![]() |
#882 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: woah berry jerry
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() dzisiaj po poludniu polacy zrobili powstanie w carlin (wrzuce screeny) chcialbym tylko doniesc ze ta gildia co powstala przeciwko kamikaze helpers to tam sa 2- aj gostkowie Tymex i Cymex i oni naszych ze skulami zabijali
#883 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Imię: woah berry jerry
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
|
![]() tu sa linki do tych zdjec z carlin
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ade9b85f5.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...541daf318.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8cf742c03.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d3846320f.html
I 've got war hammer in my grip... I can fly so high, I can fall so deep... la la la Ostatnio edytowany przez enderty - 24-04-2007 o 16:48. |
![]() |
![]() |
#884 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: ToRuŃ
Imię: Alcas Lidil
Profesja: Elite Knight
Poziom: 86
Skille: 80\75
Poziom mag.: 7
|
![]() Aaa ten Cymex miał fuksa
![]() ![]() Thanks For Help ![]()
#885 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() nastepnym razem sie nie lognie
![]() no co z tym forum xd ?
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() He ładnie sobie tu piszecie czytanie tego wszystkiego zajeło mi jakieś ~~4-5h xd
Narazie Polacy dobrze prowadzą tą wojne ;] Szkoda mi tylko że kiedyś sprzedałem chara a kiedyś byłem lepszy [pod względem lvl-a] od tych co dzisiaj walczą ze swe też bym se powalczyl ;p a tak moge tylko sie pobawic na blokowaniu pzejsc i snake atackach jeden byl na Wizo Ładnie się chlopak obsral jak nas zobaczyl zdupil na sam dol jaskini chyba myslal ze zdazy sie wylogowac albo ze dragow nie zabijemy ;p ale strapowac sie dal ladnie chcial nas obiec i wybiec ale mutant przyblokowal dziure a pozniej go wprowadzilem w kacik i przymknelismy ale napisal do hampisha i innych i jak hampish sie wpierdolil niestety nas powybijal ;p Przynajmniej trap wyszedl jakos tako ;] Jak bysmy mieli sd i wiecej nas by bylo by sie skleil ;] A co do mojego chara jestem starym ownerem Ronzidia którego sprzedalem na 64 lvl-u ;p gdyz moj madry kumpel z rl z ktorym sobie ufamy mial moje pasy a ja do jego sorca ale sie wlogowal na mojego najta bo chcial poskillowac i .... Padł na zolwikach bo sie musialem wylogoac na respie bo musialem psa na spacer wyprowadzic a moj kumpel nie mial uh na hotkeys ![]() ![]() Oddał 50k ale i tak 50k w dupe bylem xd +exp, skille, mlvl ![]() Zachciało mi sie grac duidkiem i tak powstal rondziu pozniej mialem ochydne lagi mimo to expilem i padlem na kicku na guardach i mi spadlo praktycznie cale eq [boh, crown helmet, vampire shield, tempast rod, bp sd, 6 bp mf] a to bylo przed samym ss-em i mi znikly te rzeczy sam do dzisiaj sie zastanawiam jak mi tyle rzeczy moglo spasc zostalem tylko z blue robe i crown legs ;/ nikt mi niewierzyl ale jednak pech to pech ... Później jeszcze próbowałem grac ale odczuwalem braki kasy i rozdalem reszte moim friendom [najlepszym] na których zawsze moglem liczyc [skramer, kavare, kamlag] demolitius i mantir wtedy nie grali wiec nic nie dostali ![]() ![]() A teraz Ronzidia hacknolem bo nikt nim nie gral bo doszly mnie sluchy ze ten owner co odemnie kupil go sellnol nastepnemu i rten co odemnie hacknol tamtego i teraz nikt nim nie gral to na potrzeby wojny se go przywlaszczylem ![]() ----------------------------------- Sry ze sie tak rozpisalem ale nie pisalem od poczatku tematu musialem troche nadrobic ;] Ostatnio edytowany przez Ronzidiov - 24-04-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
#888 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
|
![]() O i jak widze powstalo Tengu Helpers ale narazie som tam same nopy ;p,
a takze powstalo Tengu Supproters chyba troche bardziej powazne ![]() |
![]() |
![]() |
#889 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
A ty mi daj nick swojego war-chara! bo chcialem ci te sd wyslac wczoraj a zapomnialem pisowni nicka
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
#890 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
|
![]() Co do polskich powstan low lvli to z deka zal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#891 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 65
Skille: 78/74
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Matt_Fenatel - 24-04-2007 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
#892 |
Guest
|
![]() jak potrzebujecie jeszcze kilku osob do do pkowania mam 30 sorca podaj ktos nick na priv zagadam i pomoge wam;p
|
![]() |
#893 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() jakby ktos mial jakies m walle pisac in game
lub wysylac pozniej sie rozliczymy Mispex/Venore
#894 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Luksus Ithil
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 76
|
![]() Tez nie pogardze sd, uhs.
#895 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Imię: Viltherius
|
![]() Hmm a jeśli przegramy wojnę co robicie? Odchodzicie z Xereny?
|
![]() |
![]() |
#896 |
Guest
|
![]() Apr 25 2007, 07:53:28 CEST Killed at Level 39 by Sarah Zilavenher and by Anjuss Nimus + Kamlag
Właśnie dziś padłem naszwedach ale dzięki elenrosowi i innym członkom Wannnabe Kamikaze szybko padli ale enistety loota niedzyskałem ![]() |
![]() |
#897 |
Guest
|
![]() Mnie jakiś ten plik niepewny jest niedosyć że exe...
Ostatnio edytowany przez Mefisto of Deth - 25-04-2007 o 09:18. |
![]() |
#898 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
![]() |
![]() Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057 hmm... Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd ![]()
#899 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
![]() |
![]() Mitzum (*) Sorcerer 181 95,924,693 0 +1,469,727
Zulin theseius (*) Knight 151 56,150,239 0 +671,057 hmm... Trzbe wiecej ludzi zeby z nimi wygrac . Malo jest charow retired i hunted by Tengu? wystarczy tylkp otworzyc erig.net i przejrzec wszystkich od gory do dolu ktorzy nawet na 60lvl moga dolozyc swoje sd ![]()
#900 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Np Kto tam jeszcze byl;>?