![]() |
#9022 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Kilka lat temu ManU też pozbyło się kilku czołowych graczy. Mam tu na myśli duet snajperski Cole & Yorke. Pozbyli się wtedy dwóch najlepiej uzupełniających się graczy. A co było potem? Pozyskali Ruuda i radzili sobie. Teraz może być podobnie.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#9023 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Jazda to dopiero będzie, jeśli Ronaldo odrzuci kontrakt, bo na to wszyscy czekają
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9024 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() CR nie odrzuci kontraktu. Za duża kasa i prowizja dla agenta, agent mu nie pozwoli. Poza tym czytałem, że jeżeli, któraś ze stron zerwie umowę będzie musiała zapłacić 30 mln ojro odszkodowania
![]() |
![]() |
![]() |
#9025 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pewnym nigdy nie można być do końca. Przykład : Awans Barcy po dwumeczu z Chelsea. A ja dalej jestem spokojny. Nazwiska i pieniądze nie grają, tylko drużyna.
![]() |
![]() |
#9026 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mówisz dobrze, aczkolwiek myślisz że łatwo będzie zastąpić takiego grajka jak Ronaldo? Moim zdaniem MU, nie ma kim. Nawet jakiś porządny transfer tego nie gwarantuje. Bo niema gwarancji że np. Ribery wkomponuje się w zespół tak od razu. Ciężko mi powiedzieć co będzie z Manchesterem. Zobaczymy.
![]() |
#9027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Dla mnie jego transfer był kwestią czasu. Kiedy tylko zobaczyłem informację, że Ronaldo zarejestrował w Portugalii swój znak firmowy CR9 wiedziałem, że odejdzie do Realu. Jednak nie zmienia to faktu, że zamienił lepszy klub na gorszy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mówisz to jako kibic Barcelony, wobec czego nie jesteś obiektywny, jednak ja też się nie mogę wypowiedzieć bo jestem kibicem Realu
![]() Podobno porozumienie zostało zawarte już rok temu, przez Calderona. Nie jestem wielkim kibicem CR, ale muszę przyznać, że grać chłopak potrafi...
![]() |
![]() |
![]() |
#9029 | |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
To że On jest sympatykiem Barcelony tzn że nie może się obiektywnie wypowiedzieć? No skoro tak uważasz to łap nutę obiektywizmu od fana antyfootballu i kopania po kostkach ; ))) Barcę zostawię bez komentarza. Manchester... - Mistrzostwo Anglii, Tarcza Dobroczynności, Klubowe Mistrzostwa, Curling Cup, Finał LM. Real - Nic. [?] Chciałeś obiektywizmu to go masz, Real w tym sezonie dał dupy i tyle.
![]() |
![]() |
#9030 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2005
Lokacja: Chelm
|
![]() Up: Chyba zszedles na troche inny temat
Mnie martwi ze liga hiszpanska robi sie coraz mocniejsza chociaz nie wiem czy zauwazyliscie ale Real znowu buduje mocny przod a tyl zostawia kompletnie bez jakichkolwiek zmian co sie skonczy fatalnie. IMO MU straci naprawde duzo nawet jezeli przyjdzie Ribery, na poczatku sezonu moze sie zdawac ze to bedzie to samo MU ale skonczy sie tak samo jak z Arsenalem po odejsciu Henrego w kluczowym momencie zabraknie tego 1 zwodu czy boskiego strzalu
![]() |
![]() |
![]() |
#9031 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Karykatura Kapa. Nic dodać, nic ująć.
![]() |
![]() |
#9032 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() kompleks Realu wychodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9033 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Świat: Berylia
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kompleks lat 15 i 13 cm.
Real z Kaką i Ronaldo może powalczyć o najwyższe cele. Asekuracja w środku pola w postaci Diarra + jeszcze jakiś DM i defensywa może zostać taka, jaka jest.
![]() |
#9035 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Co do defensywy Realu to ponoc staraja sie o Maicona z mojego Interu
![]() Cytuj:
Takie cos jest dla mnie niepowazne.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 12-06-2009 o 21:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9036 |
Użytkownik Forum
|
![]() HUEAHEUAHUEAHEUAHUEA LOL2 LOL3 LOL4 WYSMIEWACZ19 BUEHAUHEAUHEA Teraz dowaliłeś.
![]() |
![]() |
#9037 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() Cytuj:
![]() Casillas >>> Valdes Ramos =< Alves Pepe < Puyol Heinze =< Milito/Marquez/Pique Marcelo << Abidal Tak to wygląda ![]() Ronaldo >= Messi Kaka >>> Xavi L. Diarra/M. Diarra < Yaya Toure Sneijder/van der Vaart/Guti << Iniesta Robben =< Henry Higuain << Eto'o Po dwóch transferach za to wyraźnie zyskuje ofensywa Realu, co może pozwolić im nadrobić zaległości. Dodam, że Ribery > Henry, a Villa >= Eto'o. Jak wiadomo najlepszą obroną jest atak. Oczywiście to tylko moje zdanie, bo sam nie do końca w to wierzę, ale nie wiem czy miałbym lepszy pomysł na transfery (Vidic/Ferdinand/Terry/Puyol/Evra/Clichy nie do wyciągnięcia, a o nich dużo się mówi). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9039 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kaka >>> Xavi - z tym się tak do końca nie zgodzę. Postawiłbym = , w końcu to najlepszy zawodnik Euro i zawodnik finału LM
![]() |
![]() |
![]() |
#9040 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() Robben jest lepszym skrzydłowym niż Henry. Higuain = Eto'o. Natomiast Messi > Ronaldo. Leo więcej daje drużynie. Cristiano jest lepszy jedynie w rzutach wolnych.
I jak napisał Arka na ten moment Kaka = Xavi. Na upartego pod znak równości można przypisać jeszcze Ramosa, Alvesa i Marcelo, Abidala. |
![]() |
![]() |