąg się fajo i s*******aj expić na poh ;] Care thx za poparcie apropo mam praktyczni już za parę miesięcy 18 ![]() Ostatnio edytowany przez PoloniaBytomOle - 31-08-2008 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8974 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i na przyszlosc zapisuj jako .jpg Cytuj:
2. człowiek albo dobrze wychowany jest, albo nie. 3 mówiłem że nie?? 4. poprawną forma to ludźmi 5.chwili, a wy sie wyzywacie juz pare dni, to nie jest chwila
Jestem ![]() ![]() [CHAR] Moon Eowan[/CHAR] Jestem master of dizaster. Best : Solo: >2x [MONSTER]Dark Magician[/MONSTER] + 4x [MONSTER]Dark Apprentice[/MONSTER] >[MONSTER]Dragon[/MONSTER] Team : [MONSTER]Dragon[/MONSTER] Hit: 187 w [MONSTER]cyclops[/MONSTER] Ostatnio edytowany przez Muneowan - 01-09-2008 o 10:49. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8975 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @Care dobrze mamo, a raczej tato.
Polonia gratz masz rl life nie mozliwe gzzzz !!! Fajny jestes ale mnie nie wzruszasz ani troszke. Cytuj:
No z kolei twojego toku myślenia i z tych słów to raczej nie wynika ze masz to 18 lat za parę miesięcy ale cóż jak mówisz... mnie może rodzice walili patelnia a ciebie wychowano w domu dziecka bo nie chcieli twoi miec takiego czegos pod dachem, a raczej nie wychowano bo takie słowa to chyba wiśniaki w puszczy nie używają nawet ;< czołem lamusku EDIT: proponuje zawieszenie broni i dawanie ssów 150 lvl Burdinox gratz bro ;* ![]() Ostatnio edytowany przez Petrus-Elite - 31-08-2008 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8976 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz stare YF~
@Fokus Odezwałbyś się czasem xd |
![]() |
![]() |
![]() |