![]() |
#9021 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A ja skonczylem wlasnie pierwszego SACa, bardzo przyjemnie ogladajace sie anime. Po obejrzeniu Toradory i Rideback'a obejrze drugiego.
A swoja droga... wzielo mnie teraz na Pururin i juz 20 minut leci PURURURU xDDDDD |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9022 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() A ja wrocilem do F/SN game
![]() Wlasnie robie 3-ci scenariusz - "Heaven's Feel". Fajnie, bo akcja rozgrywa sie zupelnie inaczej niz w poprzednich "czesciach". A co mnie najbardziej rozwalilo? Robaki wysysajace krew z ludzi wygladaja jak ... a zreszta, sami zobaczcie ![]() Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9023 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ach te Tompiorowe klimaty :3 Jak nie cosplay, to robaki... xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Wreszcie ściągnąłem sobie FMA 02 : P. Podoba mi się openning, lubię takie, fajne wykonanie, ikimonogakari lub yui o ile się nie mylę.
![]() |
#9025 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Jezuuuuu...zakochałem się w openinu S&W. Jest prawie tak świetny jak ten z 1. serii higurashiego. Bardzo pasuje do klimatu anime.
BTW jak się wam nudzi to kliknijcie w linka w mojej sygnaturce ![]()
http://bartoszeczek123.*******.com Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 14-04-2009 o 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9026 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie, to ty kliknij w mój! http://koxek22.*******.com/ @topic A ja skończyłem czytać wszyskie odcinki (które do tej pory wyszły) berserka. Suuuper. Ostatnio edytowany przez Argen - 14-04-2009 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Argen
To teraz zacznij czytać "Hajime no Ippo" jedyne 850 chapów.... Manga o boksie. Po 74 epach Ippo jest już mistrzem japonii, teraz zaczyna się druga seria anime i Ippo zostanie mistrzem świata. Ciekaw jestem co w mandze sie dzieje.... Może już jest mistrzem galaktyki? W końcu to 800+ chapów. @Rekin zaraz dostaniesz w dupe ;p EDIT. Ehhh... to jednak ja dostalem po dupie EDIT2. Kolejny raz.... EDIT3. Uff... Argen dostał 2x w dupe ^^ Nipah~! Corgar Frizz Ostatnio edytowany przez Corgar Frizz - 14-04-2009 o 12:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9028 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() to ty nie lubisz "tego" ? : /
![]() |
![]() |
#9030 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Corgar
looooooooser! ![]() @topic obejrzałem wreszcie pierwszy ep DB kai. I tu nasuwa się pytanko- czy seria zakończy się na freezer saga?
![]() |
#9031 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
YUI - again, singielek ma wyjsc 9go czerwca :3 Juz sie nie moge doczekac. @******* A ja mam psa! http://jeycam.*******.com/ @Topic Zaczalem ogladac Toradore. Tego mi bylo trzeba, zakochalem sie, itp, itd xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9032 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
@Toradora- dobrze, mam jeszcze pare odcinków do obejrzenia ale pierw TotA dokończę : P.
![]() |
![]() |
#9033 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Ja mam przerwę od anime bo mam problemy z internetem, ale od przyszłego miecha prawdopodobnie szybszy net i nadrobię zaległości. :3
P.s http://gargoin.*******.com/
![]() |
#9034 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Minna
Toradora jest świetne i basta. Kolejne obowiązkowe anime. Ja wracam do Nany, bo nie wyrobie się z terminami ^^ Nipah~! Frizz-kun |
![]() |
![]() |
![]() |
#9035 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @Frizz
nooo...wali po dupie... @ nyaaa...wypadł bym z kimś z wawy na miasto ale dziś nikt niema czasu etc XD i znowu z kimś bym znalazł sie na drugim końcu wawy przez spontan...
![]() |
![]() |
#9036 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Rayza
Też bym wylazł na miasto, ale funduszy brak. Do tego musze jeszcze troche kasy zaoszczędzić na najbliższy weekend. Tak sobie myślę. Nane skończe dzisiaj albo jutro, ale co oglądać dalej? Dysk zawaliłem anime, bo w uTorrencie "ladna predkość była" i w związku z tym mam niezł dylemat co oglądać. -Ergo Proxy -Hayate no Gotoku -Bounen no Xamdou -Ultimate Girls -Goshuushou-sama Ninomiya-kun -Kujibiki Unbalance Wybierzcie coś dla mnie ^^ Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9037 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Corgar
HAHAAHHAHAAHAHA, KUJIBIKI UNBALANCE SCIAGNALES?XDD A Genshikena ogladales? Nie? To zapomnij o tej "serii". Na serio, z powyzszych to tylko i wylacznie Xam'd ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9038 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9039 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Gro
A co jest z Kujibiki nie tak? Za Xam'da sie wezme jak najszybciej, tylko prezentacje maturalna skoncze ;p Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9040 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Nari
Nie wiem jakim cudem, ale w necie jest juz pelna wersja: http://www.dailymotion.pl/video/x8w1v8_yui-again_people <33333333333333 |
![]() |
![]() |