![]() |
#9061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Gildia: ................
Świat: Iridia
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
|
![]() ok sorry xDDDDDDDDDDDDDD
|
![]() |
#9062 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() a pippah = ?
ten smiec ripper? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9063 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() orszabal?
![]()
![]() |
#9064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
|
![]() anas kiro, nie chcem sie unosic ale twoje posty to czyste klamstwa, szanuje ciebie ale to co robisz to jest zalosne i pragne obys byl tego swiadomy.
zacznijmy od tego ze wiele razy rozwalilismy was swoimi postaciami jak ferhat dowodzil, pierwsze ob za czasow arc ktory wygralismy 26:4? dowodzil laubau, takze mylisz sie w tym co piszesz. dlaczego arcanium wygrywalo? juz tlumacze, deadly delight nie mieli ludzi, tacy jak ja expilismy zeby zrobic z wami porzadek bo sie panoszyliscie na serverze, i wcale od tych "szwedow" to wy lepsi nie jestescie. wykorzystaliscie okazje ze zebraliscie sie w naprawde duza grupe osob 80 osob czy ile, a nas wtedy bylo 30, w szczycie ~46 osob gildia dd liczyla jak dobrze pamietam a arc ~72 i supporterzy ![]() patrz co ty teraz robisz, panoszysz sie bo myslisz ze masz wladze a tak naprawde gowno masz, bo nikt ci tej wladzy nie dal, nie zdobyles jej, nie rozwaliles nas a sie panoszysz.. a ostatnia wojne wjebaliscie z nami i przedostatnia tez i kazde poprzednie. wyplaciles sie i asslickowales pewnie turasow zeby nie miec tego exp limitu, albo zeby miec spokoj na serverze. patrz ile on dla ciebie zrobil, mogles zarabiac kase, bialego puscil.. pomogli ci miales swiety spokoj. a teraz? mowisz dla turasow co maja robic? a ty na temat xandara sie wypowiedziales na gg ze hak byl bo "przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". gdzie tu zasady? ja od poczatku wiedzialem co sie kreci, on robil to bo mial was dosc, jak wy go potraktowaliscie na pandori, kazdy sie wyplacal a on sam zostawal bez kasy na koncu... a jak wojna to odrazu xandar chodz walczyc... powracajac do tematu ja uwazam ze mendill nie zasluguje na pozycje lidera iridi, bo brakuje mu czegos. patrz ile on dla ciebie zrobic a co ty mu robisz, i wy macie zasady? tak samo jak dla kashriusa itp dla was wszystkich pomagalismy zawsze a wy nadal przeciwko nam. to ze hbg chcemy z servera out to dla takich jak wy, zeby was na expowiska nie wpadali i bohow nie zdejmowali a mimo to jak przyjdzie co do czego razem z nimi bedziecie na nas walczyc i kazdy o tym wie. bardzo brzydko sie zachowujesz, zastanow sie nad tym
![]() |
#9065 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() @^ No nie powiem kto ostatni ood mojego ziomala bohy sciagal na yalaharze smieciu pierdol**y ! wiec nie mow mi ze ty jestes sprawiedliwy palancie !
![]() Aha i jeszcze jedno. Co kur*a Mendill boi sie o strate serva to sie obudzil i nagle znalazl sobie ziomkow takich prolaczkow a gdzie byl przez 3 lata jak ich gnebil wiec nie mow mi ze mendill czy tam chealino na takie cos nie zasluguje . P.S Poj*bus !! ![]()
Let's dance.. Ostatnio edytowany przez Akunis - 15-03-2009 o 17:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9066 |
Użytkownik Forum
|
![]() haha wiedzialem ze ten beld stor to madira stary byl, wiec ten kto go kupil to leszcz jebany i zaslugiwal na strate bohow ;D poza tym nie potrafil sie zerwać od 3 osob i bohy zaplacil, pozdrow go i powiedz ze jest smieciem.
na temat mendilla to tylko powiem ze gadalem z nim na temat servera, on powiedzial ze on to robi dla ludzi takich jak viron zeby mogli grac sobie, a sam by juz dawno retired byl... i ze robi to dla gildi,a nie dla siebie... coprawda jego zachowanie na to nie wskazuje, ale w/e
![]() |
#9067 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Vincento Vampire
Gildia: chonorwy bongo them member
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
|
![]() Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9068 |
Użytkownik Forum
|
![]() dobra, chuj tam, co bylo, to bylo, wiadome ze Karol kochasz Mendilla, a Anas jest o was zazdrosny... : /
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
|
![]() smieciem to jestes ty ,wiron i twoja stara , sam byles nie lepszy na karlinie 2 albo 3 razy debilu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9070 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
![]() Cytuj:
nie pierdol o wpadaniu na expa i sciaganiu bohow z ludzi jak 3/4 z was robi to odkad tylko lykneli ciut "wladzy" na servie.... edit bo o czyms zapomnialem... anas tez raczej zamknij pysk bo w niektorych sytuacjach karolek mowi cos madrego ;], dostajecie w dupe we wszystkich wojnach odkad wlasciwie pamietam... wyplacasz sie po chyba kazdej wojnie lizesz dupe o limity expa etc a jak tylko huxy sie postaral i zrobil was free to udajesz lidera iridi... fakt jesli prolaki dojda do jednej ze stron w "wojnie" to wlasciwie napewno ta wojne wygraja, ale poki co gowno zrobiles, gowno osiagnales, wiec nie udawaj cfaniaka jak aurelius przed orshabalem.... Ostatnio edytowany przez Czeczeniec - 15-03-2009 o 19:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9071 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.
![]() |
#9072 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9073 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie odpisze na to co teraz napisales, bo wszystko ujolem w poprzednim poscie
edit. panie czeczeniec, poczytaj forum tibia.com czasami to zobaczysz kto z naszej gildi robil pa, i czy jest u nas dalej. poza tym gdyby mendill kazdego jebal za pa, to bysmy w dupie juz rok temu sie znalezli ;D i nie 3/4 a 1/4 ![]()
Be without fear in the face of your enemies. Speak the truth, always, even if it leads to your death. Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 15-03-2009 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9074 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9075 |
Użytkownik Forum
|
![]() myslalem ze jestes niewidzialny Emericu ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Rybnik
Gildia: Bongo Team
![]() |
![]() no myslal ze cały czas ale na serio to tylko na ob
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9077 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezeli myslisz ze urazisz mnie lub zdenerwujesz swoim pierdoleniem to jestes w bledzie, jestem wyjatkowo cierpliwy dla takich imbecylow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9078 |
Użytkownik Forum
|
![]() kurwa ja pierdole ja jebie omg omfg
wiecej przeklenstw 'imbecylu' nie potrafisz ? wcale nie jestes taki inteligentny za jakiego sie uwazasz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9079 |
Użytkownik Forum
|
![]() Emeric ale przeciez ty jestes hunted alrdy xD tylko free acc jestes to niema cie jak zabic ;pWymien mi osoby ktorym probowalem to pokazac odkad jestem free ;]
,,Najwyższy czas znów obrać wspólną drogę wkońcu rozliczyć się z każdym wrogiem..." Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 15-03-2009 o 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9080 | |
Użytkownik Forum