![]() |
#9061 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Chelsea pokazała angielską konsekwencję. Twarda, męska gra, przy której Barcelona była bezradna. Essien i jego niemożliwy gol ? No to chyba nie widziałeś reszty jego goli. Bo większość to MEGA fart. Poza tym, liga angielska to nie LM. W zwykłej lidze porażka mało znaczy, jest jeszcze 37 innych kolejek i można to odrobić. A w LM przegrywasz - w sumie odpadasz.
Cytuj:
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 13-06-2009 o 17:05. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#9062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz
Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
![]() |
![]() Zdefiniuj mi angielska konsekwencje,bo po Chelsea(strzelili nam bramke jak na treningu gdy mielismy liczbena przewage),Manchesterze(nie isniejemy w finale) czy reprezentacji(nie istniejemy wcale) takiego czegos nie widac,wyjatek stanowi Liverpool wczasie pamietnego meczu z Milanem. No i jak sie ma jedna sytuacja zabrana przez sedziego do trzech innych gdzie powinien byc gol? Co do sedziego,w pierwszym meczu powinien byc karny dla FCB,wiec jezeli chodzi o pomylki arbitrow to 1-1.
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 13-06-2009 o 17:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ale według nich na SB Cheslea należało się 10 karnych, a poza tym i tak nie byliby wstanie wyeliminować Barcy bo przecież ta ma prota od UEFA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9064 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Secundo. Angielska konsekwencja w wykonaniu Chelsea - nie dali grać Barcelonie. Była kompletnie bezradna, rozbita. Masa pomyłek sędziowskich i strzał życia Iniesty ich uratował. Angielska reprezentacja i jej konsekwencja - nie przegrali, afaik, żadnego meczu w eliminacjach. Angielska konsekwencja = solidność, siła, twarda walka. I to pokazała Chelsea. No ale banda paniusiek z pORCELANY ciągle twierdzi, że była lepsza i że to im należał się awans. Tja. Cytuj:
![]() |
![]() |
#9065 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Jakby Chelsea cały mecz grała konsekwentnie to by Iniesta nie strzelił.
K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#9067 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9068 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2008
Lokacja: okolice Bełchatowa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9070 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie lubie takich tekstow na necie,jak bardzo cos chcesz o tym powiedziec zapraszam na cmentarz do Kalisza bedziesz mogl powiedziec nad jego grobem takie frajerskie teksty. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do sedziego patrz wyzej,co do karnych tez.
![]() |
![]() |
![]() |
#9071 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() @Faytah
Jak to się dzieje że słaby Anelka, który swoje braki nadrabia nurkowaniem, mimo swoich lat, zostaje królem strzelców PL ? Co do Essiena, troche racji jest. Strzela dużo szczęśliwych bramek. Lecz sztuką jest w sekundę złożyć się do 'takiego' woleja i zapierdolić bramkę z 25m wielkiej Barcelonie. @Yoh Cieszę się że się wstawiłeś za angielskim footballem. Ale oni tego nie pojmą i tak. Dla nich to był antyfootball i murowanie bramki. Zapatrzeni kibice Barcy nie zrozumieją że granie otwartej piłki z Dumą Katalonii to samobójstwo. (Patrz finał LM.) Niechce mi się już tego wałkować. To raczej wynika z przezwyczajenia, z tego że Barca waliła w dupę każdego pokolei, przyszedl czas na Chelsea i nie mogliście nic. ; )
![]() |
#9072 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Gdybanie sranie w banie, powiedz mi ile było..
![]() |
![]() |
![]() |
#9073 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Ja myslalem, ze ten polfinal to juz tak zamierzchla przeszlosc, ze nikt sobie juz nim glowy nie zawraca. Widac jednak ludzie nie maja problemow i stwarzaja sobie wlasne, wyimaginowane. xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9074 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
![]() @Reprezentacja Anglii
2002 - odpadła z Brazylią, która była bezsprzecznie najlepsza w tamtym czasie, a i tak nie była to jakaś straszna klęska. 2004 - przegrana z gospodarzem, po karnych. Do tego nieuznany gol, co podłamało ich psychicznie. 2006 - ten sam przeciwnik co ostatnio, pewnie presja, bo znów porażka w karnych. 2008 - trener. AKTUALNIE - powrót Lwów, powrót Beckhama (sentyment ![]() 2010 - czekam i wierzę. http://www.pilka.pl/fabregas-anglicy...tow-podczas-ms @LM Był remis, więc Barcelona i tak nie okazało się lepsza, finisz kurwa. Ostatnio edytowany przez AnonimowyPowrot - 13-06-2009 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9075 | |||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9076 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2009
Lokacja: Bydgoszcz (4don)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mimo że często nie zgadzałem się z wypowiedziami Yoha teraz muszę się zgodzić
![]() Czy sens ma gdybanie, tym bardziej że ten mecz odbył się kilka miesięcy temu? Co do gdybania. Ach pięknie by było gdyby, Filipe(ten z Depor) dał się namówić do gry w reprezie Polski ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9077 | ||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ciesz sie anonimowoscia internetu i spinaniu sie przez niego. Cytuj:
Jeszcze sie nie sprawdzili w tym roku na tle mocnej druzyny w meczu o stawke. Cytuj:
Cytuj:
Od teori spiskowych sa inne tematy. Wiem ze zmierzenie sie z prawda ze druzyna nie z wysp byla najlepsza w tym roku w champions league moze byc zatrudne dla zakompleksionego dziecka,ktore sra wyzej niz dupe ma.
![]() |
![]() |
![]() |
#9078 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Cytuj:
A jeżeli chodzi o Reprezentację Anglii, to imo najlepsza była w 2002 oraz za czasów Linekera, Adamsa, Robsona czy Pearce'a (1990). @Faytah Cytuj:
K.Jay Ostatnio edytowany przez K.Jay - 13-06-2009 o 22:09. Powód: Zmiana. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9079 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#9080 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma to jak ludzie,ktorzy niektore rzeczy moga powiedziec tylko przez internet ![]() Cytuj:
Cytuj:
temat roku http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441 Ostatnio edytowany przez Faytah - 13-06-2009 o 22:29. |
|||
![]() |
![]() |