Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Iridia

Notki

Iridia Wydarzenia ze świata Iridia

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-03-2009, 21:12   #9061
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Data dołączenia: 30 05 2005
Lokacja: Kraków

Imię: Anas Kiro
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 194
Poziom mag.: 9
Domyślny

ok sorry xDDDDDDDDDDDDDD

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-03-2009, 12:25   #9062
Thanis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 12 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

a pippah = ?

ten smiec ripper?
Thanis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 12:25   #9063
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

orszabal?
stary 15-03-2009, 17:21   #9064
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Paladin
Gildia: Violence
Poziom: 135
Domyślny

anas kiro, nie chcem sie unosic ale twoje posty to czyste klamstwa, szanuje ciebie ale to co robisz to jest zalosne i pragne obys byl tego swiadomy.
zacznijmy od tego ze wiele razy rozwalilismy was swoimi postaciami jak ferhat dowodzil, pierwsze ob za czasow arc ktory wygralismy 26:4? dowodzil laubau, takze mylisz sie w tym co piszesz. dlaczego arcanium wygrywalo? juz tlumacze, deadly delight nie mieli ludzi, tacy jak ja expilismy zeby zrobic z wami porzadek bo sie panoszyliscie na serverze, i wcale od tych "szwedow" to wy lepsi nie jestescie. wykorzystaliscie okazje ze zebraliscie sie w naprawde duza grupe osob 80 osob czy ile, a nas wtedy bylo 30, w szczycie ~46 osob gildia dd liczyla jak dobrze pamietam a arc ~72 i supporterzy jak za czasow dd zebralismy porzadna ekipe to wzielismy sie do walki.
patrz co ty teraz robisz, panoszysz sie bo myslisz ze masz wladze a tak naprawde gowno masz, bo nikt ci tej wladzy nie dal, nie zdobyles jej, nie rozwaliles nas a sie panoszysz.. a ostatnia wojne wjebaliscie z nami i przedostatnia tez i kazde poprzednie.
wyplaciles sie i asslickowales pewnie turasow zeby nie miec tego exp limitu, albo zeby miec spokoj na serverze. patrz ile on dla ciebie zrobil, mogles zarabiac kase, bialego puscil.. pomogli ci miales swiety spokoj. a teraz?
mowisz dla turasow co maja robic? a ty na temat xandara sie wypowiedziales na gg ze hak byl bo "przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". gdzie tu zasady?
ja od poczatku wiedzialem co sie kreci, on robil to bo mial was dosc, jak wy go potraktowaliscie na pandori, kazdy sie wyplacal a on sam zostawal bez kasy na koncu... a jak wojna to odrazu xandar chodz walczyc...
powracajac do tematu ja uwazam ze mendill nie zasluguje na pozycje lidera iridi, bo brakuje mu czegos. patrz ile on dla ciebie zrobic a co ty mu robisz, i wy macie zasady? tak samo jak dla kashriusa itp dla was wszystkich pomagalismy zawsze a wy nadal przeciwko nam. to ze hbg chcemy z servera out to dla takich jak wy, zeby was na expowiska nie wpadali i bohow nie zdejmowali a mimo to jak przyjdzie co do czego razem z nimi bedziecie na nas walczyc i kazdy o tym wie. bardzo brzydko sie zachowujesz, zastanow sie nad tym
stary 15-03-2009, 17:49   #9065
Akunis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
Domyślny

@^ No nie powiem kto ostatni ood mojego ziomala bohy sciagal na yalaharze smieciu pierdol**y ! wiec nie mow mi ze ty jestes sprawiedliwy palancie !

Aha i jeszcze jedno. Co kur*a Mendill boi sie o strate serva to sie obudzil i nagle znalazl sobie ziomkow takich prolaczkow a gdzie byl przez 3 lata jak ich gnebil wiec nie mow mi ze mendill czy tam chealino na takie cos nie zasluguje .

P.S Poj*bus !!

Ostatnio edytowany przez Akunis - 15-03-2009 o 17:54.
Akunis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 18:13   #9066
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Domyślny

haha wiedzialem ze ten beld stor to madira stary byl, wiec ten kto go kupil to leszcz jebany i zaslugiwal na strate bohow ;D poza tym nie potrafil sie zerwać od 3 osob i bohy zaplacil, pozdrow go i powiedz ze jest smieciem.
na temat mendilla to tylko powiem ze gadalem z nim na temat servera, on powiedzial ze on to robi dla ludzi takich jak viron zeby mogli grac sobie, a sam by juz dawno retired byl... i ze robi to dla gildi,a nie dla siebie... coprawda jego zachowanie na to nie wskazuje, ale w/e
stary 15-03-2009, 18:26   #9067
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
haha wiedzialem ze ten beld stor to madira stary byl, wiec ten kto go kupil to leszcz jebany i zaslugiwal na strate bohow ;D poza tym nie potrafil sie zerwać od 3 osob i bohy zaplacil, pozdrow go i powiedz ze jest smieciem.
na temat mendilla to tylko powiem ze gadalem z nim na temat servera, on powiedzial ze on to robi dla ludzi takich jak viron zeby mogli grac sobie, a sam by juz dawno retired byl... i ze robi to dla gildi,a nie dla siebie... coprawda jego zachowanie na to nie wskazuje, ale w/e
borzeeeeeeeee padam na kolana matka teresa z kalkuty omg szacun!!!!!!!11

Wasz szczerze,
Shane
~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy Pokaż post
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 18:29   #9068
Thanis
Użytkownik Forum

Domyślny

dobra, chuj tam, co bylo, to bylo, wiadome ze Karol kochasz Mendilla, a Anas jest o was zazdrosny... : /
stary 15-03-2009, 18:44   #9069
Akunis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 10 2007
Lokacja: Nigdzie

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Arkanium
Poziom: 113
Skille: ~
Poziom mag.: 76
Domyślny

smieciem to jestes ty ,wiron i twoja stara , sam byles nie lepszy na karlinie 2 albo 3 razy debilu
stary 15-03-2009, 19:13   #9070
Czeczeniec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karolek98 Pokaż post
anas kiro, nie chcem sie unosic ale twoje posty to czyste klamstwa, szanuje ciebie ale to co robisz to jest zalosne i pragne obys byl tego swiadomy.
zacznijmy od tego ze wiele razy rozwalilismy was swoimi postaciami jak ferhat dowodzil, pierwsze ob za czasow arc ktory wygralismy 26:4? dowodzil laubau, takze mylisz sie w tym co piszesz. dlaczego arcanium wygrywalo? juz tlumacze, deadly delight nie mieli ludzi, tacy jak ja expilismy zeby zrobic z wami porzadek bo sie panoszyliscie na serverze, i wcale od tych "szwedow" to wy lepsi nie jestescie. wykorzystaliscie okazje ze zebraliscie sie w naprawde duza grupe osob 80 osob czy ile, a nas wtedy bylo 30, w szczycie ~46 osob gildia dd liczyla jak dobrze pamietam a arc ~72 i supporterzy jak za czasow dd zebralismy porzadna ekipe to wzielismy sie do walki.
patrz co ty teraz robisz, panoszysz sie bo myslisz ze masz wladze a tak naprawde gowno masz, bo nikt ci tej wladzy nie dal, nie zdobyles jej, nie rozwaliles nas a sie panoszysz.. a ostatnia wojne wjebaliscie z nami i przedostatnia tez i kazde poprzednie.
wyplaciles sie i asslickowales pewnie turasow zeby nie miec tego exp limitu, albo zeby miec spokoj na serverze. patrz ile on dla ciebie zrobil, mogles zarabiac kase, bialego puscil.. pomogli ci miales swiety spokoj. a teraz?
mowisz dla turasow co maja robic? a ty na temat xandara sie wypowiedziales na gg ze hak byl bo "przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". gdzie tu zasady?
ja od poczatku wiedzialem co sie kreci, on robil to bo mial was dosc, jak wy go potraktowaliscie na pandori, kazdy sie wyplacal a on sam zostawal bez kasy na koncu... a jak wojna to odrazu xandar chodz walczyc...
powracajac do tematu ja uwazam ze mendill nie zasluguje na pozycje lidera iridi, bo brakuje mu czegos. patrz ile on dla ciebie zrobic a co ty mu robisz, i wy macie zasady? tak samo jak dla kashriusa itp dla was wszystkich pomagalismy zawsze a wy nadal przeciwko nam. to ze hbg chcemy z servera out to dla takich jak wy, zeby was na expowiska nie wpadali i bohow nie zdejmowali a mimo to jak przyjdzie co do czego razem z nimi bedziecie na nas walczyc i kazdy o tym wie. bardzo brzydko sie zachowujesz, zastanow sie nad tym

nie pierdol o wpadaniu na expa i sciaganiu bohow z ludzi jak 3/4 z was robi to odkad tylko lykneli ciut "wladzy" na servie....

edit bo o czyms zapomnialem...

anas tez raczej zamknij pysk bo w niektorych sytuacjach karolek mowi cos madrego ;], dostajecie w dupe we wszystkich wojnach odkad wlasciwie pamietam... wyplacasz sie po chyba kazdej wojnie lizesz dupe o limity expa etc a jak tylko huxy sie postaral i zrobil was free to udajesz lidera iridi... fakt jesli prolaki dojda do jednej ze stron w "wojnie" to wlasciwie napewno ta wojne wygraja, ale poki co gowno zrobiles, gowno osiagnales, wiec nie udawaj cfaniaka jak aurelius przed orshabalem....

Ostatnio edytowany przez Czeczeniec - 15-03-2009 o 19:17.
Czeczeniec jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 19:30   #9071
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Domyślny

Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.
stary 15-03-2009, 19:47   #9072
TyranX
Użytkownik Forum

TyranX's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2006

Stan: Na Emeryturze
Świat: iridia
Poziom: 00
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pippah Pokaż post
Szkoda ze ty taka glupia ciota jestes , bez honoru lizales dupe wszystkim na calej iridii , byles najgorszym kretynem i takim zostales , wydaje ci sie ze jestes kims , a tak naprawde jestes nikim , niedlugo sie przekonasz ze gowno mogles tu zrobic , ze gowno mozesz tu zrobic i ze gowno bedziesz mogl tu zrobic , takze nie pierdol tutaj takich farmazonow , bo dla wszystkich jestes dnem spolecznym.
sam jestes dnem i gownie wiesz
TyranX jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 19:53   #9073
Karolek98
Użytkownik Forum

Karolek98's Avatar

Domyślny

nie odpisze na to co teraz napisales, bo wszystko ujolem w poprzednim poscie

edit.

panie czeczeniec, poczytaj forum tibia.com czasami to zobaczysz kto z naszej gildi robil pa, i czy jest u nas dalej. poza tym gdyby mendill kazdego jebal za pa, to bysmy w dupie juz rok temu sie znalezli ;D
i nie 3/4 a 1/4

Ostatnio edytowany przez Karolek98 - 15-03-2009 o 19:59.
Karolek98 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 20:18   #9074
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Poziom: 205
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro Pokaż post
Szkoda ze ludzie od Ciebie nie twierdza tak samo Karol;p bo dostawaliscie 3ob pod rzad i zaczal bsp ogarniac bo wam nie szlo mozliwe ze sie zdarzylo ze wygraliscie jakis ob swoimi graczami ale od czasu kiedy bsp wtedy zaczal pomagac to nie przypominam sobie czegoś takiego;p.Ja asslickowalem hah parodia stary xP popatrz na polakow od Ciebie z gildi ale backstabberzy albo asslickerzy .Ta nie wywalczylismy nic zawsze dostawalismy w pale prawda prawda, ale do chuja niemow mi ze sie panosze i sie rzadze bo gdyby tak bylo to bysmy juz dawno zrobili poi service inq service i zgarneli w chuj hajsu za to tak samo pare osob by padlo wszystki co sie dzieje aktualnie na serwerze jest dogadywane miedzy nami a twoja gildia a to ze ty niemozesz scierpiec tego ze jestesmy free i juz chuja mozesz tutaj to niemoja wina naprawde.To dla takich jak my zeby pa na nas nie robili hahahahah i mowi to koles co pisze do mnie ,,no ide se jakies bohy posciagac z ludzi" wez sie ogarnij ja tez pierdole czasami glupoty dobrze o tym wiem ale ty tez nie jestes jakims bogiem co zawsze ma racje.
z tym panoszeniem sie to ci nie wyszlo, bo akurat mi odgrazales sie juz nie raz, a i znam kilka innych osob ktorym probowales pokazac jaki to jestes silny
stary 15-03-2009, 20:56   #9075
Thanis
Użytkownik Forum

Domyślny

myslalem ze jestes niewidzialny Emericu ?
stary 15-03-2009, 20:59   #9076
Pajmol
Użytkownik Forum

Pajmol's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2008
Lokacja: Rybnik

Gildia: Bongo Team
Pajmol ma numer GG 2729017
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanis Pokaż post
no myslal ze cały czas ale na serio to tylko na ob

Bongo Team!
Pajmol jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 21:16   #9077
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thanis Pokaż post
jezeli myslisz ze urazisz mnie lub zdenerwujesz swoim pierdoleniem to jestes w bledzie, jestem wyjatkowo cierpliwy dla takich imbecylow
stary 15-03-2009, 21:32   #9078
Thanis
Użytkownik Forum

Domyślny

kurwa ja pierdole ja jebie omg omfg

wiecej przeklenstw 'imbecylu' nie potrafisz ? wcale nie jestes taki inteligentny za jakiego sie uwazasz...
stary 15-03-2009, 21:34   #9079
Anas Kiro
Użytkownik Forum

Anas Kiro's Avatar

Domyślny

Emeric ale przeciez ty jestes hunted alrdy xD tylko free acc jestes to niema cie jak zabic ;pWymien mi osoby ktorym probowalem to pokazac odkad jestem free ;]

Ostatnio edytowany przez Anas Kiro - 15-03-2009 o 21:35.
Anas Kiro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-03-2009, 21:51   #9080
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anas Kiro Pokaż post
Emeric ale przeciez ty jestes hunted alrdy xD tylko free acc jestes to niema cie jak zabic ;pWymien mi osoby ktorym probowalem to pokazac odkad jestem free ;]
od ciebie mam hunta? haha dobre, placisz ciagle i jeszcze smiesz twierdzic ze ty kogos huncisz? xDDDDDD

@2xup
moja inteligencja wystarczy na takiego barana jak ty

Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 0, gości: 4)

Zasady postowania