Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Obsidia

Notki

Obsidia Wydarzenia ze świata Obsidia

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-09-2006, 21:33   #881
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

dajcie juz mu spokój Sharowal byl to jego wybór teraz poniósł tego konsekwecje , moze sprawialo mu to przyjemnosc dzielac sie z innymi swoim charem , w kilku pracowali nad wspolnym szczesciem tyle
zielaq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-09-2006, 21:48   #882
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Domyślny

A niech pisza co im sie podoba, maja do tego prawo, a tak pozatym gralismy tylko we dwoch. Wiec prosze nie piszcie ze mialem kilku ownerow okej?
Ghost111 jest offline  
stary 26-09-2006, 21:49   #883
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Data dołączenia: 28 07 2006

Imię: Memphiz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Domyślny

A ja to co?
Veer~ jest offline  
stary 26-09-2006, 21:53   #884
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post
Nie wiem co wy z tym sharingiem. Ale kur*** przecierz dzisiaj jest wiecej osob sharujacych niz tych co graja sami. Wogole nie wiem co za jakis pier*** pajac zakazl sharowania konta. Bo nie widze co w tym zlego ze ktos chce grac z kolega lub nawet z kolegami, komus to przeszkadza? Jedynie kto ewentualnie na tym ucierpi to pier*** Cip soft, no bo wtedy zamiast kupic 2 pacci kupia oni jeden i to jest jedyne wytlumaczenie dlaczego sharing jest zabroniony.
Zreszta ta gra coraz bardziej mnie przestaje intersowac, bo po glosnej kasacji czyt mojej/naszej postaci jaka jest/byl Angatevon przy tej grze trzymali mnie tylko przyjaciele, ktorzy zreszta czesc z nich nie ma neta albo nie ma ich wcale a jeszcze inna czesc poprostu mnie olala.
Wiec przestancie kur** wkoncu wytykac sobie ze ten sharuje, ze ten jest noliferem, ze ten pkuje, ze ten kupuje kase na alegro, polska wolnym krajem kazdy robi to na co ma ochote. Dzisiaj wlasnie doszedlem do wniosku ze gra w ta gre nie ma wiekszego sensu szczegolnie za pieniadze. Bo zalozmy ze ktos gra na paccu czyli zaplacil iles tam euro czy zlotych, i w kazdej chwili jakis pier** Dorpaz czy Mannow wyrzuca go z servera rownoczesnie zniechecajac go do dalszej gry. W rezultacie jego pieniadze ida na marne, tak wiec jedynym rozwiazaniem jest sharowanie accounta, a dlaczego? Bo mozna: podzielic sie kosztami za pacc, bo mozna czasami sie zalapac na granie calkiem niezla postacia (oczywiscie na pacc), bo mozna osiagnac cos w krotszym czasie, ewentualna strata postaci nie jest tak przykra dla nas.

-.-

sharing to przeszkadza ze nie kazdy chce grac z kims..albo moze ktos niema "kolegi" zeby z nim gral...ktos gra np. w 4 zrobili 100lvl w tym samym czasie co ktos kto gra sam zrobil i zrobil 40lvl...to jest uczciwe? oni 24h on max 5?
majk jest offline  
stary 26-09-2006, 22:09   #885
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

@Anga
Klamka owszem dobrze gada lecz tu jest problem, na forum kazdy wie co robic ale w grze troche sie to komplikuje, ciezko jest cos takiego zorganizowac z ludzmi z ktorymi wczesniej sie nie walczylo i z ludzmi ktorzy wczesniej w ogole nie walczyli i maja male pojecie o walkach (nie mowie ze ja mam nie wiadomo jakie ). Dla przykladu jest akcja dalismy loga na desercie pozniej sie wlogowalismy i wracamy a jeden pan od nas "ej pomozesz mi wyjsc z deserta bo nie mam liny i czaru na magic rope tez nie" no to wiesz albo jak inni nie biora wcale run takich jak magic walle, fire bomby, destroy fieldy, a nawet jak juz je wezma to ich nie uzywaja :| Dlatego to ze mamy duza gildie i nawet mocna nic nam nie daje gdyz wiekszosc po 1 przegranym open battle na darashi przestalo sie logowac i sie wyplacili. Tak naprawde to w tej wojnie wystarczyloby nawet 10 osob od nas z gildii ale naprawde dobrze zgranych, ktorzy sluchali by kiedy jest combo nawazajem sie uhali itp i NG by przegralo Jak widac bylo na filmikach Ng nie jest wcale takie super, nawet sama bitwa w venore gdzie bylo ich ze dwa razy wiecej i maja wieksze levele a i tak dostali po dupie ostro, no pozniej prawie cale sobs padlo przez 1 blad. Rowniez sneak atack w venore gdzie padly 3-4 osoby od ng a od nas nikt i tez bylo ich wiecej. Ng poprostu ma wiecej doswiadczenia w wojnach bo stoczyli ich dosc sporo chociaz w tej wojnie nie maja tak dobrego dowodcy jak w wojnie z boom, no i niestety maja wieksze levele.
Ryba_90 jest offline  
stary 27-09-2006, 07:38   #886
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda

Stan: Niegrający
Poziom mag.: 25
^Awolver^ ma numer GG 1894158
Domyślny

Sharing nie jest zakzany tylko z powodu pacców czy tez pg... mi na przyklad nie bardzo sie podobalo sie ze gra Twój brat/kolega bo nie bardzo sie polubilismy :<
^Awolver^ jest offline  
stary 27-09-2006, 11:15   #887
Ghost111
Zbanowany

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Jelenia Góra

Stan: Usunięty
Cool byebye

Do wszystkich moderatorow z tego gownianego forum

Widze ze moderatorow z tibi pl kole w oczy gorzka prawda jaka kur** napisalem w powyzszym poscie, ktory zostal juz wykasowany przez jednego z pier*** zgraii przerosnietych 13 latkow, ten post pewnie tez zostanie usuniety przez tych jeb** pajacow, tak wiec mowie im wszystkim wypier***
umiec kur** tylko kasowac i banowac uzytkownikow zamiast kur** wziac sie za to forum, czy tez chociaz kasowa te pierd*** w dziale z filmami w ktorych linkow z keylogerami jest tyle, ze nawet nie umiecie liczyc do tylu. Umiecie sie wpier** tylko w czyjes dyskusje. Wezcie sie kur** za cos porzytecznego a nie sie tylko opierd*** lesserzy pier***.

Do widzenia skur**** !!
Ghost111 jest offline  
stary 27-09-2006, 11:17   #888
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Cytuj:

Widze ze moderatorow z tibi pl kole w oczy gorzka prawda jaka kur** napisalem w powyzszym poscie, ktory zostal juz wykasowany przez jednego z pier*** zgraii przerosnietych 13 latkow, ten post pewnie tez zostanie usuniety przez tych jeb** pajacow, tak wiec mowie im wszystkim wypier***
umiec kur** tylko kasowac i banowac uzytkownikow zamiast kur** wziac sie za to forum, czy tez chociaz kasowa te pierd*** w dziale z filmami w ktorych linkow z keylogerami jest tyle, ze nawet nie umiecie liczyc do tylu. Umiecie sie wpier** tylko w czyjes dyskusje. Wezcie sie kur** za cos porzytecznego a nie sie tylko opierd*** lesserzy pier***.

Do widzenia skur**** !!
lol. mocne ale taka jest prawda
Veer~ jest offline  
stary 27-09-2006, 13:15   #889
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:

Podpisuje sie obiema rękami... Bo oni jak tylko widza coś co im sie nie podoba to juz mają podniete i wtedy wkracza Mac Donald czy Gyer czy jak mu tam i zaczyna kasowac -.- i daje bullsh*t reason ;/
Fin'er jest offline  
stary 27-09-2006, 13:39   #890
majk
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 09 2005
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost111 Pokaż post

Do widzenia skur**** !!

Swieta Prawda
majk jest offline  
stary 27-09-2006, 14:32   #891
*Szoti*
Użytkownik forum

*Szoti*'s Avatar

Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Gliwice

Stan: Na emeryturze
Świat: Obsidia/Nebula
*Szoti* ma numer GG 8337882
Domyślny

Popieram xD?
*Szoti* jest offline  
stary 27-09-2006, 15:50   #892
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

i co i teraz wsyzscy beda popierac Łukaszka ? ;D ja popieram to co ktos napisal o Mag gejerze..
^Awolver^ jest offline  
stary 27-09-2006, 18:13   #893
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Pytanie do użytkowników tego forum, kto idzie na new pvp niemiecki?
Nirvy jest offline  
stary 27-09-2006, 18:40   #894
Ryba_90
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nirvy Pokaż post
Pytanie do użytkowników tego forum, kto idzie na new pvp niemiecki?
To po co Ty placiles w wojnie z NG jesli i tak nie bedziesz gral i idziesz na nowy serv?
Ryba_90 jest offline  
stary 27-09-2006, 18:43   #895
Nirvy
Użytkownik Forum

Nirvy's Avatar

Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba_90 Pokaż post
To po co Ty placiles w wojnie z NG jesli i tak nie bedziesz gral i idziesz na nowy serv?

Po 1 nie powiedziałem ,że ide na new po drugie mam w tym swój cel
Nirvy jest offline  
stary 27-09-2006, 23:31   #896
zielaq
Użytkownik Forum

zielaq's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004

Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
Domyślny

@Up
no keal me blz
zielaq jest offline  
stary 28-09-2006, 12:50   #897
Ptak~
Użytkownik Forum

Ptak~'s Avatar

Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Domyślny

na nowe niemieckie nie ma sensu isc, caly toplist expa to beda sorce zrobione do 100 lv na guardach i wysharowane w 4 osoby

Ryba mowisz zeby ludzie byli zgrani.. zgranie to jedno, ale ze polowa SoBS pada na 1/4 comba NG to druga sprawa. no ale co racja to racja, zgranie moznaby podciagnac lekko, wystarczy znalesc OTS dobrego, nie takiego bez exhausted i manarunami cos ala apocalypse, tam w miare mozna cos wycwiczyc jeszcze. tzn to wzajemne uhanie sie m walle etc. wiem ze o takiego ots z wlasnymi accami nie latwo no ale coz, jakbyscie mieli napewno teamplay by podskoczyl troche. poza tym powaznym bledem nas wszystkich bylo dolaczanie do wojny, w ktorej mielismy walczyc u boku ludzi ktorych nie znamy, albo co gorsza nie lubimy. gdybyscie/gdybysmy wczesniej stoczyli kilka mniejszych wojen... no ale juz po ptokach ja sobie powoli expie i w miare mi to pasuje, chociaz szczerze mowiac brakuje mi akcji o 3 rano z yunkiem

ale sie na pisalem, lul, dla pierwszego kto to zrozumie darmowy p set

I wipe it off on tile, the light is brighter this time
Everything is 3D blasphemy
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up
This is not the way I pictured me
I can't control my shakes
How the hell did I get here?
Something about this, so very wrong
I have to laugh out loud, I wish I didn't like this
Is it a dream or a memory?
Ptak~ jest offline  
stary 28-09-2006, 13:00   #898
Veer~
Użytkownik Forum

Veer~'s Avatar

Domyślny

Rofl. 100% osób ktore pisza na forum ze "idziemy na new pvp world i bedziemy tam rzadzic" nigdy nie bedzie przy władzy. Pozatym ci wszyscy sharerzy co wbijaja w miesiac 100 tez nic nie zrobia bo osoby ktore naprawde umieja grac kickna ich. Next thing: Gdybym wzioł tu mój "crew" z Valori z NG nie było by co zbierać (z SOBS tez) mimo że różnica lvlowa była by dużo większa ale komu się chce zmieniać world skoro kazdy <3 Valoria : )
Veer~ jest offline  
stary 28-09-2006, 13:49   #899
^Awolver^
Zbanowany

^Awolver^'s Avatar

Domyślny

ja mam juz dosc nowych serverow.. nigdy nie szedlem na nowym server z kumplami wiec mzoe dlatego.. poki co zamierzam sie pobawic z kumplami (ktorzy maja conajmniej dobre pvp) na infernie
^Awolver^ jest offline  
stary 28-09-2006, 13:53   #900
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Hmmm Veer~ ma racje. Gdyby nie akcja na poczatku waszej wojny gdzie padlo ze 20 ludzi z SOBS to NG nie mialo by takiej duzej przewagi. A powiedzmy sobie szczerze, że w SOBS są ludzie którzy przed wojną prawie w ogóle sie nie znali. Nie liczy sie ilość, tylko jakość.
Gdyby na Obsidie przyszedł pożądny team, lub gdyby resztki SOBS się bardziej zgrały to z pewnością wykurzą NG...
Fin'er jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania