![]() |
#882 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Poza tym dobrze zbudowany lock to kara na Arenę/BG/Rajd. Czyli na wszystko xd A sprawdzanie klas jest o kant dupy rozbić. Dopiero mając kilkadziesiąt poziomów można zobaczyć jak sie danym chatem naprawdę gra.
![]() |
![]() |
#883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() Takie sprawdzanie jest dobre =P Ale pod warunkiem ze 50lvl wbija sie w 1 dzien. Wtedy mozna sprawdzic wszystkie klasy xD
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Nie o takie sprawdzenie mi chodzi.
![]() EDIT Dobra zrobiłem orca locka. Mam nadzieję że nie będę żałował ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 27-01-2008 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#885 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Nie będziesz
![]()
![]() |
![]() |
#886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() nvm <znaczki>
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 30-01-2008 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#887 | ||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
To nie tibia, tutaj kont się nie oddaje, bo konto samo w sobie jest warte parę złotych Pomijam fakt, że widać nawet nie wiesz na jakiej zasadzie WoW działa, skoro chcesz konta na konkretnym świecie. Ehh typowy zacofany tibijczyk
![]() |
![]() |
#888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Co do reszty twojego posta to n/c.
![]() |
#889 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to zaznacz ze to priv server a nie global. Bo niestety ale wiekrzosc graczy wypowiadajcych sie tutaj(no tych bardziej doswiadczonych mam na mysli) gra lub gralo na globie a tam realmow jest w ch*j i jeszcze troche i nie sposob tego zapamietac. No i co za problem zrobic tam konto ? Nie umiesz ?
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wyglądam na idiotę ?! Po prostu rejestracja nowych kont została tam wstrzymana.
@Down A czy ja gdziekolwiek powiedziałem, że chce te konta za free ? :>
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 28-01-2008 o 19:42. |
![]() |
![]() |
#891 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() to tymbardziej konta za darmo nie dostaniesz bo nabraly cennosci. Tak samo bylo z odinMS czyli 1 privem maplestory. Konta rupta i grajta a jak doszlo co do czego i okazalo sie ze rejestracje zamkneli to wymieniaja sie nawet 40 i 50lvl za czyste konto na odinms.
![]() |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Poznan
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Apropos tankadinów, właściwie to ich jest najmniej ale jak na moją ocenę są niezastąpieni na raidach szczególnie w miejscach takich jak ZA lub TK. I wątpię żeby kazali im się respecować na holy bo pełno healerów jest a endgameowych tankadinów dosłownie tylko kilkunastu na realmie.
|
![]() |
![]() |
#894 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Cytuj:
W gildi nie mamy tankadinów, mimo to skutecznie przebrnęliśmy przez SSC/TK co dowodzi, że nie są niezastąpieni. Tak, Morogrima można spokojnie i bez problemu położyć bez tankadina wbrew powszechnej opinii.
![]() |
#895 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() A tutaj znowu parę screenów ode mnie:
TK wita nas ![]() ![]() Void Reaver: ![]() I jego trup ![]() SSC Lurker: ![]() ![]() Teraz w trochę mniej ruchawej wersji ![]() Teraz troszku BG: Kolosalne gniecenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj była straszna i wyrównana walka co do ostatniego resource: ![]() Screeny z wyprawy wrzuce z kolejnym rzucie bo bym przekroczył limit 20 slajdów na post. A poza tym co za dużo to nie zdrowo ![]() A i jeszcze bonus: To musiał być polak (nazwa peta...) ![]()
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 29-01-2008 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() @Eerion
jak zrobiles ze tam na samej gorze na tym pasku pisze ile masz miejsca w bps ile kasy it'p?
#899 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Do aren karci kombinacja demonology-affiction Straszna kombinacja swoją storną. W demo idziesz aż do pieska, ew. coś ejszcze w okolicy a reszta affi.
eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni. Ostatnio edytowany przez eerion - 29-01-2008 o 19:18. |
|||
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() boze kiedys mialem szacunek do rogali z allience po zobaczeniu tego go stracilem
http://www.blizzard.com/wow/screensh...dex=109&Set=64
![]() |