![]() |
#9041 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() No, Kaka mógł mu w obu turniejach przeszkodzić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9042 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Robben Thierry'emu może buty czyścić. Arjen to samolub, nie potrafi podawać. A Henry to szybkość, siła, drybling i podania. No i genialne wykończenie. Przynajmniej w przypadku NASZEGO Henry'ego...
![]() |
![]() |
#9043 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jako napastnik Titi jest lepszy, ale jako skrzydłowy wątpię. Messi vs Ronaldo - tutaj każdy ma swoje zdanie który jest lepszy, dla mnie dokładniejsze wykończenie to zdecydowanie ma Leo, drybling również.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9045 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na upartego bym poszukał ten filmik jogatv, gdzie jest dokładnie pokazane jakim beznadziejnym aktorem i symulantem jest Cristiano. Bo jest tylko jeden Ronaldo. I nie nosi koszulki z numerem 9.
![]() |
![]() |
#9046 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2009
Lokacja: Wrocław
Wpisy bloga: 3
Świat: Iridia
|
![]() Messi = Ronaldo
dwa różne style gry, ale każdy ma niesamowity talent, każdy z nich potrafi zagrać genialnie, każdy też potrafi zagrać słabo, jeden strzela gole ręką, drugi symuluje i płacze... Nie można powiedzieć, że któryś z nich jest po prostu lepszy. Przynajmniej na dzień dzisiejszy, zobaczymy jak potoczą się ich losy ![]()
Ostatnio edytowany przez Gierubesoen - 12-06-2009 o 23:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9047 |
Użytkownik Forum
|
![]() No bo Messi nie symuluje. Litości.
![]() |
#9049 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2008
|
![]() Cytuj:
Grając wtedy w 9 oczywiście przegrywali. Zamienił lepszy klub na gorszy...jakie ma to znaczenie kiedy kocha się klub, do którego się przeszło(żarcik/albo i nie?). W tym roku Mu było lepsze od Realu, ale na tej zasadzie to prawie co roku można napisać nie bo Xx i X jest lepszy bo bla. Kupa. Real i Mu to czołówka, chociaż na chama mógłbym wam wciskać ,że Real to najlepszy klub na świecie albo więcej niż klub. oops to drugie to już hasełko innego klubu, które jak słyszy jakiś kibic innego klubu to dostaje dodatkową porcję śmiechu za free;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9050 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ronaldo już wyrósł z bezczelnego symulowania. A poza tym, ciekawe jak Messi by grał, gdyby naprzeciwko siebie miał pełno takich Campbellów
![]()
![]() |
#9051 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Messi wychowal sie w zupelnie innej kulturze pilkarskiej,trudno ocenic ale patrzac na final pewnie robil by to co w nim. Zreszta mali wzrostem Xavi,Iniesta i Messi pokazali anglikom o co chodzi w pilce. Nie jestem fanem barcelony,wrecz daleko mi do niego, ale jestem zafascynowany tym co pokazuja na boisku.
![]() |
![]() |
#9052 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Cronaldo niestety niezbyt lubie, ale chyba jednak trza przyznac, ze obecnie jest najlepszym pilkarzem swiata. Messi koncowke sezonu mial slaba(opieram sie na meczach lm i meczu z Realem), juz Iniesta i Xavi byli od niego lepsi.
@mialo byc pod postem Xendriela na tamtej stronie Ostatnio edytowany przez Exodus - 13-06-2009 o 00:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9053 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nawiązując do Ronaldo i Campbella (a nawet wspomnianego wcześniej JogaTV xD) macie filmik, gdzie Cristiano pokazuje, że jest koksem ; d http://www.youtube.com/watch?v=snNtsc9lyzw Nawet do murzynków ostro fikał ; d @Edit Tak sobie pomyślałem, że on był hardkorem zaraz po przyjściu, bo nie znał realiów i pod sam koniec, kiedy czuł się gwiazdą i w ogóle (chociażby mecz z Barceloną). Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-06-2009 o 09:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9054 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() http://www.youtube.com/watch?v=aPHueUJt7PM
Macie Cristiano cheatera. Nawet muzyka pasuje. A pro po tego o czym piszecie. Nie porównywałbym Robbena do Henry'ego. Jak Yoh powiedział, Arjen mógłby mu buty czyścić. A jeśli miałbym pokusić się o porównanie Leo z Cristiano, to zdecydowanie na dzień dzisiejszy wybrałbym Cristiano. Leo to taki walczak, wszędzie biega, a CR7 prawie wszystko robi sam, co czasami nie wychodzi na dobre. ![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#9055 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A bitwa z Ruudem na zawsze w naszej pamięci. To było epickie. ![]()
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 13-06-2009 o 11:03. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9056 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Hardkor avatar To było w okolicach 2k4, a wtedy o Messim nikt nie słyszał. I tak Gerrard symuluje najbardziej/najczęściej. http://www.youtube.com/watch?v=VO4Ajmg4d8s No, on jest lepszy. @Edit Swoją drogą w szkole takie akcje są często ![]() @Edit 2 Oldboye Wisły i Polonii Przemyśl jeszcze lepiej symulują, aż śmiać się chce ![]() @Down Oceniamy ubiegły, nigga. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-06-2009 o 13:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9057 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() O czym wy tu dyskutujecie, kto jest lepszy. Poczekajcie na nowy sezon, jak troche pograją i wtedy oceniajcie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9058 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, pomóż mi ktoś obliczyć 4-dniowy pobyt w Anglii. Głównie chodzi mi o koszty lotu, koszty hotelu czy jakiegoś tam miejsca do spania. No taki typowy lot kibica na 2 mecze (w grę nie wchodzą ceny biletów).
![]() |
#9059 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ceny biletów na samolot możesz sprawdzić w necie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() To wyobraz sobie ze teraz wszystkie druzyny w anglii zeby wyjsc na 0 z tylu graja taki football,cholery bys dostal po 3 kolejkach,bo juz nie bylo by tego dlaczego ogladamy premiership czyli bardzo szybkiej,pociagajacej gry. Zreszta gdzie nie mieli nic do powiedzenia,strzelona bramka przez Essiena,ktora nie miala prawa wpasc (mam na mysli dystans,pozycje w jakiej uderzyl i to ze zawodnik wchodzil w niego nakladka oczywiscie nie oczekuje ze przyznasz mi racje bo jestes zbyt zapatrzony w siebie) Chelsea miala szanse wygrac,gdyby tylko wykorzystywala sytuacje jakie miala. Jak sie nie strzela bramki w tylu sytuacjach co mieli to moga pluc w brode tylko sobie. Pamietam jak rok temu byl diss na wlochy ze catenaccio(ktorego sam we wloszech nie widzialem juz troche),jednak gdy tym stylem zagrala druzyna angielska to odrazu co innego.
![]() |