![]() |
#881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kopciu the Demonhunter
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Team
Świat: Menera
Poziom: 100
Skille: 87/69
Poziom mag.: 20
|
![]() Jeśli dobrze zrozumiałem, to sorc będzie teraz drutem bez sio i mass heala.
|
![]() |
|
![]() |
#882 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: OCK
Imię: Duidowy'Update
Profesja: Elder Druid
Gildia: Winter Update
Świat: Nebula
Poziom: 151
Skille: 14/21
Poziom mag.: 78
|
![]() Cytuj:
A co ma powiedzieć dajmy se na to taki 130+ek, ma iść huncić na małpach, dla mnie wydaje się to trochę żenujące i czasochłonne. Po raz pierwszy w świecie Tibi knight jak i paladin mogli robić po 1 mln+ expa dziennie gdzie kiedyś było to rzeczą nie możliwą albo na wielkim waste. Niegdyś dla takiego 130+ poziomowego Sorca, Druida wbicie tego 1 mln expa na dzień nie sprawiało żadnego problemu a wręcz taki osobnik wychodził na plus. I teraz po tym Updacie Knighci wrócą na OF lub innego "fascynującego" expowiska. |
|
![]() |
![]() |
#883 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@up A wiesz co to sa softy? Z softami to on moze isc na ofa to jest na wielki + jak uzbiera loota, bo na moim lvl nie ida mi uhy tylko mfy bo softow nie mam, ale z softami probowalem to nic nie idzie z wyjatkiem softow wiec... Aha i jeszcze jedno co do tego. Ten 130ek+ moze rowniez na dragach expic, jestem pewny za na + bedzie wychodzic to samo z dlami( o ile cos wypadnie).
100% ANTY TORCIPA Ostatnio edytowany przez Golab911 - 18-11-2007 o 18:37. |
|
![]() |
![]() |
#884 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Mdw i 8 lvl spod carlin tak samo sie mfuja wiec nie pierdol bo mf jest losowy raz cie za 170 raz za 60
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
![]() |
#886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: tam >>
Imię: Sonic de'tag
Profesja: Knight
Świat: Unitera
Poziom: 52
|
![]() |
![]() |
![]() |
#887 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
sorc będzie miał tańsze czary ofensywne i owiele silniejsze od druida ale będzie się drożej leczył druid będzie miał tanie leczenie i troche droższe od sorca czary i słabszy troche dmg |
|
![]() |
#888 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja pallkiem po upie wbijalem 1kk expa w jakies 8 godzin, to znaczy na frostach mialem od 130 do 160k/hr ale jeszcze trza chodzic po p bolty, softy odnowic itp. A na frostach naraz moze expic 6-7 osob (liczac te miejscowki na -1) |
|
![]() |
![]() |
#889 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
1.Sorry ale ty jesteś smieszny , PALADYN JEST OD KUSZY A NIE OD PIEPSZONYCH RS LUB ZWYKŁYCH SPEAR. 2.P-Bolty są drogie? Smiech na sali , przed upem kosztowały 15-20gp ea , teraz 6 gp w sklepie więc nie pier... mi ze są drogie. 3.Paladyn nigdy nie był słaby , chyba nie grałeś na tibi 7.6 jak nie było E-Spear,R-Spear , speary się szybciej łamały, same się nie podnosiły i mało kto z nimi expił bo hity były 1,5-2~razy gorsze niż teraz. 4.Jak oceniasz profesje to bądz obiektywny a nie subiektywny bo grasz palkiem. 5.Według mnie(82 Knight) TERAZ BEDZIE B.DOBRZE dla każdej Profesji.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ramirez lolex
Gildia: Lolex Family
Świat: Guardia
Poziom: 145
Skille: w miare
Poziom mag.: 8
|
![]() Widać że 90% osób piszących na tym forum ma IQ dużo poniżej 100. To jest Test więc nie ma co gdybać co do cen LIfe potionów itp.
a co do druidów/sorców tak bardzo się cieszących teraz ciut was rozczaruje: po 1 szybkość expienia wam się nie zwiększy, wrecz powiedziałbym że w większości przypadków spadnie, czemu ponieważ obecnie macie możliwość bicia visa 2 na ture po update bedzię to raz na ture po 2 koszty obecnie exura gran 40 many po upie 70, sio obecnie 70 po upie 140, tak więc koszty leczenia znacznie wzrosną, do tego trzeba dodać załamanie ekonomiczne większości druidów - nikt już uh od was nie kupi:d po 3 update znacznie utrudni gre wiekszość z was wręcz ograniczy, ale na coż nie każdy z was dzieci tego forum będzie się potrafiło przystosować i ustalać taktyki na hunty, bo trzeba będzie zdrowo pogłówkować żeby waste nie zalapać a ja mojm najtem jeśli te life potiony rzeczywiście będa aż tak drogie pójdę sobie na lizaki, małpy albo tomb i na plus zawsze wyjdę, no i zawszę mogę iść na grupowego hunta bo mam z kim. Więc najci przestańcie płakać na tym forum, jeśli to robicie znaczy że się nie nadajecie by grać najtem, więć zmieńcie profesje i nie róbcie idiotów z siebie na forum. Magowie / Druidzi którzy tak trumfują na tym forum w większośći będą płakać po update bo nie będą umieli się przysotsować do nowych raliów. Tak wogóle mam nadzieję że ten update znacząco utrudni grę w tibię co spowoduję odejście masy noobów, dla któryc liczy się tylko lvl. |
![]() |
![]() |
#891 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ramirez lolex
Gildia: Lolex Family
Poziom: 145
Skille: w miare
|
![]() double post .................................................. .................................................. ........................
Ostatnio edytowany przez Ramirez - 18-11-2007 o 18:55. Powód: double |
![]() |
![]() |
#892 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() wedlug mnie powinni albo
a) zmniejszyc cene potionow b) wrocic do uhow a drutom i sorcom zostwaic te potiony co dostali wolalbym odpowiedz b (jestem 63 ed) aczkolwiek pozyjemy zobaczymy @up koles wez sie zastanow co piszesz, tobie potiony roznicy nie robia ale 200 ek na wojnie leczacy sie po 600, juz ja widze jak dlugo wytrzyma w trapie
Prawie nowy rekord. 62 KB w podpisie. Wald~ http://www.cda.pl/gry-online/g/f_toya2.htm ![]() http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf ![]() Ostatnio edytowany przez Dawergo - 18-11-2007 o 18:52. |
![]() |
![]() |
#893 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 2, wavy raczej nie są raczej używane zbyt często. Edit: Z jednej strony, to jeszcze test, z drugiej strony, przed poprzednim upem ci "rozsądni" przekonywali, że power bolt w sklepie za 6gp ea to tylko ułatwienie na teście, które na pewno nie będzie wprowadzone. Ostatnio edytowany przez Kopiko - 18-11-2007 o 19:02. |
|
![]() |
![]() |
#894 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2006
Lokacja: Skarżysko-Kamienna
Imię: Kamiros Shadow'bolt
Profesja: Paladin
Gildia: brak
Poziom: 20
Skille: 60/44
![]() |
![]() mam pytanie czy WoP bedzie zadawal obrazenia od ziemi czy od jakiegos innego zywiolu??
|
![]() |
![]() |
#895 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ~126rp,106ms,87ms,107ek |
|
![]() |
![]() |
#896 |
Użytkownik Forum
|
![]() sry, double.
Ostatnio edytowany przez Kopiko - 18-11-2007 o 19:00. |
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() co do palkow :
wkoncu nie bedzie dzieci spirow to ma byc paladyn z kusza a nie z sperami . co do leczenia pala zjebali ale co do spearow bardzo dobry pomysl moze wkoncu zostana sami prawdziwi palkowie a nie dziecko speara. Xbow wali na 5 kratek a arbalest na 6 ( czyli prawie calt zasiego ekranu . mana potiony dobre bo jak wdzialem sorka co ladowalem sie mf z 0 do 2k many po te 90~ many to tragednia byla. Zjebali life potionny powinny wygladac tak : 1. 250 ~, 2. 450 ~ . 3 750 ~ i 4.( dla 100 ) 900~
#898 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Sila obu profesji jest porownywala. Roznia sie tylko rodzajem zywiolu. Wiec tak sobie mysle ze skopali to. 1 Wszystkie czary typu strike - bija 1 na 2 sek a nie co 1 sek jak teraz. Sa max o 1/3 silniejsze - uzywajac wlasciwy zywiol na wlasciwym potworze np zamiast 180 wchodzi 220-240. Wiec defakto sila ich spadla bo na runde zadaje sie mniej obrazen. 2 Na co komu teraz bedzie sork, jak druid ma taka sama sile a do tego moze leczyc innych. Wogole nie bedzie sie oplacalo brac sorca na hunty. Znobili.... visy bijace na 4 kratki tak samo rod/wand ![]() Teraz drutem kazdy kretyn bedzie mogl grac... 0 taktyki, 0 umiejetnosci 0 stresu. zal.... Gra sie robi zenujaco prostacka... cos mi sie zdaje ze po tym upie to magiczne beda prostzre w grze niz teraz palki. Mojego brata 7 letni syn bez problemu gra w Tibie... porazka Niedlugo Cipy zrobia tibie gra dla przeczkolakow ![]()
![]() |
#899 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
|
![]() Cytuj:
2 Grales palkiem kiedys bo chyba nie, wiesz co mozna takimi 100 p boltami zrobic gdy palek trafia z polowe wystrzelonych strzal? jestes smieszny bo twoj knight moze bic za darmo a i tak placzesz ze hunty ci sie ni zwracaja. pojdz sobie palkiem ma bb, necro albo inne gowno i pobij z p boltow zoaczymy jaki dumny z siebie bedziesz placac za strzal celny strzal ~12 gp a jak nie masz pala to wez tym swoim smiesznym ludzikiem za kazdy celny atak wyrzucaj 12 gp i zobaczymy czy bedzie to tanio czy drogo 3 sam sobie zaprzeczasz. twierdzisz ze nigdy nie byl slaby po czym mowisz wymieniasz cechy ktore czynily zniego najwiekszego ciecia w tibii, myslisz ze skad sie bralo to ze najbardziej szukana prof na desrt byl pal? 4 Nie nie gram tylko palkiem, jak powiedizalem gam tez knightem. I staram sie byc jak najbardziej obiektywny ale wyrazajac swoje zdanie nigdy nie mozna byc takowym w 100% bo kazdy komentarz czlowieka jest jego subiektywnym odczuciem I cos od siebie ty placzesz nad 3x drozszym leczeniem knighta. mi to rybka czy bede sie palkiem leczyl 3x drozej czy nie ale chce mic mozliwosc szybkiego uleczenia a nie 300 z fluida. bo prawda jest taka ze tobie (knightowi) chca podwyzszyc tylko ceny leczenia a palkowi i ceny amunicji (poprzez uniemozliwieni sesownego huntu z tanimi rsami) i ceny leczenia poprzez drastyczne zmnijszenie mozliwosci exury vity i podniesiecie cen durnego potiona |
|
![]() |
![]() |
#900 |
Guest
|
![]() A ja wam powiem o tak:
GŁUPI JESTEŚCIE CI CO PŁACZĄ!! Cipsoft dobrze wie co robi. Jemu o to chodzi. Początkowo ten projekt nie miał być o taką grą, ale kiedy się nią stał, to im chodziło o to żeby ta gra była zespołowa. Żeby każda profesja była od siebie zależna. To wy robicie źle, przekreślając statystyki. Przecież to są wstępne testy i w nich dopiero uptade nabiera koloru. Wy płaczecie bo nie możecie expić 10h, bo nie wystarczy kasy (je***e dzieci neo). To tylko gra i to wasz problem ile będziecie sobie zabijać potworki dla powietrza. Tak jak każda gra ma ona na celu zabić wolny czas, a nie zabić czas zajęty. Teraz chodząc na exp poszukajcie kilku magów shoterow i blokerow. Cipsoft chce żeby to była gra zesposłowa, a nie tak jak teraz, idzie debil napakowany czym sie da, zabija potwory i zdobywa kilka cyferek więcej. Ten uptade jest najlepszy z tych wszystkich jakie przeżyłem a gram od 5 lat. Może i mam mały poziom 42, a od 1-1,5 roku temu miałem 38 lvl a to dlatego że nie gram jak wy dla cyferek ale dla przyjemności. Moj kolega ma palka 45 lvl i mu się gra nudzi bo wszystko kładzie na hita. Tak więc większość ludzi w tym temacie JESTEŚCIE POPIER****** że tak narzekacie jeszcze nie graliście a już ryczycie że nie możecie solo expić 10h i bardzo dobrze może wreszcie żeby umyjecie i odrobicie prace domową. A co do uptade to mi sie bardzo podoba wreszcie koniec z nudnymi polowaniami POZDRO ^^ |