![]() |
#8981 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Lokacja: ...
Stan: Na Emeryturze
Imię: Druid Philip
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 173
Poziom mag.: 76
|
![]() @up
jak co, ban ![]() 7 dni only ![]() nie boj sie i tak mam ci gdzie dojebac ;P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#8982 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() @philip
to byla grozba czy prosba? :>
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8983 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
O.o a ty jestes kims by cisnac po innym? niesadze =) wiec spier****j stad i tyle skoro jestes taki kozak o.o @pawelosso jestes noob, ale spoko noob xDDDD ema no comment... Ostatnio edytowany przez Mitina - 03-05-2008 o 00:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8984 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Holland
Stan: Aktywny Gracz
Świat: DANERA
Poziom: 97
Skille: 67/32
Poziom mag.: 67
|
![]() mitina pozdro =* xD dawno nie gadalismy wracaj do gry hah xD
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8985 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosby to ty makales when chciales freedom "ej nie dalo by sie za 200k? ;s"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8986 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8987 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Dla ciebie jestem królem i weź nie podkręcaj bajeru kolejna legendo danery. Wycie mam z ciebie niezłe, tak ja z Pawelosso_14, chcesz na forum być kimś, lol. Nie gracie na danerze bo? nie gracie to s*******ać, wasz czas end, no chyba, że gracie wtedy możecie pokazać kim jesteście. lol gms of forum i huj? hahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#8988 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: Holland
Świat: DANERA
Poziom: 97
Skille: 67/32
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
ATY PIPO CO KROL BO CI STARA KUPILA CHARA NA ALLEGRO POD CHOINKE ???????? i nie jestes zadnym krolem ;] ja tu gram dluzej od ciebie na danerze mitina tak samo wiec zamknij ryja frajerze polski asslickerze Ostatnio edytowany przez Pawelosso_14 - 03-05-2008 o 00:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8989 |
Użytkownik Forum
|
![]() 01:16 Dempyro [130]: Exori Hur
01:16 Akrodian Mytos [153]: Utani Gran Hur 01:16 Nerd Berseker [166]: Exori Gran 01:16 Nerd Warlord [159]: Exori Gran 01:16 Druid Philip [125]: Exevo Gran Mas Frigo 01:16 Warning! the murder of Akrodian Mytos was not justified. 01:17 Elite'Zeron [169]: Exori Gran BANERA ROX! hahaha ![]() Ostatnio edytowany przez Phil128 - 03-05-2008 o 02:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8990 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To po hu* sie udzielasz piszac takie bzdury? Jesli myslisz ze chce byc kims na forum przed takimi ludzmi jak ty to sie mylisz :>. Gralem na danerze i nigdy takiego nooba jak ty nieznalem =) Pawelosso nie tak ostro XD j***c takiego nuubka :s @Phil Gratz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8991 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Tarnów
Imię: Lord Stasko
Gildia: Swat Team
Świat: I WILL BACK ^,-
Poziom: 130
|
![]() myslisz ze jestes dobry? i tak jestes nikim.
tyle z mojej strony nie zaczynam kolejnej klotni msg in game jak cos. b
![]() ~dziekuje tym co sa i byli, pier.... tych co sie odwrocili~ 23:11 Royal Aramil [36]: that nie dat 23:12 Royal Aramil [36]: shut the fuck up ... ENG? PL? RUS? http://www.flogao.com/staskoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8992 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() ojj philipek niestety 7 dni w plecy ale ty to nadrobisz 24/24 easy... ale troche fish finow stracisz
![]() ![]() ![]() polak polaka bije = Danera pozabijajcie sie najlepiej wszyscy w pizdu. danera byl fajny swiat dopóki nie wpadl tu taki filipek, damu, emef i inni... no ale dzieki temu juz nie gram w tibie i chwala wam za to ![]() ~~~~~~~~~~~~ Kost Knight - to nie ja... zeby nikt sie nie czepial o moje "kozactwo i asslick" do niego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8993 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up moze bedzie lepszy jak niema kosta
![]() ale tak to jest nie można nic siłą zrobić to trzeba to słowem nadrobić ![]() ziomek daj spokój polak polaka ... w chuju mam niektórych polaczków, leszczy jebanych ![]() ![]() ![]() Cato~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8994 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
|
![]() ahhahahahahahahaha wycie mam z was w huuuuj
idzcie se pograć na ots. huja co o mnie wiecie, huja ciągnąć możecie ;o lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#8995 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny gracz
Imię: roro rozpiedalacz
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
"Za co jedziecie Mitine za to ze w jego slowach jest iskra prawdy?? nie rosmieszajcie mnie na tamte czasy gdy my bilismy te swoje lvl z predkoscia nadswietlna Damu byl od nas zdeczka lepszy i nikt sie z tym nie kryl ze chcial nalezec do jego gildi albo chociaz go znac" do jego gild gildia byla stworzona przez 3 osoby i ustalone bylo ze wszyscy 3 jestesmy rownorzednymi liderami ![]() tak ja naprawde niekrylem tego ze chce nalezec do JEGO gildi (on sam mnie namawial zebysmy z szafa stworzyli ta gildie) i szczycilem sie ze go znam ze mi odpisuje "hi" albo " ![]() niegeneralizuj ludzi bo mnie to w*****a ![]() damu niepowiem ze mi niepomogles bo mi pomogles ale nigdy cie o to nieprosilem i mozesz "wypominac" mi to ile razy chcesz i w ch to mam bo chwile potem przez swoja glupote i poczucie wyzszosci zalatwiles mi jeszcze wiekszego hunta i nawet niezapytales czy mozesz jakos pomoc ![]() cos mialem jeszcze pisac ale ofc zapomnialem moge nieodp niemam czasu wogole na pc wchodzic pozdro dla prawdziwych i sry ze was zostawilem ale jeszcze wroce ![]()
![]() |
![]() |
#8996 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Malopolska
Świat: Nebula
Poziom: 120
Skille: 97/76
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
"ziomek" to sobie powiedz do tych co im dawno caly do dupy wlazles na polakow tez juz pod koniec wyjebane mialem bo wy sie dzieci zgrac nie umiecie (ta elita) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8997 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Lublin
Profesja: Knight
Świat: ;-)
![]() |
![]() ![]() OoO sporo grasz ;> |
![]() |
![]() |
![]() |
#8998 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2007
Profesja: Elite Knight
Gildia: Prison Break
Poziom: 70+
|
![]() A teraz odemnie ....i nie pier**olic mi glopot na ten temat co teraz powiem bo kazdy ma swoja opinie i poglad na sprawe ...to teraz moje story
mialem sobie taki 60~~ lvlek i zalapalem hunta od malfina xelian czy h*j wie jak a hunted od br wtedy to nie byla prosta sprawa ...sralem na niego az w koncu mnie zlapali i siadlem ![]() ![]() i nie mowie to zeby cos tu zmienic ..bo wiem ze roro emef i inni maja osobisty problem do niego ...ale sa czlowieczki co go jebia bo wy to robocie i za waszymi plecami czuja sie bezpieczni pzdr dla nich .|. tyle w temacie 3manko Edit: Kost czemu tak zaczales wyrazac opinie ostro po tym jak przestales grac ....kiedys sie w rowie poniewierales jak digi-dong i ciezko sie bylo ciebie pozbyc .|. pozdro zioomasy ![]() Ostatnio edytowany przez Mad_Iris - 03-05-2008 o 15:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8999 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 11 2006
Lokacja: Poznań
Poziom: 202
Skille: 106/77
Poziom mag.: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9000 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2008
|
![]() Aluzux gz lootu i super ze do nas wróciłes po dniu przerwy xD
dawno mnie tu nie było wiec dam kilka zaległych ssków ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vartis - 03-05-2008 o 16:12. |
![]() |
![]() |