![]() |
#9081 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 12 2006
Lokacja: www.tibiaspy.com
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobrze, że mi przypomieliście o tym filmiku. Miałem go obejrzec już jakiś rok temu ;P.
|
![]() |
#9082 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() @Ta spinka we włosach to raczej z Tengen Toppa Gurren lagann niż z SE. Osobiście nie rozpoznaje ptaszka na zangetsu, tego czarnego cusia, jaszczurki zdjęcia z lewej nie kojarzę i jeszcze tego czegoś skrzydlatego pod nogami.
Ostatnio całkowicie brak mi czasu na anime, wszystko pochłaniają przygotowania do matury ; (. Ale na tasiemce zawsze znajduje te 20 minutek xP
![]() |
#9083 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() poszukuje dluuuuuuugiego anime bo ghost in the shell mi sie konczy a mam gipsik na nodze na 2 tygodnie...
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9084 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Hinamizawa
![]() |
![]() @Kołbaś
Co zrobiłeś że masz gips? -Nana -Hajime no Ippo To powinno ci starczyć na jakiś czasu, potem się coś wymyśli. Chyba że chcesz coś poważniejszego to z Gro gadaj, on się tym zajmuje. Nipah~! Corgar Frizz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9085 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() One Piece ci na troche starczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9086 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to juz przerobilem i z manga jestem na bieząco xD a tamto to to sproboje co Corgar mowil.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9087 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() tasiemce:
D gray man [a/m] to love ru [m] ranma 1/2 [a/m] ?
![]() |
![]() |
#9088 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Higurashi no Naku koro ni Movie (x)
Dobry przykład jak można Spieprzyć Arcydzieło Widać ,że były bardzo słabe nakłady na produkcje Poza Ładnymi Aktoreczkami (Rena,Mion,Satoko,Rika^^) nie można nic powiedzieć dobrego o tym Filmie. Bo jak sie chce streścić serie 26x24min w Jednym Filmie to napewno nie wyjdzie nic Dobrego i nie wyszło ani nie było Gier i zabaw w Klubie (gra w Starego Pryka,Zoombie Berek itp) Ani motywu z Satoko i jej Wujkiem ,Shion tez sie nie pojawiła. Starasznie okrojony ten Film. i powiem szczerze ,że jakbym najpierw widział film to napewno nie skusił bym sie na Serie ; / Widać ,że chcieli zrobić Film na ''chamca'' i wyszła niestety Kaszana ; / Wiec zdecydowanie nie Polecam chyba ,że na własną odpowiedzialność ![]() Speed Grapher (x) Hmm taki Lepszy Średniak ;/ 6/10 : ) Niczym mnie nadzwyczajnym nie zaskoczył chociaż nie spodziewalem sie ,że to sie tak skończy^^ale to chyba jeden z nielicznych pozytywów dla tej Serii.. No ale Widziałem już gorsze chłamy np: ( To Love-Ru , Koihme Musou)^^ Next Level ''MADLAX'' : )) @Down Uch, uch, uch... Ostatnio edytowany przez Hanndo90 - 16-04-2009 o 23:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9089 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up (edit, bo wyszło conajmniej gejowsko
![]() No i...? /care @Topic <glupi smiech>Hehehe, obejrzalem Toradore. Efekt widac tu << i tu VV </glupi smiech> A na serio, naprawde swietna seria :3 Ostatnio edytowany przez Grocix - 16-04-2009 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9090 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() co moglbym obejrzec ?
Cos z wyzszej polki, bo zastanawiam sie nad toradora ale czekam na inne propozycje |
![]() |
![]() |
![]() |
#9091 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
|
![]() @UP
Sekirei? (może nie wyższa półka ale może być.) Mi się podobało. Całkiem fajne ![]()
![]() |
#9092 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @milano
Anime "z wyższej półki"? NGE/Saikano/Wolf's Rain/Paranoia Agent. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9093 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Cytuj:
@milano hellsing ova?
![]() |
![]() |
![]() |
#9094 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rook Balanced
Świat: Azura
![]() |
![]() Słodkie Słodkie Czary? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9095 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() <zbiera szczeke z ziemi> a Tobie co?xD Juz nie lubisz ecchi?
@Topic Zaczalem ogladac Rideback'a. Po 1 epie moge stwierdzic conajwyzej, ze glowna bohaterka ma na imie jak bohaterka White Album ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9096 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Stan: Niegrający
Imię: L
Gildia: Destroyers of Kira
Świat: Konoha-Gakure ?
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Tez tutaj duzo ludzi chwalilo jakies anime z wiekszym tytulem lecz zapomnialem noi pozostalo mi szukac w stercie spamu ;] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9097 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() @milano
Jak chcesz coś za Najwyższej półki to sięgnij po ''Lucky Star'' ![]() 'Keep in Heavy Keep in Metal' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9098 | |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic Czy ktos tu czyta R+V2? I podkreslam CZYTA, nie oglada jakies nietoperki na ekranie.
![]() |
![]() |
#9099 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Będzin
![]() |
![]() Jedyne z większym tytułem co mi przychodzi na myśl to Higurashi no Naku Koro ni /Kai/Rei.