Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-01-2007, 15:10   #881
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2005

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
Domyślny

Ucek taka prawda jesteś smutny. Większość osobą się ciebie nie boji tylko się z ciebie śmieje. Wybacz, ale musiałem ci to powiedzieć i padłbyś już nie raz gdyby nie Luki taka prawda .
Amirez jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-01-2007, 15:27   #882
Cibeek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 01 2007
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 100
Skille: --
Poziom mag.: --
Domyślny

wlasnie padlbys < ;] ja nie wymagam zeby sie mnie bali all.. wjezdzacie na mnie a nic mi nie mozecie zrobic taka jest prawda twardy w pysku i za kompem ;] pzdr.
Cibeek jest offline  
stary 15-01-2007, 15:28   #883
Aendar
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Wrocław

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 79
Domyślny

Ucek niespinaj sie tak bo ci zylka jeb***
Aendar jest offline  
stary 15-01-2007, 15:31   #884
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Domyślny

Ale ty jesteś tępy omg to tylko gra a ty „Na rl to bym cię zabił” Omg MauauhuhUHa
Na rl to ty mi możesz kucnąć i to, co najwyżej

A all jada po tobie, bo jesteś N o o B przykre, ale prawdziwe
Amirez jest offline  
stary 15-01-2007, 15:34   #885
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

hehe tak jak teraz to sie nieusmialem jzu dawno szczegolnie z tych rl grozb "jak przyjade to zobaczysz" przypomina mi to txt 12 lvlv noobow pod dp w ab ktoremu 1 zabral sabre z orca" skonczcie juz te zenade wrocmy do tematu

co do aro to jego decyzja wiec nierozumie co za roztrzasanie wogole dlaczego? aro niegra od pol roku i zna ekipe esp b dobrze jeszcze z poprzednich swiatow wiec jest lojalny do kumpli ktorych zna dluzej i lepiej niz tych z dptf

co do mnie to juz mowilem moj temat jest zamkniety,niewalcze bo niechce i juz a to czy bede hunted przez beach czy dptf czy przez tibia bugi znow;p to moje zmartwienie,popelnilem raz blad na arcani wychodzac z dptf na 81 lvlv po haku i zakladajac glidie i przyjmujac idiotow z mysla ze to PL(hail valais !)
pozneij juz bekalem za to przez poltora roku wiec trzeba to kolko zatrzymac dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes

@uncek
kurde funa mam z ciebie,pomimo ze sie dlugo znamy to mnie zadziwiasz codziennie (chodzi mi o wypowiedzi tutaj;p)
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 15-01-2007, 15:40   #886
FUHRER
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2006

Domyślny

Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"

Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow

A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p

aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;>

Ostatnio edytowany przez FUHRER - 15-01-2007 o 15:42.
FUHRER jest offline  
stary 15-01-2007, 15:42   #887
Cibeek
Użytkownik Forum

Domyślny

rezerwa zaczol o rl ;] po 2 amirez skoro tak sadzisz to kurwa pokaz mi ze jestem noob na arcani chce zobaczyc twoj wpis na moim dedzie

skoro aro jest lojalny to ok , nie mowmy tutaj o wojnie esp vs pl tylko beach vs dpft
Cibeek jest offline  
stary 15-01-2007, 15:44   #888
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Kol'ba
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jebać Psy
Poziom: 182
Domyślny

ehh Ucek Ucek ;=]
stary 15-01-2007, 15:44   #889
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER Pokaż post
Notop "dlatego sie niemeiszam w wojne teraz i juz,i pier~ bo ejstem pl to bede hunted zachowajcie sobie dla sibie bede to bede nie wasz biznes"

Tobie ciezko zrozumiec ze bys sie przydal bo i tak jak przegramy wojne to poleca polacy z serwa bo bedzie sie nudzic wkoncu beach to beda sobie polowac ja polaczkow
chodzi mi o to ze niezamierzam mieszac sie w wojne,bede mial neta chce normalnie sobie pograc bo nierobilem tego od 9 miesiecy gdy neta stracilem poprzedniego,a to kto wygra i co bedzie pozniej mnie nieinteresuje,jak bede hunted to bede niepoplacze sie,
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 15-01-2007, 15:45   #890
Cibeek
Użytkownik Forum

Domyślny

0o kolba nie pojedziesz mi ?
Cibeek jest offline  
stary 15-01-2007, 15:48   #891
Kolbus
Użytkownik Forum

Kolbus's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2007

Stan: Niegrający
Imię: Kol'ba
Gildia: Jebać Psy
Poziom: 182
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cibeek Pokaż post
0o kolba nie pojedziesz mi ?
Nieeeee
stary 15-01-2007, 15:49   #892
pan_luki
Guest

Pytanie

Bez napinki Cibek ................ ? :|||

Ostatnio edytowany przez pan_luki - 15-01-2007 o 15:50.

stary 15-01-2007, 15:50   #893
Cibeek
Użytkownik Forum

Domyślny

:| edamski xD
Cibeek jest offline  
stary 15-01-2007, 16:01   #894
Rycerski Cinek
Użytkownik Forum

Rycerski Cinek's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Skille: 85/85:O
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER Pokaż post

A i do reszty polakow high lvl'i Co wy sie boicie walczyc czy jaki chuj o to chodzi w tej grze ona jest stworzona do pvp . To tylko gra tylko gra ;p

aha i rezerwa i ucek nie ma to jak polska solidarnosc ;>
omg oni sie nie boja bo to nie ich wojna , co do notop'a to On ma naprawde przykry net , wyobrazasz sobie 150+ ed chodzacego 20sqm/min? Tak trudno zrozumiec? Czytanie ze zrozumieniem sie klania -.- denerwuje mnie takie podejscie. Jak dla mnie temat Aro i Notopa jest zamkniety , powiedzieli juz wszystko i napewno nie wplyniemy na ich decyzje bo wnioskujac po ich postach sa na tyle dojarzali aby samemu mogli ocenic co jest dla nich lepsze.
Ps. zeby uniknac glupich postow kierowanych do mnie , niekomu nie wlaze w dupe bo nie musze ta postac to rookstayer wiec mi powiewaja losy wojny a lizac dupy nikomu nie musze bo na rooku conajwyzej moga do mnie napisac ze jjestem "fe". Teraz porusze temat Rezrwy i Ucka to co odwaliliscie tutaj bylo tak zalosne ze az smieszne

Mój album

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piterownik Pokaż post
Zależy od skryptu...
xD

Kiker - Kik
Rycerski Cinek jest offline  
stary 15-01-2007, 16:05   #895
Amirez
Użytkownik Forum

Amirez's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cibeek Pokaż post
rezerwa zaczol o rl ;] po 2 amirez skoro tak sadzisz to kurwa pokaz mi ze jestem noob na arcani
Omg i dlatego sadze ze jestes noob
Amirez jest offline  
stary 15-01-2007, 16:10   #896
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

omg przestańcie wałkować ciągle to samo. To jest sprawa notopa i arowixa co zrobią. A rezerwa i ucek jak chcecie się klucic to proponuje priv
Medivh Shady jest offline  
stary 15-01-2007, 16:13   #897
FUHRER
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2006

Domyślny

Rycerski Cinek widze ze ty dalej nic nie rozumiesz wczesniej czy pozniej tak sie do niego dojebia wiec niech wykorzysta jakos chara druga sprawa to wlasnie czytaj ze zrozumieniem.. pisal ze zmienia neta
FUHRER jest offline  
stary 15-01-2007, 16:16   #898
Thomasi
Użytkownik Forum

Thomasi's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa

Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

@ucek
(nie mam zamiaru sie z toba wyzywac i "pokazywac ci na rlu" tylko odpowiedziec na twoje posty)
-moim zdaniem czlowiek wlasnie moze sie zaprezentowac po tym co sam przedstawia a nie jego koledzy;]wiec przemysl;]
-to tak ogolnie uwazam ze warto miec wiecej sprzymierzencow niz wrogow wiec takie pisanie do kazdego "nic mi nie zrobisz" moze sie kiedys zle skonczyc;]
@co do arowixa
uwazam ze robi slusznie... poniewaz widocznie ma jakies powody bycia w beach moze np ma tam wiecej kumpli??;] i co za roznica kto jest z jakiego kraju...ludzie naprawde darujcie sobie czasem bo to nie jest wojna ESP VS PL tylko ewentualnie bach vs dpft i tak powinno sie to traktowac;]
@co do notopa^^
to chyba nie ma przymusu brania udzialu w wojnach??;] wiadomo ze wiekszosc ludzi wlasnie z tego czerpie najwieksza przyjemnosc ale moze nie on;]i sadze ze raczej go nie smusicie do "WALKI ZA OJCZYZNE" ;]wiec tez ciagle jechanie po nim ze sie nie bije ze udaje brak neta jest bezsensowne;]

a tak ogolnie to uwazam ze cipsoft to tepaki ze jeszcze forum nie dziala
stary 15-01-2007, 16:33   #899
Bartholomew
Użytkownik Forum

Bartholomew's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd

Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
A aata padal sporo czasu po tym jak wbilem do beach...dupy nikomu nigdy nie lizalem i lizac nie musze bo wywalczylem sobie okreslona pozycje na serwie kiedy ciebie jeszcze na arcanii nie bylo albo byles low lvlem spamujacym o darmowe itemy w ab.
ładna mi pozycja, huehue, kazdy na arcani wie ze jestes w beach bo chcesz dalej lizac dupe fosie
sam ljubo pisal;"nie zapomne ci tego arrowix'' po tym jak ''karales'' polakow w ab. jeszcze pierdolisz ze tamten noobek z hmm nawalal - swietna wymowka-.-
Bartholomew jest offline  
stary 15-01-2007, 16:49   #900
Wiatrak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2004

Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
Wiatrak ma numer GG 2733780
Domyślny

ja se sobie tak mysle ze gdyby kazdy polak przelal ten swoj tibijski 'patriotyzm' do szkoly to bysmy mieli wielu wyksztalconych ludzi pokroju Miodka czy innych psorow ^^ ps. pozyczcie mi go troche bo musze napisac prace o znaczeniu mogil Jana i Cecylii i powstancow w "Nad Niemnem"~ mowie do tych ktorzy jada aro~ za to ze nie jest z Polakami! macie jakies ciekawe przemyslenia na ten temat? czy dalej bedziecie go cisnac jaki on jest zly fe ble i wogole pfuj? xD
Wiatrak jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania