![]() |
#881 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Ucek taka prawda jesteś smutny. Większość osobą się ciebie nie boji tylko się z ciebie śmieje. Wybacz, ale musiałem ci to powiedzieć i padłbyś już nie raz gdyby nie Luki taka prawda .
|
![]() |
|
![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ucek Tharion
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() wlasnie padlbys < ;] ja nie wymagam zeby sie mnie bali all.. wjezdzacie na mnie a nic mi nie mozecie zrobic taka jest prawda twardy w pysku i za kompem ;] pzdr.
|
![]() |
![]() |
#883 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Misiek Shady
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Poziom: 79
|
![]() Ucek niespinaj sie tak bo ci zylka jeb***
![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale ty jesteś tępy omg to tylko gra a ty „Na rl to bym cię zabił” Omg MauauhuhUHa
Na rl to ty mi możesz kucnąć i to, co najwyżej A all jada po tobie, bo jesteś N o o B przykre, ale prawdziwe |
![]() |
![]() |
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() hehe tak jak teraz to sie nieusmialem jzu dawno szczegolnie z tych rl grozb "jak przyjade to zobaczysz" przypomina mi to txt 12 lvlv noobow pod dp w ab ktoremu 1 zabral sabre z orca" skonczcie juz te zenade wrocmy do tematu
co do aro to jego decyzja wiec nierozumie co za roztrzasanie wogole dlaczego? aro niegra od pol roku i zna ekipe esp b dobrze jeszcze z poprzednich swiatow wiec jest lojalny do kumpli ktorych zna dluzej i lepiej niz tych z dptf co do mnie to juz mowilem moj temat jest zamkniety,niewalcze bo niechce i juz a to czy bede hunted przez beach czy dptf czy przez tibia bugi znow;p to moje zmartwienie,popelnilem raz blad na arcani wychodzac z dptf na 81 lvlv po haku i zakladajac glidie i przyjmujac idiotow z mysla ze to PL(hail valais !) pozneij juz bekalem za to przez poltora roku wiec trzeba to kolko zatrzymac dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes @uncek kurde funa mam z ciebie,pomimo ze sie dlugo znamy to mnie zadziwiasz codziennie ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#886 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"
Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;> Ostatnio edytowany przez FUHRER - 15-01-2007 o 15:42. |
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
|
![]() rezerwa zaczol o rl ;] po 2 amirez skoro tak sadzisz to kurwa pokaz mi ze jestem noob na arcani
![]() skoro aro jest lojalny to ok , nie mowmy tutaj o wojnie esp vs pl tylko beach vs dpft |
![]() |
![]() |
#888 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh Ucek Ucek ;=]
#889 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik Forum
|
![]() 0o kolba nie pojedziesz mi
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
Użytkownik Forum
|
![]()
#892 |
Guest
|
![]() Bez napinki Cibek ................ ? :|||
Ostatnio edytowany przez pan_luki - 15-01-2007 o 15:50. |
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
|
![]() :| edamski xD
|
![]() |
![]() |
#894 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Elite Knight
Skille: 85/85:O
|
![]() Cytuj:
Ps. zeby uniknac glupich postow kierowanych do mnie , niekomu nie wlaze w dupe bo nie musze ta postac to rookstayer wiec mi powiewaja losy wojny a lizac dupy nikomu nie musze bo na rooku conajwyzej moga do mnie napisac ze jjestem "fe". Teraz porusze temat Rezrwy i Ucka to co odwaliliscie tutaj bylo tak zalosne ze az smieszne ![]() |
|
![]() |
![]() |
#895 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() omg przestańcie wałkować ciągle to samo. To jest sprawa notopa i arowixa co zrobią. A rezerwa i ucek jak chcecie się klucic to proponuje priv
![]() |
![]() |
![]() |
#897 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Rycerski Cinek widze ze ty dalej nic nie rozumiesz wczesniej czy pozniej tak sie do niego dojebia wiec niech wykorzysta jakos chara druga sprawa to wlasnie czytaj ze zrozumieniem.. pisal ze zmienia neta
|
![]() |
![]() |
#898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() @ucek
(nie mam zamiaru sie z toba wyzywac i "pokazywac ci na rlu" tylko odpowiedziec na twoje posty) -moim zdaniem czlowiek wlasnie moze sie zaprezentowac po tym co sam przedstawia a nie jego koledzy;]wiec przemysl;] -to tak ogolnie uwazam ze warto miec wiecej sprzymierzencow niz wrogow wiec takie pisanie do kazdego "nic mi nie zrobisz" moze sie kiedys zle skonczyc;] @co do arowixa uwazam ze robi slusznie... poniewaz widocznie ma jakies powody bycia w beach moze np ma tam wiecej kumpli??;] i co za roznica kto jest z jakiego kraju...ludzie naprawde darujcie sobie czasem bo to nie jest wojna ESP VS PL tylko ewentualnie bach vs dpft i tak powinno sie to traktowac;] @co do notopa^^ to chyba nie ma przymusu brania udzialu w wojnach??;] wiadomo ze wiekszosc ludzi wlasnie z tego czerpie najwieksza przyjemnosc ale moze nie on;]i sadze ze raczej go nie smusicie do "WALKI ZA OJCZYZNE" ;]wiec tez ciagle jechanie po nim ze sie nie bije ze udaje brak neta jest bezsensowne;] a tak ogolnie to uwazam ze cipsoft to tepaki ze jeszcze forum nie dziala ![]()
#899 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
sam ljubo pisal;"nie zapomne ci tego arrowix'' po tym jak ''karales'' polakow w ab. jeszcze pierdolisz ze tamten noobek z hmm nawalal - swietna wymowka-.- |
|
![]() |
![]() |
#900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() ja se sobie tak mysle ze gdyby kazdy polak przelal ten swoj tibijski 'patriotyzm' do szkoly to bysmy mieli wielu wyksztalconych ludzi pokroju Miodka czy innych psorow ^^ ps. pozyczcie mi go troche bo musze napisac prace o znaczeniu mogil Jana i Cecylii i powstancow w "Nad Niemnem"~ mowie do tych ktorzy jada aro~ za to ze nie jest z Polakami! macie jakies ciekawe przemyslenia na ten temat? czy dalej bedziecie go cisnac jaki on jest zly fe ble i wogole pfuj? xD
|
![]() |